Çok Süper Soru için teşekkür ederim @KizlarSoruyor
Beğeni için teşekkür ederim @вуηαяcσѕ @ErtugrulKARTAL1903 @SLAV_KURTT10 @ilginfulyaa @SymrnaCityStyle

Ben sadece bilmesi gerektiği kadarını anlatmayı tercih ederim. Mesela bir ilişkiden ne beklediğimi nasıl sadakatli olduğumu onun da sadakatte olmasını istediğimi kısacası öyle geçici bir ilişki değil ileriye dönük bir ilişki istediğimi söylerdim ama tabii bunun için de maddi imkanlarımın olmasını isterdim.
İllaki evlilik olmasına gerek yok yani bir ilişki yaşıyorsanız o ilişkinin ciddiyetine göre hareket etmeyi isterdim yani öyle laf olsun diye aa bugün bununla birlikteyim yarın bununla birlikte olayım bu kafada olacak bir insan değilim.
#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
#İlkBulusmaTanisma
05 Temmuz, 2023 Çarşamba 15.49
Ben genel olarak kendim hakkında bir çok şey anlatırdım ama her şeyi değil çünkü sadece kendimden bahsetmek karşı taraf için iyi olmaz onu da merak ettiğim için birbirimize en iyi özelliklerimizden bahsederdik daha yakından tanıyabilmek için ama şuana kadar maalesef hiç ilk buluşmam olmadı olsaydı da zaten genel olarak dediğim gibi hayallerimden hedeflerimden ya da mesela bir ilişkiden ne bekliyorum? bunlardan bahsederdim ama geçmişten bahsetmezdim şimdilik çünkü beni bu şekilde sevmesini isterdim..
Açık kitap gibiyim ben ne sorarsa anlatırım sıfır yalan dolan. Zaten sevgilimse benimle ilgili bilgi sahibidir. İşimi çok konuşan bir insan değilim kendi işim olduğu için biraz yoğun çalışırım ilk anlatacağım bu olabilir bazen gün içinde bir kaç toplantım oluyor telefonumu o durumda çok umursamam bunların düşüncesizlik olmadığını anlatırım.
Doğaçlama gelişir. Konu konuyu açar tabiki fakat düşüncelerimden, hayata bakış açımdan, kendimle ilgili hobilerimden, hoşlandığım şeylerden karakterimden filan bahsederim. Onunda benim gibi kendisi hakkında konuşmasını, anlatmasını isterim.
Sevgilim olmadı
Hadi canım ciddi misin
Ciddiyim
Teşekkür ederim
Niye teşekkür ediyorsun
Rica ederim
Cevap
4Cevap
Kendi hakkımda konuşmayı sevmiyorum sohbet ettikçe beni çözebileceğine inanıyorum
Genel olarak hayatımdan bahsederim ne yaptığımdan falan birbirimize belki güzel anılarımızdan bahsedebiliriz
Beni zwmanla tanımasını isterim, buluşma sohbetimiz doğaçlama gelişir sanırım
Evli olduğumu 😂
Abi sen bu gidişle başımıza iş açacaksın da dur bakalım 😂
Ben her zaman ilk olarak söylerim 😊
Bilmesi gerekeni
Konusamam
Neden ki utanır mısın
Evet
Açıkçası utangaç insanlar sevginin ve sevmenin kıymetini bilir diye düşünüyorum bilemiyorum
Doğru zararsızdır böyle insanlar.
Ama özgüvensiz olursa sadece kendisine zarar verir
Doğru yıllarca özgüven sorunu yaşayıp değişmek çok zor
Evet zor ama imkansız değil
Evet yapılması gereken belli ama cesaretim yok
O zaman o cesareti bulmalıyız hayat böyle geçmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?