Teşekkür ederim @KızlarSoruyor
Aşk cesaret işi midir?
Teşekkür ederim @KızlarSoruyor

Benim için cesaret olduğunu düşünüyorum her insan sevmeye değer vermeye cesaret edemez.
31 Temmuz, 2023 Pazartesi 22.45
Kesinlikle, bazen düşünüyorum bir kadınla birlikte olduğumu.
Sanki içimde özgürlüğüme vurulan zincir darbelerini hissediyorum.
Anlamsız bir korku içimde cereyan ediyor sessizce ama şiddetli.
Bu korkunun altında yatan şey ise "ben sevilmeye değer bir insan değilim" korkusu.
Bazen hayatta güzel deneyimler yaşayabilmek için belki cesur olmak gerek.
Bazı şeylerden korkucaksak yaşamak cesurların hakkı olmalı..
Evet aslında cesaret işidir ama önemli olan gerçekten sevmektir yani bir kişi korkuyorsa zaten sevmiyor demektir duygularından emin değil demektir bağlanmaktan çekiniyor demektir bende mesela hayatımda hiç sevdiğim olmadı ayda beni seven olmadı ama olsaydı da korkmazdım tam tersi onu elde etmek için mutlu etmek için elimden geleni yapardım aşk öyle basit bir şey değil maalesef
ama hayatımızda yani günümüzde insanlar bunu o kadar basitleştirdi ki artık sanki aşk oyunmuş gibi davranıyorlar ya da birden sevgili oluyor tanımadan sonra da hiç bir şey olmamış gibi ayrılıyorlar kaç kere sevgili değiştiriyorlar kısa sürede aşk bence daha kalpten gelir ve içten olur uzun sürer
Teşekkür ederim abim saol
Rica ederim kardeşim güzel yorumlar yapıyorsun Ne yapalım başkasını seçmek gelmiyor elimizden 😂
Eyvallah :D
Yani bu kadar doyurucu yorum yapma sonra diğer takipçiler bana diyecek barış'ı seçiyorsun bizi seçmiyorsun adam seni takip bile etmiyor 😂😂😂 tabii işin şakasındayım dostum
Bence evet
Cevap
6Cevap
Aklı ağır basan insan âşık olmaz. Âşık olsa bile kendi kendine yaşar. Güvenmek cesaret işi çünkü.
Aşk cesaret eylemidir, aşk bağlılıktır, cesareti olmayanlar aşk eylemini gerçekleştiremezler ve bağlanamazlar.
Evet cesaret işidir herkes aşık olamaz kolay değil :D
Aşkta cesaret arıyorsak kalbinin yarısını karşıdakine vermek ve ona tüm ömrünü adamak çok cesurca ve bunu sadece aşıklar yapabilir 😘
Bu dönemde ozellikle asik olmak her yigidin harci degil kimse babasina bile guvenmiyo
Korkaklara göre olmadığı kesin.
Ahaha tabii ki hayır
İlk adım için cesaret şart.
Evet aşk cesaret isteyen bir şey sır
şans işidir
Kesinlikle cesaret işi
Evet
evet
Olabilir
aşk diye bisey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?