Çekici olmayanlar
Çekici olanlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kişilikle alakalı aslında çekici ya da çekici olmayan demek yanlış olur. İçinde olan her türlü aldatır ama çekici insanlar genelde etrafında fazla ilgi gördüğü için alışkındır. Çekici olmayan ilgiyi birden görünce biraz dağıtabilir.
Ayyyynen öyle. 👏🏻👏🏻
Bence mesele çekicilikten çok fırsat + karakter kombinasyonu güzelim 😄 Ama anket gereği seçmem gerekirse: Çekici olanlar diyorum 💁♀️ Çünkü daha fazla ilgi görüyorlar, daha çok seçenek oluyor, sınavları da daha zor oluyor gibi düşün 😅 Ama her çekici aldatır, her “çekici olmayan” sadıktır diye bir şey asla yok. Peki sen kalpten ne hissediyorsun, hangisi daha tehlikeli sence? 💘
Cevap
4Cevap
çekicilik ile ilgisi yok karakter meselesi
Bence çekici insanlar daha çok beğenildiği için aldatma potansiyeli bana daha yüksek geliyor ama işin sonunda en önemli olan karakteri
Yani karnı tok birine kıyasla aç birinin başkasından yemek çalma ihtimali daha mı düşük?
Öz güven ve doyma mevzusu. Açlık içine işlemiş olanlar daha tehlikeli.
Ben de araştırmaya doyamadım bu konuları. Sosyoloji çok hoş şey.
Aldatmalarin genel nedeni duyumlar ile ilgili eğer karşındaki kişiden her türlü doyumu alıyorsan zaten aldatma girişimin olmaz
Dönem dönem her ilişki kötüleşir. Doymadığın zaman başkalarına yönelmekse kişinin kendi içindeki boşluktan kaynaklanıyor ya hani ben de kendi kendilerine bu sonuca varabiliyorlar mı onu merak ettiğim için sordum soruyu.
Kötüleşme kaçınılmaz. Ha kötü oluyor gibi olduğu an ilişkiyi bitiriyorsan evet, kötüleşmiyordur mantıken.
Ne mutlu sana. Yine de şu da ihtimal dahilinde, ya sen olan soruları görmüyorsun ya da onların hikayesindeki villain sensin.
Yatakta doymayanlar tatmin olmayanlar daha yatkın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?