5 ayYani insanın dengi birini bulması her yaşta zor olabiliyor. Yaşlarımız uyuyor mesela ama örneğin ben yabancı müzik dinlemekten hoşlanıyorum. Karşımda ki sevmiyor. Ben müzik yapıyorum ve birlikte bir şeyler çalar, deneriz diyorum ama karşımda ki bu yeteneğini hiç geliştirmemiş oluyor. Ben fotoğrafçılığı, doğa gezisini seviyorum. Karşımda ki evden çıkmaya üşeniyor. Hadi pazarları gezelim ne güzel rengarenk her yer diyorum. O yakınından bile geçmiyor. Tanıdıkça anlıyorsun ki gerçekten zevklerimiz hiç uymuyor ki. Böyle bir ilişkiyi nereye kadar sürdürülebilir insan? Ben o yüzden yapamıyorum mesela. Yemek yapmayı seviyorum, güzel yemekler yapıyorum özeniyorum ve fotoğraflıyorum. Bunları paylaşıyorum. Karşımda kinin yorumları ise babamdan beter. Hiç isteği de yok. Biz birlikte bir şeyler yapamayacaksak, birbirimize bir şeyler katmayacaksak ve bir şeyleri beraber ortak geliştirmeyeceksek neden o ilişkiyi sürdürelim ki? Tamam işte tanıdım. Birini daha tanıdım ve hiç bana göre biri olmadığını bir kere daha anladım. Olay sadece bir şeyleri beraber başarmaya çalışmak bundan zevk almakta değil. Duygusal bağlar kurmak, duygusal karşılığının onda olduğunu görmekte çok önemli. Bu bir ihtiyaç çünkü. Ve ben bu ihtiyacımı karşılamak zorundayım. Birini sevmeyi, birinin beni sevebildiğini görmeyi hissetmeyi yaşamak zorundayım. Bazen o kadar küt, kaba ve düşüncesiz, dümdüz insanlar çıkabiliyor ki. Hiç anlaşıldığını hissedemiyorsun. Karşılığının o olmadığını çok net fark ediyorsun. Hissiz insanlar oluyor bazıları. Doğru karşılığını bulmak ve onunla bu değerleri geliştirmek gerçekten çok kıymetli ama herkeste o derinlik, bilinç bulunmuyor. İlişkileri üzerine hiç kitap okumamış kişiler olabiliyorlar bazıları mesela. Kendisini hiç görmemiş. Alma verme dengesini kuramamış insanlar olabiliyor. Empati yeteneği sınırlı kişiler olabiliyor. Her şeye rağmen bazen gerçekten de çok iyi anlaşacağın insanlar da çıkabiliyor. Ama ilişkiler gerçekten zaman isteyen, birini tanımayı sevmeden devamını getirebileceğin bağlar değiller. Her iki tarafında birbirini tanımaya isteği, güveni buna zamanı olması gerekiyor. Yoksa gerçekten güzel insanlarda varlar. İşte birbirimize denk gelebilmenin yollarını bulmaya çalışıyoruz. Hiç bir şeyin durduğumuz yerde yeşermeyeceğinin bilincinde olarak.
06 Yorumla- 5 ay
Yuh be bu ne uzun yazı 😁😁
- 5 ay
@Vandetta3434 Merak eden dönsün dönsün okusun, zaman geçirsin boş ver. :D
- 5 ay
İnsanın ruh eşini bulması çok zor belli bir yaştan sonra aradaki kültür , statü farkları da olumsuz etkileyebiliyor bir yandan fiziksel çekim ten uyumu denilen zıkkım da önemli etken hepsi bir arada olmayınca da insanın içine sinmiyor birini hayatına alamıyor
- 5 ay
@Sananeecannm Aslında bu zorluğun sebebi bizim kendimize bazı engelleyici kriterleri koyuyor olmaktan geliyor olabilir. Çünkü mesela ruh eşi kavramı. Bu aslında literatürde olmayan bir şey. Kimse gerçekte bizim ruh eşimiz olamayacak çünkü. Her ruh, yani her duygu istek ve ihtiyaçlar o bireyin kendi yaşamına özel şekilleniyor ve değişiyor. Mesela tatmin ediliyor ve değişiyor. Mesela tükeniyor ve değişiyor. Veya kişi bazı şeyleri kendiyle çözümlüyor ve gideriliyor. Bence bakmamız gereken asıl nokta, karşımızda ki bir insanı tanımaya gerçekten zaman ayırmayı istemek veya istememek. Asıl olan şey belki de önce bizim kendimizi bulabilmemiz. Dışarıda aramak yerine kendimizden beslenebilmemiz. Sonra da içimizi diğerlerine açabilmemiz, paylaşabilmemiz. Çünkü biz birlikte bir şeyler çoğaltacaksak önce kendimizi geliştirecek yeteneklere sahip olmamız gerekiyor. Bu olmadığında tüm her şey kısır döngü evet. Bu olmadığında belki de her şey dış uyaranlara göre şekilleniyor evet. Bazı şeyleri bizim kendi içimizde tamamlamamız önemli diye düşünüyorum. Ki.., paylaşabilelim, beraber bir şeyleri geliştirip çoğaltabilelim. Değil mi?
- 5 ay
Çok derin düşünüyorsun olabilir ama kendimizi yetiştirdikçe beklentilerimiz daha da artacak ve bu beklentileri karşılayacak birini bulamayınca her defasında yaşadığımız hayal kırıklıkları bizi umutsuzluklara sürükleyecek belki de kendi kendine yetinmeyi öğrenebilmeliyiz çünkü çünkü her insan bir şeyler alıp götürüyor insandan artık bomboş duygularla hayata bakıyorsun beklentiye de girmiyorsun ben böyle düşünüyorum
- 5 ay
@Sananeecannm Evet çok haklısın. Kesinlikle katılıyorum ve kabul ediyorum. Ve ekliyorum. İlişkilerimiz biz kendimizi geliştirmeden zaten ilerleyemezlerdi. Yani sen kendine o kadar bilgi ve beceri kazandırırken ve duygusal niteliklerini bu denli fark edip zenginleştirirken eğer karşı taraf kayıtsız, ve bu benzer adımları kendisi için yapamıyorsa. Zaten elinde sonunda iki tarafın yolları ayrılmak durumunda. Biz kendimizi geliştirmeden, ilişkilerimiz derinleşemiyor. Biz kendimizi geliştirmeden daha kaliteli, daha tatmin edici, daha besleyici ve derin bağlar kuramıyoruz. Bunu, karşımızda ki insanın kabul etmesi gerekiyor. Sen ilerlerken o duramaz. Hayat arkadaşımsın, can yoldaşımsın ne demek? Seninle bu yolda hep ilerlemeyi seçiyorum demek. Sen kendini geliştirdikçe bende kendimi geliştiriyor olacağım demek. Seninle her gün ve her defasında birlikte çalışacağız beraber başaracağız demek. Hissettiğin duygulara ve ihtiyaçlarına en doğru karşılığın olacağım demek. Bu, insanın ancak kendisini geliştirerek birbiriyle dolu dolu paylaşabileceği bir değer. Yoksa evet, çok basitçe örneklemek gerekirse biri yemek yapıyordur diğeri ocağı bile yakamıyordur. Bu aradaki uçurum bizi tatmin edebilir mi? Bu eksiklik, bazen bizim sahip olduğumuz niteliğin karşılığı değil. Ve sürmemeli. Böyle bir hayat gerçekten kimi mutlu eder ki? Bu anlaşılmadığını hissettiğin bir dünya yaratır, insanı yapayalnız bırakır. O yüzden evet, birbirimizin kim oldukları ve bir ilişki de nasıl olmayı istediğimizi anlamak çok önemli. Bir taraf ilerlerken diğeri durmamalı. İlişkiler beraber yürünür. Bu ortaklık birlikte kurulur. Ve beklentilerimiz o yüzden önemliler. Ben artık bunu önemsiyorum. Bomboş insanlar değiliz. farkındayız bazı şeylerin. Doğru karşılığımızı o yüzden beraber ortaya çıkartacağız.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Aslında var ama çok görünür değiller. 30 yaş üstü hiç evlenmemiş erkekler genelde iki uçta oluyor. Ya hayatını işe, kariyere, yalnızlığa fazla kapatmış oluyor ya da ilişkiler konusunda fazla seçici ve temkinli davranıyor. Bir kısmı da evliliği erteleyip farkında olmadan tren kaçmış hissine giriyor. Boşanmış ve çocuklu olanların daha çok görünmesinin sebebi, ilişkiye daha açık olmaları. Küçüklerin gelmesi ise tamamen dönemsel; onlar henüz hevesli. İçine sinmemesi çok normal, çünkü herkes her yaş farkını taşıyamaz. Bu senin seçiciliğin, eksiklik değil. Bazen doğru insanlar az olur, o yüzden geç gelir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayÇoğu evlendi çünkü, kalanların da bir kusuru vardır. İyi erkekler erkenden kapılır
128 Yorumla- 5 ay
Bu nasıl önyargılı yanlış bi düşünce
- 5 ay
Kusuru mu, yoksa hedefleri ya da kariyerleri mi?
Belki evlilik en son planda bazılarımız için
genelleme yapmaktan vazgeç olur mu, lütfen.!
Cevap sahibi5 ayRed black mesela yaşın 36 olmuş sorularının çoğu cinsellik.
- 5 ay
Ben katılıyorum sana cevap sahibi 👏
Cevap sahibi5 ayTeşekkür ederim istisnalar mutlaka vardır ama kabul edelim ki kadın bekarsa evlenmek istemediği içindir, erkek bekarsa mutlaka kusuru vardır
- 5 ay
Evet ya sümsük ya ruh hastası oluyor😆
Cevap sahibi5 ayAynen öyle 😅
- 5 ay
Uygulamayı sessize nereden alıyorduk?
Cevap sahibi5 ayAlamazsın🙂
- 5 ay
Kulağını çınlatıcam diyosun yani 🧐😁
- 5 ay
@Hasan-ARSLAN yoruma atlamasaydın 😆
- 5 ay
Yoruma atlamak değil ya
"fikirlerini kendine sakla" demezsin herhalde
çünkü fikrimi sundum burası sohbet ortamı ya hani.! - 5 ay
@Hasan-ARSLAN başkasının yorumuna yorum yaparsan bildirim gelir tabi onu kastettim hani !!
- 5 ay
@Sananeecannm
Sende haklısın
Cevap sahibi5 ayEig için teşekkür ederim
- 5 ay
Rica yavru
- 5 ay
Kalanları kötülüyorsun. Yanlış düşünce. İnsanların öncelikleri vardır. İllaki evlliği düşünmüyordur. Önce işinde belli bi seviyeye gelip kazanç sağlayıp hayatı öyle kurmaktır. Benim felsefem bu mesela şu an için. Önceliğim evlilik aşk falan değil misal gib gbi
- 5 ay
Zatende daha uğraşamam o işlerle
- 5 ay
Sen kaptinmi
Cevap sahibi5 ayYorum yapıp bana karşı çıkan erkeklerin profillerine bakıyorum, çoğunun sorusu hep belaltı😅
- 5 ay
Sana denk gelenler öyle. Birde genelleme yapıyorsun. Bende değil mesela tamam fikrine saygı duyuyorum kendince doğru olabilirsin ama. Empatikte düşün birazcık. Saygı olgunlukta lazım biliyorsun bunu
- 5 ay
@acıgrcklracıksoz ben kapmadımda. Önceliğimde değil. Zaten ben üstün körğ seven biriis değilim bi kere canım yandı neyse. Sen kaptınmı
- 5 ay
Siz sanki bel altı konuşmayı sevmiyor sunuz yalandan rol yapmayin
Cevap sahibi5 ayÇok boş yaptınız cidden bi susun
- 5 ay
@acıgrcklracıksoz kral he sen haklısın de geç bunlara ya. Ne anlatsak boş. ne diyeyim
- 5 ay
@Yücel8889191
Kanka bahsettiğin gibi yorumun başlarında
"sen haklısın" dedim kurtuldum kaçın kurtarın kendinizi
Napacan 30 yaş üstünü 25 yaşında ara daha genç hem
09 Yorumla- 5 ay
Ağızları süt kokuyor kız onların 😆
- 5 ay
Erkoların Hepsi sapık 😆
- 5 ay
Onlar da sümsük silik çıkıyo 🤣
- 5 ay
25 yaşındaki sana nene der nasıl şey yapacaksin
- 5 ay
30 undan sonra burada koca arıyorsun. Sen nesin peki abla? 😄
Yapay Zeka Cevapladı
Belli ki standartların var ve bu süper bir şey 😂👏 30+ bekar erkek yok değil, ama bir kısmı uzun ilişkiden yeni çıkmış oluyor, kariyer peşinde oluyor ya da online’da pek görünmüyor. Özellikle büyük şehirde değilsen denk gelmek zorlaşıyor 😅 Bence yaş aralığını 1-2 tık esnetebilirsin, 29–38 bandı mesela. Peki sence neden içime sinmiyor diyorsun, en çok ne itiyor seni? 💬💘
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
205Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 5 ayMerhaba, şu anda 32 yaşındayım ve bekarım yani ben de çoktan evlenirim diye düşünüyordum ama kısmet olmadı. İllaki bulursunuz yani benim gibiler nadir de olsa vardır ama denk gelmiyordur diyelim. Hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun :)
04 Yorumla- 5 ay
Vardır da arada frekans yok
- 5 ay
Evet o da çok önemli bir konu
- 5 ay
Sonuçta fiziksel görüntü aura da önemli
- 5 ay
Aynen katılıyorum :)
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Çoğu göz önünde değil Kimisi kariyerine odaklanıyor kimisi yanlış ilişkilerden yorulmuş oluyor Bazıları da alıştığı düzeni bozmak istemiyor
12 Yorumla- 5 ay
Olabilir
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Çok var , önemli olan anlaşmak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
5 aySenden küçük erkekle konuşma bile vardır da sana göre olanı yok galiba gadası
01 Yorumla- 5 ay
Aynen gadası
5 ayBenim gibi 30 yaş üstü bekar erkekler kaybolmadık; sadece görünürlüğümüzü yitirdik. Gençlik yıllarımızda sosyal hayat vitrin gibidir: arkadaş ortamları, davetler, rastlantılar… Zaman ilerledikçe vitrin kapanır, hayat depo kapısından yürümeye başlar. Çoğumuz iş–ev–sorumluluk üçgenine çekildik bazılarımız yalnızlığı seçtik, bazılarımız, yorulduğumuz için geri durduk, bazılarımız da “denk gelme” ihtimalinin artık tesadüfe değil, çabaya bağlı olduğunu bildik. Bu yüzden onlara rastlayamaman bir yokluk değil, bir kesişim sorunudur. Senin geçtiğin sokakla bizim yürüdüğümüz yol aynı şehirde olabilir ama saatlerimiz farklıdır. İnsanlar kaybolmaz, sadece hikâyelerin ritmi değişir. Hayat genişledikçe yollar değil, zaman daralır.
10 Yorumla
5 ay30 yaş üstü ve bekar olan erkek var da çoğu normal değil bu yüzden tercih edilmemişler zaten o halde uzak dur derim canım
34 Yorumla- 5 ay
Noktası virgülüne kadar katılıyorum
- 5 ay
Öyle bide kendileri de biliyor adam olmadıklarını bu yüzden gidiyorlar 16-22 yaşındaki kızları tavlamaya ancak ergenleri manipüle edebilirler zaten
- 5 ay
Hahah çok haklısn kız
- 5 ay
Gerçekleri söylediğimizde de feminist damgasını yeriz 😂
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. 30 yas ustu bekar erkek, orta sinifin alti fakit mahallelerde cok var ama kadinlarin hicbir isine yaramaz kronik issiz, ya da her an cikarilabilecegi asgari ucretli islerde calisan, evi olmayan ailesiyle yasayan para biriktiremeyen zor gecinen erkekler var baya
24 Yorumla- 5 ay
Aynen
- 5 ay
Su gercekte var iyi ise girmis saglam isi olan erkekler kendileri gibi cok saglam isi olan kadin istiyo evlenmek icin cunku bosanma durumunda hayat kalitelerini dusurecek durum yasamak istemiyorlar ve bu cok iyi isi olan erkekler 35 yasini gecmis bile olsalar en fazla 27 -28 yasindaki kizlaru tercih ediyolar daha buyuk olanlar tercih edilmiyo buralarda evlilik durumlari boyle
- 5 ay
Tamam sağlam işim var orta güzellikteyim ama dengim olan denk gelmiyor
- 5 ay
Orasini ben bilemem bu zamanda evlilik kadin icin de erkek icinde buyuk risk zaten cok iyi isin varsa zaten senin dengin olan erkek sayisi cok az bu ulkede seninle denk ya da senden zengin olanlar zaten bu ulkenin en guzel kizlariyla evlenmeye hakki olan erkekler hem de tipleri cirkin bile olsa cunku birinci etken guclu maddiyat
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Yoo 30 yaş üstü bekar erkek çok var. Ama hem yasalarımızda hem de toplumumuzda erkek kadının karşısında hep haksız duruma düşürüldüğü için artık bıktılar ve herhangi bir arayışta değiller.
Erkek düşmanı feminist düzen değişmediği sürece bu erkekler artacak.00 YorumlaBen bekarım ama bu siteyi amacı dışında kullanma taraftarı değilim
12 Yorumla- 5 ay
O anlamda sormadım ben reel hayat için denk gelmiyor manasında
5 ayBende çocuk yok boşanmak üzereyim 😁 boş ver, Allah hayırlısını, iyisini denk getirsin. Üzülme. Bir yuvamın, ailemin, çocuğumun olmasını inan çok istemiştim. Sonuç böyle olacaksa hiç olmaması emin ol en iyisi
04 Yorumla- 5 ay
Aaa üzüldüm bak şimdi haklısın
- 5 ay
Sende bende ki hırs ve isteği görüyorum ve seni yargılamıyorum. Bu insanı duygular, bu istek senin en doğal hakkın. Fakat lütfen dikkat et, hayırlısını beklemek yerine en pisliğine kapılma
- 5 ay
Yok hayır bekliyorum be bu sorularıma bakma içime sinmeyen biriyle o yola girmem
- 5 ay
En iyisi de bu. Hangi evrede olursa olsun baktın içine sinmeyen şeyler var, şutingen :)
5 ayaamk 30 yaşına gelmişsin yaşlanmışsın çocuk doğuramazsın bu yaştan sonra kim ne yapsın seni 35 yaşında bekar erkekler 20 lik kızlara bakıyo seni naapsınlar
42 Yorumla- 5 ay
Ağır olmus
5 ayYaşa takılma bence, kafa dengi biri çıkarsa kap hemen. Ortalıkta adam yok zaten, bir de yaşa bakarsan zor bulursun valla.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ay30 yaş üstü bekar erkek var ama kadınlara güveni yok ya da herseyi artık yaşamak çok kolay oldugu için evlenip amaçsız, gereksiz, yersiz trip ve sözlere maruz kalmayı istemedigi için evlilik istemiyor olabilir. Kısaca 30 yasında bir erkek herseyin farkındadır ve evliliği çok düşünmez.
Ayrıca soruyu buraya sorup burdan ilgilenmiyorum diye belirtmenide anlayamadım doğrusu.
Başka bir sosyal mecra dene koca bulmak için.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İşimde gücümdeyim. İşimi yapıyorum evime geliyorum hayatıma bakıyorum. Görmek isteyen görür bulmak isteyen bulur. Hakeden de Yaşar kafasındayım artık. Muhtemelen birçok yaşıtım böyledir o yüzden denk gelmiyor olabilirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Her şeyin bir yaşı vardır, ne yazık ki 30 yaş üstü erkekler ya boşanmıştır ya da tam istediğiniz gibi bir adam bulunmaz.
Ülkemizde Evlilik yaşı 20-30 yaş arasıdır. Bu vakit geçtiğinde işler zorlaşır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ayÇerez tabağındaki tuzlu fıstıklar fındık içleri kabak çekridekleri bademler şam fıstıkları tükenince geriye sadece sarı ve beyaz lebleliler ile nohutlar kalıyor :D
00 Yorumla Bizde aynı dertten yakınıyorız 33 yaş üstü bekar yok üstelik eskiden bekarlar pastaneye falan giderdi mırc flaan tanışırdık o adetlerde bitti nasıl olcak bilmiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 899 cevap paylaştı.
5 ay36 yaşında hala bekarım, hala var yani merak etme araman yeterli, illa onlar mı seni arasın? 😅
04 Yorumla- 5 ay
Hepsi tırt
- 5 ay
Demek kriterlerin yüksek, 2 sene içinde birini bulsan 34sün, 1 yıl flört 35, 1 yıl söz ve nişan 36sın, evlendin 37sin, tak olarak ne zaman çocuk düşüneceksin? Zaman akıp gidiyor, bu işler beklemeye gelmez. Armudun sapı üzümün çöpü seji anne olma hayalinden dpeyce uzaklaştırmış, başkalarının çocukları sana teyze derken onları seversin artık. 😌
- 5 ay
Kimseden o frekansı almıyorum yapacak bir şey yok
- 5 ay
Hakkınızda hayırlısı olsun o zaman ne diyebiliriz ki. 😇
Gizli Üye(25-29)5 ayocakta 30 olucam bekarım hayatımda kimse yok ve ölene kadar böyle devam edip 70 yaşlarında hala hayatta olursam özel huzur evine yerleşeceğim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. O yaşta kapılırlarsa evleniyorlar. Sonrasına kalan artık evlenmek balayına gitmek yerine bekar kalıp alayına gitmenin daha iyi olduğunu anlıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı.
5 ayYuvarlanıp gidiyoruz. 😁
00 Yorumla
5 ay4-5 yaş küçüklerde olur aşağı yukarı aynı dönem oluyor.
02 Yorumla- 5 ay
6 yaş ufakla denedim olmuyor aklı hala çocuk 😆
- 5 ay
Işte erkek maalesef 50 yaşına kadar beyniyle düşünmüyor başka yeriyle düşünüyor
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
5 ayBen varım 34 yaşındayım evlenmeyi de düşünmüyorumm
02 Yorumla- 5 ay
Aferin
- 5 ay
Sana da aferin
Bende bekarım ve aslında nerde olsa ciddi düşünen iyi bir insansa inan cehenem olsa evlenme teklif eder evlenirim. ama yok yani yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
5 ayBulunca bir de evliliğe ikna etme süreci olacak sonuçta 30 yaşına kadar kendi isteğiyle evlenmemiş bir adamı evliliğe nasıl ikna edeceksin acaba 😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
5 ayMesele evlenmek değil mesele doğru kişi ile evlenmek disaridan her evlenen mutlu olamaz bence.
031 Yorumla- 5 ay
Doğru zamanda doğru insanla karşılaşmak 👫
- 5 ay
Doğru kişi ile karşılaşınca zamanda yaş da çokta takılmıyor, bilmeni isterim
- 5 ay
Bazen insanın hayatına birini alamayacağı döneme denk gelince doğru kişi de olsa yanlışmış gibi geliyor
- 5 ay
Doğru kişi değildir, alamayacak diye birsey olamaz kabul edilemez 😅
- 5 ay
Var işte bazen modun olmaz sende olmuyo mu hiç 😆
- 5 ay
Doğru insan ama yanlış zaman kavramina ben nedense inanmiyorum, kadere inanıyorsan eğer ne demek istediğimi iyi kötü anlamış olman lazım
- 5 ay
Hımm doğru insan zaten doğru zamanda gelir diyosun..
- 5 ay
İşi yoksa gelmeli 😅
- 5 ay
Gel daaa 😂
- 5 ay
Aslında bizimde hatamız var, biliyor musun
- 5 ay
Ne gibi
- 5 ay
Ayni yastayız iyi hatirlarsin, istediğin birsey olmuyorsa daha iyisi geleceği olacağı hikaye yaptilar kandırıldık 🤣😅
- 5 ay
Belki bir gün 🤭
- 5 ay
Eline bastonu aldığında mesela 😅
- 5 ay
Kötü düşünmeyelimmm 🤲🙏✨
- 5 ay
Aşkın yaşı olmazzz 😅
- 5 ay
İçin çürümüş he senin
- 5 ay
Yanlis bisey mi söyledim
- 5 ay
Evettt
- 5 ay
Açıklar mısın
- 5 ay
Çok karamsarsınız beyfendi
- 5 ay
Sanırım haklısın bu konuda
- 5 ay
Er yani bi silkelen
- 5 ay
Emredersiniz Gomutanim 😅
- 5 ay
😳
- 5 ay
İnce bi espiri yaptım
- 5 ay
Sevdim
- 5 ay
Sevdim? 😃
- 5 ay
Manalı 😇
- 5 ay
Takipleselim?
- 5 ay
Ok
Bence sen beğenmiyorsun. Bak burada sıraya girmişler bir sürü var seç beğen al.
04 Yorumla- 5 ay
İşim olmaz arayışta değilim bu dandik vizyonsuz sitede
- 5 ay
tamam da burdan sevgili arayanlar ne kadar sağlıklı psikolojiye sahip adı üstünde soru sitesi soru sorup goygoy yapıyoruz
- 5 ay
Burası eş aranacak yer değil doğru. Ama gerçek hayatta da çok var 30 yaş üstü bekar. Ama insanların hep psikolojisi bozulmuş. Kadınlar bir sürü talepte bulunuyor. Sen verebilirsin deyince bomboş yüzüme bakıyorlar. Erkekleri kadına muhtaç varlık sanıyorlar. Verebildikleri tek şey cinsellik onu da öyle büyük bişey olarak görüyorlar ki. Sadece onun için evlenecek olsak çok daha ucuza dertsiz tasasız halledilir yani. Ben artık kabuğuma çekildim artık evlenip başıma bela almıcam. He belki birgün benimle aynı fikirde olan biri denk gelir olur ama oda çok zor gibi duruyor.
5 ayAferin. Güzel summonlamışsın.
İt gibi dizilmişler bak. Meğer var mıymış ya? Vay canına çok şaşırtıcı.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayfazla kriterin varsa olabilir bazıları direkt hoşuna giden kişiyle evlenebiliyor bazılarının kriteri ise bitmiyor uzun boylu olsun yakışıklı olsun zengin olsun evi arabası olsun gibi say say bitmiyor sonucunda da evlenicek adam bulamıyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı.
5 ayBen 34üm uygun olur mu 😂 hayatın yarısı bitti gibi
04 Yorumla- 5 ay
Tırtsındır
- 5 ay
Ben şaka yapmıştım tabiki de ama kalbimi de kırdın kırılan kalp daha onarılmaz bunu da bilesin 😬😒 sana hayatta başarı mutluluk huzur ve güzel insanlara açılacak kapıların hiç kapanmamasını diliyorum
- 5 ay
Allah razı olsun
- 5 ay
Amin cümlemizden inşallah
kim demiş yok 😊 bekliyordur bir yerlerde nasip vaktini
02 Yorumla- 5 ay
Hımm olabilir
Gizli Üye(45 üstü)5 ayBende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
06 Yorumla- 5 ay
Ben 36 yaş üstü istemiyorum
Cevap sahibi5 ayPaylaşımında 30 yaş üzeri yazıyor. Ne istediğini bilerek paylaşım yapman gerek. Boy, kg, burc, ten ve saç renklerinide yazman gerek bu durumda.
- 5 ay
Burdan arayışım yok beyefendi soruyu sorma amacım reel hayatta denk gelmediğim için
Cevap sahibi5 ayDenk geldiğin yerde sarılacaksın ve bırakmayacaksın. Gazi Mustafa Kemal Atatürk diyor ki; Aradığını Çinde’ de bulsan gidip alacaksın ve bırakmayacaksın demiş
- 5 ay
Bulamadım demek ki
Cevap sahibi5 ayBurada bulacaksın, az sabırlı ol. Penis boyunu, göbek çevre ölçüsü vs tam yaz.
çok üzüldüm mü tabiki hayır😊 tadını çıkar bekarlığın saçmalama derim
04 Yorumla- 5 ay
Çıkardık yeterince 😆
- 5 ay
Kısmet :)))
Gizli Üye(30-35)5 aynasip her şey. Allah merhametli, medeni ve kültürlü adamlar çıkartsın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 876 cevap paylaştı. Ben varım ama sayımız azaldı, kıymetimizi bilin 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 aySenin yasindaakiler son demlerinde dir bekle
00 Yorumla Çok var oysa 30 üzeri bekarlar daha da çoğaldı sanki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ayEvet öldük o yüzden ortaya çıkamıyoruz arada hortluyoruz işte 😎
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
5 ayNiye öyle geç kaldın ki, bu durumu sorun etme, çıkacaktır karşına.
00 Yorumla
5 ayBi beceriksizlik yapmışın, sorgulama bari :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
5 ayToplum baskısına yenik düşüp evleniyorlar. Ben de direniyorum hâlâ 😄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
5 ayBelirli yaştan sonra herkes yuva kurmak ister neticede.!
00 Yorumla Evlenmek başa bela aman uzak dur boş ver biz evlendik ne oldu ayrıldık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cevreni degis 2 senem kaldi benimde evlenmeye hic sicak bakmiyorum.
00 YorumlaBence bu profilinde gizli, neden evlenmiyorsun diye soranlara sana ne canım dediğinden olabilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Vardır da ya sana denk gelmiyor ya da senin baktığın yerde yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. Şey şu an yıllanmış şarap kategorisindesin tadlandın artık. 😍
00 Yorumla
5 ay30a 1 kaldı bizim de o olmaz bu böyle şu şöyle derken 29 olduk 😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayKim demiş yok 😅😅 Bekarım evlenmeyi de düşünmüyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. Çünkü beyinleriyle düşünmeden alelacele evlendiler 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 aySenden hep niyeyse varoş, çingene vibe i alıyorum akli başında olan bi erkek kolay kolay seni almaz
06 Yorumla- 5 ay
Gizlide olup da bunları sallamak kolay değil mi gizliye girip de sallayacak , seni umursayacak eziklikte değilim ezik insan
Cevap sahibi5 ayHa gizliden yazarım ha açıktan
Gizliden yazınca yalan atmış olmuyoruz eleştirilere açık ol. Boş beleş birisin- 5 ay
🦴🦴🦴🦴
Cevap sahibi5 ayKemikler sana lazım olacak kezbanus kullan kullanabildiğin kadar😄
- 5 ay
Uşttt 🦴🦴🦴🦴
- 5 ay
Ağır olmus
- Aşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı.
5 ayvar varda denk gelmedındendır... mesaj kutunda kapalı yazmak ısteyende yazamaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bende bekarım işime odaklanmaktan bekar kaldım 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ay30 olduk. maddi durumum iyi orta üstü bir tip ama bende beğenmiyorum pek. düzgün kız zaten kalmamış
02 Yorumla- 5 ay
maalesef
Cevap sahibi5 ayhayırlısı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
5 ayBu zamana kadar bekar kalmayı ben tercih ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ay30 yaşına gelmiş erkekler zaten o yaştan sonra evlenmez boşuna ümitlenme. Boşanmış birini bulman daha kolay olur
012 Yorumla- 5 ay
Ya öyle de zor
Cevap sahibi5 ayNasip de varsa olur edası ile hareket edicen takmayacaksin. Yağmurdan kaçarken de doluya tutulma
- 5 ay
Aynen
Cevap sahibi5 ayÖğretmen tipi var sende
- 5 ay
Alakası yok
Cevap sahibi5 ayÖğretmen değilsen evlenemem senle o zaman by
- 5 ay
Habes maymununa bak :)))
Cevap sahibi5 ayİlla gizliden çıkıp bret pıt gibi yakisikligimi gostertcen ama aşık falan olursun diye yapamam
- 5 ay
Kıyamam annem 😂
Cevap sahibi5 ayİzdivaca katılan teyzelere benzettim şu an seni 🤣
- 5 ay
Heee
Cevap sahibi5 ayAbla kızmadin dimi
Boşanma nedenleri neyden kaynaklı? Boşanan görünce üzülüyorum. Hayat mutlu olunca güzel.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 aybizde de benzer problem var yaşıtlarımızı bulamıyoruz ya evlenmiş boşanmış ya çocuklu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayVarda artık ilişki vs istemiyoruz genelimiz kızlarda da böyle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayEkonomik durumların, evliliği bile lüks haline geldiği ülkede, bu gibi durumlar daha çok artacak.
00 Yorumla- Devamını Gör (168)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat