Kişilik & Karakter Birisi ile tanıştığınızda ilk neyi merak edersiniz? Acetbeyy Takip Et Xper 6 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Birisi ile tanışıp sohbete başladığınızda onda ilk neyi merak edersiniz? Tanışma tarzi sorular dışında Birisi ile tanıştığınızda ilk neyi merak edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
maviayyyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Geçmişte ilişkisi olup olmadığını. Farklı anlamda ama.. 1 9 Yorumla Acetbeyy +1 yıl Varsa peki? Yorumla maviayyyyy +1 yıl O zaman güle güle 😂 Yorumla Acetbeyy +1 yıl Niye ya suç mu 🤣 Yorumla maviayyyyy +1 yıl Zina.. Yorumla Acetbeyy +1 yıl Hmm peki :) ilk bunu düşünüyor olman ama :))) Yorumla maviayyyyy +1 yıl Ne düşüneyim.. Müslüman değil miyim? Tövbe. Temiz insanım temiz eş isterim. Yorumla Acetbeyy +1 yıl Yok kötü bise demedim yahu elbette temiz insan istemek hepimizin hakkı Yorumla maviayyyyy +1 yıl Yani.. Yorumla Acetbeyy +1 yıl Mesj attım sana:) Yorumla
-Gnossiennes Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl "Ulan kesin bunun da psikolojik sıkıntısı vardır. Vardır ama acaba hangisi? Belki şizofrenidir, ya da obsesif..." gibi düşünceler. 😃😃 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kendim gibimi acaba derim 1 3 Yorumla Acetbeyy +1 yıl Kendimiz gibisini nasıl bulucaz Yorumla pirpirella000 +1 yıl Vardir biyerlere belkide... Yorumla Acetbeyy +1 yıl Çok zor Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Neleri sevdiğini, neleri sevmediğini merak ederim 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Geçmişte ilişkisi olup olmadığını. Farklı anlamda ama..
Varsa peki?
O zaman güle güle 😂
Niye ya suç mu 🤣
Zina..
Hmm peki :) ilk bunu düşünüyor olman ama :)))
Ne düşüneyim.. Müslüman değil miyim? Tövbe. Temiz insanım temiz eş isterim.
Yok kötü bise demedim yahu elbette temiz insan istemek hepimizin hakkı
Yani..
Mesj attım sana:)
"Ulan kesin bunun da psikolojik sıkıntısı vardır. Vardır ama acaba hangisi? Belki şizofrenidir, ya da obsesif..." gibi düşünceler. 😃😃
Kendim gibimi acaba derim
Kendimiz gibisini nasıl bulucaz
Vardir biyerlere belkide...
Çok zor
Neleri sevdiğini, neleri sevmediğini merak ederim
İsmini