Olgunlasamamis bir erkegin sonu?

bir yilimi verdigim biri vardi 22 yasindayi fakat ailesi yuzunden hayata cok gec atilmisti baskici bir ailesi vardi her neyse ben buna her seyimi verdim 19 yasindayim ve bu yasta hic bir kizin bir erkege yapmayacagi kadar buyuk fedakarliklar yaptim fakat kendisi arkadas ortamini gormedigi icin gordugu gibi bozulmaya basladi cok cabaladim ama o beni secmedi ilk iliskisiydim ayrica o yuzden aska dair her seyi ben ogrettim birinin ciddi amlamda giderse de gelecegini bilmiyor buna eminim bana dondu ayrildiktan iki ay sonra (ortam onu bozdugu icin ayrildim tek derdi arkadaslari icmek falan olmustu zamanla basta asla boyle biri degildi) fakat degismedigini gorunce red edip engelledim bana sevgili olmayalim ben sorumlulik alamam gibi sacma canım cocukca cumleler kurdu dondugunde hayatimdan cikmani istemiyorum ama ben iliski insani degilmisim tarzinda bi gun gelecek sorumluluk alacagim o zaman seni tekrar bulacagim falan? yani ne bileyim buna benzer bir hikayeniz oldu mu bu seyin sonu ne olur hani cocugun donecegini falan da biliyorum tekrar bir gun bir yerden kabul etmeye niyetim yok dogru kisi degil sadece bana bir seyleri ogretmek icin gelmis bir ders oldugunu gec de olsa anladigim icin kisaca hikayeyi anlattim bu cocugun sonu ne olur sizce?
Olgunlasamamis bir erkegin sonu?