Seviyorum der ama sevmez En değerlimsin der ama değersiz hissettirir En yakınımsın der soğuk ve uzak davranır Sana vakit ayırmaz ama başkalarına koşar Oysaki biz erkek olarak iyi kötü tüm anlarında yanında oluruz mutlu etmeye çalışırız alışveriş gezme vb her şeyi biz yaparız ama yapıkça değersiz oluruz
Bunu diyen kadın ya ne istediğini bilmiyordur, ya da seni gerçekten sevmiyordur ama seni kaybetmek de istemiyordur. Çünkü bazı insanlar, birini sevmeseler bile o ilgiye bağımlı yaşar. Senin iyi niyetini, çabanı konfor alanı yapar. Ama değer bilmeyen insan, ne verirsen ver doymaz. Sevgi sözle değil, davranışla belli olur. Sana hissettirdiği buysa, söyledikleri bir anlam taşımaz.
Böyle tutarsız birini yaşamak insanın özsaygısını yerle bir ediyor, hissettiğini çok net anlıyorum… 💔 Seviyorum deyip tam tersini yapan biri aslında ya duygusal olarak hazır değil ya da seni yedekte tutuyor olabilir.
Seni gerçekten seven biri, yanında olduğun için seni değersiz hissettirmez; ilgisini, zamanını, sevgisini hissettirir. Sürekli peşinden koşman gereken aşk, sağlıklı bir aşk değil. 🧠
Sence bu kadın sen olmasan gerçekten üzülür mü, yoksa hayatına aynen devam mı eder? Bunu düşündüğünde cevabın ne oluyor? 🥺💬