Ben doktorum erkek arkadaşım lise mezunu babasıyla çalışıyor kendine ait bir geliri yok. Tanıştığımızda bana bu durumdan bahsetmemişti maddi durumu iyi gibiydi çalışıyordu bir anda sevgili olduk aceleye geldi çok fazla usteledi ilişkiye başladıktan sonra da işinden memnun olmadığını vs söyledi asgari ücretli iş aramaya başladı babanla çalışıyorsun iyi kazanmıyor musunuz dediğimde babam iyi kazanıyor ama ben kazanmış olmuyorum dedi. 28 yaşında ne yapsam acaba diye şimdi düşünmeye başladı rahatsız oluyorum bur durumdan üzmek istemiyorum üzmeden nasıl ayrilabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yine bir erkeğin çıkarlar doğrultusunda asla sevilmediğini görüyoruz, bir erkek kadını seviyorsa mesleğine bakmaz mesela ama kadın her zaman kendisinden daha fazla kazananı ister çünkü kendi kazandığını sadece kendine harcamak ister... neyse soruya gelim, direkt ayrıl, adam üzülsün ama senin gibi birini görünce de kaçmayı öğrensin.
1721 Yorumla- 5 ay
Oğlum siz neyin kafasini yaşiyorsunuz? Evlenip eve çocuklara ve adama kadın mı baksin? Tovbe est
- 5 ay
Bak canım, sen nerden peydah oldun bilmiyorum ama dünya var olduğu günden beri erkek avlayici ve sağlayicidir. Dışarda çalışır avlanir ailesine getirir ve ailesini korur.
Kadın ise evde yuvasinda çocuk doğurup onlarla ilgilenir ve evin iç işleriyle ilgilenir.
Kadın gidip avlanmaz.
Sen ise asalakliği erkeklik ile karistiriyorsun. Ailesine ve çocuklarina en iyi şekilde bakabilme potansiyeli olmayan erkeği hiçbir dişi almaz. - 5 ay
Bak teyze, ben de senin kimden peydah olduğunu bilmiyorum ama tek taraflı yorum yaparsan ben de sana tek taraflı yaparım. Madem erkek parayı kazanan taraf o zaman çıkıp doktor olan kıza çalışma evinde çocuğuna bak diceksin, iş erkeğe gelince görevler eksilmiyor ama iş kadına gelince her görev "eşitlik" adı altında eksiltiliyor.
- 5 ay
Şu cümleyi hangi kafayla yazdın çok merak ediyorum. Doktor kiza kim evinde otur diyebilir? Mantikli mi?
Kiz doktor olunca erkeğin erkeklik görevi bitiyor mu?
Kiz yine çocuk doğuracak , çocuj bakacak, yine evinin tertip düzeni ile yemek vs ile ilgilenecek. Erkek ne kadar yardim ediyorum ayağina yatsa da bu gerçek bir işbölümü olamaz. Yani kadinin yükü artsa da fitri görevleri değişmiyor.
Erkek erkeklikten azade olmadiğina göre evine yuvasina bakmakla yine birinci dereceden sorumludur. Asalak bir erkek koca da olamaz aile babası da olamaz. O yuzden boş konuşmak yerine çalışıp görevlerini yerine getirmeli ve statüsüne uygun bir kadın bulmalidir.
Laf kalabaliği boşa - 5 ay
😂😂😂 erkeklik eski dönemde kalmadı canım. Sen yetersizsin
- 5 ay
@Bettterböcek Yoo bayağı saçmalamışsın sana teyze demeyeceğim başka kadınlara saygımdan ama kafa yapın çok geride kalmış o belli. Bir kadın "sağlayıcı" olamaz mı demek istiyorsun, özellikle de böyle bir devirde? Bak soru sahibine kızmıyorum o başka bir şey söylüyor, sen bambaşka bir şey söylüyorsun. Bence soru sahibinin kastettiği "28 yaşına kadar gelen bir insan, nasıl kendi hayatını kuramaz" üzerine. Bu açıdan hak veriyorum ona, kadını erkeği fark etmez 28 yaşına kadar baba eline bakmak zorunda kalmış bir insan sonuçta, ama kendi hayatını kurmak üzerine atılımlar yapmaya, babasından bağımsız meslek kollarına yönelmeye başlamış destek olunabilir bence. Ayrıca söylediğin her şey kadını aşağılamaya yönelik ve farkında değilsin, bu kadınlara paragöz diyen adamları haklı çıkarmaktan başka bir şey yapmıyorsun kadın olduğun halde. Ne görevi ne işi teyze ne saçmalıyorsun?
- 5 ay
@cglakinin Asıl cahil cahil saçmalayan sensin. "Kadın sağlayici olamaz mi?" diyor 🤣🤣🤣 çocuk doğurup karnin burnunda bir de avlanip erkeği besle sen 😂😂😂 siz ne içiyonuz yaa? Dünyanın doğal düzenine muhalefet ediyor aklı evveller 😄
Sorudaki genç erkeğe gelince, orada çocuğun suçu yok. Onu mağdur edip sömüren babasının suçu. Senin şirketin ya da işyerin olsun o kadar para kazan, oğlun yaninda çalışsin yillarca ve ona iyi bir maaş verme. Yazıklar olsun. Başkasini çaliştirsa sigortasi ortalama maaşi hariç güvenilir de olmayacak, fazla çalismayacak, işi sahiplenmeyecek. Ama sen oğlundan maximum fayda sağlayip hakkını vermeyeceksin. Burada baba suçlu. Adam da uyanip işi birakmiş yeni kariyer kurmaya çalişiyor ama 28 yaşina kadar zaman kaybetmiş. Mağdur olmuş. Oğlanin suçu yok ama kizla denk değil maalesef.
Kiz seneye mezun olur en az 250 bin maaş alir ve erkek bu gelire ulaşamaz. Gelir dengesizliği de bu ilişkiyi kötü etkiler. Erkek komplex yapar, kizin da zoruna gider sponsor olmak. Anlaşamazlar ayrilirlar. Evlilik hata olur. Davul bile dengi dengine - 5 ay
Nişanliyim nişanlimin 3 dairesi ve 120 bin maaşi var. Sen herkesi kendin gibi mi saniyorsun?
- 5 ay
Canım sende eğer normal düzeyde bir zeka varsa benim nasıl bir eğitim, kariyer, kültür ve gelire sahip olduğumu tahmin edersin zannediyordum ama sende o zeka seviyesi yokmuş ki bu soruyu sordun. Sana kısaca şöyle söyleyim canim; sen benim yerimde olsaydin kendini heralde tanrı ilan ederdin. O derece cahil bir egon var
- 5 ay
youtube.com/shorts/AG2B6fIdalM?si=P2YEeDR19qytuknm
Tamam bilo abi sensiiiin, paşa da sensin padişah da. - 5 ay
Cahil herkesi cahil sanır, fakir insan dünyada ekmek yok sanır 😂 Zavallisin ama sana acımıyorum.
- 5 ay
Olmaz olmaz olmaaaaz. Bunu bir türlü anlayamıyorsunuz doktor kadınla lise mezunu adam olmaz zaten baştan yanlış. Diyeceksiniz ki ne kadar materyalistsin alakası yok sosyokülturel düzey arasında uçurum var zaten.
Hep siz demiyor musunuz kadın güzelliği erkek gücü temsil eder, bir ilişkide hem güzelliği hem gücü kadın yüklenmişse bu ilişkide erkek fazlalık oluyor.
Olaylara ezik psikolojisiyle bakmak yerine dışarıdan bir göz olarak bakmayı öğrenmeniz lazım - 5 ay
Okul okumayınca kültürsüz mü olunuyor yani 🤦♂️ bu mantıkta ben Mark Zuckerberg'den kültürlüyüm, adam resmi olarak lise mezunu. Ayrıca kültür farkı demekle maddi fark demek arasında uçurum var, erkek de çok kültürlü olup kız kültürsüz olursa yine ilişki yürümez ama kültürün üni mezunu olmakla alakası yok.
En İyi Cevaplar
Onun ekonomik durumu onun sorumluluğunda, senin değil. Sen onun annesi ya da hayat koçu değilsin, sevgilisisin. Bir yetişkin olarak kendi kararlarının sorumluluğunu alması gerekiyor. Sen bu ayrılığı ne kadar nazik yaparsan yap, o muhtemelen bir miktar üzülecektir; ama bu üzüntü belki de onun hayatını değiştirmesi için ihtiyaç duyduğu o sarsıcı güç olur."Seni kırmak ya da suçlamak istemiyorum, bu sadece benim hayattan beklentilerimle ilgili bir durum. Bu farkın bizi zamanla daha çok yıpratacağını görüyorum ve ikimizin de kendi yolunda, kendi gerçeğine uygun ilerlemesinin daha sağlıklı olacağına inanıyorum." Diyebilirsin.
25 Yorumla- 5 ay
@CANÖzkan1 zaten bu tip erkekler evlenmeden önce bunu pek söylemezler , cahil ve bencil insanlar dereyi geçinceye kadar kendilerini çiçek gibi gösterir. Evlenmeden önce bu cesareti gösteren bir erkeği tebrik ederim. Özü sözü bir olduğu için. Tabiki bu şekilde olunca da kızlar yaklaşmak. Evin maddi sorumluluğu ektedir.
- 5 ay
@1Dehliz1Zirve niye ya kadınlarda çalışıyor artık. O zaman çalışmayıp evin işini tam yapsınlar
- 5 ay
@CANÖzkan1 laflara bak yaa... evlilik içinde kadının çalışıp çalışmaması istek olarak kendi tercihine bağlıdır. Dışarıda çalışmıyor olsa bile , ev düzeninin içinde yer alan işler dışarıdaki bir çok işten daha yorucu ve yoğun olduğu için erkek dışarıda çalışıyor olup evin içinde de kadına destek olmalı. Burada evin içindeki işlerin de yükümlüğü kadında değildir. Kadın inisiyatif alarak yapar. Özetle bir erkek , kadının fıtratına , şahsiyetine , hssasiyetlerine karşı duyarlı olmalı. Bazı erkekler , kadının yaptığı işleri yapmak zorunda kalınca durumu anlıyor , bazı erkekler iyi bir gözlem yapınca anlayabiliyor. Kadının , erkeğin hayatındaki yerini ve değerini daha iyi anlayabiliyor. Bir çok zaman bir çok erkeğin farketmediği ama erkeklerin hayatını kolaylaştıran ve iyileştiren o kadar çok sayıda dokunuşları oluyor ki. Umarım erkekler bu güzellikleri sadece kadınların yokluğunda anlamaz varlığında anlarlarda kadına gerçekten hakkettiği değeri saygıyı sevgiyi ve tutkuyu verirler ve yaşatabilirler.
- 5 ay
@1Dehliz1Zirve özet: MERİÇLİK.
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir şekilde üzülecek illaki fakat bu kafandaki ni uygulayarak daha çok üzülecek kendinden soğutma moduna geçmek istiyorsun böyle yapmana gerek direk ayrılmak istediğini sebep sunmak zorunda değilsin zorunda kalırsan bile söyle mandi durumu sonu olmayan bir ilişki yaşamak zorunda değilsin bunun yarıni var hem babasının dayadıgı değnekle sıcmaya giden poposunu yıkamadan gelir söyleki oda kendi ayakları üstünde durmasını ögrensin bu durumu yaşayanları görüyorum evde babanın sözü geçiyor bu durumdan kurtulan birinide tanıyorum babasının sermayesine kondu müşterilerini aldı şimdi milyoner belki senin kide aklı başına gelir
12 Yorumla- 5 ay
Ya bakın işte bunu diyorum sadece babasinini dinliyor onun kartını kullanıyor her şeyi babası planlıyor çok zıttız onla küçücük şehirde babam kitaplarıma para harcamaya kıyamadigi için burs kazanarak aldım çoğu kitaplarımı babam hiç destek olmadı üniversitede de harçlık bile almadım hep kendi ayaklarımın üstünde durdum sorunlarını kendim çözmek zorunda kaldım şimdi hayatıma alacağım kişinin sorunlarıni da çözen ben olmak istemiyorum. Ben artık omuzlarına yaslanabileceğim birini istiyorum açıkçası yoruldum hep bir eyler için tek başıma çabalamaktan.
- 5 ay
Bizde aynı bu şekilde geldik bir yerlere babamdan bişey görmedim adam bana 10 bin verdiyse 20 binde aldı neyse bir şekilde düzenimi kurdum yorgunluk dersen bende ondan çok var sen yolun başındasın daha böyle zorluk içinde bir yerlere gelmişsen ikinci bir mücadelenin içinde olma aşk meşk hoştantı hepsi boş gerçekten babasnı lafıyla anasının sözüyle giden adamdan bir halt olmaz heba etme zamanını derim sen cahil biri değilsin akılsız da değilsin ben mantıklı düşünen insanı severim sen mantıklı karar almışsın
İşte TR kızlarından kesimlerden birisin, amacın parası iyi olan biriyle sevgili olmak, gönülden sevdiğin yok. Abi para gelir geçer sevin birinizi, benim maddi imkanım bana fazlasıyla yetiyor maddi durumum da iyi ilgi duyduğum bir kızın maddi durumu kötü olsa da elimin tersiyle ittim ama kendisi çok para harcama tarafına gittiği için ağız kokusundan bittirdim.
21 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Doktor olduğun için maddi konulardaki dengesizlik seni yıpratmış belli 😔 Bu çok normal, utanılacak suçluluk duyulacak hiçbir şey yok. Herkes kendine denk bir hayat arkadaşı istemekte özgür 💙
Onu üzmeden ayrılmanın en dürüst yolu net ama kırıcı olmayan cümleler kullanmak. Mesela şöyle bir konuşma işini görebilir ⬇️
“Sen kötü biri değilsin ama ben ilişkide daha oturmuş bir hayata ihtiyacım olduğunu fark ettim. Şu an ikimizin hayat beklentileri ve öncelikleri farklı. Seni değiştirmeye çalışmak da kendimi zorlamak da istemiyorum. O yüzden bu ilişkiyi bitirmenin ikimiz için de daha sağlıklı olacağına karar verdim.”
Burada dikkat etmen gereken şeyler şu olsun:
Onun maddi durumunu aşağılayan tek bir kelime bile söyleme.
“Kazanmıyorsun, babandan harçlık alıyorsun” gibi cümlelerden kaçın.
“Sorun sende” değil “benim ihtiyacım farklı” vurgusu yap.
Tartışmaya dönerse uzatma, sakin şekilde “kararım bu” deyip noktayı koy.
Kış dönemindeyiz, duygusal olarak daha hassas olman çok normal. Soğuk, kısa günler, yoğun nöbetler derken insan en çok yanında omuz arıyor. Ama yanlış omuzda kalmak, yalnız kalmaktan daha yıpratıcı olabiliyor. Kendini suçlama, kendini düşünmen bencillik değil hayatta kalma içgüdüsü 💪
Unutma, bir ilişkiden ayrılmak karşındakini küçümsediğin anlamına gelmez. Sadece senin yolunla onun yolu şu an kesişmiyor. İleride kendi ayakları üzerinde durmayı başarırsa o da başka ilişkilerde daha güçlü durur. Sen de daha sana iyi gelen bir denklik yakalarsın.
Kendine şefkatli ol, kararın çok makul. Zamanla hafiflediğini hissedeceksin ❄️🌙20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
98Cevap
5 ayZaten dengesiz bir ilişkiye gönülsüz başlamışsınız. Üniversiteyi boşuna mı okuyup doktor oldunuz. Lise talebesiyle işiniz ne olabilirdi ki? Pembe bir hayat kuracağınızı mı sandınız. Komik olmayın. Siz onca bilgi, çalışma ve emeğinizi sadece lise müfredatı mı karşıladı? Daha lise derslerinin ötesine geçemeyen birinin size neler katabileceğine inanırsınız? Denginiz insanlara yoğunlaşın. Biz ikinci üniversitemizden mezun olduk. Lise nedir ya? Lise mi kaldı. Biraz aklınızı başınıza alın isterseniz.
03 Yorumla- 5 ay
Öyle boş boş üniversite bölümlerini boş boş okumanın bir faydası dokunmadığını ispatlamış oldun. Ben de lise diplomalıyım ama senin asla gidemeyeceğin bir üniversiteyi kendi işimi kurmak için bıraktım mesela. Sonra işimi kurdum ve üniversiteyi okusam 3 kuruşa tamah edeceğim dandik iş yerlerinde çalışmak zorunda değilim mesela. Siz o 2 üniversiteyi hangi dandik bölümlerle okudunuz😂
- 5 ay
@CANÖzkan1 Beynini parayla ölçüyorsan ben sana nasıl izah edeyim. Malların kaç kuruş güzel kardeşim. Kaça satarsın. Kaç lira verelim.
- 5 ay
İşte sabahın köründe 2 saat yol gidip başkalarının hayalleri için 3 kuruşa sürününce insanda beyin yok oluyor demekki. Ben boğaziçinde mühendislik okurken bıraktım hani çok merak ettiysen söyliyim. Üniversitede tıp veya dişçilik okumayacaksanız ya da gittiğiniz bölümle alakalı network yapabileceğiniz köklü ve çevresinde zengin dolaşan üniversitelere gidemeyecekseniz dandik üniversitelerde dandik bölümler okuyarak kendinizi avutmayın yıllarınızı çöpe atmayın. Ben para işini erkenden hallettiğim için şu an istediğim yere gidiyor istediğim saatte uyanıyor istediğim kadar kitap okuyor, geziyor, kültürel etkinliklere katılıyorum. En azından üni okudum diyip cahillikle kendimi avutup başkalarının hayali için ömrümü çürütmüyorum. Ben beynimi kullandım geleceğimi emekle akılla satın aldım siz de deneyin
5 ayDenklik önemlidir ama sen de kendini yeterince tanımadan bir ilişkiye başlamışsın ve ne istediğini; neyi istemedigini fark ettiginde zaman icinde anlamışsın. Ayrılmanın kolay bir yolu yok. Sadece kararlı ve nazik olabilirsin üzülmemesi icin yapabilecegin bir şey yok. Ayrıldıktan sonra da hemen baska bir ilişki kurmadan önce biraz daha kendini ve insanları analiz etmeni tavsiye ederim 🍀🍋
42 Yorumla- 5 ay
Çok güzel yorum olmuş
- 5 ay
@Garipkalp1607 🍀
Şöyle söyleyebilirsin, ben kendi ayakları üzerinde durabilen, birey olmayı basarabilmiş, bağımsız yasayabilen birisini daha cok isterdim. Ben o kadar emek verdim bir sekilde doktor oldum, seni kırmak istemiyorum ama en azindan benim kadar kendine değer verip kendisi icin cabalayan birisi olsun isterdim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı.
5 ayBu dünya da kaç erkek babasının yanında çalışmaktan gocunmuyor ve hala onun gölgesinde kalabiliyor... bence bu erkek en azından erkek yani... çocuk değil... ha senin gibi üniversitede başarı gosterememis ama bu ticarette gosteremeyecegi anlamına gelmez...
10 Yorumla Sevgi sadakat ister sabır ister ama ki doktor olan bir bayan karşımda olursa ve benim düzensiz bi gelirim varsa asla ilişkiyi ne kadar sevsem devam etmem çünkü ben bir erkeğim ve bunu yapmam gerek kazandığım para da eşim tüm evin geçimini yapıyorsa ben neye yarıyorum ki
10 Yorumla
5 ayBen bir erkek olarak söylüyorum işsiz güçsüz evsiz parksız maddi durumu ve gücü olmayan biriyle büyük konuşmayayım ama 😏 hayatta evlenmem çünkü çocuklarımıza komşular akrabalar mı baksın çocuklarına ne alacak ne verecek hep kadın mı çalışacak ben böyle adamı hemen boşarım
00 Yorumla
5 ayOlay para değil çocuk 28 yaşında hala baba parasıyla geçiniyor sorumluluk almıyor. Daha kendi hayatını geçindiremeyen birisi yarın ailesini eşini nasıl geçindirecek. Tamam kız meslek sahibi iyi kötü kendine yeter zaten çocuğun parasında değil gözü buradaki olay iş ciddiye bindiğinde çocuk sürekli babasından mı destek alacak üstelik kadın bile kendi geçinebiliyorken? Bence yol yakınken ayrıl daha da ilerletme ilerleyince aileler destek olacağım derken sizin hayatınıza da müdahale eder çocuk senin karşında özgüvensiz hissedebilir o para kazanıyor ben bir şey yapamıyorum diye sorunlar çıkar o yüzden bence yol yakınken bırak. Geleceğe dair bir planı yoksa sorumluluk almıyorsa ondan bir halt olmaz :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı.
5 ayKanka kusura bakma da adam babasına bağımlı olmak yerine kendi yolunu çizmeye çalışıyor sen ise yüzüstü bırakmak istiyorsun. Senin yaptığın yanlış kusura bakma.
Çocuk aklı başında biriyse başarılı olacağı alanı bulmasını sağla. Doktor kadınsın sonuçta.
Ha malın tekiyse bırak diyeceğim ama mal adamla babasının parası var diye niye çıkıyorsun o da ayrı bir sorun.
00 Yorumla
5 ayBunlar aslında en başta belli olan şeyler
En başta hata etmişsin şimdi ne yapsan da üzülecek
Ben de tıp fakültesi oluyorum o yüzden ilişkide sıkıntı olmaması için genelde benzer alan olmasına dikkat ediyorum
Meslek takıntım yok ama senin yaptığın da biraz yanlış olmuş
Kırmadan denesen de illaki kırılır
Kariyer planlarım var gibi şeyler söylemek mantıklı gibi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
5 ayNiye aceleye getiriyor ki? Aceleye getirilen hiç bir şeyi sevmem. Altından güzel bir şey çıkmıyor. Burada da çıkmamış zaten. Sevmiyorsan ayrilmalisin. Sen onu kazancı iyi olduğu için kabul etmişsin kusura bakma. Kazancı düzensiz olunca o yüzden nasıl ayrılabilirim diyorsun. Ayrılmanın üzmeden olma durumu yok.
00 Yorumla
5 aybence sırf babasının yanında çalışıyor diye ayrılman çok saçma yani madem birbirinizi seviyorsunuz neden ayrılıyorsun? sen bu çocukla para için mi birliktesin? parası bugün olmaz, yarın olmaz ama ertesi gün olur yani para gelip geçici sen karakteri düzgün, sana değer veren birini bulmuşsun daha ne istiyorsun?
Aşk lüks mekanlara gidip eğlenmek değil, gerçek aşk yanında huzur bulduğundur. Bence böyle bi sebepten dolayı ayrılmamalısın. Tabi senin hayatın karar senin.00 Yorumla
5 ayOna iş konusunda yardımcı olman bence en mantıklısı olur. Yaptığı meslek her ne olursa olsun geliri konusunda karşı tarafla kıyaslaması ayip olur eyer ilişkiyi sırf maddiyati yüzünden bitireceksen de bunu dürüstçe açık ve net bir dille guzelce söyle ciddi bir ilişki sevgi ve emek sabır ister.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bence sana nasıl davranıyor, onunla beraber iken mutlu ve huzurlu musun para bir şekilde bulunur ama az ama fazla bir şekilde geçinip yaşanılır. Ayrılmak en basit yol evet maddiyat bu hayatta en önemli faktörlerden birisi fakat yarın hayatta olup olmayacağımız bir dünya için fazla kasmaya gerek yok. Önemli olan onunla beraber olduğunda yaşadığın hayattan zevk alıyorsan bu paha biçilemez..
03 Yorumla- 5 ay
Çok iyi biri aslında yanındayken de mutluyum. Sadece gelecek kaygısı rahatsız ediyor beni. Bir şeylerle uğraşsın kazansın istiyorum bana harcasin diye değil kendim zaten kazanıyorum. Onun da çalıştığını çabaladigini kazandığını görmek istiyorum bu şekilde canı da sıkılıyor farkındayım ama keşke biraz daha önce düşünseydi bunları. Babasının işi ona bir kazanç sağlamıyorsa ayrılsaydi zamanında ya da en azından şimdi ayrılsa ama onu da yapmıyor
- 5 ay
Arkadaşım şimdi öncelikle düşüncelerinde ve söylediklerinde %100 haklısın. Oda belki kurulu düzenini bozmak istemiyor olabilir. Haliyle yaşıda biraz geçmiş farklı bir iş için. Ailede sözü geçmeyen dinlenmeyen bir birey de olabilir (babasının sözünden çıkamayan) ve ilişki başlarken buralara geleceğini de bilmiyordur o yüzden rahat kafada kalmış olabilir. Yani bu durumda sana verebileceğim tavsiye oturup bu durumu tekrardan detaylı bir sekilde analiz ederek konuşmanız ve yapabileceği şeyleri yapması gerektiğini anlatman ve bu durumun senin hayallerinde olmadığını anlatman gerekir. Evet iyi sağlıklı bir ilişkimiz var ama benim kurduğum hayal böyle değil gibisinden ve durumu toparlamaması halinde bu ilişkinin biteceğini gibi gibi konusman lazim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayYani hoşlandım yapıp sonra Maddi durumunu görüp ayrılmak çok hoş bir görüntü değil tabii. Sonuç olarak kimse sizi özellikle Aceleye getirmedi ve zorlamadı. Kırmadan bunu bir şekilde farklı bir bahane ile söylemeniz gerekiyor.. bunun yöntemini vermek istemiyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayÜzüp üzmemeyi düşünme birlikte olduğun kişi problemli biri. Önemli olan sen üzülme. Bu bencillik değildir. Karşında sana rahatsızlık ve sıkıntı verecek biri var. Üstelik bu kişi senin üzerinde hiçbir bağlayıcılığı olmayan biri. Ayrılmak istiyorum de. Uzaklaşmanı tavsiye ederim.
02 Yorumla- 5 ay
@CANÖzkan1 eğer sen bu kişinin sevgilisi değilsen bunları yazamazsın , çünkü bilemezsin. O isen eğer insan kendini övmez böyle ki, överse zaten ne denli bencil olduğunu göstermiş olur. Burada drama peşinde değiliz. Hayatın gerçekleri var, güzel duygular dengelerin yerinde oluşuyla yaşanır. Sen diyorsun ki , dengeler yerinde olmasın, bu kızın hayatı sıkıntı çile içinde , onca insana hayat vermeye çalışırken gel bir de evin yükünü sırtlan oh ne güzel. Beyfendinin parmağı kıpırdamasın ekmek elden su gölden yaşayıp gitsin.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
5 ayOnu kırmadan ayrılmanın yolu, para üzerinden değil hayat hedefleri ve sorumluluk farkı üzerinden konuşmak; “sen kötüsün” demeden “geleceğe bakışımız ve yaşam ritmimiz uyumlu değil, bu yüzden devam edemem” diyerek net ve saygılı bir şekilde bitirmek.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ay”Bana bu durumdan bahsetmemişti” dedikten sonra ”babanla çalışıyorsun, iyi kazanmıyor musun?” demen, aslında her şeyde haberin olduğunu gösteriyor. Babasının kazancı varken her şey güllük gülistanlık ama kendi ayakları üzerinde durmaya karar verince ”zaten aceleye gelmişti, şimdi de ayrılmak istiyorum” bahanesi. Güzel iki yüzlülük, beğendim!
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayEvleneceğin kişi her anlamda dengin değilse bay bay diyeceksin. Bırak kariyeri birazcık kültür ve ve kafa yapısı farkı bile , hatta en önemlisi aile yapısı farkı bile mutluluk önünde büyük engeldir. Mutsuz evlilik ise esaretten beterdir. 3 çocuklu insanlar ayrılıyor sen ise hiç bir bağın olmayan birinden nasıl ayrılacam diye soruyon…
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayTamam bu hayatin gercekleri var ama sen bu adamla parasi icin mi sevgili oldun? Adam sana calismam demiyor ki elbette is bulur calisir aslanlar gibi evini gecindirir yine. Sen bu is mevzusuna niye bu kadar takildin ki yanina falan mi yakistiramiyorsun yoksa?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayGenelde kadınlar kendinden soğutup, ayrılmayı düşünür ama açık sözlü olmak en iyisi. Direkt söyle. Böyle böyle nedenler var, bu ilişkide gelecek göremiyorum. Ayrılmak istiyorum. De. Bana dürüst olsalardı okadar üzülmezdim ama soğuk davranıp, benim ayrılmamı bekleyenler. Beni en çok üzenler. Kadınlar da genelde böyle yapar. Soğuk davranır, erkek ayrılsın ister. Ama o erkek ne kadar üzülür hiç düşünmezler.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBebiş maalesef eğitim denk olmadı mı yürümüyor. Para pul da değil olay. Onlar kazanılır yapılır. Ama bu aranizda kültür farkı yaratır. Sen ona saygı duyamazsın. O da kendini sana layık görmez birbirinizi yaralarsınız. İstisnalar vardır ama genel yorum bu şekilde.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı.
5 ayZengin diye lise mezunu bir cühelaya yanaşmışsın, bir de doktor olacaksın. Paraya ihtiyacın mı var senin? Niteliksiz bir herif çok para kazansa ne olacak? Onca yıl okuyup kendine hiçbir şey kalmamışsın kişilik olarak.
08 Yorumla- 5 ay
Zengin olarak görmedim ki ben onu kendine ve ailesine bakabilir olarak değerlendirmiştim ama o da yokmuş. Aman aman bir zenginlik takıntım yok hiç olmadi. Kendime yetiyorum çok şükür bir erkeğin parasını yeme derdinde değilim kendi başının çaresine bakabilir biri olmasını gelecekle ilgili bir planı olmasını istiyorum sadece ayrıca evleneceğim kişiyle düğün yapmayı bile düşünmüyorum açıkçası.
- 5 ay
"maddi durumu iyi gibiydi"
Aynen - 5 ay
Anonimsin anonimim sana yalan borcum mu var. Umurumda olsa umurumda derdim. Çok zengin olmasına bakmamıştım orta halli olması okeydi o da değilmiş kuryeler bile asgari ücret üstü alıyor kurye olsa yine okeyim onu da yapmıyor
- 5 ay
Lise mezunu adam ne evi gecindirecek? Sacma sapan şeyler yapar cocuklarin ve senin psikolojisini bozar. Ne sana ne de cocuklara liderlik edebilir. Dandik fikirleriyle hayati cevresine zindan eder. Önce egitimli, elit, donanimli, merhametli bir erkek olup olmadigina bakacaksin. Sınava eşeği soksan 4 yillik bölüm kazanir, bu onu bile becerememiş. Koca diye almayi düşündüğün adama bak.
- 5 ay
Kazanmış bitirememis birakmak zorunda kalmış ailevi sorunlardan dolayı o kadar da vasıfsız biri değil aile işine güvenmis kendi kendine bir şey basarmamis sadece iyi biri bu kadar da kötü sözü hak etmiyor
- 5 ay
Size mutluluklar öyleyse. Birlikte cühela çocuklar üretip sokağa salın. Senin paranla Kıbrıs'ta kumar oynarak yuzde 80 burslu hukuk bitirir ve skimsonik bir avukar olur oğlunuz.
- 5 ay
Ben lise mezunuyum gereksiz olduğu için üniversiteyi bıraktım mesela. Kendi işimi kurdum köşeyide döndüm. Mesela siz sabahın köründe elin kapısına işe giderken ben daha 30 yaşıma gelmeden hayatımın parasını kazandım istediğim yere gidiyor istediğim zaman yatıp istediğim zaman kalkıyorum. Eğer tıp veya dişçilik okumuyorsanız geri kalan tüm bölümler boşa 4 5 sene israftır bu ülkede. Üniversite eğitimi mi var ki kültürden vs bahsediyorsunuz? Zaten bu yorumunuz da bomboş bölümleri okumanın boş kibirden başka bir şey katmadığını gösteriyor. Bu arada ben boğaziçinde mühendislik okuyordum. Ben gereksizliğini gördüm bıraktım. İyi ki de yapmışım şimdi istediğim yeri geziyor istediğim kitabı okuyor istediğim şeyi yapıyorum operalar tiyatrolar tüm kültürel etkinliklere gidebiliyorum. Çünkü ben öyle boş boş millet aa üniversite okumuş yahu demesini takmayıp kendi hayatımı satın aldım şimdi genç yaşta keyfini sürüyorum. Bu kadar önyargılı olmayın insanlara karşı. Asıl zenginlik parada değil, asıl meziyet kıytırık bir okul bitirmekte değil; güzel insan olmakta, gönlü güzel olmakta, güzel sevebilmekte, kibar olmakta, nezaket sahibi olmakta, boş kibirle şişmiş olmamaktadır
- 5 ay
@CANÖzkan1 üniversite mezunu olsaydın belki bir ihtimal bu feminen kırılganlığını üzerinden atardın ve imla kurallarına uyulmadığı için göz yoran, asla okumayacağım bu satırları boşu boşuna yazmazdın.
Gizli Üye(30-35)5 ayKendini zengin gibi gösterdiyse Sende öyle davran ve maddi olarak yor onu 👍 çözüm üretebiliyorsa hiç ayrılma çünkü emin ol daha iyi bir erkek bulabileceğin kesin değil. Maddi olarak yorulup çözüm bulamazsa Zaten ister istemez üzülmeden o sana söyleyecek maddi olarak yoruldum ara verelim veya ayrılalım diyecek.
00 Yorumla
5 ayO kendini zengin olarak gösterirken senin üzüleceğini düşündü mü? Yoo doktor bir kadını kafalamaya çalıştı sadece öyle değil mi? Sonradan çıktı ortaya ne mal olduğu.
Bırak biraz da o üzülsün de erkeklikten adamlığa geçiş yapsın..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı.
5 ayAnladığım kadarıyla adamın plansız, amaçsız ve bi isteği olmaması rahatsız ediyor. Bence bir birimiz için uygun değliz diyip kesin ayrılmak mantıklı gibi. Bu anlattıklarınızdan kim olsa rahatsız olur.
11 Yorumla- 5 ay
Ya şimdiye kadar düşünmediği şeyi şimdi düşünüyor olması rahatsız ediyor 28 yaşında yksye nasıl giriceksin hadi kazandın 33-35 te mi biter ne zaman evleneceğiz hayat kuracağız. Başlarda bana böyle söylememişti maddi durumu çok iyiymiş gibi davrandi
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Uzerek ayrıl bence bundan sonra hızlı ilişki kurmak neymiş öğrensin karşı tarafıda sikistirmamayi ogrenmiş olur bakdi sen doktorsun kaçırmak istememiş seni boş ver üzülsün. Emri vaki yapmasın bundan sonra kimseyi
00 Yorumla
5 ayÇok kritik bir durum bana kalırsa şimdi eğer devam edersen iş ciddileşip evliliğe giderse maalesef şiddet bile görebilirsin çünkü arada yüksek bir fark var en iyisi sen kendi yoluna o kendi yoluna
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sana yalan söylerken üzülmemiş adamı sen neden geleceğini etkileyecek ve muhtemelen mahvedecek bir şey yüzünden üzmeyesin ki? Yık geç.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
5 ay28 yaşında babasından harçlık alması saçma. babasıyla çalışıp nasıl para almayabilir ki? üstelik işinden memnun değilse 28 yaşına gelmiş, hiç mi bi meslek öğrenmedi.
10 Yorumla Direkt yuzune söyle sen iyi bir insansın ama statülerimiz hayat tarzımız farklı ikimizden ilerde olmaz illaki sorun yaşarız kendine iyi bak yolun açık olsun hakkını helal et falan de bende ayrılırken yüz yüze konuşalım diyip kibarca hatalarını söyleyip ayrılmıştım 8 ay peşimde dolandı sonra vazgeçti
10 YorumlaErkekler için ibretlik bir soru olmuş.
Sizden çok kazanan kadın sizi yük olarak görür, sizden daha eğitimli ve daha çok kazanıyorsa da öyle.
Erkek için aynı durum olduğunda o kadını yanında taşıyor, kadınlar ise kurtulmaya çalışıyor.
118 Yorumla- 5 ay
bu erkekler de iki üç red pill hipergami kelimesi öğrenmiş kendini alim zannediyor. bundan 10000 yıl önce de bu iş böyleydi şimdi de böyle. kizin doktor olsa issiz güçsüz bir erkekle evlensin ister miydin? dramatize etmeye gerek yok
- 5 ay
@d1laraaaaaaaa Dramatik ama, erkeklerin saf sevgisi karşılığında kadınların bu kadar menfaatçi davranışı.
İki üç red pill kelimesi veya ne boksa sizi çok güzel özetliyor. - 5 ay
erkeklerin saf sevgisi mi😂😂 tamam, cahille sohbeti kestim lütfen cevap yazma.
- 5 ay
@d1laraaaaaaaa gelip yazan sensin, kes bence de.
- 5 ay
ağzını topla incel sen kes
- 5 ay
annen sevmemiş kadın nefretini kusuyorsun burada yok erkekler saf sevgi veriyormuş bilmem ne yapma ya😂😂😂
- 5 ay
@d1laraaaaaaaa incel mi hahahaa
anlamını sorsam anlamını bilmez. - 5 ay
aynen red pill kırmızı hap falan anlarsin ya 🤣🤣🤣🤣
- 5 ay
@d1laraaaaaaaa kadın nefreti mi? tam tersi, severim, olmasalar eğlenemezdik.
- 5 ay
görünüşe göre kadınlar seninle fena eğlenmiş. Aksi takdirde erkekler saf sevgi veriyor kadınlar menfaatci diyemezdin🤣🤣🤣
- 5 ay
@d1laraaaaaaaa hiç bir kadın beni eğlendirmeden eğlenemez benimle :D
erkekler severken meslek, statü falan gözetmiyor, kadınlar bunları gözetiyor, haliyle işin içinde menfaat var, jetonun köşeli, ille vurmalı mıyım? şaplak atmayı tercih ederim. - 5 ay
normal olan bu zaten, 10000 yıl önce de böyleydi. kadınlar güce erkekler güzelliğe bakar. yok vücudu şöyle olsun ince bel büyük kalça büyük meme genç olsun doğurgan olsun bilmem ne bin tane isteğiniz var ba. kire olsun vs vs karşılığında saf sevgi yok ya. kadın sevgi vermiyor bi sen veriyorsun sanki. kadına ve evine bakmakla yükümlü olan erkektir aksi takdirde sen erkekliğini inkar ediyosun erkek değilsin topsun o zaman. zaten bin yıllardır var olan biaeyi inkar edip üstüne bide bunun için kadını sucluyosun🤣🤣🤣
- 5 ay
@d1laraaaaaaaa sen kendin gibi erkeklere alışmışsın basbaya
bin yıllardır var olana razı olan kadına değer veririm
erkek sadece güzelliğe bakmaz, bakmamalı, baktığı yerde sıçar
- 5 ay
@d1laraaaaaaaa 27 yaşımdayım işsiz değildim normalde bende vasıfsızım iki gün önce işten çıkartıldım bi tavsiyen var mı bana nasıl İlerleyebilirim hiç sevgilimde olmadı
Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı. Eskisi gibi hissetmiyorum diyebilirsin, eğer istemiyorsan ne onun vaktini ne kendi vaktini al, bazen acımasız olmak gerekiyor ilişki konularında.
00 YorumlaAw hayatı hep teseli ediyorsunuz beni hep bi takım kararlardan beni vaz geciriyorsunuz sonra inanıyorum size hah diyorum ya beni düsünüyorlar ah diyorum bebi nekadae cok seviyorlae benim iyiligini istiyorlar diyorum bir sıcak bakısa cocuk gibi kanıyorum hayatım boyunca insanlar beni sevsin istedim beni sevsinler diyebugrastım hayatım boyunca kimse kimseyi cıkaeı olmadan sevmiyormus…
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayBaştan sorduğun halde dürüst olmadıysa veya kasten gizlediyse bunu gerekçe olarak söyle, sormadıysan ve sana karşı kötü bir davranışı yoksa da ne diyeceğin sana kalmış.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı. Ben de dr um herkes dengi dengine aslında yoksa insan bunu göz ardı ettiğinde üzülebiliyor özellikle bir erkek aşağıda olmamalı. Seni iyi anlarım diye düşünüyorum öz e l den yazabilirsinn
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
5 ayBence üzmemek mümkün değil. Direkt kendi seviyende birini hayatında istediğini, sorumluluk sahibi olmuş kendini geliştirmiş birini istediğini söyleyebilirsin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Burada çocuğun bir suçu yok gibi. Ama ne yapsin el mecbur olmus gibi duruyor.
Sen de haklısın ne diyim. Ayrılmadan önce ne yapabiliyor diye gözlemlesen daha dogru olmaz mi?00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.
5 aydirekt ayril davul bile dengi dengine seni bulmuş yapışmış kene gibi bırakmaz işsiz güçsüz erkeğe doktor kız bakmış daha bırakır mı kendini kurtar
00 Yorumla Başta yalan söylemesi senin için yeterli bir sebep ayrılmak için. Bunu söyle direk kes at uzatma. O da bundan sonra ayakları üstünde durmasını öğrenir. Seni kötü bilir ama ona iyilik etmiş olursun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
5 ayÇok üzülür ayrılınca arkandan doktor zengin dienbizi istemiyor derler
12 Yorumla- 5 ay
Zengin değilim ki çok da kazanmıyorum benim de zor bir r hayatım oldu şimdi ona hayatını yeniden kurması için destek olamıyorum uzmanlığa hazırlanıyorum aynı zamanda. Bir anda karşıma çıkıp yksye mi hazırlansam gibi soruları rahatsız ediyor yani şimdiye kadar kararını vermiş olmalıydı diye düşünüyorum
- 5 ay
Anlıyorum en doğrusu nese onu yaparsın sen ne doktorusun bende doktorum
Aşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. Yanlış anlama ama doktor birinin burada böyle bir soru soracağını sanmıyorum.
12 Yorumla- 5 ay
Böyle bir cevap bekliyordum yazarken çok çekindim jdkslsldl yeni mezun oldum pratisyen hekimkm
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Eğer bişey yapası yoksa söyle ki kendine gelsin ayrılsanız bile... Eğer bişeyler yapıyorsa ben hazır hissetmiyorum diceksin
00 Yorumla
5 ayBu adamdan olmaz o yaşa gelip hala kendi hayatını kuracak parayı kazanamıyorsa gelecek yoktur o eleğin altına geçmiş sıradan bir hayatın adamı artık
00 Yorumla
5 ayÇalışsın KPSS’ye otuz olmadan devlete atansın. Lise mezunları daha kolay atanıyor hem. En azından memur olur
02 Yorumla- 5 ay
Hangi bölümler var atanacak hep bir kriter iki yıllık şunu bitirmek dört yıllık şunu bitirmek bilmem ne
- 5 ay
@kfedgjjffjl katiplik veya infaz koruma memuru veya destek personeli herhangi bir devlet kurumuna.. araştırılmalı
Direk onu köpek yerine koy bırak onu
kır onu boş ver et
deki parasız erkekler ancak benim köpeğim olur
03 Yorumla- 5 ay
Abla sen önce suratını yaptır parası neyse vereyim
- 5 ay
Tamam
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 ayKibirli kibirli dolaşıp burnundan kıl aldırmazken, böylesi değişik ve dengin olmayan tiplere düşersin işte. İlahi adalet...
00 Yorumla Ben kendimi bir ilişkiye hazır hissetmiyorum şu an yalnız kalmaya ihtiyacım var ve seni de üzmek istemiyorum ayrılmak istiyorum yaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
5 ayDoğru söylüyor çocuk. Muhtemelen sen ömrün boyunca belli rakamdan fazla kazanamayacaksın ama o kazanacak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
5 ay28 yaşındayken oğlumla ilgileniyordum, vay be böyle adamlarda var.41 yılın 27 yılı kendi paramı kendim kazandım
00 Yorumla
5 ayDuygusal olarak bir bağ yeterince kuramadığını ve ona yakın hissedemediğini bu yüzden bitirdiğini yaz
00 Yorumla
5 ayOnu üzmemeyi düşünmek kendinize saygısızlıktır. Böyle bir birey ile geçinilmeyeceğini kendisinin yüzüne vurmanız gerekiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
5 ayzaten kşmse üzmediği için bu hale gelmiş ya adam! bence üz de belki hayatına çeki düzen verir , drek söyle bence
00 Yorumla
5 ayİşi olmadan aşk olmuyor mu ne var sevgili olmaya devam etsem öyle sevilmiyor mu ille paraa
01 Yorumla- 5 ay
İlla para değil zaten bu düşüncede olsam hiç gorusmezdim ama hayatını düzeltmek için bir çabasını göremiyorum babasınin kendisi için yatırım yapmadığını kendine iş bulması gerektiğini söylediğini söylüyor ama babasının yanında çalışmaya devam ediyor. Gelecek için çabalamiyor bu yaştan sonra yeniden üniversiteye başlamayi düşünmesi de çok saçma bu zamana kadar düşünmesi gerekiyordu beni görünce mi aklına geldi. İlişkinin başında da aceleye getirdi beni açıkçası taniyamamistim daha hemen sevgili olmak istiyorum dedi ikna etti bir şekilde
5 ayBen şahsen işsiz biri olarak bir doktor kız benle sevgili olmak için yalvarsa dahi sevgili olmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayBence en sağlıklı ilişkiler kendi düzeyindekiler oluyor. Mesela doktorsan lise mezunu biriyle olmamalısın, çevrenden senin gibi biriyle olmalısın. Yoksa o ilişki sadece maddi anlamda değil her açıdan yokuşa gider. Özellikle yaş aldıkça dünya görüşleri o kadar farklılaşıyor ki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı. Yine gelmiş senaristimiz türk dizisi kalitesizliğinde senaryosuyla
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. Sen ne doktorusun 25 yasinda kim doktor olmuş da sende olmuşun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayAy çok zor bir durum heleki karşı taraf üzülmesin istiyorsan 🥺 aileme karşı gelemem istemiyolar gibi bi bahane bulabilirsin iş ciddiye binecek gibiyse
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
5 ayİş bulursa pişman olmaz mısın? Arıyorsa önünde sonunda bulacaktır.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ayrılış nedenin çok saçma direk söyle zaten her halükarda üzülecek
00 Yorumla- Devamını Gör (102)
Devamını Gör(147)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 28 yaşında babasından harçlık alan, geliri olmayan erkek sevgiliden üzmeden nasıl ayrılabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler