Bu adam sizce ciddi bir yola girer mi?

Sanaldan biriyle tanıştım. Kendisi ile 2 aydır konuşuyoruz. İlk haftalarda rastgele denk geldik sadece sohbet edşyorduk. Zamanla kendi hayatını anlattı. Bende kendi hayatımı hayatımızdaki zorlukların benzer olduğunu gördükçe birbirimize destek olmaya başladık psikolojikmen. Benim sorunlarımı dinliyor ben üzüldüğümde o da üzülüyor ağlıyor hani görüntülü konuşurken de bunu görüyordum yani içten bir şekilde ağlıyordu benim için Aramızda bir sorun bir kırgınlık olduğu zaman da birlikte çözmeye çalışıyorduk. Ben ne kadar istemesem de benim ihtiyacım olan şeyleri de almak istiyor İkinci aydan sonra aramızda csel Muhabbet başladı Ben ona geçmişimi anlattım o bana böyle geçmişini anlattı fakat ben onun geçmişini bilmeme rağmen dedim ki ben evlenene kadar böyle 1.01 şey yaşamak istemiyorum dedim yani en azından uzun bir süre böyle bir şey yaşamak istemiyorum dedim o da bunu kabul etti ve saygı duydu ama sanaldan hani bu tarz konuşmalarımız geçiyor ilk zamanlar hiçbir şekilde bu konular açılmadı ama yani şu an sürekli bana karşı bir şhvet duyuyor bunun yanı sıra sorunlarımı da dinliyor bana yardımcı da olmaya çalışıyor ama bir tarafımda hani endişeleniyor tamam beni aylarca bekleyecek buluşmamız için benim karıma da saygı duyuyor ama bu kadar bana karşı şhvet duyması yksk olması normal mi bana

Güncellemeler
5 ay
Uygulama gereği bazı kelimeleri saklayarak yazdım umarım anlarsınız
Bu adam sizce ciddi bir yola girer mi?