Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
25Cevap
10 yaşındaki biriyle asla olmak benim kriterime göre en az 22 en çok 26 yaşında biriyle sevgilim olurum gerisini istemem
Hayır 38 yaşındaki erkeklerin çoğu zihnen ölü gibi çok nadir akıllı aklı başında erkek çıkar o yaştan
Hep b12, çinko magnezyum omega3 eksikliği yüzünden bunlar..
Olurum tabii ki, neden olmayayım, yaş engel olmaz, yeter ki benden küçük olmasın, hatta bir yaş dahi küçük olmasın.
Pek sıcak bakmam bu tip bir ilişkiye ama her yönden kafam uyuşmuşsa belki göz ardı ederim.
Çok yaşlı görünmüyorsa olabilir. Çünkü bazen bazı insanlar yaşından büyük görünüyor.😃
Yaşın önemi hiç de yok bence bu yaş farkı belli yaşanmışlıklar ve tecrübelere sahip olan kadın-erkek için birbirine saygıyı ve sevgiyi daha güçlü kılacağına inanıyorum.
23 yaşındayken 48 yaşındaki kadınla of offff :)))
Çünkü hepsi değil ama erkeklerin çoğu canım oluyor 10 yaş belki fazla ama 5-10 arası anca kurtarır
Asla olmam kartlarla işim yok
Olmam diyen kızlar yaşımı söylemedigimde oluyor nedense 😅
Hayır. 10 yaş küçük olmalı.
ben çıtır deviyom yaşlı istemem
olabilir istediğim gibi biriyse
Olmazdım, herkes kendi dengine baksın
10 yaş olmam. Birkaç yaş sadece
Olurum milf olsada yesek
Benimki 48 yaşındaydı bi ara
Olmam
Olabilirim
Kalsin
Olmuştum
Yoogkkkkk
Yok ben korkarım.
Evett
Olgun ve dolgun oluyorlarr
Hayırrrrr
Evet
Olmam
Olurum
Evet evlenirim bile
on küçük
Olmam
Evet anlasabiliyorsak duygu varsa
Hayır
Olmam
olur neden olmasın
Ben hep küçüklerle oluyorum daha taze geliyo
Bilmem ki
Sen :)
May be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben olurdum, o yüzden kesinlikle Evet derdim 😊 10 yaş fark bence çok abartı değil, ama kritik nokta şu: ikiniz de aynı hayat evresinde misiniz, hedefleriniz benzer mi, birbirinize saygınız var mı? ✨ Sadece yaşa takılıp kalmamak lazım bence. Senin aklında biri mi var, yoksa genel merak mı? 🙃💬