Eşimle 1 aydır konuşmuyorduk bugün aradı sizce ne yapayim?

Eşimle evleneli 6 ay oldu. Evlendiğimizden beri sürekli kavga-dövüş-tartışmamız bitmedi. Her konuyu bazen saatlerce bazen günlerce uzatıp durdu. Armudun sapına, üzümün çöpüne tartışma çıkartıp sonra da ben sinirlenince beni suçlu ilan etti.

Son kavgamızda çok sinirlendim evden kovdum gönderdim, ailesinin evine gitti. Üzerinden nerdeyse 1 ay geçti, mesajlar attım, aradım ama karşılık yok. Uçak bileti aldığımı, olduğu şehre gelip görüşmek istediğimi söyledim o da uzun bir süre düşündüm ve bu evliliği bitirmeye karar verdim, görüşmek istediğim bir şey yok dedi. Yine de gittim, telefonunu kapatmış, babasını aradım açmadı. Evlerine gittim, kapıyı açmadı senin yüzünü görmek istemiyorum, seninle konuşacağım bir şey yok git burdan dedi. Sonrasında da mesajlar attım, araya ortak arkadaş soktum ama nafile, sadece benden boşanacağını, benim onu çok üzdüğümü çok yıprandığını söylüyor. Her yerden ulaşmaya çalışıyorum ama hiçbir şekilde dönüş yapmıyor, cevap yazmıyordu bana.

Az önce aradı sen beni evliliğin başından beri çok kırdın, hak etmediğim şeyler yaşattın en sonunda da evden kovdun. Benim artık sana bir gram güvenim yok diyor. Annesi de kanser olmuş artık mümkün değil İstanbul'da yaşamam annemi bırakıp. Sana güvenip hiçbir yere gelmem diyor. Kendisi de kavgalarda bana etmedik hakaret bırakmıyordu ama onları asla kabul etmiyor.

Bu ilişkinin oluru var mı, bir şekilde bu güveni geri kazanabilir miyim yoksa gerçekten bana güvenmediği için mi böyle söylüyor? Ne diyorsunuz yardımcı olun bana.
Eşimle 1 aydır konuşmuyorduk bugün aradı sizce ne yapayim?