İlk sevgilimden ayrıldığım için mutluyum, akıl sağlığımı kaybetmeme ramak kalmıştı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayHiç sevilmemiş birinin gözünden gerçek sevgi, belki de bir masaldaki gizemli bir ışık gibidir; varlığını sadece hayal eder, ama dokunmayı öğrenemez. Sevgi, sadece “yanında biri olması” değil, birinin ruhuna işleyen sessiz bir ısınmadır; bir bakışta anlaşılmak, kelimelerden fazlasını hissetmektir.
Hiç sevilmemiş bir kalp, bu ışıktan korkar ve bir o kadar da özler; çünkü sevgi, hem güven hem de cesaret ister. Birini gerçekten sevmek, onun eksiklerini değil bütününü görmektir; hissedilen huzur, bazen fırtınadan bile güçlüdür.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
5 ayHiç sevilmemiş birinin gözünden gerçek sevgi, belki de bir masaldaki gizemli bir ışık gibidir; varlığını sadece hayal eder, ama dokunmayı öğrenemez. Sevgi, sadece “yanında biri olması” değil, birinin ruhuna işleyen sessiz bir ısınmadır; bir bakışta anlaşılmak, kelimelerden fazlasını hissetmektir.
Hiç sevilmemiş bir kalp, bu ışıktan korkar ve bir o kadar da özler; çünkü sevgi, hem güven hem de cesaret ister. Birini gerçekten sevmek, onun eksiklerini değil bütününü görmektir; hissedilen huzur, bazen fırtınadan bile güçlüdür10 Yorumla
5 ayGerçek sevgi kafa karıştırmaz, bugün var yarın yok olmaz, sizi sürekli tetikte tutmaz, yanındayken içiniz daha rahat olur, susmak bile garip gelmez, kendiniz gibi davranabilirsiniz, rol yapmanız gerekmez, gerçek sevgi can yakarak öğretmez, sizi küçültmez, kaybolarak cezalandırmaz, hiç sevilmemiş gibi hissetmeniz sizin değersiz olduğunuzu göstermez, sadece bugüne kadar sevgi sanılan şeylerle karşılaşmış olabilirsiniz, gerçek sevgi geldiğinde acaba demezsiniz, içinizden sessizce tamam dersiniz.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
5 ayHayatındaki insan senin mutluluğunu ve üzüntünü önemsiyor, bireysel olarak bir hayat yaşamıyor aksine iki kişilik düşünüp, ilişkinin sorumluluklarını alıyor ise ve senin bir şeyleri ifade etmene gerek kalmadan senin rahatsız olabileceğin şeylerden kaçınıyor, mutlu olacağın şeylere ise anlam yüklüyor ise seviliyorsundur..
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
İlk sevgiliden sonra böyle hissetmen çok normal, travmatik bir ilişki yaşayınca insanın sevgi algısı darmadağın oluyor 😔 Gerçek sevgi; huzur, sakinlik, güvende hissetmek demek. Kalbinde sürekli panik, “beni gerçekten seviyor mu?” kaygısı varsa orada sevgi değil, toksiklik vardır. Sevilmemiş hissetmen, değersiz olduğun anlamına gelmiyor, sadece yanlış insanla deneme yapmışsın. Şu an en önemli şey kendini iyileştirmen. Söylesene, seni şu hayatta en çok ne mutlu ediyor? 💜✨
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
66Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u 5 aybende sevilmedim hiç
00 Yorumla Beraber seçim yapabilirsiniz onunla yaptığın herşeye ince düşünceyle karşılık verir söz verdiği tutar güvenilirdir beraber komik şeyler yaptiginizda
arkadlarina ispiyonlamaz her konuda yardım eder ayrıca sert davranırsa muhakkak hemen geri dönüp özür diler o da sadece özür dileyerek degil11 Yorumla
Soran5 ayİlk başta gelenleri geçtim de son cümleyi okumayı bitirir bitirmez gözümden yaş geldi en çok da o koydu.
Cevap için teşekkür ederim
Her şeyde bir hayir vardır küçük hanım. Tabiki karşı taraf olmadığı için onun hakkında yorum yapmam saygısızlık olur. uzak mesafe ilişkisi tabiki normal bir durum bunda sakınca yok. fakat burada tek taraflı konuşamam sizinde belki hataniz var ya da yoktur ama dediğim gibi hayırlısı olsun daha dikkatli ol
10 Yorumla
5 ayBilemiyorum sevildiğimi tam hissedemedim bende ama sevdigini söyleyen çok oldu ama gerçek sevgi kutsaldır ve bizi bulacaktır illa ki
11 Yorumla
Soran5 ayİnşallah
Gizli Üye(25-29)5 aybak sana anlatayim benim sevgililierim hep pişman olup doner
ben kimi zaman sevgilimi bacagimda uyutarak evinde birakir her kırımız ısıkta operdim sacini her daim oksrardim aciksa birlikte yemek gomerdik o bana lokmasini yediridi ben ona kımı zaman 1 saate yakin yanimda ağlar bana sarilip uyurdu goz yaşini silerdim
ne zaman ağrisi sizisi olsa işimi birakip gider ilac gotururdum her daim ilgimi beli ederdim prenses gibi sever aslan gibi cinselik yaşardim gel gorki bazi insanlara bu durum bile fazla aradan zaman geçince deli gibi pişman oluyorar ama nafile artik ben o kıza karşi gram his bağlamam
112 Yorumla
Cevap sahibi5 ay@1Değişik sen kimsin?
Cevap sahibi5 ay@1Değişik diyarbakirdaysan olabilir
- 5 ay
Yok zaten bahsettiğim kişi eski sevgilisiyle böyleymiş, benimle pek bir mazisi yok. Onun da böyle tripleri vardı da bana da aynı şekilde yaklaşmaya çalıştı İlk haftadan aşırı samimiyet yok hastaysan sana şunu alayım bilmem ne battaniye getiriyim beraber uyuyalım cinsellik zaten asıl amaç ben istemeyince ve ayrılık sinyalleri verince, vazgeçilmez biri olduğunu ve onu aldatan eski sevgilisinin pişman olup geri dönmek istediğini bla bla anlatıyordu. Ayy bir mide bulantısı geldi yine 😵💫 narsistin tekiydi. Aynı senin yaptıklarını anlatan biri o yüzden benzettim.
Cevap sahibi5 ay@1Değişik biz 2 aydan sonra bunlari yaşadik ama ben hiç ilgimi sevgimi geri çekmedim hata kendisi bana her olayini anlatir her üzlügünde arar giderdim goz yaşini silerdim misal geçen yazdi hiç ona darilmadim kızmadim bile
Cevap sahibi5 ay@1Değişik bide kızın kendisi bağene sıkıp gitti bide geri geldi neden geldi dersen cunku ona karşi bişey kalmadi his eti oda zaten yedege almişti beni bizim gibi insanlarin yeri yedektir gider tur atar sonra gelir aa der bu cocuk beni çok sevmişti doneyim der
- 5 ay
Sen neysen karşındaki de odur. Her istediğinde sana ulaşabiliyor olması ve bunu normalleştirmen zaten bomba. İkiniz de birbirinizden nemalanıyorsunuz. Bunun aşkla meşkle bi gram alakası yok. İlkel güdülerinizi tatmin ediyorsunuz. Kız seni ilgi alarak, sen kızı başka türlü kullanıyorsun. Başarılar hayatta.
- 5 ay
Sen vazgeçilmez olduğun için değil, ulaşılabilir olduğun için geri dönüyor haberin olsun. Kendini boşa avutuyorsun. Herkes kendi içine dönse bir aslında ben neden bunu yaşıyorum dese gül gibi insanlar olucaz ama hayırlısı. Gerçekten seven kişi zaten vazgeçmez. Bir gidip bi geliyorsa ilgi manyağı o şımaracak nazlanacak adam ariyor.
Cevap sahibi5 ay@1Değişik kız ergen de neyse boş ver zaten artik mevzusu coktan kapandi 18 e yeni girmiş kızdan bahsediyoruz ne beklersin
Cevap sahibi5 ay@1Değişik YATMADİM bişiler oldu opme falan
- 5 ay
@1Değişik 👏👏
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
5 ayGerçek sevgi; yanında kendin gibi olabildiğin, yargılanmadığın, eksiklerinin bile kabullenildiği bir yer gibi... Güven veriyor, huzur veriyor, zor zamanlarında kaçmıyor. Belki henüz karşılaşmadın ama bu, hiç karşılaşmayacağın anlamına gelmez üzülme
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
5 ayBak gördün mü işte sevgi o değil. İnsanlar yanılabiliyor. O senin evleneceğin biri, tek aşkın falan değildi. Sadece takıntı yaptığın için bütün bunlar oldu.
Gerçek sevgi iyi hissettirir.
30 Yorumla
5 ayGercek sevgi insanlar arasında pek vuku bulan bir sey degil ne yazık ki. Belki dünyanın 4 te 3 ü gercekten sevilmemiş insanlardan oluşuyor. O kadar şey yapma. Kendini sev 🍀🍋
20 Yorumla
5 aySosyal medyada insanların seni tavlayana kadar uğraştığı sevgi gerçek değil canım. Sosyal hayatta arkadaş olup sonradan seni seven bir erkeğe şans verirsen daha mutlu olursun
20 YorumlaGerçek sevgi sadece aileden gelen bir şey ya babamı kaybedince anladım aslında bunu ne kadar kötü olursan ol onlar ne kadar kötü olursa olsun tek sevgi onlarınki sevgili filan boş bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 876 cevap paylaştı. Gerçek sevgise huzur, mutluluk, güven vardır, eğer bunlar yoksa zaten o ilişki bitmeye mahkumdur.
10 Yorumla
5 ayİnsan sevgiden beslenir ama bunu tek bir kişiden beklemek doğru olmaz veremiyorsa sevemiyorsa zorlamanın bir mantığı yok beklemeninde öyle.
10 YorumlaEn sevdigin yemegi yerken zevk aldıgın zaman sürekli devam eden his gibi birşey🙃😃😃😃hwhwhwhahahahah
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
5 ayBence herkes zaman zaman gerçekten sevildiğinden emin olamıyor yeni ayrılmışken böyle hissetmen normal
10 Yorumla
5 ayİnsanlar sevdiğinden beraber değiller. Lisede para pul işleri çalışma işleri yokken var oln şeyler sevgi vs...
Evliliğin tanımı: Karşılıklı alma verme dengesini sağlafığınız kişiyle yapılan birliktelik modelidir.
07 Yorumla- 5 ay
Aslında o da bir gençlik heyecanı oluyor. Kızlar o yaşta ilgi almak için birlikte oluyorlar kadının zaafı ilgi ihtiyacıdır. Erkekler ise kadına olan merak keşfetme arzusu cinsellik için. Zaten aşk dediğimiz şey Freud a göre cinsel arzu. Yani gerçek olan şey emek üzerine kurulmuş olan ilişkidir. Bi sevgilim/eşim olsun ihtiyaçlarımı karşılasın vs diyerek değil; gerçekten sevmek sevilmek yuva kurmak köklenmek ve bunun üzerine sorumluluk almak için hazır ve hevesli olmaktan geçiyor. Her iki tarafta aynı duyguları ve sorumluluğu hissediyorsa işte o zaman sevgi açığa çıkıyor. Değer vermek sorumluluk almakla ilgilidir. Onun için çalışmak, onun için kazanmak, yuvan için harcamaktır. Aranızdaki muhabbet için zaman harcamaktır... gerisi fasa fiso.
- 5 ay
Ya eminim yüz yüze söylesem sana katılıyorum adamım derdim de... Şu an ki surat ifadem:
www.youtube.com/shorts/grYnPGKcHmQ?feature=share - 5 ay
😂 Keşke ikiye böleydin. Bir kısmı gençlere sallanmış diğer kısmı benimde katıldığım şey ama ikisi bir arada yazınca wtff diyor insan içinden. (Evlilik zamanın gelmiş. Oldukça yoğun bir şekilde.)
- 5 ay
Herhangi bir kesime sallamak için yazmadım ki. Sadece biraz tecrübe biraz bakış açısı. Lise ciddi ilişki yapılabilecek bir yaş değil, evet yapıp yürütenler var ama şans meselesi. Geneli ergenlik hatalarıyla dolu. Birine bağlanmak ciddi ilişki yapmak ya da cinsellik yaşamak için doğru yaşlar değil bence tabi. Evlilik zamanımın gelmesinin konumuzla alaka seviyesini ölçemedim kusura bakma ajjsksls
- 5 ay
Benim lise 1 olduğum zamanlar... yaz gelmek üzere 1 ay kalmış 7 kişi okuldan kovuldu. 2 tanesi hamile kalmış.1 tanesi de gurup seks yapmış wc de. 2 erkek 1 kız. erkekli-kızlı atılmıştı 7 kişi okulun ismi çıkmasın diye aniden. 😂 Hiç unutamam.
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Burada böyle soru açarlar iki ilgi görmek için, yok hiç sevilmedim yok sevgi nedir. Lan dümenci neden sevgili oldun o zaman madem sevmiyordu seni. Nankör karı milleti.
01 Yorumla
Soran5 ayNe alaka bilip bilmeden yargılamazsan sevinirim ya da istediğini yapabilirsin tanımıyorsun beni sonuçta kızamam. Evet ailem dışında gerçekten hiç sevilmedim, o şerefsizle de sosyal medyadan tanışmıştık, uzak mesafe ilişkisiydi, narsist bencil herifin teki çıktı, ben tecrübesizim hayatıma ondan önce hiçbir erkeği almamıştım, seviyor sandım ama güzel kandırmış, saf, canım ve ilk tanıştığın erkek olunca bir adım geriden geliyorsun zaten e öyle olunca karşıdaki sevdiğine inandırarak iyi oynatıyor elinde. Olsun allah’a havale ediyorum
Hangimiz gerçek seviliyor ki hayatta tek başınasın kendini sev kendinle eğlenmeye mutlu olmaya bak gerisi hikaye belkide gerçek sevgi vardır seviliyosundur gerçek ama inancını yitirmiş te olabilirsin ve şunuda unutma gerçek sevgi üzmez diye bişey yok mutsuz olacağın zamanlar da olabilir ama hissedersin gerçek mi sahte sevgimi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı.
5 ayhicbirzaman sevilmedigim icin gercek sevginin nasil birsey oldugunu inanki bilmiyorum..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayGüzel bir şey bence yaşadım çok olsada gerçek olduğuna adım gibi emin oldugum bir sevgi.
10 Yorumla
5 ayBen de sevilmedim dolayısıyla cevabını bilmiyorum. Bilen anlatsın.
10 YorumlaYani ne şiirlerde çok anlatılır mısralarda, ben bunların gerçek olmadığını düşünürdüm fakat gerçekmiş. Bir gülüşü bütün dünyamı aydınlatıyor benim.
Ilk sevgilinden ayrılman sende travma bırakmamalı, kendine yeni şeyler katmalısın edindiğin tecrübeler sayesinde.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aygöstermemi ister miydin bazı kurallar dahilinde tabi ki
11 Yorumla
Soran5 ayTabi
- Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.
5 ayYaşın genç yolun uzun çok takılma derim. İlkler yaralayıcı olsa da en azından daha sağlıklı düşünerek ilerlersin.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Gerçeği diye bişey yok menfaat varsa ilişki vardır menfaat yoksa selam bile çok fazla ağır geliyor günümüzde
10 Yorumla
5 ayHerkes birini buluyor ama herkes birbirini bulamıyor bu hayatta
11 Yorumla
Soran5 ayÖyle maalesef
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. gerçek sevgiyi tarif edemem yaşaman gerek oda şans artık
10 Yorumla
5 ayBende çok kötü kazık yedim öyle ki aşka inancım kalmadı artık ideallerime ve ömrümün geri kalanına odaklandım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 aySiz kızlar nerde d€ngesuz var gider onu bulursunuz hep, baktın birşeyler normal değil sevilmiyorsun anında kontağı kes olsun bitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayAcabalar yoksa kafanda gerçek sevgi bu. Geçmiş olsun aşkım
10 Yorumla
5 ayKarşındakine anlatma gibi bir çaban yoksa ve aynı hissiyatı karşındakinden görüyorsan işte bunu adı gerçek sevgidir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
5 aySevgi nasıl bir şey oldgunu görmek ve hissetmek içn doğru kişiyi bulman gerek..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Senin adına sevindim iyiliğin için kırıklardan uzak dur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Kendini sevmezsen asla öğrenemeyeceğin bir şey
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayPonçik neden insanları bu kadar ciddiye alıyorsun?
00 Yorumla Sevgilm dedim ve sevilmemişsin bu nasıl mantık dengesizmisin sen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Senin durumunda sevgiliden ayrılmak zor olsa gerek helal olsun valla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aySiz erkekleri otekilestirip prenses gibi etiketler yapıştırirsaniz ve kaprisleriniz diz boyu olduğu müddetçe gerçek bir sevgi yasayamadan ölüp gideceksiniz
00 Yorumla
5 ayGünümüz dünyasında ya seven skl**r ya da s*kn sevilir maalesef
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sevgi neydi İnan bende bilmiyorum
15 Yorumla
Soran5 aySevgi emektir onu biliyorum sadece 🥲
Soran5 ay🥹 yaaaa
Soran5 aymaalesef
5 ayBende hiç sevilmedim bilmiyorum sevdiklerimiz arkamızdan vurdu başka kollara gitti olan hep bize oldu
10 Yorumla
5 ayhayat sürprizlerle doludur bunu kendine hatırlat ve kendine odaklan...
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayNiye bu hale geldin o iliskide sana yaptigi hatalar neydi
013 Yorumla
Soran5 ayÇok affedersin ama ağzıma s*çtı daha napcak. iyi ki bitti kurtuldum ya
Cevap sahibi5 ayCok aciklayici oldu cjjddj
Boy kg kac peki senin
Soran5 aydksdksd ne diyim ya unutmak istiyorum sadece hayatımın en büyük hatası…
Boyum ve kilom ne alaka haha kadınlara kilosu sorulmaz bir kere ksdksds
Cevap sahibi5 ayAnilari al cöpe at 😂 miss gibi ohh. Ya merak ettim ama zap zayifmisin yokss balik etlimisin diyd
Soran5 ayBalık etli 🥲
Cevap sahibi5 ayBoy kg kac ki? Ve kac kg olmak isterdin
- 5 ay
Boy kilo kaç yazanı direkt engelle
Cevap sahibi5 ayKiskanma ya
- 5 ay
Resmin bile yok korkak gizliden yazıyorsun seni neden kiskanayim kızı korumaya çalisiyorum. Seni önemseyen yok
Cevap sahibi5 aySus sen sisko karisma
- 5 ay
Ayy cevaba bak 😂😂😂
Cevap sahibi5 ayKiskanma ya zap zayif degilsin diye kiskaniyorsun
- 5 ay
Niye kiskanicam hasta mısın kardeşim git tedavi ol senin dolaşabilecegin yerler değil burası.
5 ayvalla bende bilmiyorum sevginin ne anlama geldiğini o kadar uzak bana
10 YorumlaGerçekten sevilen insanlar şanslı bence çünkü pek bulunmuyor
10 Yorumla
5 aykarşılıklı olmadıgı müddetçe bomboş bir şey biliyormusun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayToksik iliskiydi demek, nasil anladinki sevilmedigini.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
5 ayBende bilmiyorum bilenler cevaplasın.
20 Yorumla
5 ayİki tarafında birbirine iyi anlamda bağlanıp karşılıklı aynı şeyleri düşünmesi sevilmek sevmek işte..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. boş ver seni seven biri cikar amasyada
10 Yorumla
5 ayJelibon gibi bişey KS'can
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı.
5 aygerçek sevgi baba sevgisi bence
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
5 ayNe biliyim reis biz çok mu seviliyoz sanki.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 613 cevap paylaştı. Bende aynıyım galiba böyle de göçüp gideceğim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayyaa bana gelseydin öğretirdim sana
10 Yorumla
5 aySıkıldım deyip gidilmeyen bir şey gerçek aşk.
10 YorumlaValla o hissi yaşamadık keşke kalpsizler olmasa kimsenin hayatını mahvetmese
00 Yorumla
5 aySimsiki sarilmak istersin doymazsin sarilmaya opmeye
00 Yorumla
5 ayBende bilmiyorum ki çok özel değilse ayrılma sebebi neydi.
00 Yorumla
5 ayZamana bağlı bence bir insanı tanımak. love bombingler yapıyosa ilk başta o zaman sıkıntı.
00 Yorumla
5 ay😭😭😭 bende ayrılabilsem keşke köpk gibi seviyorum hak etmiyor kafayı yiycemmm 😭
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem