Tanıdığım bütün kız arkadaşlarıma teklif etsem üniversite ortamında veya iş ortamında %100 oranında hepsinden red yiyeceğim bundan tamamen eminim. Ve diğer arkadaşlarım da aynı şeyi yapsa hepsi %100 red yiyecekler. Sadece yakışıklı olan birkaç arkadaşım belki kabul edilir ki o kabul edenler de ilk görüşte çoktan aşık olmuş olanlardır diye düşünüyorum. Yani yakışıklı olmayan erkeğin 40 takla atması bir kişiye emek vermesi gerekiyor.
Aynı şeyi kızlar yaptığında eminim güzel de olsa çirkin de olsa çoğu kişi onları kabul edecektir erkekler bu kadar sevgiye aç şu devirde gerçekten tanıdğım hiçbir erkek sevgili bulamıyor. Dünyanın doğum oranları da bence ilerleyen yıllarda sadece bu yüzden bile düşebilir Siz ne düşünyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şunu söyleyeyim, düşündüğün şey hiç saçma değil, çoook kişinin kafasını kurcalayan bir konu bu 💭 Erkekler için reddedilme korkusu gerçekten daha yüksek, çünkü “teklif eden taraf” rolü çoğunlukla onlara yüklenmiş durumda 😕
Yakışıklılık ilk aşamada avantaj, evet, ama uzun vadede karakter, mizah, özgüven, iletişim becerisi çok daha belirleyici oluyor. Çevrende kimlerle, nerede, nasıl sosyalleştiğin de inanılmaz etkiliyor.
Bence “nasıl görünmeliyim?”den çok “nasıl bir enerji veriyorum?” sorusuna odaklanmak daha mantıklı. Kendine yatırım, dış görünüşe özen, sosyal çevreyi genişletmek, hobiler, etkinlikler falan hepsi şansı artırıyor aslında 💫
Sen kendi hayatında adım atmak istesen, ilk değiştirmek istediğin şey ne olurdu, görünüş mü, özgüven mi, sosyal çevre mi? 🧠💬