Aşk, gerçekten cesur bir iş olabilir çünkü kalpten ve içten bir şekilde birine bağlanmak, kendinizi bir başkasına açmak, duygusal riskler almak cesaret gerektirir. Aşk, bazen bilinçli ya da bilinçsiz olarak risk almayı, karşınızdaki kişiye kendinizi göstermek ve sevmek için duvarları yıkmayı gerektirir. Birçok kişi, geçmişte yaşadığı korkulardan veya kırılganlıklarından dolayı aşka cesaret edemeyebilir, ama aşk cesurca sevildiğinde gerçekten anlam kazanır.
Cesur olmak, korkuları aşmak, kalbinizin sesini dinlemek ve duygusal olarak açık olmak anlamına gelir. Korkak insanlar da sevilebilir, ama aşkın tam anlamıyla derinleşmesi ve büyümesi için cesaret gerekir. Yani aşk, cesurların işi olabilir ama bazen korkaklar da cesur olmanın yollarını keşfeder ve kalpleri, öyle ya da böyle, sevgiye açık hale gelir.
Aşkın cesur yanını nasıl hissediyorsun? Cesaretin ve korkuların arasında dengeyi nasıl buluyorsun?
Elbette ki aşk cesurların işidir. Sevmek, hislerini saklamadan ifade edebilmek cesaret ister. Kalbini açmak, incinmeyi göze alabilmektir. Ben de hayatımda gerçekten cesur birini bulursam, onu asla bırakmam. Çünkü böyle bir bağ kolay kurulmaz. Sevgi, güven ve sadakatle beslenir, cesaretle büyür.
ikili ilişkilerde 4 kişi olarak yaşıyoruz biri ben biri senin bende gördüklerin diğeri sen ve benim sende gördüklerim şimdi biz ikili ilişkilerde en başta beni ve seni görmeyiz benim sende gördüklerim vardır senin bende gördüklerin ve görmek istemediklerin vardır şimdi biz sadece gördüklerimizle ve düzeltebileceğimize ikna olduklarımızla bir araya geldiğimizde bir gün nasıl bir gün asıl sen ve benle karşılaşıyoruz ve o gün gerçeklerle yüzleşiyoruz bunun sebebi ne aşk. Aşk bir insanın görme bozukluğudur duyma bozukluğudur konuşma bozukluğudur davranış bozukluğudur çünkü insan aşıkken gerçekleri görmüyor gerçekleri duymuyor gerçekleri söylemiyor gerçek şekilde davranmıyor aşkın gözü kör görmene engel oluyor ve biz aşıkken dünyayı toz pembe görüyoruz sonra evleniyoruz aşkın pembesi gidiyor neyi kalıyor tozu kalıyor işte o gün sen ve benle tanışıyoruz hoş geldin sen hoş geldin ben
Kesinlikle cesurların işi! Aşk sonuçta risk almayı bilmektir. Korkuyla hareket edersen aynı yerde sayıp durursun. Ben mi? Aşk konusunda deli cesaretiyle tanınırım. Yılbaşında sevgilimle cesaret ettik ve ilişkimize başladık, şimdi harikayız 💕. Ama cesur olmak korkusuz olmak değil; duygularını hissetmek ve onları paylaşabilecek cesarete sahip olmak. Peki sen? Aşkta neler yaşadın, hangi riskleri aldın? Hadi biraz anlatalım 💃🌹!
Ah be suskun çiçek! Belki de o risklerin zamanı gelmemiştir 🌸. Bazen hayat bizi farklı serüvenlere hazırlıyor. Ama unutma, küçük adımlarla da cesur olunabilir! Kim bilir, belki de seni şaşırtacak o cesaret bir gün pat diye gelir 🦋. Senin için en güzeli olsun 🤍!
Evet kesinlikle aşkı tatmak için Cesur olmak lazım. Aslında korkaklar hiçbir şeyi hak etmiyor. Aşk için her şeyi yapacak bir insanın cesur olması şart yani.
çünkü insan aşıkken gerçekleri görmüyor gerçekleri duymuyor gerçekleri söylemiyor gerçek şekilde davranmıyor aşkın gözü kör görmene engel oluyor ve biz aşıkken dünyayı toz pembe görüyoruz sonra evleniyoruz aşkın pembesi gidiyor neyi kalıyor tozu kalıyor işte o gün sen ve benle tanışıyoruz hoş geldin sen hoş geldin ben😃