İlişkim bitti canım yanıyor?

2 ay önce ailelerimiz sayesinde tanıştık ağır ağır gidiyorduk doğal olarak 5 kez görüştük en son geçen haftaydı o işten ayrıldı 1 ay önce falan işsizdi genel olarak aramızda bir iletişim problemi vardı mesela beni sadece cuma geceleri arıyordu oda haftasonunun planı için he r hafta sonu görüşüyorduk yazışıyorduk ama yazısırkende hep 40 dakkada bir yazıyordu evde olmasına rağmen buluşmalar güzeldi son buluşmada elimi tuttu ben artık sevgliyiz sandım eve geldm yine sevgi sözcüğü olmadan günaydın falan demeye başladı oysaki farklı olmalıyd neyse ben bu hafta dedim cok geç yazıyorsun ve aramıyorsun hani bunu düzelt dedim dikkat edicem söz falan dedi sonra yine aynısı oldu yine konuyu açtım yine işte tamam falan derken dün ben onu aradım sonra konusurken görüntülü aradı söylemeden bende neden söylemeden arıyoesun ya müsait olmasam falan dedim o zaman açmazdın bu kötü bişey değil falan dedi tepki gösterdi bende evet uzatılcak bişey değil dedm sonra kapattı sonra konsuuruz diye 4 saat yine yazmadı aradım amaç ne diye bence biz konuşmayı bitirelim gerginleşiyoruz son 3-4 gündür dedi bitti canım cok sıkkın ya el ele tutuştan sonra tabikide aramasını beklemem vs çok normal değilmi

İlişkim bitti canım yanıyor?