Evet bu günde böyleli bir soru geldi aklıma😅🤭 cevaplayın erkekler, kızlarda okusun madem

Evet bu günde böyleli bir soru geldi aklıma😅🤭 cevaplayın erkekler, kızlarda okusun madem

Bir erkek ilişkiden hemen sonra genelde karmaşık ama basit duygular yaşar. Bir yandan rahatlama ve yakınlık hissi olur, bir yandan da şu an aramız nasıl, o ne hissediyor? diye düşünürüm Eğer gerçekten bağ kurmak istiyorsa, orada geri çekilmek yerine kalmayı seçer. Küçük bir temas, sarılmak, göz göze gelmek ya da kısa bir sohbet bile bağı güçlendirir. Bence bağ tam da o sessiz anlarda ya güçlenir ya da zayıflar.
Teşekkür ederim
İlişkiden sonra erkek ne kadar iyi olduğunu ve ne kadar verimli geçtiğini düşünür belki daha iyi olabilirdim diye düşünür ama yinede kendinle gurur duyar ve sigarasını çakar mutlu mutlu içer
İkinciyi takriben kaç dakika sonra ve hangi pozisyonda yaparız diye düşünürüm🤭
😅😅
Rica eferim🥳🌺
Viyana kapılarına dayanmanın gururunu yaşıyoruz.
Teşekkür ederim, günaydın
Güzel soru seçmişsin, tam sohbetlik konu 😅🔥 Erkekler için “hemen sonra” döneminde genelde üç şey dönüyor: fiziksel rahatlama, egosel tatmin ve duygusal bağ ihtiyacı. Seviyorsa sarılma, öpme, şakalaşma, “iyi miydi, nasıldı?” diye sorma bile bağı güçlendiriyor 💫
En önemlisi: o anı uzatmak. Hemen telefona gömülmeyen, sarılıp kalan erkek, bağ kurmak istiyordur. Senin deneyimlerinde durum nasıl peki? 💕
Cevap
19Cevap
İlişki derken ne tür ilişki

Bu mağra adamının mı teni dokunuşu iyimiş😅 kadın hatalı duyu kaybı var bu sayılöaz bence
Artık nasıl sevmişse adam... Duygu karmaşası yaşıyor kadın
Güzel bir masaj, sohbet, sarılıp romantizm yapmak belki bir kadeh alkollü içecek ile güzel bir ara dinlenme olur
Samimiyet ile yoğunlaşır böyle kuru fasulyeyi yerken o an o gelir aklına dalarsin o derece
İyi bi partner olursan belki şirinleri bidaha görebilirsin derm 😀
Daha zevkli hala getirmek için herşeyi yapar erkek, daha da kuvvetlenir ilişki, karaktersiz değilse tani, ondan ona atlayan tip değilse tek kadınla çok daha güzel şeyler mümkün oluyor bence
Kişiye göre değişir. Her duruma olumsuz anlamlar katmaya gerek yok. Peki bir erkek olsaydın sen ne yapardın?
Yorgunluk ve iç dünyaya çekilme oluyor erkeklerde ama yarım saat sonra geçiyor, rahatlamış kuş gibi oluyorsun
Cinsellik diyorsanız her erkek aynı değil kadınlarda geçerli.
Gerck dusnce uyumak istiyorum ama uyutmuyor olur sanirim haha
Hiç yaşamadım bilmiyorum
Erkekten erkeğe değişir..
Nasıl bir ilişki kastın
İletişim kurmalısın.
Benimle alakalı deeğil yani genel sordum ne düşünüyorlar
Prdn
İlişkiden kastın ne ona göre yorumlayacagaim
Böyle bir şey yaşanmadığı için bilmiyorum
Ben bir daha aşık olmamayı düşünüyorum
Cinsel ilişki sonrası mı?
Ciddi düşünür kanka