Bu aldatmamı sayılıyor lütfen bakın?

9 aydır biriyle konuşuyorum ama bunun 7 ayı sürekli kavga sürekli beni yarı yolda bıraktı 2 ayı iyi geçmiştir. 1 gün iyiydik ertesi gün bişeyler bulup beni istemediğini bizden olmaz diyip beni engelliyordu bende biraz peşine düşüyordum tabiki istemiyordu sonra bende nasılki onu bırakıyordum yoluma bakıyordum 1 hafta 10 gün sonra geliyordu bende kabul ediyordum 48 saat olmadan yine aynı döngü oluyordu. Bu döngüde apartmandan biriyle arkadaşça tanıştım evimde bi sıkıntı vardı denk geldi evde ki işimi yaptı o şekilde tanıştık ettik o benim evime geldi oturdu ben birkaç kere onda oturdum ama kesinlikle flörtsel bişey olmadı evet dışardan ev mev hoş durmuyor. Ama arkadaşa hatta en son konuştuğum kişiyi dedim bundan bundan bitti o da kendş eski ilişkilerini anlatmıştı yani böyle bişey. şu an da konuştuğum kişiyle 20 gündür iyidik evet İnstada gördü sordu bu kim diye bende böyle böyle dedim. bu aldattığımı söylüyor ama bizim ilişki namına ortada bişey yoktu sürekli beni yarı yolda bırakıyordu 10 gün sonra geliyordu aylarca bu döngüdeydik çocukla bu süreçte tanıştım ayrı olduğumuz için ve karşı tarafun beni hayatından çıkardığı için buna vicdan yapmadım şu an yaptırıyor Çok kötüsün sen aldatırsın diyor bu aldatmamı benim kafam çok karışık.
Bu aldatmamı sayılıyor lütfen bakın?