Son zamanlarda dikkatimi çekti; 18–25 yaş arası kızlar ve erkekler, genelde 35–40 yaş arası kadınları/erkekleri beğendiklerini söylüyor.
Yaşıtlarına pek şans vermiyorlar, “olgun olsun” diyorlar falan filan…
Sizce bunun sebebi nedir?🤔

Son zamanlarda dikkatimi çekti; 18–25 yaş arası kızlar ve erkekler, genelde 35–40 yaş arası kadınları/erkekleri beğendiklerini söylüyor.
Yaşıtlarına pek şans vermiyorlar, “olgun olsun” diyorlar falan filan…
Sizce bunun sebebi nedir?🤔
Ben etkilenmiyorum 18-24 arasi o tür erkekler daha iyiymiş gibi gelir ama geçicidir sonradan yaşınıza yakın kafa yapınıza uygun erkekleri beğenmeye başlıyorsunuz. Tabi normal kafa yapısina sahip kadınlar bu şekilde asamalandirir. Anormallik olduğunda yani aşırı duygusal , sevgisiz, yanlız kadın duygusal korunma, güven ister. Küçük yaşta fazlaca calismis sorumluluk almiş biri artık maddi rahatlık isteyebilir. Dedigim normal durumlarda süreç böyle işler ama 24 ten sonra daha çok anlasabilmek sohbet edebilmek önem kazanır
Genç erkekler sadece cinsellik için orta yaşlı kadınları tercih eder genç kızlar da orta yaşlı erkekleri para için tercih eder çünkü genç kızlara düşkün oldukları için değer veriyorlar ve para yediriyorlar
Cinsellik için derken prn etkisinden dolayı fantezi amaçlı
Haklısın bu konuda 👏
Teşekkür ederim
Rica ederim 🙏
Çünkü olgunluk; güven, netlik ve tecrübe demek. Genç biri için bu özellikler hem merak uyandırıcı hem de çekici geliyor. Yaş farkından çok, o duruş etkiliyor aslında 🤷🏻♀️
Evet bencede olgun her açıdan daha iyi şimdiki gençler karakter açısından değil çoğu seks odaklı bakıyor ama bence öyle değil olgun kadınlar bana göre hem daha oturaklı hemde daha karakterli oluyor ben kendim artık yaşıtım değil en az 5 yaş büyük kadın tercih ederim ve yaşıtlarım gerçekten çocuk gibi çoğu daha hayatın gerçeğini bilemiyor ben yaparım ben ederim kimse bana karışamaz kafasında ne yazıkki.
Bence bunun birkaç sebebi var canım 😌 Gençler artık drama, trip, ego savaşından çok sıkıldı. Olgun biri genelde daha net, daha güvende hissettiriyor, tecrübesi var, ne istediğini biliyor. Bu da “stabil ilişki” havası yaratıyor 💫 Bir de itiraf, 35–40 yaş civarı hem kadın hem erkek çoğu zaman en çekici döneminde oluyor 😏 Sen olgun tarafa mı yakın hissediyorsun kendini, yoksa yaşıt ilişkileri mi daha çekici geliyor sana? 💭
Ahaha 90 altı kurtarmıyor mu diyorsun balcı dayı 🐝😂 Risk seviyorsun ama yaş farkı yönetmek zordur ona göre 😏
Cevap
7Cevap
Çocukları pistten alalım. 🙄 yolunacak kaz arıyor onlar kendilerine dkfj
Olgun kadın candır çünkü. küçük kız gibi trip atmaz. iki de bir fikir değiştirmez. ne istediğini bilir yıllanmış şarap gibidir. olgunca kararlar alır
Yok yanımda bir amca olmasını istemem. Erkeklerin olgun istemesi fantezi
kadınların ise erkeklerin çok geç olgunlaşmasından olduğu için olgun yaşca büyük erkeklere ilgisi olabiliyor ama tabi arada absürt yaş farkları başka sebebi de olabiliyor babasından ilgi görmeyen kızçelerin karşı tarafı babası yerine koyması ile ilgili de olabiliyor
Her konuda daha tecrübeli geldikleri için, tabi öyle mnykk gibi de kendinden 20 30 yaş büyüklerle olunmaz, 10 yaş en fazla
Genç kızların olgun erkek tercihi daha erkeksi oldukları için bence. Erkeklerin neden olgun kadın istediğini bilemiyorum tabi
😅😅ben Bilmiyom. hiçbir şey anlamadım😅
Ana baba kavramı giderek yok olduğundan. Bazıları anne, bazıları baba arıyo 🤣
Olgun olmaları gerektiği 😂 kişiye bağlı ya
Sorudaki foto hangi sugar daddyy 🤣
Kendi adıma konuşayım. Kendi yaşıtim erkekler daha cok prenses ve cok egolular. Ama olgun erkekler çoğu şeyi gördüp geçirmiş oluyorlar ve her konuda bilgi tecrübe sahibi oluyorlar.
Milf sevdası buna cinsellik merak olarak düşünüyorum.
Çünkü sohbeti daha çok sarıyor
Sohbet ederken keyif alıyorsun
Yanındayken zamanin nasıl geçtiğini anlamiyorsun
Empati yapabiliyor
Beyin egzersizi yapmamak için 😀
Tecrübeli olduğu içindir..
Üff bilmiyorum sacma sapan şeyler
Ölüm döşeğinde olan biri var mı elinizde zengin falan jsjsjsjz
İkizi varsa haber ediniz
Performanstan dolayı dkfjdk
Performans derken yani sevme anlamında
Hemde çoohh fesat zjsmka