• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Hiç sevilmemişim ki, gerçek sevgi nasıl bir şey?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
69
Yapay Zekaya Sor

İlk sevgilimden ayrıldığım için mutluyum, akıl sağlığımı kaybetmeme ramak kalmıştı.

Hiç sevilmemişim ki, gerçek sevgi nasıl bir şey?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • DarkVerse8916
    DarkVerse8916 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    5 ay

Hiç sevilmemiş birinin gözünden gerçek sevgi, belki de bir masaldaki gizemli bir ışık gibidir; varlığını sadece hayal eder, ama dokunmayı öğrenemez. Sevgi, sadece “yanında biri olması” değil, birinin ruhuna işleyen sessiz bir ısınmadır; bir bakışta anlaşılmak, kelimelerden fazlasını hissetmektir.
    Hiç sevilmemiş bir kalp, bu ışıktan korkar ve bir o kadar da özler; çünkü sevgi, hem güven hem de cesaret ister. Birini gerçekten sevmek, onun eksiklerini değil bütününü görmektir; hissedilen huzur, bazen fırtınadan bile güçlüdür.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• SexySaigan
    SexySaigan Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32 , eic 100%
    5 ay

Hiç sevilmemiş birinin gözünden gerçek sevgi, belki de bir masaldaki gizemli bir ışık gibidir; varlığını sadece hayal eder, ama dokunmayı öğrenemez. Sevgi, sadece “yanında biri olması” değil, birinin ruhuna işleyen sessiz bir ısınmadır; bir bakışta anlaşılmak, kelimelerden fazlasını hissetmektir.
    Hiç sevilmemiş bir kalp, bu ışıktan korkar ve bir o kadar da özler; çünkü sevgi, hem güven hem de cesaret ister. Birini gerçekten sevmek, onun eksiklerini değil bütününü görmektir; hissedilen huzur, bazen fırtınadan bile güçlüdür

1
    0 Yorumla
  • LonelyThinker
    LonelyThinker Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    5 ay

Gerçek sevgi kafa karıştırmaz, bugün var yarın yok olmaz, sizi sürekli tetikte tutmaz, yanındayken içiniz daha rahat olur, susmak bile garip gelmez, kendiniz gibi davranabilirsiniz, rol yapmanız gerekmez, gerçek sevgi can yakarak öğretmez, sizi küçültmez, kaybolarak cezalandırmaz, hiç sevilmemiş gibi hissetmeniz sizin değersiz olduğunuzu göstermez, sadece bugüne kadar sevgi sanılan şeylerle karşılaşmış olabilirsiniz, gerçek sevgi geldiğinde acaba demezsiniz, içinizden sessizce tamam dersiniz.

1
    0 Yorumla
  • İdentityKa
    İdentityKa Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Hayatındaki insan senin mutluluğunu ve üzüntünü önemsiyor, bireysel olarak bir hayat yaşamıyor aksine iki kişilik düşünüp, ilişkinin sorumluluklarını alıyor ise ve senin bir şeyleri ifade etmene gerek kalmadan senin rahatsız olabileceğin şeylerden kaçınıyor, mutlu olacağın şeylere ise anlam yüklüyor ise seviliyorsundur..

2
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
5 ay
  • İlk sevgiliden sonra böyle hissetmen çok normal, travmatik bir ilişki yaşayınca insanın sevgi algısı darmadağın oluyor 😔 Gerçek sevgi; huzur, sakinlik, güvende hissetmek demek. Kalbinde sürekli panik, “beni gerçekten seviyor mu?” kaygısı varsa orada sevgi değil, toksiklik vardır. Sevilmemiş hissetmen, değersiz olduğun anlamına gelmiyor, sadece yanlış insanla deneme yapmışsın. Şu an en önemli şey kendini iyileştirmen. Söylesene, seni şu hayatta en çok ne mutlu ediyor? 💜✨

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

36

Cevap

66

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.

bende sevilmedim hiç

0
    0 Yorumla
  • Yosano
    Yosano Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19 , eic 100%
    5 ay

Beraber seçim yapabilirsiniz onunla yaptığın herşeye ince düşünceyle karşılık verir söz verdiği tutar güvenilirdir beraber komik şeyler yaptiginizda
    arkadlarina ispiyonlamaz her konuda yardım eder ayrıca sert davranırsa muhakkak hemen geri dönüp özür diler o da sadece özür dileyerek degil

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

İlk başta gelenleri geçtim de son cümleyi okumayı bitirir bitirmez gözümden yaş geldi en çok da o koydu.
      Cevap için teşekkür ederim

Yorumla
  • JOOLY
    JOOLY Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    5 ay

Her şeyde bir hayir vardır küçük hanım. Tabiki karşı taraf olmadığı için onun hakkında yorum yapmam saygısızlık olur. uzak mesafe ilişkisi tabiki normal bir durum bunda sakınca yok. fakat burada tek taraflı konuşamam sizinde belki hataniz var ya da yoktur ama dediğim gibi hayırlısı olsun daha dikkatli ol

1
    0 Yorumla
  • ilsuanlathadi
    ilsuanlathadi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    5 ay

Bilemiyorum sevildiğimi tam hissedemedim bende ama sevdigini söyleyen çok oldu ama gerçek sevgi kutsaldır ve bizi bulacaktır illa ki

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

İnşallah

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

bak sana anlatayim benim sevgililierim hep pişman olup doner

ben kimi zaman sevgilimi bacagimda uyutarak evinde birakir her kırımız ısıkta operdim sacini her daim oksrardim aciksa birlikte yemek gomerdik o bana lokmasini yediridi ben ona kımı zaman 1 saate yakin yanimda ağlar bana sarilip uyurdu goz yaşini silerdim

ne zaman ağrisi sizisi olsa işimi birakip gider ilac gotururdum her daim ilgimi beli ederdim prenses gibi sever aslan gibi cinselik yaşardim gel gorki bazi insanlara bu durum bile fazla aradan zaman geçince deli gibi pişman oluyorar ama nafile artik ben o kıza karşi gram his bağlamam

1
    12 Yorumla
    • 1Değişik
      1Değişik
      5 ay

Eski sevgilim sen misin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

@1Değişik sen kimsin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

@1Değişik diyarbakirdaysan olabilir

Yorumla
    • 1Değişik
      1Değişik
      5 ay

Yok zaten bahsettiğim kişi eski sevgilisiyle böyleymiş, benimle pek bir mazisi yok. Onun da böyle tripleri vardı da bana da aynı şekilde yaklaşmaya çalıştı İlk haftadan aşırı samimiyet yok hastaysan sana şunu alayım bilmem ne battaniye getiriyim beraber uyuyalım cinsellik zaten asıl amaç ben istemeyince ve ayrılık sinyalleri verince, vazgeçilmez biri olduğunu ve onu aldatan eski sevgilisinin pişman olup geri dönmek istediğini bla bla anlatıyordu. Ayy bir mide bulantısı geldi yine 😵‍💫 narsistin tekiydi. Aynı senin yaptıklarını anlatan biri o yüzden benzettim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

@1Değişik biz 2 aydan sonra bunlari yaşadik ama ben hiç ilgimi sevgimi geri çekmedim hata kendisi bana her olayini anlatir her üzlügünde arar giderdim goz yaşini silerdim misal geçen yazdi hiç ona darilmadim kızmadim bile

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

@1Değişik bide kızın kendisi bağene sıkıp gitti bide geri geldi neden geldi dersen cunku ona karşi bişey kalmadi his eti oda zaten yedege almişti beni bizim gibi insanlarin yeri yedektir gider tur atar sonra gelir aa der bu cocuk beni çok sevmişti doneyim der

Yorumla
    • 1Değişik
      1Değişik
      5 ay

Sen neysen karşındaki de odur. Her istediğinde sana ulaşabiliyor olması ve bunu normalleştirmen zaten bomba. İkiniz de birbirinizden nemalanıyorsunuz. Bunun aşkla meşkle bi gram alakası yok. İlkel güdülerinizi tatmin ediyorsunuz. Kız seni ilgi alarak, sen kızı başka türlü kullanıyorsun. Başarılar hayatta.

Yorumla
    • 1Değişik
      1Değişik
      5 ay

Sen vazgeçilmez olduğun için değil, ulaşılabilir olduğun için geri dönüyor haberin olsun. Kendini boşa avutuyorsun. Herkes kendi içine dönse bir aslında ben neden bunu yaşıyorum dese gül gibi insanlar olucaz ama hayırlısı. Gerçekten seven kişi zaten vazgeçmez. Bir gidip bi geliyorsa ilgi manyağı o şımaracak nazlanacak adam ariyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

@1Değişik kız ergen de neyse boş ver zaten artik mevzusu coktan kapandi 18 e yeni girmiş kızdan bahsediyoruz ne beklersin

Yorumla
    • 1Değişik
      1Değişik
      5 ay

Bir de reşit olmadan kızla mı yattın. Sen nesin ki görüştüğün kız ne olsun.. cahillik.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

@1Değişik YATMADİM bişiler oldu opme falan

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      5 ay

@1Değişik 👏👏

Yorumla
  • YorgunBirCicek
    YorgunBirCicek Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 98%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Gerçek sevgi; yanında kendin gibi olabildiğin, yargılanmadığın, eksiklerinin bile kabullenildiği bir yer gibi... Güven veriyor, huzur veriyor, zor zamanlarında kaçmıyor. Belki henüz karşılaşmadın ama bu, hiç karşılaşmayacağın anlamına gelmez üzülme

2
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

Bak gördün mü işte sevgi o değil. İnsanlar yanılabiliyor. O senin evleneceğin biri, tek aşkın falan değildi. Sadece takıntı yaptığın için bütün bunlar oldu.

Gerçek sevgi iyi hissettirir.

3
    0 Yorumla
  • Limon_Kolonyası
    Limon_Kolonyası Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    5 ay

Gercek sevgi insanlar arasında pek vuku bulan bir sey degil ne yazık ki. Belki dünyanın 4 te 3 ü gercekten sevilmemiş insanlardan oluşuyor. O kadar şey yapma. Kendini sev 🍀🍋

2
    0 Yorumla
  • tevekkület
    tevekkület Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    5 ay

Sosyal medyada insanların seni tavlayana kadar uğraştığı sevgi gerçek değil canım. Sosyal hayatta arkadaş olup sonradan seni seven bir erkeğe şans verirsen daha mutlu olursun

2
    0 Yorumla
  • Nsimay
    Nsimay Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    5 ay

Gerçek sevgi sadece aileden gelen bir şey ya babamı kaybedince anladım aslında bunu ne kadar kötü olursan ol onlar ne kadar kötü olursa olsun tek sevgi onlarınki sevgili filan boş bence

1
    0 Yorumla
  • Vılat
    Vılat Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 876 cevap paylaştı.

Gerçek sevgise huzur, mutluluk, güven vardır, eğer bunlar yoksa zaten o ilişki bitmeye mahkumdur.

1
    0 Yorumla
  • Ṛọṣẹpink_99
    Ṛọṣẹpink_99 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    5 ay

İnsan sevgiden beslenir ama bunu tek bir kişiden beklemek doğru olmaz veremiyorsa sevemiyorsa zorlamanın bir mantığı yok beklemeninde öyle.

1
    0 Yorumla
  • Bleblue
    Bleblue Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    5 ay

En sevdigin yemegi yerken zevk aldıgın zaman sürekli devam eden his gibi birşey🙃😃😃😃hwhwhwhahahahah

1
    1 Yorumla
    • Bleblue
      Bleblue
      5 ay

Onun daha ruhuna baglanmış hali

Yorumla
  • notmybusiness
    notmybusiness Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 96%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.

Bence herkes zaman zaman gerçekten sevildiğinden emin olamıyor yeni ayrılmışken böyle hissetmen normal

1
    0 Yorumla
  • ZodyakBeyi
    ZodyakBeyi Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 65%
    5 ay

İnsanlar sevdiğinden beraber değiller. Lisede para pul işleri çalışma işleri yokken var oln şeyler sevgi vs...

Evliliğin tanımı: Karşılıklı alma verme dengesini sağlafığınız kişiyle yapılan birliktelik modelidir.

0
    7 Yorumla
    • 1Değişik
      1Değişik
      5 ay

Aslında o da bir gençlik heyecanı oluyor. Kızlar o yaşta ilgi almak için birlikte oluyorlar kadının zaafı ilgi ihtiyacıdır. Erkekler ise kadına olan merak keşfetme arzusu cinsellik için. Zaten aşk dediğimiz şey Freud a göre cinsel arzu. Yani gerçek olan şey emek üzerine kurulmuş olan ilişkidir. Bi sevgilim/eşim olsun ihtiyaçlarımı karşılasın vs diyerek değil; gerçekten sevmek sevilmek yuva kurmak köklenmek ve bunun üzerine sorumluluk almak için hazır ve hevesli olmaktan geçiyor. Her iki tarafta aynı duyguları ve sorumluluğu hissediyorsa işte o zaman sevgi açığa çıkıyor. Değer vermek sorumluluk almakla ilgilidir. Onun için çalışmak, onun için kazanmak, yuvan için harcamaktır. Aranızdaki muhabbet için zaman harcamaktır... gerisi fasa fiso.

Yorumla
    • ZodyakBeyi
      ZodyakBeyi
      5 ay

Ya eminim yüz yüze söylesem sana katılıyorum adamım derdim de... Şu an ki surat ifadem:

www.youtube.com/shorts/grYnPGKcHmQ?feature=share

Yorumla
    • 1Değişik
      1Değişik
      5 ay

Gayet güzel yazmışım aferim kız bana. Beğenmemen senin sorunun kardeşim 😌

Yorumla
    • ZodyakBeyi
      ZodyakBeyi
      5 ay

😂 Keşke ikiye böleydin. Bir kısmı gençlere sallanmış diğer kısmı benimde katıldığım şey ama ikisi bir arada yazınca wtff diyor insan içinden. (Evlilik zamanın gelmiş. Oldukça yoğun bir şekilde.)

Yorumla
    • 1Değişik
      1Değişik
      5 ay

Herhangi bir kesime sallamak için yazmadım ki. Sadece biraz tecrübe biraz bakış açısı. Lise ciddi ilişki yapılabilecek bir yaş değil, evet yapıp yürütenler var ama şans meselesi. Geneli ergenlik hatalarıyla dolu. Birine bağlanmak ciddi ilişki yapmak ya da cinsellik yaşamak için doğru yaşlar değil bence tabi. Evlilik zamanımın gelmesinin konumuzla alaka seviyesini ölçemedim kusura bakma ajjsksls

Yorumla
    • ZodyakBeyi
      ZodyakBeyi
      5 ay

Benim lise 1 olduğum zamanlar... yaz gelmek üzere 1 ay kalmış 7 kişi okuldan kovuldu. 2 tanesi hamile kalmış.1 tanesi de gurup seks yapmış wc de. 2 erkek 1 kız. erkekli-kızlı atılmıştı 7 kişi okulun ismi çıkmasın diye aniden. 😂 Hiç unutamam.

Yorumla
    • 1Değişik
      1Değişik
      5 ay

Sizin lise los angelesta falan mıydı yoksa fantastik bir hikaye mi yazmak istedin?

Yorumla
  • DedeSalih
    DedeSalih Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Burada böyle soru açarlar iki ilgi görmek için, yok hiç sevilmedim yok sevgi nedir. Lan dümenci neden sevgili oldun o zaman madem sevmiyordu seni. Nankör karı milleti.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Ne alaka bilip bilmeden yargılamazsan sevinirim ya da istediğini yapabilirsin tanımıyorsun beni sonuçta kızamam. Evet ailem dışında gerçekten hiç sevilmedim, o şerefsizle de sosyal medyadan tanışmıştık, uzak mesafe ilişkisiydi, narsist bencil herifin teki çıktı, ben tecrübesizim hayatıma ondan önce hiçbir erkeği almamıştım, seviyor sandım ama güzel kandırmış, saf, canım ve ilk tanıştığın erkek olunca bir adım geriden geliyorsun zaten e öyle olunca karşıdaki sevdiğine inandırarak iyi oynatıyor elinde. Olsun allah’a havale ediyorum

Yorumla
  • glsahh12
    glsahh12 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    5 ay

Hangimiz gerçek seviliyor ki hayatta tek başınasın kendini sev kendinle eğlenmeye mutlu olmaya bak gerisi hikaye belkide gerçek sevgi vardır seviliyosundur gerçek ama inancını yitirmiş te olabilirsin ve şunuda unutma gerçek sevgi üzmez diye bişey yok mutsuz olacağın zamanlar da olabilir ama hissedersin gerçek mi sahte sevgimi

1
    0 Yorumla
  • cerenncerenim_
    cerenncerenim_ Takip Et
    Yoda Yaş: 19 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı.

hicbirzaman sevilmedigim icin gercek sevginin nasil birsey oldugunu inanki bilmiyorum..

1
    0 Yorumla
  • Belayımdiyorum
    Belayımdiyorum Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Güzel bir şey bence yaşadım çok olsada gerçek olduğuna adım gibi emin oldugum bir sevgi.

1
    0 Yorumla
  • Blue-world
    Blue-world Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    5 ay

Ben de sevilmedim dolayısıyla cevabını bilmiyorum. Bilen anlatsın.

1
    0 Yorumla
  • MertZabit
    MertZabit Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    5 ay

Yani ne şiirlerde çok anlatılır mısralarda, ben bunların gerçek olmadığını düşünürdüm fakat gerçekmiş. Bir gülüşü bütün dünyamı aydınlatıyor benim.

Ilk sevgilinden ayrılman sende travma bırakmamalı, kendine yeni şeyler katmalısın edindiğin tecrübeler sayesinde.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

göstermemi ister miydin bazı kurallar dahilinde tabi ki

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Tabi

Yorumla
  • Sensitive_Kind
    Sensitive_Kind Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.

Yaşın genç yolun uzun çok takılma derim. İlkler yaralayıcı olsa da en azından daha sağlıklı düşünerek ilerlersin.

1
    0 Yorumla
  • pomak3545
    pomak3545 Takip Et
    Yoda Yaş: 109 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı.

Gerçeği diye bişey yok menfaat varsa ilişki vardır menfaat yoksa selam bile çok fazla ağır geliyor günümüzde

1
    0 Yorumla
  • YalnızKovboy__
    YalnızKovboy__ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    5 ay

Herkes birini buluyor ama herkes birbirini bulamıyor bu hayatta

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Öyle maalesef

Yorumla
  • zirkonn
    zirkonn Takip Et
    Master Yaş: 39
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı.

gerçek sevgiyi tarif edemem yaşaman gerek oda şans artık

1
    0 Yorumla
  • abuzerbaba
    abuzerbaba Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 84%
    5 ay

Bende çok kötü kazık yedim öyle ki aşka inancım kalmadı artık ideallerime ve ömrümün geri kalanına odaklandım

0
    0 Yorumla
  • Yaniyorum3131
    Yaniyorum3131 Takip Et
    Guru Yaş: 51 , eic 58%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Siz kızlar nerde d€ngesuz var gider onu bulursunuz hep, baktın birşeyler normal değil sevilmiyorsun anında kontağı kes olsun bitsin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    5 ay

Acabalar yoksa kafanda gerçek sevgi bu. Geçmiş olsun aşkım

1
    0 Yorumla
  • kurtiniadis
    kurtiniadis Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43
    5 ay

Karşındakine anlatma gibi bir çaban yoksa ve aynı hissiyatı karşındakinden görüyorsan işte bunu adı gerçek sevgidir.

2
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Sevgi nasıl bir şey oldgunu görmek ve hissetmek içn doğru kişiyi bulman gerek..

0
    0 Yorumla
  • Neco40
    Neco40 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Senin adına sevindim iyiliğin için kırıklardan uzak dur

0
    0 Yorumla
  • BALAT34
    BALAT34 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 79%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Kendini sevmezsen asla öğrenemeyeceğin bir şey

0
    0 Yorumla
  • DiplomalıHavuç
    DiplomalıHavuç Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Ponçik neden insanları bu kadar ciddiye alıyorsun?

0
    0 Yorumla
  • F34RL3SS
    F34RL3SS Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    5 ay

Sevgilm dedim ve sevilmemişsin bu nasıl mantık dengesizmisin sen

0
    0 Yorumla
  • EnesBT
    EnesBT Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Senin durumunda sevgiliden ayrılmak zor olsa gerek helal olsun valla

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

Siz erkekleri otekilestirip prenses gibi etiketler yapıştırirsaniz ve kaprisleriniz diz boyu olduğu müddetçe gerçek bir sevgi yasayamadan ölüp gideceksiniz

0
    0 Yorumla
  • İstanbullu_Deli
    İstanbullu_Deli Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    5 ay

Günümüz dünyasında ya seven skl**r ya da s*kn sevilir maalesef

0
    0 Yorumla
  • Fatma911
    Fatma911 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 97%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Sevgi neydi İnan bende bilmiyorum

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Sevgi emektir onu biliyorum sadece 🥲

Yorumla
    • Fatma911
      Fatma911
      5 ay

Bende öyle biliyorum 🥺

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

🥹 yaaaa

Yorumla
    • Fatma911
      Fatma911
      5 ay

Sevgisizlik kötü bişey bence 🥲

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

maalesef

Yorumla
  • lawyeromer
    lawyeromer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    5 ay

Bende hiç sevilmedim bilmiyorum sevdiklerimiz arkamızdan vurdu başka kollara gitti olan hep bize oldu

1
    0 Yorumla
  • bacısporlar
    bacısporlar Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    5 ay

hayat sürprizlerle doludur bunu kendine hatırlat ve kendine odaklan...

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

Niye bu hale geldin o iliskide sana yaptigi hatalar neydi

0
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Çok affedersin ama ağzıma s*çtı daha napcak. iyi ki bitti kurtuldum ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Cok aciklayici oldu cjjddj

Boy kg kac peki senin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

dksdksd ne diyim ya unutmak istiyorum sadece hayatımın en büyük hatası…
      Boyum ve kilom ne alaka haha kadınlara kilosu sorulmaz bir kere ksdksds

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Anilari al cöpe at 😂 miss gibi ohh. Ya merak ettim ama zap zayifmisin yokss balik etlimisin diyd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Balık etli 🥲

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Boy kg kac ki? Ve kac kg olmak isterdin

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      5 ay

Boy kilo kaç yazanı direkt engelle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Kiskanma ya

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      5 ay

Resmin bile yok korkak gizliden yazıyorsun seni neden kiskanayim kızı korumaya çalisiyorum. Seni önemseyen yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Sus sen sisko karisma

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      5 ay

Ayy cevaba bak 😂😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Kiskanma ya zap zayif degilsin diye kiskaniyorsun

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      5 ay

Niye kiskanicam hasta mısın kardeşim git tedavi ol senin dolaşabilecegin yerler değil burası.

Yorumla
  • mehmetbey___1907
    mehmetbey___1907 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    5 ay

valla bende bilmiyorum sevginin ne anlama geldiğini o kadar uzak bana

1
    0 Yorumla
  • sinefilll
    sinefilll Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    5 ay

Gerçekten sevilen insanlar şanslı bence çünkü pek bulunmuyor

1
    0 Yorumla
  • Marinall34
    Marinall34 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    5 ay

karşılıklı olmadıgı müddetçe bomboş bir şey biliyormusun

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    5 ay

Toksik iliskiydi demek, nasil anladinki sevilmedigini.

0
    0 Yorumla
  • YalnızKadınnn06
    YalnızKadınnn06 Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.

Bende bilmiyorum bilenler cevaplasın.

2
    0 Yorumla
  • Sivastopoll
    Sivastopoll Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    5 ay

İki tarafında birbirine iyi anlamda bağlanıp karşılıklı aynı şeyleri düşünmesi sevilmek sevmek işte..

0
    0 Yorumla
  • safak005
    safak005 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 56%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

boş ver seni seven biri cikar amasyada

1
    0 Yorumla
  • Deniz_Doga_Dolunay
    Deniz_Doga_Dolunay Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    5 ay

Jelibon gibi bişey KS'can

1
    0 Yorumla
  • aiygiwgwy_aiydiwdwy
    aiygiwgwy_aiydiwdwy Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı.

gerçek sevgi baba sevgisi bence

1
    0 Yorumla
  • Asmodeusss
    Asmodeusss Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.

Ne biliyim reis biz çok mu seviliyoz sanki.

1
    0 Yorumla
  • jojo27
    jojo27 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 81%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 613 cevap paylaştı.

Bende aynıyım galiba böyle de göçüp gideceğim

1
    0 Yorumla
  • battalgazi007
    battalgazi007 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    5 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

yaa bana gelseydin öğretirdim sana

1
    0 Yorumla
  • TS_QueenWolfWoman
    TS_QueenWolfWoman Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    5 ay

Sıkıldım deyip gidilmeyen bir şey gerçek aşk.

1
    0 Yorumla
  • Sedatbyk
    Sedatbyk Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    5 ay

Valla o hissi yaşamadık keşke kalpsizler olmasa kimsenin hayatını mahvetmese

0
    0 Yorumla
  • Kaplan001731
    Kaplan001731 Takip Et
    Bilge Yaş: 39
    5 ay

Simsiki sarilmak istersin doymazsin sarilmaya opmeye

0
    0 Yorumla
  • Mehmedemrem
    Mehmedemrem Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    5 ay

Bende bilmiyorum ki çok özel değilse ayrılma sebebi neydi.

0
    0 Yorumla
  • Oylesinebiriknk
    Oylesinebiriknk Takip Et
    Xper 1 Yaş: 18
    5 ay

Zamana bağlı bence bir insanı tanımak. love bombingler yapıyosa ilk başta o zaman sıkıntı.

0
    0 Yorumla
  • HuzurumKalmadıBee
    HuzurumKalmadıBee Takip Et
    Xper 1 Yaş: 40
    5 ay

😭😭😭 bende ayrılabilsem keşke köpk gibi seviyorum hak etmiyor kafayı yiycemmm 😭

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hiç sevilmemişim ki, gerçek sevgi nasıl bir şey?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Gerçek aşk nasıl bir şeydir? 3 cevap verildi
Gerçek aşk nasıl birşey dir? 15 cevap verildi
İnsanlar aşık olduğunu sana bile gerçek aşkın ne olduğunu bilmezler. Sizce gerçek aşk nedir? 13 cevap verildi
Gerçek aşk diye bir şey neden yok? 10 cevap verildi
Gerçek aşk nasıl bir şey? 11 cevap verildi
Gerçek aşk nasıl bir şey? 19 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sadece el işi yaparak ev geçindirmek mümkün müdür?
  • Sizce bastırması daha zor duygu hangisi, öfke mi yoksa özlem mi?
  • Hangi cümleyi duymaya ihtiyacın var?
  • Sadece sokak kedileri dolu bir gezegen olsa oraya kalıcı olarak gitmek ister misin?
  • Hiç salçalı yumurta yediniz mi?
  • Honda mı Hyundai mi daha iyi, hangisini tercih etmeliyim ve neden?
  • Land Rover Vs Volvo Hangisi Tercih Edersiniz Hangi Otomobil Daha İyi Suv Olarak?
  • Bir ürün pahalıysa ona o parayı verenler yüzünden mi?
  • El emeği ürünler yapıp satmak için günde ortalama ne kadar ekstra vakte ihtiyacınız var?
  • Dünyayı gezmek ister miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨