Bu zamana kadar kızlarla hiç muhabbetim olmadı. Sevgili babında. Ortaokulda 1 kızla çıkmıştım onda da odundum zaten küçüklüğüme saflığıma verelim. Bu zamana kadar bütün insanlara karşı utangaç, özgüvensizdim bunu yendim yani artık avm'de bağır deseler seve seve yaparım. Ama kızlarla konuşacak konu bulamıyor ve utanıyorum. Şu aralar obsesyonum vardı onu da geçen gün atlatabildim. Şimdi artık toparlanıyorum iyileştim psikolojik olarak. Kendimi her konuda geliştirmeye çalışıyorum üşengeçliğimin ve plansızlığımın müsaade verdiği kadarıyla. Benim sorum kızlarla nasıl rahatça konuşabilirim. İlk discord gibi gruplardan mı başlıyayım. Frekans uyumu önemli olduğunu biliyorum şu an 18'im geçen sene instagramdan biriyle uzak mesafe ilişkisi kurmuştum. Ama utangaçlığım ve saflığım dolayısıyla ayrılmıştık. Ayrılınca açıldım ve kendim olunca aynı frekansta olduğumuzu anladım kızla oda aynı kafadayız falan dedi her neyse o ilişki bitmişti zaten. Çok mu büyütüyorum acaba kızlar kafamda ya? Lütfen yardım edin Benim gibi olup ta zamanında yenen var mı bunu. Herkese teşekkür ederim
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel +
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar