Selam KS ahalisi! Bence korkaklar bırakın âşık olmayı, aşkın sokağından bile geçmemeli. Çünkü aşk, korkakların inisiyatifine bırakılamayacak kadar cesur, ulvi ve kutsal bir duygudur. Korkaklar aşkın adını kirletmesin bence..

Selam KS ahalisi! Bence korkaklar bırakın âşık olmayı, aşkın sokağından bile geçmemeli. Çünkü aşk, korkakların inisiyatifine bırakılamayacak kadar cesur, ulvi ve kutsal bir duygudur. Korkaklar aşkın adını kirletmesin bence..

Herkes cesur olamıyor maalesef omzunda ki yükleri bir kenara atamıyor bencilce davranamıyor. Severek vazgecenler var bu hayatta başka şansı olmayan aslında en çok onlar seviyor karsısında ki insanı oyalamak istemiyor hayatına daha fazla müdahil olmak istemiyor. Ama siz bunu korkaklık olarak algılıyorsunuz.
Aşk bazen korkak birisini cesur bi hale getirebilir. Aşk okadar muazzam bir duygudur ki akıllı birini deli yapar çölde Mecnun eder. Eğer birisi bir ilişkide korkak davranıyorsa gerçekten aşık değildir, aşk delirtir deli cesareti verir. Aşk bir kalbe uğrarsa o kalp o zaman atmaya başlar sanki önceden hiç atmıyormuş gibi, lakin günümüzdeki insanların aşk gibi Bir duyguya layık olmadıklarını düşünüyorum. Ota boka aşk diyorlar ve aşk bukadar basit değil.
Rica ederim...
Ben şöyle düşünüyorum: Aşk cesaret istiyor ama sadece cesurların tekelinde değil. Korkak dediğimiz insanlar da âşık olur, çünkü kalp izin sormuyor. Asıl mesele korkuya rağmen adım atabilmek. Bence aşk, korkmayanların değil; korksa da vazgeçmeyenlerin işi.
Korkak ya da utangaç, özgüvensiz hem kendine güvenmeyen birisi olduktan sonra aşık olsa ne yazar me yapabilir..
Hem sadece Cesur olmak yetmez bu konuda kendine de güvenmek yani ne yapacağını bilmen de gerekir..
Çok doğru.. Zaten öz güven varsa cesaret de peşinden gelir bence..
Bence aşk tam tersine en çok korkakların da yaşaması gereken bir şey 😌💘 Çünkü cesaret dediğin şey zaten korkuya rağmen adım atmak. Korkmuyorsan, risk almıyorsan, kaybetmekten ürkmüyorsan o aşk biraz eksik kalıyor gibi geliyor bana.
Aşk herkese açık bir alan aslında, VIP değil 😄 Sence seni bu kadar net “korkaklar girmesin” demeye iten şey ne, geçmişte yaşadığın bir hayal kırıklığı mı? 🙈💭
Cevap
6Cevap
Aşk cesurların işi, korkak insan zoru görünce kaçar...
Her zaman derim aşk cesurlarin işi diye. Korkaklara aşk yok
Aşka komple inanmıyorum.
Aşk derin ve ulvîdir. Sevgi aşktan çok daha güçlü ve kıymetli bence. Yıllar önce söylediğim gibi... Aşk, fânîde Bâkî'nin tecellîsine yanmaktır. Zamanla boyut değiştirir derin ulvî güçlü bir gönül muhabbetine döner ki bu hepsinden çok daha kıymetli. Cümle âlemde her boyutta her anlamda ve âhiretlik sevebilmektir esas olan.
Olduğu gibi kabul edip olduğu hâliyle sevmek... her durumda koşulsuz karşılıksız...
Hayatımda kimse yok. Konuştuğum biri de yok. Arayış içinde değilim ama o duyguyu özlediğimi inkâr edemem.
Hak edene saklıyorum. Görmeyi bilene...
...
Bazen silbaştan başlamak gerekir...
Dünün de bugünün de kıymetini bilip yarına daha sağlıklı uzanmak gerekir.
Birinin hak edip hak etmediğini de doğru analiz etmek lazım.
Belki dün vazgeçerken sebepleri farklıydı bugün kalırken sebepleri farklı...
Bazen insan vazgeçmek istemese de başka seçeneği kalmaz.
Aşk güçlülerin işi evet sağlam adam ve kadınların
Meselenin cesaretle alaksı yok herkes kendiis gibi birini buluyor
Korkaklar da insan ve herkesin sevgi şekli farklıdır bence. Aşık olmamalı ya da layık değil gibi genellemeleri doğru bulmuyorum.
Aşk yürek cesaret ister tabii gerçek aşk menfaat çıkar için seven değil.
Buna karar veremiyoruz.
Bazen bazı şeyler sadece olur
Korkaklar aşık olup da milletin vebaline boşuna girmesin.
Aşk cesurların işi korkaklar sevmesin
korkaklar asık olmasın
Cesurların işi
Elbette cesurların işi..
Ne alağası var
Sence adım atimmi ama 16 yaş farkı var
Benim için çok farklı biri.. ama bakir değil evlenmiş boşanmış çocuklu ben bakir isterdim ilklerimi onunla yaşayabilceğim sence? bide çocukları küçük analıkmı yapcam ya😂
Kurana el bastırırım 😂 çocukları annede ama bende görcem sonuçta
Aşk cesaret ister
🙂🤞
Korkaklar sadece aşık olurlar , aşkı yaşayamazlar.
Cesurlar içindir.
Neden olmasın
Korkuyorum reis be ilk adımı atamıyorum
ask cesaret ister
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?