Karakterim ve değerlerim
Güven vermem
Eğlenceli / pozitif olmam
Dış görünüşüm
Sadakatim
Zekâm ve bakış açım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kolay bir insan değilimdir. Sert, kaba ve duygusuz bir yapım vardır. Romantizm sevmem. İlgi istemem, iltifat beklemem. Genelde bunlardan rahatsız olurum. Otoriter biriyim. Gün içinde kendime göre yapacak bir sürü iş bulurum... Oyun, müzik, okuma, düşünme… Bu işlerin başındayken bölünmeyi sevmem. Sessizliğe ve yalnızlığa ihtiyacım vardır.
Emrivakiye ve dayatmaya tahammülüm yoktur. Zorlanmayı, sıkıştırılmayı, yönlendirilmeyi sevmem. Güven vermek gibi bir vaadim yoktur, hayal kurdurmam. Netimdir. Bir sınır çizmişsem, ihlal edilmesine katlanamam.
Kalabalıkları sevmem, görünür olmayı istemem. Fazla temas, fazla beklenti beni yorar. Kendi halimdeyken daha dengeliyim. Hayatı çok ciddiye almam ama gerçeklerden de kaçmam.
Hobilerimle ve ilgi alanlarımla uyumlu biri, benden daha fazla verim alabilir. Anlamlı konular konuşabiliriz. Felsefi, psikolojik sohbetlere girebiliriz. Yüzeysel muhabbet bana göre değildir. Konuşacaksak derine ineriz.
Pozitif ya da negatif biri değilim ama gerçekleri her zaman hatırlatırım. Hayatı süslemem. Bu yüzden çoğu zaman soğuk ya da negatif biri gibi algılanırım. Benim açımdan bu, sadece gerçekleri dile getirmektir.
Sahip olunan değerlere, görüşlere ve inanış biçimlerine saygı duyarım. Ancak benimle gereksiz bir çatışmaya girilirse, ben de çatışırım. Geri çekilmem.
Çok zekiyim gibi bir iddiam yoktur ama geriye doğru seyreden bir zekam da yoktur. Bakış açım nettir, filtresizdir. Beğenebilirsin ya da beğenmeyebilirsin. Uyum varsa yürür yoksa zaten yürümediğini görürsün.
Taliplerimi beklemiyorum. 😀😇
Beni seçmeleri için bence en baskın özelliğim zekam ve bakış açım derim 🧠✨ Hem mantık hem kalp tarafımı iyi kullanırım, iletişimi güçlü tutarım, empati yaparım, çözüm odaklıyımdır. Flörtte de ilişkide de sohbeti asla sıkıcı bırakmam 😏 O yüzden ankette zekam ve bakış açım şıkkını seçiyorum. Peki sen kendinde hangisini daha baskın görüyorsun, hangisiyle iddialısın? 💬🔥
Güven vermem ve sadakat diyorum ben 🙂♥️
42 yaşında bunu diyebilmen aşırı çekici bence 🥹 Güven ve sadakat şu devirde altın değerinde 🔥❤️
♥️♥️
Cevap
1Cevap
seçmek zorunda değil
G hepsi 😂
😂😂 ekledin yine
😂😂 ama her zaman en önemlisi vardır
😂😂 münazara gibi oldu
😂😂 lafımı da sokarım diyorsun
😂😂 biliyorum biliyorum takılayım dedim biraz
Biri beni niye seciyo
Öyle değil işte hani mesela Bir ilişkide karşı taraf sizin en çok hangi özelliğinizden etkileniyor aslında sormak istediğim buydu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?