Bir erkek iki kadini seviyor ve ikisindende ayrilamiyor boyle bir durumda ne yapilmali
Zaten birak iki kadinla birlikte olmayi su an birlikte oldugum bir kadin bile yok
"Türk kızına" yapıcaksın aga... Acımayacaksın. İnsandır diye düşünmeyeceksin çünkü değiller. Bunlar ona layık!
2. değil 3. hatta 4. olacak yedekte...
Hem merak etme, senden daha iyi olduğunu düşündükleri birini buldukları anda seni bırakırlar. Aşkmış sevgiymiş bağlılıkmış. Hepsi hikaye fasa fiso bizim kızlara. Bizim kızlar maymun gibidir. Bir dalı tutmadan, diğerini bırakmaz...
Seni bırakırsa, bırakmaz sende hop 2. ye geçince "hemen başkasını buldu, beni sevmiyor muymuş?" diye buraya gelip zırlamaya başlarlar. (Örnekler gani). Kimisi hırs yapar, seni tekrar elde etmek için yapmadığını bırakmaz...
Yaşam felsefem, yapana yapacaksın! Dinsizin hakkından, imansız gelirmiş zaten. Ha tabi biriyle sevgiliyken diğerlerine de pas vermek şerefsizliğe girer. Biz yapmayız. Ama karakterin ugunsa... neden olmasın?
KADINLAR, AĞIR BİR ROMANA BENZER.. ANLAMADAN OKURSAN, SONUNU BAŞKASINA SORARSIN...! "NEDEN TERKETTİ?" GİBİ...
Soruyu sormak saçmalık, empati kuramıyor musun ?, sevgilinin senin dışında başka bir kişi ile beraber olması, veya seninle tartıştığında kavga ettiğinde senden ayrılıp direk o kişiye gitmesi hoşuna gider mi ?
yedekte tutan yedekte tutulur sen merak etme...
acaba kiz arkadasim dedigin sana aynisini yapmiyormu, bilemezsin siz erkekler belli ediyorsunuz hemen aptalliginizdan.
Iki kisi bir arada idare etmek zeka gerektirir oda sende varmi ondan süphelendim.
ki bunu yapanlar serefsiz adi insanlardir.
Bunu sadece erkekler yapmıyor.Kadınlarda yapıyor.Bazı insanlar tatminsizdir.Bir kişide bulamaz istediği özellikleri ve bir çok kişiden veya çiçekten bal alır.Yanlız kaldigi dönemlerde yanlız kalmamak için yedekleri cebinde saklar.Böyle insanlardan uzak durun.Hayirlisi
Cevap
29Cevap
Kardeşim, dünyada kızlar tükenmek üzere de, bizim mi haberimiz yok? Eğer böyleyse 1 tane değil, 3-5 tane yedekle, depola. İstersen dondurup sakla. Sonuna kadar arkandayım.
Ama dünyada ne kız biter, ne de erkek. Peki sen neyi yedekliyorsun? Sevdiğin insanla çık gez. Olmadı ayrıldın mı? Başka birini bul. Üstelik insanlık bunu gerektirir. Tabi karşındakini; bir insan değil de, yedeklenecek, depolanacak mal gözüyle görüyorsan o ayrı.
o zaman senin o dediğin kızlarda böyle senin yanında bi yedek tutsa hem seni hem onu idare etseler falan. hem senden hem ondan vazgeçemeseler. hem sanki günümüz erkeklerine pek güven oluyor ya han,. azıcık empati kurun bu tür durumlarda ya. sana yapılmasına tahammül etmeyeceğin ypıldığı takdirde direk ihanetle aldatmaayla suçlayıp kötü kadın damgası vuracağın şeyleri sende başkasına yapmıcaksın.
bence takılmalık düşünülüyorsa ki şuanki sevdiğim sevgilimden önceleri neredeyse hep öyle düşünüyordum birçok yedek oluyıor tabi..ama belkide benimde yedek olma ihtimalim vardır bilinmez.ama doğru kişi olunca hayatında insanın,insan gerek duymuyor bile.
hayır ya.. seviyorum ve seviliyorum .tam versiyonu budur olayın :)
Bu düpedüz aldatmak sınıfına giriyor yani arada bir fark yok ha bir kızla cıkımış gönül eylendirmişsin ha aldatmışsın arada hiç bir fark yok ya bir kişiyle cikarsin ikincisi olmaz yada hiç kimseyle cikmazsın ortası yok ortada ikinci bir kız varsa bu olay düpedüz aldatmaktır.
Doğru-yanlış sadece ego tatmin aracıdır, bir şeyi yaparsın ve sonucuyla karşılaşırsın. Senin bu durumda yaptığın şey iki kızla ayrı ayrı birliktelik yürütmektir sadece, üzerine etiket basmaya kalkacaksak her kafadan bir ses çıkar ve nihai bir sonuç bulamadan beyninin suyu akar.
2 kişiyi idare etmek nedir ya? hayır ediyorsun bir de doğru mu diye soruyorsun!
aldatan herkes aldatılsın umarım yedek tutarken yedek olsun!
Böyle bi sorunun sorulması bile doğru olmayan,yaşça büyük olsada kişilik olarak küçük kalmış bir davranıştır.
2.soru ise:Böyle bir durumda adam "Ayrılamıyorum,2sinide çok seviyorum bööggggh" gibi bahanelerle sözde vicdanını rahatlatmaya çalışmayıp aynı durumun kendisine yapıldığında nasıl hissediceğini düşünmelidir.(Ki bu heriften empati yapmasını düşünmek saçma bir davranış kendimi eksileyebilirim)
Dogru bir davranıstır. Bir nevi etki tepki olayıdır bu. Kızların maymun istahlı bir varlık oldugunu anlayan erkegin yapmakta oldugu alkıslanası bir tepkidir. Öyle döte böyle tarak.
Ne bekliyor bu kızlar ? Kendileri bu denli maymun istahlı iken sadık bir erkek bulmayı mı ?
ya kardeşim gerçekten sevsen böyle bir sorunun olmaz zaten bırak. şu gündelik aşkları bırakın. ya kız seni seviyosa ? yazık değilmi onu aldatmış oluyorsun. birde sen bunun doğru olup olmadığını ayıramayacak kadar bencil misin
ben hiç bir zaman ilk 11 de olmadım :( ne zaman sahaya alacaklar beni :):):) nerde olursam olayım umrumda değil ama onlar bıraktığı yerde bulamıyorlar ya o çok acı verici :)
Senin gibi oyuncum olsun oynatmayanın... :D
:)
O kadar geniş bir kalbin varsa, sev. Ama şunuda unutma. İki ateşi aynı anda elinde tutmaya çalışırsan,elin yanabilir. birinden yanarsa,diğeride sönebilir. Hadi kal selametle
çok zor bi soru. mutlaka biri diğerinden ağır basar. bence o ilişki erkeği doyuruyorsa 2.kadına ihtiyaç duymaz. doymuyorsa (cinsel-duygusal-görsel), başka arayışlara girebilir, 2.kadın onun bahanesidir.
bu devirde ne doğru kız bulmak kolay nede doğru erkeği güncellemen içinde bence ikisinide bırakman gerek şayet bir kalpte yanlız bir kişi olur
YANLIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
ben bunu anlayamıyorum adamın sevgilisi var sana yazıyo senden tam güven alsa sevgilisine tekme atacak hadi sevgilisi bir iki aylık olsa neyse 4 yıllık.nasıl iisini sevyo ya bütün kızları verelim hep birden o daha iyi.açıkçası küfrediyorum
soru sacma bi kere
güncellemeye gelince sen sadce beğeniyorsundr bu sevgi olmaz biri birinden daha farklıdır kalp iki kişi için aynı atmaz sevgiden şüpe et bence
bence doğru bişey asla 1 tane ile yetinmem :) kızların çoğuda bunu zaten yapıyor hep yedekleri vardır
2sindende ayrilamıyor diyorsun 2sinde aradığını 1 kişide bulamıyormu ? bu 2-3 kişiyi idare eden kişiler egolarını tatmin ediyorlar aslında
Birincisini sevseydi ikincisi olmazdı zaten.Sen kimseyi sevmiyorsun söyleyeyim.Sadece boş kalmamaya çalışıyorsun !
Kızlara güven olmuyor ikincisini yedekte tutalım derken sen bir erkek olarak güven saçıyorsun aferin !
iğrenç bir davranış.. bunu yapan kızın da erkeğin de...
ikisinide sevmen imkansız bi karar ver hangisinde daha bi farklı hissediyosun
benimde erkek arkadaşım vardı eski sevgilisini bırakıp bana geldi. sonrada benden ayrılıp ona dönüyordu. onunla kavga edince tekrar benimle. sence hangimizi seviyordu. ama sonunda onunla kaldı..
çünkü ben artık ona soguk davranmaya baslamıstım bu yaptıklarından dolayı
iki kişiden en çok hangisinin ona sadık kalabileceğini düşünüyosa o kişiyi seçmelidir.
Soruyu bi kiz sormuş diye düsünürsen bi dakkika cevabın ne olurdu acaba?
Çok saçma,insanlar ne zamandan beri kullanılmak için var?
biriyle duygusal takıl diğeriyle fiziksel mi bu ne bu anlamadım?
Erkeğin kanında ki i*nelik oranın artış gösterdiği dönemlerdir.
Bu dediğiniz de bir nevi sahtelik ve iki yüzlülüktür ve hiç de doğru bir davranış değildir ~~
o dawranışın kız acaba beni bırakır o yüzden yedekte birini tutuyumla ne alakası war:)) tamamen erkeğin bitmek bilmeyen kız merakı bence:))
bunu sormak bile hata aynısını kız arkdaşın sana yapsa hoşuna gidermiydi sanırm gitmezdi o yzden sende yapmamalısn
aynı ayna biçok kişiyle görüşmen senin bileceğin iştir ama şu yedekte kalsın bu asıl olsun dersen çıkarcı bi tutum sergilersin.ilişkileri böyle sığ değerlendirmen ilginç.
yedekte tutma yanlış
iki kişiyi sevme de olmaz bence kendini kandırıyordur
cevabını bil ama yine de sor. ama bence tabiki doğru.
Sorunun cevabını sizde bilirsiniz diye tahmin ediyorum.
o erkek aşkı bilmiyo ve o kızların ikisine de aşık değil
tabikide doğru bir davranış değil unutma aldatırsan aldatılırsın
Evet dersem en iyi cevap mi seçeceksin? Sanmıyorum, eksiler dururlar, vesselam.
bi laf vardır bilirmisin,kendine yapılmasını istemediğin bişeyi başkasına yapma
Bir koltukta iki karpuz taşınmaz bi seçim yapman iki insanada saygı duyman gerekir...
birileri ortalığı iyi karıştırmış... bu dava uzar aga
Artık aldatmaya ne bahane bulacağını şaşırmışsın sen!
Ha bi de doğru mudur diye soruyorsunuz yani ciddi ciddi ?
Yok yok, artık sevgili falan istemiyorum ben.
bu sadece erkeklerın yaptığı bısey değil kızlarda yapar ama caktırmaz çok sınsıdırler bu konuda.yanı demek ıstedığım dıkkatlı olmazsan semıh şenturk gıbı olursun..bonservısın elınde olsun
1'i ile Duygusal diğeriyle cinsel anlamda ise olabilir..
FAZLA MAL GÖZ ÇIKARMAZ KARDEŞİM KENDİNİ GARANTİYE ALMAK HERZAMAN İYİDİR BOŞVER:))
Özellikle tanıdığım bir üyenin bu soruya cevap vermesini canı gönülden isterdim.
iki kişiyi aynı derecede sevemezsın sevsen bıle o ıkı kısı senle ıstemezkı zaten... tek ben olım der
kızlarda böledir. 2. herzaman olmalıdr ama çaktırmıcaksın
bir kızla çıkarken bir başkasınıda gizliden gizliye idare edip yetekte tutmak yavşaklık.
Çok doğrudur hocam, ben ilk 11'i kurdum yedekleri ayarlıycam şimdi
yanlış ama mantıklıdır
Bunu genelde kızlar yapar.
Buda sorulur mu yani?
Kızları ne sanıyorsunuz anlamıyorum ki .
Bence ahlaksızlıktır böyle davranışlar.
Birine imam nikayı birine resmi nikah. :D
çok şahit oldum doğru söylüysosun kardeşim :S
biraz serefsizlige kaciyor
biz bir tane bulamıyor ne stepnesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar