Kendini daha iyi tanıtmak ve tanımlamak ve sonradan sana bunu söylemiştim demen için ilk önce hangi huyundan bahsedersin?

Kendini daha iyi tanıtmak ve tanımlamak ve sonradan sana bunu söylemiştim demen için ilk önce hangi huyundan bahsedersin?
Genelde ilk olarak net biri olduğumu söylerim çünkü flörtte belirsizlikten hiç hoşlanmam ne hissettiysem ne düşündüysem uygun şekilde söylemeyi tercih ederim oyun oynamam beklenti yaratıp kaçmam bu huyumu baştan bilsin isterim çünkü hoşuna giden de gelmeyen de en başta buna göre karar versin isterim
Genelde normal bir şekilde tanışırım hemen kendimi övmek ya da kendi huyumla ilgili bir şey söyle neyi tercih etmem sonuçta karşımdaki insanın da davranışları önemlidir Yani bana karşı tutup da işte iyi sıcakkanlı olacaksa benim samimiyetimden dolayı olmalı hani insan tutup da ya Bu da kendini övüp duruyor demesin
Herşeyimi dürüstçe anlatırım ve sadakat beklerim
Gevezeligimden 🤭 genel kişilik özelliklerimden
Var biraz çene düşüklüğü snjnj
Ben direkt şunu söylerim: “Ben çok duygusal ve net bir tipim, hislerimi saklayamam.” 💬💘 Çünkü bunu en başta söyleyince, karşımdaki de neyle karşı karşıya olduğunu bilir, sonradan “ben böyleyim, söylemiştim” deme hakkım olur haha 😄 Bence sen ilk hangi huyunu söylemek isterdin, en baskın özelliğin ne sence 🌸?
Cevap
4Cevap
Tanır zaten zamanla. Destan yazıp şuna şuna dikkat et diyecek halim yok
merak ettikleri konudan
Ben kendimi pek anlatmam zamanla tanır tabi ona gerçek yüzümü gösterirsem
Ortam yok efendim ya tam, ya hiç. Bilsin ki yadırgamasın
Sevgili olacaksak her şeyi bilmek isterim her şeyi de söylerim
Duygusal oluşumdan , ve netliği sevdiğimden bahsederim ,
Zamanla tanır.
Kendimi, sınırlarımı, neleri sevip neleri sevmediğimi en baştan anlatırım zaten ki sonradan aa bilmiyordum durumu yaşanmasın.
Bilmiyorum flört etmedim
Flört etmiyorum
Flört etmiyorum
Hiç bahsetmem, doğal akışı takip ederim.
Duygusal alıngan olmak
Duygusal, hassas ve sulu gözlü olduğumu söylerim
Zor güvenirim
Duygusallık huyum
Temas sebmediğimi bilmeli
Trakyaliyim içerim bana eşlik eder misin
Bilmiyorum canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?