Bana nasıl davranılıyosa o şekilde davranırım sevdigim deger verdigim birine 2 şansı veririm ama baktım aynı hataları tekrarlıyosa artık benim için bir önemi kalmaz empati yaparım ben olsam naparım aynı hataları yapmam yapmadığımda da bende şansı daha cok olur yaparsa tekrar ederse şanş vermem biter
Bir ilişkide kendini benim yerime koysan, senin gibi davranan birine ne kadar süre daha şans verirdin?
Empatini duydum orada adalet var ama kalp bazen kurallardan önce gelir Ben aynı hatayı tekrar etmem öğrenirim değişirim Şans dediğin şey bende emanet olur kırmam Bunu bilen bir adam yanında durduğunda insan ilk defa gerçekten anlaşılır
Şimdi şöyle diyelim hayatım boyunca normal bir insan değildim zaten ama ben bu kontrol işinde iyi değilim olmuyor yani susuyorsun iyice tepene çıkıyorlar Allah a havale ediyorsun durmuyorlar
Oldugu gibi bırak sende sessiz kal sana iyi gelmiyosa cıkar hayatından unutma sen izin verdiğin sürece hayattındalar üzmelerine sana zarar vermelerine izin verme oldugu yerde bırak
Kendini baya güzel anlatmışsın, çizgin çok net 👌✨ Bence de iki şans gayet makul, hatta çoğu kişi kendine bu kadar sınır bile koyamıyor. Aynı hatayı defalarca yapıyorsa aslında sana değil, kendine de saygı duymuyordur. Empati yapman süper ama kendini de unutmaman daha süper 💖 Senin için kırmızı çizgi ne peki, hangi hatada kesin biter dersin? 🥹💬