5 ayZevkler ve renkler tartışılmaz, koşana meydan geniş, saygı duyarım böyle düşünen kızlara, ancak her sarılmada ben aşağı eğilip eğik bükük kalacaksam, uzun boyum sebebiyle dikkat çektiğimden dolayı hep kıskanılacak isem zaten kendi boyuma göre bir kadın beni tercih etsin derim. Ha bu arada empati yapıyorum uzun falan değilim 176cm geliyordum en son. Kadınlar hayatım boyunca beni görünce ilk intibada irkilip geri çekilmiştir, saçım başım dağınık, koyu renk giyimli ve aceleci hareketlerim olduğu için.
01 Yorumla- 5 ay
1.90 olsun yeter minyon kızlara uzun yakışıyor bence
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ayBoy enflasyonundan dolayı sanırım. İşin komiği bu tip kriterleri uzun kadınlar değil kısa kadınlar koyuyor. 150cm boyundaki bir kadın ve 190 boyundaki birisi birbirlerini sever, sevgili olur bu gayet normal bir durumdur ve olabilir çünkü doğal bir akış içerisinde gerçekleşmiştir ama 150 birisinin ben 190’dan aşağısını istemem diye kriter belirlemesi çok gülünç bir hareket bu arada 150 sadece örnek yani 160 vs için de geçerli bu. 170 ve üzeri kadınların belirli boy kriterleri olması anormal değildir elbette.
02 Yorumla- 5 ay
O minyon benim buyrun 1.90 aşktir gerisi yalan
- 5 ay
@pinarcanimben İyi.
5 ayBenim gördüğüm kızların çoğu 1,80 altı erkeklerle sevgili.. sosyal medyayı o kadar onemsemeyin bence gerçekten 1,80 üstü olup böyle kalıplı Çağatay Ulusoy, kıvanç gibi doğal yollarla çok nadirdir.. ama gerçekten 1,70-80 arası erkekler baktığımda vücutları boy oranıyla daha oturmuş ve çekici oluyorlar.. elbette istisnalar vardır
11 Yorumla- 5 ay
Yalanın daniskası
5 ayMadem şikayetçisiniz o halde bu tip kızlarla ne işiniz var beyler? kendiniz dış güzellik diye diye böylelerini seçiyorsunuz ve uğraşıyorsunuz sonra düzgün kadın yok diye ağlıyorsunuz bide şaka gibi
23 Yorumla
m 5 ayDediğini cevaplasınlar bakalım
- 5 ay
Anlamıyorum bu tip ergen ve s. lak kızlarla ne işiniz olduğunu anlamıyorum sizleri
m 5 ayOnlara sormak lazım
Yapay Zeka Cevapladı
Canım erkek kardeşim, bence baya abartı ve biraz da komik 😄 Eskiden de “1.80 şart” lafı abartıydı, şimdi 1.90’a çıkardılar, yarın öbür gün “2 metre altıyla konuşmam” derlerse hiç şaşırmam.
Boy, çekicilikte sadece ufak bir detay. Özgüven, tarz, bakım, enerjin… asıl olayı bunlar belirliyor. Kendini kısaya boylu hissetmek yerine, elindekini parlat; bakışın, duruşun, giyimin çok daha etkili 💅✨11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
5 ayKonunun böyle hiç alakası yokken insanların bu kadar boya takıyor olması hiçbir zaman bana mantıklı gelmiyor
64 Yorumla- 5 ay
Boy ile**
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yani saçma sonuçta uyu huyuna boyu boyuna olsun çok uzun olması bir süre sonra tivit olur bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Bana 1.80 yine yeter minyonum sjjs
16 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 5 ayDış görünüşe tapanlar için normaldir. kaliteli kadın zaten boya bakmaz.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
5 ayOda biseymi omrunde sey gormemis 18 yas kzlar 19 lari falan begenmeyip 22 en az diyorlardi 25 e cikartmislar. Anasini satim enflasyon hesapliyorlar sanki 😂😂
12 Yorumla- 5 ay
Ahahha du hesap 31 desinler anlami olur 😂
Gizli Üye(30-35)5 ayValla dostum boy moy hikaye asıl ve gerçek her şey para günümüz kızları statüye bakıyor.. ben 1,84'üm ve gayet kendime bakan esmer ve yakışıklı biriyim ama sap gibiyiz fakat benim belime gelen 1,65 lik heriflerin sırf altlarında Audi var ne kızlar götürdüğünü gördüm..
11 Yorumla- 5 ay
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
5 ayÇoğu evde kalacak zaten. Ya da evlendikleri kişinin yanında topuklu bile giyemeyecekler. Aslında bu tamamen onların büyük bir sorunu. 😂
113 Yorumla- 5 ay
172'den sonrası yüksek sayılır. 😂
- 5 ay
O nasıl oluyor haha genelde erkekler böylelerini seçiyor çevremde gördüklerim bu
- 5 ay
Anlamadım.
- 5 ay
Çevremde yemek yapmayı bile bilmeyen ve gözleri sadece yükseklerde olan kızların çoğu evli şu an yani o dediğiniz yanlış onu demek istedim
- 5 ay
Çok derin şey etmedim. Soruya göre yazdım geçtim. Ama şu an evliliklerin yarısından fazlası boşanma ile sonuçlanıyor. Evleniyorlar da ne oluyor. Ya da saçma sapan kriterleri olan biri ile evlensen ne olur. Di mi. Ya bağyan bunlara çok kafa yormaya gerek yok. 😂 Salla ya.
- 5 ay
Aman kim ne yapıyorsa yapsın ama böyle kadınlarla evlenmelerine uyuz oluyorum çünkü daha en baştan belli olmuyor mu bu tip kadından eş veya anne olmayacağını bazı erkekler harbiden kendi bacağına sıkıyor sadece ama farkında bile değil maalesef
- 5 ay
Kimse kendini tanımıyor ki karşı tarafı tanısın veya anlasın. Kafalarına pompalanan popüler kültür saçmalıklarına göre karar veriyorlar, kendilerine dayatılan sahte değerleri ölçü alıyorlar. Ve bunu kendi özgür iradeleri ile aldıkları doğru bir karar sanıyorlar. Sonra frensiz bir şekilde duvara tossss.
- 5 ay
Bazı kızlar var bakıyorum nişanda dünya kadar eşya istiyor bide bu yetmezmiş gibi dekolte flama giyiyorlar bir erkek nasıl böyle bir kadınla olabilir bide onu eş yapabiliyor anlamıyorum sonra kendime bakıyorum temiz ve gayet mütevazi bir kadınım ama bizim gibi kızları daha insan yerine bile koyan yok erkekleri bırak akrabalar tanıdıklar falan bile bizleri küçümsüyor ve zorlabalıyor devirde insanlarda çok ama çok değişti artık hiç bir şeye anlam veremiyorum
- 5 ay
Falan*
- 5 ay
Onlarla aynı olmadan biraz daha sosyal olmak gerekiyordur belki. Bilemiyorum.
- 5 ay
5 ay1.80 hâlâ harika ve gayet yeterli bir boy. 1.90 isteğini biraz modern dünyanın hep daha fazlası açgözlülüğüne bağlıyorum.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Gülüyorum sadece. Özellikle 1.50 kızların 1.90 istemesi falan sjjsjs
22 Yorumla
5 ayÇıtayı arşa çıkarıyor kızlar galiba, yeter 180 işte daha ne 😂
15 Yorumla- 5 ay
- 5 ay
Aşağısı da kurtarır problem yok , sevdiğim adamın boyu neyse o kabulüm 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ayBoy devede de var bu yüzden boy çok önemsiz
18 Yorumla- 5 ay
Mesut demeee
- 5 ay
Bı anlık mesut yazdım mesut demedemeeeb
- 5 ay
Yok ben şakadan anlamıyorum benimle dalga da geçmeyin
- 5 ay
Aferin
5 ayHiç de değil. Yarın bir gün 190 yetmez 2 metre olması lazım demeyecekleri ne malum? Hayır yani bu kadar uzun boyu ne yapacaklar onu da anlamıyorum?
Üstelik işin ironik yanı, bu lafı edenlerin birçoğu 165 cm'den kısa!
112 Yorumla- 5 ay
- 5 ay
@pinarcanimben Günlük hayatta sürekli merdiven farkıyla yaşamak yakışan bir şey değil. Rüya görme. Sana max. 170 yeter. Zaten bu kadar boy farkı "yakışma" ile açıklanıyorsa, konu tercih değil fanteziye kayıyor.
- 5 ay
fantezi demeyelim kriter demek daha yakışıklı kalır. Ahahah gülelim boşa gitmesin bana 1.70 yetermiş niye azla ben yetinmem kusura bakma 1.80 aşağısına göz ucuyla bile bakmam ben asla zevkim de o yönde ztn
- 5 ay
@Blue-world
- 5 ay
@pinarcanimben 180-190 cm boy isteyen 150'lik kız. Fıkra bu kadar.
- 5 ay
@Blue-world dedi max 1.70 boyundaki erko
- 5 ay
@Blue-world kısa erkekler uzunlara kurban olsun kısa erkek istemiyom 1.80 yukarisi makbuldur
- 5 ay
@pinarcanimben Boyum 181 cm bu bir, ikincisi davul bile dengi dengine çalar anlatabiliyor muyum?
Şu dediğine dön de bir bak ya. Talebinin ne kadar komik olduğunun farkında değilsin. - 5 ay
@Blue-world yalandan kim ölmüşki o yüzden 1.80 üstü yaziyor bana dm kayniyor ama sen kudurmaya devam et
- 5 ay
@pinarcanimben Eve dönünce buraya boyumu atacağım gör bakalım kim yalan söylüyor
- 5 ay
@pinarcanimben Bak bakalım yalan söylüyor muymuşum?
https://ibb.co/XfLmqQG3 - 5 ay
@pinarcanimben Duyamadım? Bir şey mi demiştin?
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Kendileri boy attıkça tercihleri de yükseltiyorlar galiba
14 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
5 ayBoyu uzun ise uzun boylu partner istemesi normal aksini şımarıklık buluyorum
11 Yorumla
5 ayboyu uzun olan kızlar kendilerinden daha uzun erkek istiyorlar tek sebep bu bence..
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. boy konusu aşırı saçma ama erkekler dış görünüşe bakıp oyuncak seçer gibi kız seçiyorsa karşı tarafta uzun boy isteyince kimsenin bir şey demeye hakkı yok
215 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. Enflasyon insanların da psikolojisinde zam yaptı. Kadınlar erkek boyunu 1.90'a çıkardı, erkekler kadın vücudunu kum saatine çıkardı. İki zihniyete de kocaman bir faakkkk diyorum. İnsan, karaktere bakmalı. Yani ben en azından görsele öncelik vermiyorum. Ne yapayım ruhu fanfini finfon olan kadın çok seksi ve güzelse? Ya da ne yapayım iki kelime sohbet edemeyeceğim, kendine hiçbir şey katmamış kadın çok seksi ve güzelse? Peeh! Brah brah brah
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 aySadece sosyal medyada böyle sanırım bu. Ben Kadıköye gittiğimde 160 lik erkeğin yanında 160 kız görüyorum. 170 lik kızın yanında da 170 erkek görüyorum
12 Yorumla- 5 ay
Yalan kisalar uzun sever her zmn
- 5 ay
@pinarcanimben peki
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kendinden 10 cm den uzun olanlara kısa diyenlerde akıl yok o bir gerçek.
1.90 istemek 1.80 kızların hakkı.1.55 olup 1.80 den kısa erkek mi olur ya diyen gereksiz tipler türedi ortalıkta😅111 Yorumla- 5 ay
normali de zaten 1.50 olup 1.85 1.90 istemek tabi kisa erkekler durur mu kiskanir tabiki
- 5 ay
Sevgilim 1.90 sen öyle sanmaya devam et
- 5 ay
kalıplara sığmaz aşk en çok kısa kızlar hak ediyor uzunu
- 5 ay
Nerde yaşıyorsun sen ben hep uzundu gayet oluyor erkeklerin yanında 1.50 1.55 görüyorum. Uzun kızlar da kendinden kıza tercih ediyor çünkü cogunluk kısa tercih ediyor
- 5 ay
Uzun kızlar genelde babet giyerim bisey olmaz deyip boy farkına bile bakmıyor biz kisalar uzun istiyoruz ve alıyoruz da
- 5 ay
Diyebilir kriteri yüksek olabilir ben 40 cm istiyorum her kız ister
- 5 ay
Bunlar hepsi normal şeyler
5 aySanırım kadınlar hırslı oldukları için daha yukarı tırmanmak isterler)) başka açıklamasını bulamıyorum🤷🏻♀️ böyle talep eden kadınlar varsa eğer bence göze hitap ettiği güzel gözüktüğü için öylesine isterler ama bunu zorunlu hale getirmek ne bileyim yani. Aslında bu talep erkeklerin meme kalça büyük olsun talebi ile benzer
02 Yorumla- 5 ay
@kyliees o kısmı biraz şaka biraz gerçek😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayİsteyenler de 150 deve cüce oynasınlar artık evde
42 Yorumla- 5 ay
Aynen öyle yorumunda çok haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
5 ayİsteyen istediğini ister ama bir arkadaşım var sevgilisi 178, kısa diyordu kendi de 151 😅 işte bu normal değil
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
5 ayAbartı, napıcaklar yani o adamla ceviz mi silkelicekler
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı.
5 ayFeministler erkeklerin özgüvenlerini düşürmek için atıyor bu yemleri ortaya, siz de hemen inanıyorsunuz.
10 Yorumla
5 ayDeğil. İsteyenler 1.50 falan oluyor sonra sokakta kola şişesine bantlanan promosyon bardak gibi duruyorlar
12 Yorumla- 5 ay
minyon birisi uzun ister ztn tamamlanır kafa yapın a sçim
- 5 ay
Iste tamamlanmiyor 1.5 porsiyon iliski oluyo
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
5 ayEskiden 180 uzun kabul ediliyordu. Artık neredeyse ona bile kısa diyecekler vardır. Neyse zevkler ve renkler tartışılmaz 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ay2 yapsınlar şunu... Çokta skimizdeydi ya 👑😂
13 Yorumla- 5 ay
Yaptik bile
Cevap sahibi5 ayGeç bile kaldınız...
5 ayBence herkes boyuna uygun kişileri istesin. Çok kısa kadının 1.90 istemesi görüntü açısından kötü
Uzun bir kadın ise istemeye hakkı vardır10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı.
5 ayFiziksel görünümü asıl kıstas olarak gözeten kişilerin ve bunu sorgulama gereği duyanların düşük IQ seviyesine sahip olduğu kanısındayım.
15 Yorumla- 5 ay
Psikoterapi şart
- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
5 ayNe 180 im ne de 190 yani benim için değişen bir sorun yok. 180-190 arası olanların sorunu. Onlar düşünsün ahahshe
12 Yorumla- 5 ay
Sen de uzunsun 1.80 1.90 çok iyidir çok
- 5 ay
180 değilim ben.😅 173 üm ben.
Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. insan çok fazla ve ulaşmak çok kolay kimse artık yetenle yetinmek falan istemiyor nasılsa daha iyisini bulmak kolay bu devirde.
12 Yorumla- 5 ay
Gizli Üye(18-24)5 ayparan varsa 160 olsan yine birini bulursun para yoksa sıkıntı
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı.
5 ay165 boyum haliyle benle ayni boyda olmasa iyi olur kafasi oldu hep ama sevince 175 de sevilir 190 da is kalpte biter
10 Yorumla Yani jerkesin kendi zevki ben max 180 seviyorum bana daha çok yakışıyor yanımda leylek gibi adam sevmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayHiçbir zaman boya bakmadım. Aşırı yüksek kriterlerim de yok. Ama hep üzülüyorum...
17 Yorumla
Cevap sahibi5 ayEvet gerçekten nazik kibar dediğim erkek öküz çıktı
Cevap sahibi5 ay@Rua8138 Ben yüz yüze tanışmak isterim
Valla kısa boylu hiçbir kıza 180-190 erkek yakışmıyor
10 Yorumla190 erkek istiyorum ben 153 üm kıskanmayın tamammı beni 😂
12 Yorumla- 5 ay
Gayet normal olmasi gereken
5 ay1.80 demedim hiç, 1.80 uzun değil normaldir. 1.85> okey
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ay1.80, lerin modası geçti 90, larda geçti artık 2 metre istemeleri lazım 21. yyda yaşıyoruz
12 Yorumla- 5 ay
Evet çok haklisin 2 metre uzun tipler çekici artık
- 5 ay
Yok öyle bir şey ya ben dalga geçiyorum😄 kadınların çekici bulduğu beş şey vardır 1 iyi bir fizik, 2. Çene 3. Kabarık bir cüzdan, 4. Büyük bir alet😄 (boy faktörü burada devreye giriyor daha çok) 5. Kişilik karakter bu her devirde böyle değişmez bu beşinin üzerinde veya bir kaçının üzerinde oturur kadınlar.. o senin dediğin 1.90 üstüme takılı olan bir elin parmaklarını geçmez ama 20 santimciler bak işte hatırı sayılır bir nüfus 😄
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bana direk boya takılan insanlar garip geliyor açıkçası. Sevgi ve saygı aramalı insan
11 Yorumla- 5 ay
Kriter diye bisey olmasin o zaman olmaz öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı.
5 ayyıl geçince boyda değişiyor herhalde seneye 2 metre olur
11 Yorumla- 5 ay
Ahajdbqmdb turkiye enflasyonumu bu awjdnwgsmahd
5 ayİnsan olsun vicdanlı olsun boyun önemi yok tanı aynı boy olabilir erkek kısa olmasın yeterli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. hadi o zaman biz de 190 kız istiyoruz hodri meydan ajaksjdk
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Kadınları anlamak için uğraşmak veya aradıklarında mantık aramak elekte su toplamak gibidir
11 Yorumla- 5 ay
Degil eskiden 170 veya 175 boy istiyorlardı şimdi 1.90 çıktı tövbe tövbe bu boyu ne yabacaksiniz aklıma yanlış şeyler geliyor jrjdjd
14 Yorumla- 5 ay
Her zmn 1.90di ama neyse
5 ayAhahaha erkek yokluğunda bir de boya mı takılıyorlarmış, kıyamam 😄 erkeğin güzeli çirkini olmaz, efendisi iti kopuğu olur, efendiyi bulursan yapıştır yapcak bişey yok 😄 bu gözler ne manken gibi sütun erkekler gördü hepsi geydiler… 🥲🥲🥲
11 Yorumla- 5 ay
+++
- Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
5 ayHer türlü çekicilikte kadınla ilişki yaşayıp kadın konusunda çok fazla şey gören erkeklerin her seferinde isteklerini bilimum miktarda arttırması ne kadar olağansa kadınların da beklentilerini yukarı çekmesi o kadar olağan
10 Yorumla 150 kızlar da 190 istiyor da cok komik arada 10cm olsun valla yanar
15 Yorumla
5 ay167 olduğum için 185 istemek hakkım topuklu giyinince 177 oluyorum zaten
13 Yorumla- 5 ay
Uzun kalın topuk daha rahat whnfwknfkwd
5 ayİnsanların zaman içinde tercih ve istekleri değişebiliyor ne yazık ki, bilen insanlar ufak tefek şeylerle mutlu olurken şimdi ellerinde bir ton imkan olsa da mutlu olamıyorlar öyle bir dünyada yaşıyoruz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
5 ayVallahi 170 bile okeyim sjsnbsbs
29 Yorumla- 5 ay
Görmek zor oluyor ya uzak ilişki gibi jshwhsh hem g, tu yere yakın olanı sevmek sevaptır sisjjsj
- 5 ay
Bu da takmış Tofaşa sjshsj millet otobüsle gidiyor araba olsun yeter severiz sjsnsnsn
- 5 ay
Lan kim takmiştı o zaman sjsjsjjs pardon😅
- 5 ay
Olur öyle ya ajabsjs
Gizli Üye(25-29)5 ay185 in tadina bakınca neden 190 olmasın ki dememiz normal
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayBir de kaslı olmak mecburiyetinde imişiz, yoksa beğenmezlermiş!!! Ergen ağızları işte
11 Yorumla- 5 ay
Gizli Üye(18-24)5 ayKalbimizi 1.73 ler kırdı kardeş. Artık hedef 1.85 üstü
11 Yorumla- 5 ay
İyi yapmış krallar helal olsun size böyle yapmak lazım zaten
Asgari ücretten sonra zam mı geldi bunada
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Akıl yoksa boyun ne önemi var
21 Yorumla
5 ayEnflasyon arttıkça kriterlerde mi artıyor bu ne sjdmakfkks
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı.
5 ayNormal değil bana butür istekleri olanlar komik geliyor açıkcası..
10 Yorumla
5 ay1.83 um 185 im diyorum kurtuluyorum miss suana kadar kimse bana bişi demedi ama benim kolar hep yapili elim falan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Kusura bakmayında sizde yok beli ince fizikli olsun yok sarışın olsun yani bizim boy takıntımızın lafını etmeyin bi zahmet!!
11 Yorumla- 5 ay
Edeceğiz ağlama
- Devamını Gör (120)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler