PKK emernidir ve dağda namus kavramı yoktur. Siz ne düşünüyorsunuz? Bence kürtler ve türkler kardeştir ve namusuna çok değer verirler. ( Sn Muhsin Yazıcıoğlu nun rahmetli birisi olduğunu unutmadan yorumlar paylasalim lütfen :))
Pkk nerde kanı bozuk, şerefsiz, haysiyetsiz, namussuz varsa onların dahil olduğu, insanları özellikle Türk askerlerini haince katleden hainler topluluğudur. Kürt halkının hakkını savunuyoruz derler kürtleri bile katlederler ama bazı cahil Kürtlere bunu anlatamazsın işte 😂😂
Nasil Türklerden çürük cikiyorsa pekâlâ kürtlerden de terörist cikabilir. dagdakilerin hepsi ermeni mi? içlerinde muhakkak kurtte vardır ama bu bütün kürtlerin pkk olduğunu göstermez
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
illaki öyledir herşeyde vardir çürük yumurta demek istenilen şey PKK kurt diyerek kürtlere karşı taraf almak doğru değil.
Şehit muhsin yazıcıoğlunu rte nin kirli islerini yaptırdığı taşaron fetöye yaptırttı şehit etti muhsin yazıcıoğlunu ayrıca tek türk ten başka türkün dostu yoktur gerisi yalan biraz
Gordugum en pis herifler kurtlerden cikiyor. Dagdakilerin Irklarinin cogu Kurt ! Nasil kurt olamaz denilebilir ki. Ama onlar insanliktan nasibini almamis iblislerdir. kurt turk ten once
Bu cümleden kızlı erkekli yaşamanın namus için öz çocuğunu öldürmekten daha kötü bir şey olduğu anlamı çıkıyor. Çarpık ahlak anlayışınız dehşete düşürüyor beni.
bence de kürtlerin hiç bir şekilde çapraşık ilişkiye izin vermeyeceğini anlıyorum. bazı cümeler ayna gibidir. nasıl bakarsan öyle görürsün. sen ne anlıyorsun. kürtler başka biriyle birlikte olan kızlarını vururlar mı? güldürme beni.
neden bu kadar taktın bu lafa. ben senin dediğini anlamıyorum. tek bir cümle değil orada ana fikir. üstteki cümleleride kat lütfen. bir anlam bütünlüğü olsun.
devlet içinde ayrı bir devlet isteyenleriyle, hak yiyenleriyle, her boku devletten bekleyip kendi eziyetini başkasına çektirenleriyle asla kardeş değilim ben
1 agustos günü bizim köyde mesut ilkbahar isimli biri olduruldu. vucudundan 2 tane g3 mermisi cıktı sözde catısma cıkmıs ama sadece karakoldan ates edildi babası adli kontrol sartıyla cezaevinden cıkmıstı arabanın icinde vuruldu askerler karakola aldılar sozde 2 asker yaralanmıs. koyden annesi geldi zaten 300 400 metre karakolla koy arası cocuk ilk mermiyi bacagına yemis arabadan inmis biz siviliz ates etmeyin diye bagirmis 2. mermiyi yemis tabi bu arada helikopter cagirmislar 2 asker bacagindan yaralanmis ya. annesi yalvardı komutanlara oğlumu vurdunuz onuda helikopterle götürün dedi yalvardı 2 askeri helikoptere aldılar ama o cocuk kan kaybından oldu. senin haberin varmı? asker hatıralarında bunlar anlatıldımı? mesut ilkbahar dayımın kız arkadasınız kardesi benim cocukken cok sevdigim biriydi. niye vurdular? vurdular madem niye helikoptere almadılar ölüme terkettiler. ben senin hayatında adını bile duymıyacagın yerde 1 sene kaldım nîfusun yarısı asker.
@Gndzburak07 birsürü asker ölüyor hergün mesuta da askerlerede sebep olanlar belli kin tutulacak mücadele edilecek tarafta belli ayrıntılar birbirimize düşürmek için yok sayılan gerçeklerle doludur eminim bundan bende öcalanı misafir ettiğimiz bir yerde yaşıyorum devlete kızdığım çok ayrıntı var öcalan ve misafirleriyle ilgili ama biz dağılırsak onlar daha güçlenir anlayacağın askerde suç yok
evet askerde suc yok. vatanı koruyorlar ama musut abimi öldürenler katildir. ahirette aalah sorsun. burda olmasa öbür dünyaa cıkar ben sunu demek istedim burda askerde sehit oluyor sivilde ölüyor ama olan bize oluyo. mesut abinin ablası oldugunu dusun ne yapardın? iste burda hayat boyle neyse bitirwlim konuyu.
dinle alakası yok. orada düzen bu. bu kadar erkek bu kadar kadın. sahiplenmek olursa kan çıkar. o yüzden bütün erkekler ve kadınlar biribirleriyle evlidir.
En İyi Cevaplar