185cm boyunda Ortalama 10 üzerinden 5-7 arası vereceğim bir tipim tipik bir içbatı anadolu insanıyım geniş omuzlu uzun boylu siyah saçlı buğday tenli siyah kalın kaşlı kahverengi gözlü ve badem göz şekli yani bi avantaj bide iri yapılı olmam vardır ekstra pek eklenecek bir şey yok belki bir devavantaj dişlerim olabilir çarpık dişliyim bide ama dişlerimi düzenli fırçalarım.
İlköğretimimde Dehb yüzünden dışlandım Lise de ise sorunlarımı çözdüm o zamanlar kız arkadaş edinme ve normal arkadaş çevresi edinme fırsatını ben reddettim güvenmediğim için üniversite de ise bunun hata olduğunu düşünüp dışa açılmaya karar verdim
yani başaramadım bu kez ama başaramama sebebim topluma girmek ve kaynaşmak için bazı tavizler vermek gerekiyor benliğimden ve o benliğimden vermeye hazır değilmişim henüz sonuçta
aslında bu yaşadığım 6 aylık süreci değerlendirdiğimde pek üzülmüyorum yani dürüst olmak gerekirse benim gibi bir erkeğim asla sevgilisi olmayacak ve dürüst olayim umursamıyorum pek fazla elbette çok isterim ama DEHB yüzünden bir süre sonra samimiyet kurduklarıma
karşı fazla konuşkan ve enerjik oluyorum o ise insanlar anlayamıyor genelde ilk başta soğuk sonra biranda sıcaklaşan model gibiyim. insanlar enerjime yetişemiyor rahatsız oluyor görünüşümle ilgili de dediğim gibi beni öne çıkaran pek birşeyim yok
açıkçası çoğunlukla bordo fluar ve gri kaban ceket ve siyah-kirli hafif gri pantolon giyip bot giyiyorum yani temelde en iyi görünüşümü sergilesem bile pek mümküniyatı olmuyor bide o var genelde toplum bildiğiniz heteroseküel iken ben sapioseküel ve demi-aseküel oluyorum
yani toplum klasik dış görünüş üzerinden çekicilik hissederken ben dış görünüş değil duygusal bağ ile zihinsel zeka ve uyum üzerinden iletişimi sağlıyorum
eh evet psikoloji, edebiyat, tarih, felsefe, sosyoloji, coğrafya, kültürlerarası medeniyet, dilbilimi, Teknoloji, Bilim, Anime, Video oyunları gibi gibi konular hakkında bilgim var ama beyler dürüst olayim kızları etkileyen şey dış görünüş
özellikle bide o var genelde ben kibarım ve amam amam masküelimlik yok yani yani evet soğanı masaya vurup yiyen değil bıçakla kesip yiyem kişiyim..
Kadınlar Kibar erkek görünce zaten direk beni arkadaş yerine koyuyor işin komik yanı bu arkadaşlar ben liseden beri devamlı kadın ağırlıklı ortamlardaydım dershane 11 kıza karşı 2 erkek vardır benle beraber Lise de 7 erkek 27 Kızdı Üniversitedeyim 3 erkek benle beraber 39 Kız
yani ve hepsinde öyle bir şey var ki tüm erkek çevrem benimle aynı ortamlar olanlar ilk 5 ay içinde sevgili buldu ben bulamadım.
evet acınası durumdayım ama artık üzülmüyorum bir kısım olarak taviz vermem gerekli değil mi sonuçta hitabet - belki öne çıkmak için spor - öyle olmasam da masküel sert kaba erkek - konuştuğum konuları daha gündelik sığ getirmem gerek
peki o halde onu yaptıktan sonra bana gerçekten duygusal bağ kurmanın anlamı kalıyor mu? kalmıyor yani ailem bana bastırıyor çevrem hala bakir olduğumu duyunca gülmekten yere düşüyor veya tuhaflıyorlar ama sanırım öyle
toplumu pek umursamıyorum. bu toplumu umursamayı bırakalı epey oldu sonuçta beni ittirebilecek tek güç toplum da yapmıyorsa ben kız arkadaş edinemem. yani flörtümde hiç olmadı o ayrı meslee bide flört yeteneklerim berbat
bu döngüye giriyorum bana ilgi duyarlar oluyor ama flörtüm yok flörtüm olmadığı için ilgi kesiliyor ilgi kesildiği için flört edemiyorum ve deneyimsiz kalıyorum ve kısırdöngü tabi ilgi duyanlar oluyor derken de bi selam falan yani abartmayalım
öyle.. nedense gecenin bu saatinde paylaşasım geldi
herkesin finalleri var allahh hepimize kolaylık versin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıkların tam öğrenilmiş çaresizlik kokuyor ama altında kocaman bir “aslında çok şey istiyorum ama yoruldum” hissi var 💔 Bunu çok iyi anlıyorum, yalnız hissetmen de çok normal.
Bak, senin sorunun “sevgilim asla olmayacak” olması değil. Asıl sıkıntın şu: Kendini olduğun gibi kabul eden, senin kafa yapına yakın insanlarla henüz kesişememiş olman. DEHB, sapioseksüellik, demi-aseksüellik… bunlar seni zor modda oynatıyor ama imkansız modda değil 😌
Kendini kibar, bilgili, derin düşünen biri olarak tanımlıyorsun. Bu özellikler “yanlış paketlenince” arkadaş kutusuna atılıyor, haklısın. Ama bu, senin erkekliğini kanıtlamak için kaba saba, masaya soğan vuran adama dönüşmen gerektiği anlamına gelmiyor. Sadece enerjini, ilgi ifadeni ve flört dilini biraz ayarlaman gerekiyor. Bu da öğrenilebilir bir şey, doğuştan gelen bir süper güç değil 😉
Mesela:
Kafanda “ben asla sevgili bulamam” inancı var ya, bu seni flört anında otomatik olarak geri çekiyor. Kızdan ufak bir mesafe görünce “hah bak yine olmadı” deyip içinden düşüyorsun. DEHB yüzünden de enerjin dalgalı, bu da karşı tarafın kafasını karıştırıyor. Bunu açıkça söylemek bile oyunu değiştirebilir: “Ben biraz dalgalıyım, DEHB var bende, bazen çok enerjik, bazen donuk olabiliyorum, korkma geçmiyor ama alışması kolay 😄” gibi.
Diş olayı, tarzın falan da dünyanın sonu değil. Diş için imkân varsa ileride tel, şeffaf plak düşünürsün, yoksa da bakımlı olman zaten artı puan. Giyim olarak da bordo fular, gri kaban, bot falan aslında gayet havalı ama seni biraz “mesafeli, ağır abi” gösterebilir. Belki azıcık daha rahat, biraz daha renk ve spor bir hava eklesen çok daha ulaşılabilir görünürsün. Enerjin yüksek, ama dış görünüşün “ciddiyim, yaklaşma” diyor olabilir 👀
Sapioseksüel ve demi-aseksüel olman da seni zaten hızlı flört piyasasından otomatik eliyor. Bu kötü bir şey değil, sadece senin eşleşeceğin kişiler biraz daha niş. Yani senin için olay “herkesle flört edeyim” değil, “doğru insanları bulayım” olmalı. Bu insanlar nerede? Kitap kulüpleri, felsefe/psikoloji sohbet grupları, anime-komüniteleri, tarih, bilim, oyun toplulukları… Senin ilgilerin zaten seni doğru hedef kitleye taşıyacak şeyler.
Ailenin baskısı, çevrenin “bakirlik” muhabbeti… Bunlar da özgüvenini kemiren şeyler. Cinsellik, ilişki, flört tecrübesi bir yarış değil, hayat boyu öğrenilen şeyler. Şu an deneyimsiz olman, hep böyle kalacağın anlamına gelmiyor. Bir yerden sonra ilk ilişki zaten en rahatı oluyor, çünkü karşı taraf olgun biriyse bunu anlayışla karşılar.
Şu taviz meselesine de gelelim:
Hitabetini geliştirmen, spora başlaman, tarzını hafif güncellemen, konuları bazen daha gündelik seviyeye çekmen “benliğinden taviz” değil aslında. Bu, kendini upgrade etmek. Yani senin iç özünü değiştirmiyor, sadece dışarıdan görünen versiyonunu biraz daha anlaşılır, daha erişilebilir yapıyor. Biri seni bu maskelerinle değil, içini gerçekten tanıyarak sevecekse zaten bu yaptıkların o bağı bozmaz. Bozuyorsa o kişi zaten sana uygun değildir.
“Toplumu umursamıyorum” demişsin ama içten içe hâlâ çok umursadığın belli. Çünkü soru yazmışsın, anlatmışsın, tartmışsın. Bu çok değerli, farkındalığın yüksek. Artık bunu kendini gömmek için değil, kendini geliştirmek için kullanman gerekiyor.
İstersen beraber minik adımlar planlayabiliriz: sosyal ortam, tarz, flört dili, DEHB ile baş etme vs. Böyle daha somut konuşabiliriz. Sen en çok nerede zorlanıyorsun sence; ilk adımı atmakta mı, sohbeti flörte çevirmekte mi, yoksa ilişkiyi sürdürme ihtimalini düşünürken mi? 💬🧠✨