..
'Küsmüşüz dünyaya.
İçimizde kırgın bir heves,
Aklımızda yorgun bir düş,
Masamızda yarım bardak bir çay..
Sustuklarımız kendimizden bile daha ağır.."

..
'Küsmüşüz dünyaya.
İçimizde kırgın bir heves,
Aklımızda yorgun bir düş,
Masamızda yarım bardak bir çay..
Sustuklarımız kendimizden bile daha ağır.."

Cıkkk. Denemem. benim olan benimdir ya da değildir. Bir bakışım yeter diyormuşum jfjjdjj Elde etmek için çabalamadım, çabalamam. beni seven isteyen, çabalar. Ben neden uğraşıyım ki? Yani benimde ilgim varsa ve çabasını görüyorsam bende karşılık veririm. Aksi halde uzak tutarım kendimden.
Hayır. Çünkü her yolu denersem zaten eninde sonunda elde ederim. Bu da benim çabamla olmuş olur.
Her yolu deneyerek gelen biri ne kadar kalabilir ki
Hayır. Sevmiyorsa yolumuza bakarız bu saatten sonra😂
Hayır her yolu denemem İstediğim kişiyi elde etmek uğruna kendimden ödün vermek ya da karşı tarafın sınırlarını zorlamak bana doğru gelmez İlgi emek ve dürüstlükle olur bazı şeyler olmazsa zorlamam
Şu cümlelerin ruhu direkt içime işledi, foto da tam onu tamamlamış… 🌙🍵 İstediğim kişiyi asla “her yolu” deneyerek elde etmeye çalışmam. Zorlarsan aşk değil, egoya dönüşüyor. Ben değer görmediğim yerde durmam, gurur da kalp kadar önemli. Aşk dediğin iki kişiyle güzel, tek taraflıysa sadece yara… Peki sen, birini ne zamana kadar bekler veya kovalamaya devam edersin? 💭
Cevap
8Cevap
Buna değerse eğer oda gayret ederse
Elde etmekle uğraşmam. seven zaten gelir
Gerçek bağlar kovalanarak değil, aynı frekansta buluşarak oluşur. Ben uyum ararım, takıntı değil.
Imm hiç yapmadım ama imkanım olsaydı da eğer gene yapmazdım. Kendimi o kadar alçaltmak istemem doğrusu.
Ben denerim baktım olmuyor olmuyorsa olmuyor onda vardır sorun hem knk takılma daha iyi çeşit bolken neden tek hedefe koşayım ki 😃
Kimseyi elde etmeye çalışmam severim olursa olur olmazsa da vazgeçerim nasip değilse olmaz zaten.
Olmuyorsa vardır bir hayır. Baktım iş zora gidiyor, rolantiye alırım..
Niyetimi belli ederim olmuyorsa zorlamam zorla güzellik olmaz...
Hayır, çünkü her yol mubah değil. Kendimi kaybettiğim bir kazanımın anlamı olmaz.
Denerim çok denerim 😊
Soruyu doğru anlamışsın:)
Aşkolsun ben sorunun 3. hallerine göre cevaplıyorum
bir yere ait olup olmadığını anlamanın tek yolu var eğer çaba varsa ait değilsin demektir
çünkü ait olduğun yerde akar gidersin kader bağı vardır
Kimseyle ugraşasım yok hayır denemem
Gerçekten istiyorsam her yol mübahtır
O istemiyorsa zorlamam
Doğru kişiyse evet
Elimden geleni yaparım ama fazla da ısrarcı olmam
Hayır.
Hayır..
Hayır
Hayır denemem
Yok sinir var
Hayırrr