arkadaşlar bugün tek basıma tiyatroya gittim bütün arkadaslarım calısıyordu neyse aksam 10 bucukta bıttı eve donuyordum yürüyerek tek basıma semt İstanbul'da iyi bir semt başına bir şey gelicek bir semt değil neyse bir çocukla karşılastık cocuk uzun boylu sarışın bildiğin kıvanç tatlıtuğ yürüyüşe çıkmış gibi bir hali vardı kafasında spor şapka spor eşortmanlar neyse bu benim peşime takıldı 20 dk ben nerden dönsem gitsem oda ordan gitti ben kaldırımdan yürüdüm baktım oda o hizada karşı kaldırımda yürüyor çok korktum sapık sandım neyse benim evime bir sokak kalmıştı bu benim önümden gitti sonra ben arkadan gittim bir dükkan vardı kapalı ona dışarının camından baktı sanki yanıma gelmek ıster gıbı baktı bana ben yönümü değiştim eve döndüm hızlı hızlı o nerden gitti bilmıyorum eve geldim girdim camdan baktım bizim sokakta dolanıyor arkadaşlar sapıkmı bu adam yoksa benle tanışma amacı felan mı vardı sapık degılse asırı yakısıklıydı yani sizce?
Sizce bu adam sapık mı?
Güncellemeler
+1 yıl
başka fikri olan var mı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet sapık. Bak şuna ya kadın olmak hakkaten zor iyi ki başına bişi gelmemiş
ama ormanlık alanlardan parklardan gectım ıssız yerlerden bırsey yapsa oralarda yapamazmıydı tipi aynı kıvanc tatlıtug boyu posu benı napsın dedim :D
Yani belki yapmak istiyordu ama cesaret edemedi yoksa niye tanımadığı birini 20 dakika takip etsin
Sapık olmasa zaten sen rahatsız olma yanlış anlarsın diye senden uzak dururdu
ban nasıl oldu ben bir sokaktan gectım korka korka arkama bakarak gıdıyordum taksı felan gecerse binerim diye buda bir kafenın onunden gecıyordu ama bıldıgın sarısın kıvanc tatlıtugun aynısı yanı sonra beni gördü 20 d tkıp ettı ben yolumu kac kez cevırdım ama buda cevırdı anladım benı takıp edıyor ama sonra bır sokak dusun sokagın ortasında o önden gıderken ben bırden yonumu degıstırıp dıger taraftan dondum sonra bu naptı bılmıyorum eve gırdım camdan baktım gızlı bu bızım sokakta dolanarak gezıyordu
Anladim etkilenmişsin ama bu kisi tehlikeli görünüyor sana tavsiyem uzak dur
Birde yanında biber gazı filan bulundur dikkat et
uzak durdum ınsallah bizim siteyı ogrenmemıstır sence cunku bızım ust sokakta bırden yolumu degıstım o onden gıdıyrdu ama eve gırdımm camdan baktım o bızım sokaktaydı
ilk defa gece yurdum taksı felan bulamadım korktum ama mesela ınsanların oldu yerden bir magaza vardı yalandan onun camına dısardan baktı sonra bana baktı bende ondan sonra yolumu degıstım hemenn
Öğrenmemiştir bence seni arayıp bulamıyınca gitmiştir muhtemelen
ınsallah umarım oyledır yaaa cunku ben eve cıktım perdeden baktım gızlıce yalandan dolanıyordu sokakta
Öyle değilse hep seni takip ederse polise söylersin olmadı aklı başına gelir belki
aynen bırsey yapsa bagırırdım dırek polısı arardım
En iyisi tabi sana sonra sorarım ne oldu diye merak ettim şimdi dikkat edin lütfen özellikle o saatlerde
insallah evımı ogrenmemıstır gece cıkmamdan baska zamanda bıle karsıma cıkarsa bırde
Biber gazı filan al yanına birde bu zamanlarda pek çıkma bence
yok cıkmam ben yanından gecerken ıcımden gectı ne kadar yakısıklı felan buda tıp tıp baktı sonra takıp ettı zaten ama dıyorum bırsey yapsa ıssız cok yerden gectı yapardı ırı yarı bır sporcu tıplıydı belkıde korumak ıcın takıldı pesıme
Dediğim gibi cesaret edemedi bence yani sen bilirsin tabi
adamın umugunu sıkarım ben o kımkı
Yakışıklı sapık o zaman
oyle tıpte bırı benı napsın deıdm aynı kıvanc tatlıtug :D
Sonra haberlere çıkıyorsunuz, sevgilisi kesti, vurdu, balkondan atti
sence takıpmı tanısma amacı yokmudur normal
Sen o hayale kapılma derim, neler vardır elinde, onl seni kolay lokma görür en fazla
bence benım korktumu anladı ben arkama bakarak gıdıyordum taksı arıyordum gelcekmı dıye bırden bunla karsılastık sokakta o gıdıyordu ben donuyordum yanımdan gectı sarısın uzun boylu kıvanc tatlıtugdan bıle yakısıklı neyse ben hızlıca yurudum baktım bu arkamdan gelıyor parkta yurudum sessız tek basıma dedım yapsa burada bırsey yapamazmı hep pesımden bazen karşı kaldırımdan yürüdü ama hep aynı hizada sonra boyle ınsanların oldugu sokakta bır dukkan vardı magaza bos yalandan onun camına dısardan baktı benım onumden gıdıyordu sonra ben anladım bırseyler var benımı beklıyor felan bırden yolumu degıstım o naptı nerden gıttı bılmıyorum eve gırdım camdan baktım perdeden gızlıce bızım sokakta dolanıyordu
Takıntılı ruh hastaları da olur öyle, temkinli ol
yalandan kapalı magaza camına neden bakarkı ınsan dımı onden gıttı baktı yalandan ben arkadan gıdıyordum yanımdan ınsanlar gecıyordu
Seni kuskulandirmadan takip etmek icin
yok be benım anladıgımı cozdü canım degıl belkıde dıyorum korumak ıcın oyle takıp ettı gece yarısı sonucta ırı yarı sporcu bır tıpı vardı bırsey yapsa 20 dk da nerelerden gectım ıssız yapardı
Bende bazen yaoarim bunu, bayan korkmasın diye mesafeli giderim peşinden, hatta evimden daha ileride olsa bile onu bırakır dönerim ama sokağında volta atmam
belkıde oda korumak ıcın takıp ettı sapık tıpı yoktu asırı yakısıklıydı bırsey yapsa yapardı ormanlık sokaktan bıle gectım sokagımda volta atmadı baktım perdeden gızlı bıraz dolandı gıttı sokaktan sonra
Sen yine denk gelirse diye oralarda gezinme, başına bisey gelmesin
evimin buralar yanı yuruyuse felan cıkıyorum ama gece cıkmam bızım burada heryer site sitemı ogrenmemıstır dıye umud edıyorum.
Insaallah sandığın gibidir
ınsallah yoksa ayvayı yedık polıse verırım
Soruyor musun
evet sence
Sapık tabiki
ama cocuk uzun boylu bıldıgın kıvanc tatlıtug dıyorum yanı benı napsın ormanlık yerlerden gectım parklardan bırsey yapcak olsa yapmazmıydı