- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
5 ayÖnce konuşkan, arkadaş canlısı ve kendine güvenen biri olmalı
Mizah anlayışı olmalı
Zeki olmalı
Deli dolu olmalı
Hem gülmesini hem güldürmesini bilmeli
Ona ne, be gibi şeyler söyleyince bana bir daha be demesin yani kendini bir şey zannetmesin
Küçük şeylerden de mutlu olmayı bilsin
Anlayışlı biri olsun
Değer bilsin
İyi bir insan olsun
Kafalarimiz uyuşsun
Tip olarak beyaz Ten, saç rengi çok önemli değil fit kendine bakan güzel ve bakımlı birisi olsun
013 Yorumla
Soran5 ayTeşekkürler ederim
- 5 ay
Rica ederim umarım yardımcı olmuşumdur size..
- 5 ay
Bu arada siz de benim sorduğum yeni sorulara görüşünüzü yazarsanız sevinirim..
Soran5 ayTabi ki yazarim
- 5 ay
Çok teşekkür ederim..🥰🥰
- 5 ay
Gerçekten güldürmeyi başaran kişiler neden her zaman dikkat çeker? özellikle kızlar böyle kişileri neden daha çok sever? ↗ ve Arkadaşlar sizce hangi tür insanla birlikte olmayı seversiniz? Neden? ↗ bu 2 soruya görüşünüzü yazsanız yeter benim için.
Soran5 ayBirazdan yazsam olur mu
- 5 ay
Olur benim için sorun yok ben beklerim..
- 5 ay
Bu arada sız mi bana takip isteği attınız
Soran5 ayEvet
- 5 ay
Tamam sadece emin olmak istedim
- 5 ay
Hem 1 de Eğer konuşmak isterseniz benimle mesaj kısmından yazabilirsiniz bana bilginiz olsun
- 5 ay
Merhaba merak ettimde ne zaman yazarsınız sizden istediğim 2 soruya görüşünüzü..
En İyi Cevaplar
5 aygött deliğindede dövme olsunmu ha bide şu ineklerin burnuna takılan metal parça var veteriner inek sağa sola kıpramasın diye o metal parçayı burnuna geçirir inek haraket edemez şimdi aynı parçayı kızların çoğu süs eşyası olarak takıyorlar erkeklerdede var yani sen kısacası kendine ökküz arıyorsun o yukarda yazdığın kriterlere sahip tanıdığım birsürü insan görünümlü hayvannoğlu hayyvan gördüm hiç birinde zerre saygı yok çünkü adam sokak kültürüyle yetişmiş hanzonun teki vöv vöv vöv diye konuşurlar navar olom zorrunamı gette falan gibi konuşma diksiyonu kurufasulye osuruğu gibi insanlar sen genede bir çiftliğe git orada bu tür öküzlerden çok pazarlık yap al bitane arabayla eve bırakırlar fakat hemen evin içine alma çünkü diksiyonal sosyal kültürden uzak oldukları için alışması lazım içeri girer girmez yatağa sıçabilir hayyvancağız
115 Yorumla
Soran4 ayAllah Allah
- 4 ay
evet aynen evin içine sıçar
Soran4 ayGarip şeyler dönüyor çözemedim
- 4 ay
uğraşma boktan insanlarla
Soran4 ayKonu o değil ya zaten şu an benim için
Soran4 ayBir şeyi çözmeye çalışıyorum oda olmadı
- 4 ay
neyi çözmeye çalışıyorsun açık söyle
Soran4 ayboş ver ya senin işin gücün vardır
- 4 ay
yazı tipinden seni tanıyor gibi oldum sanki Antalya'da mı yaşıyorsun
Soran4 ayYok
- 4 ay
kesin Antalya yok yazma tarzın bile tahmin ettiğim kişinin yazma şekline çok benziyor
Soran4 ayBen tanımıyorum seni
- 4 ay
nerde yaşıyorsun
Soran4 ayAntalya değil
- 4 ay
istek gönder
5 ayHemen sipariş verin 2 günde ayağınıza gelsin, kargo bedava. :) şaka diyorum...
Herkesin zevkine saygım var, fakat şimdiki hanımlar bu tür kriterleri neye göre belirliyor onu da açıklasalar bir zahmet. Tahminimce içlerinde modern yaşamla birlikte değişememiş hislerini, ilkel çağlardan ilk insanlardan kalma içgüdüleri hala taşıyorlar, demeden geçmeyeyim bu gelişememiş bilinçaltında yatan içgüdüler erkeklerde de var.
Birisi çıkıp söylesin.
01 Yorumla
Soran5 ayBenim çocukluktwn gelen bir şey aslında
Gizli Üye(18-24)5 ay190 boyunda yapılı esmer kumral fark etmez en önemlisi saygılı olsun zeki anlayışlı benden ve ailesinden başka hayatında bir tane bile kız olmasın namazında niyazında olsun onunla eğlenip üzüntümü mutluluğumu anlatacağım birisi olsun istiyorum ama böyle birisi yok maalesef
02 Yorumla- 5 ay
Bu boya ve maddiyata bu kadar takıntılı olmasanız zor değil
- 4 ay
190 boyunda erkekde zeka olmaz saçmalamayın
Yapay Zeka Cevapladı
Tam hayalindeki çocuk tam bir karizma bombası yani 😍 Esmer, uzun boylu, dövmeli, küpeli falan deyince gözümde direkt rockstar bir damat canlandı 😂 Ama dediğin gibi, işin kalp kısmı çok daha önemli. Sana bağlı, saygılı, sevgisini hissettiren biri olsun, gerisi detay zaten 💘 Senin için olmazsa olmaz karakter özelliği ne peki, kıskançlık mesela problem mi, tolere eder misin? 🧐✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Dış görünüş olarak pek kriterim yok tatlı sevimli enerjik eğlenceli benim düşüncelerime önem veren oturmasını kalkmasını bilen bir hanımefendi olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
5 ayBeni evleneceğim kişi hiç olmamalı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı.
u 5 ayOlgun ve yaşça büyük bir kadın.
11 Yorumla
Soran5 ayMaşallah sana en fazla kaç olması gerekiyor
5 ayDış görünüşü çok önemli değil tabi ki çirkin de olmasın
Saygılı merhametli vicdan sahibi olmalı
Nerede nasıl davranması gerektiğini bilmeli
Eğitimi de iyi olmalı kendini geliştirmeye açık ileri görüşlü olması lazım
Eğlenceli yeri geldiğinde olgun
Yanında huzur bulduğum biri olmalı
31 Yorumla- 5 ay
👏👏👏
5 ayCezaevinde çok gördüm o tiplerden. 😃 Dövmesi olmayan tek adam yoktu. Çoğu acıdan zevk alan, sadist psikopat türde tiplerdi. Normalin dışında, bedenini karalayan tiplerdi yani.
Bana gelecek olursak, duygusal bağlar kurabileceğim, derinliği olan, unutkan ve sorumsuzluğu olmayan birini tanımak isterdim. Sakin, ne yaptığını bilen, karşısındaki insanı dinleyen ve onu anlayan birini kesinlikle tanımak isterdim. Öyle birinin güvenilir ve kalıcı olabileceğine inanıyorum.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 603 cevap paylaştı.
5 ayKarakter olarak anlatsam bitmez ama tip olarak çok net (tercih hakkım olsaydı). Beyaz tenli, siyah saçlı, mavi gözlü, geniş omuzlu, hafif kaslı erkekler... kaşları da aşırı dağınık olmazsa fena olurdu. İan somerhalderin tvd dizisindeki hali gibi
01 Yorumla
Soran5 ayO adamdan baya yakışıklı the wanpire diars oynadı doman mi ismi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 ayYeşil gözlü, koca göğüslü beyaz tenli orta boylarda bir kız... Bu tipte biri hayal artık. Hayatımda bu fiziki ozelliklere sahip kisi bir kere denk geldi karakteri de tam istedigim gibiydi olmadi ayrildik... Bi daha da zor o yuzden nasip artik 🙃
013 Yorumla
Soran5 ayAA senin için üzüldüm ben
Soran5 ayNeden ayrıldın
- 5 ay
O istedi ayrilmayi, olmadi iste genelde benim kiskancligim ve baskilarim yuzunden 😬
Soran5 ayOda o yüzden ayrıldı
- 5 ay
Yani evet tek sebep bu değildir mutlaka... Her neyse evli cocuklari var zaten artik 😬🤣
Soran5 ayŞimdi hiç olmaz birliktelik
- 5 ay
E yani 😬
Soran5 ayNereden biliyorsun ki
- 5 ay
Neyi?
Soran5 ayEvli olduğu
- 5 ay
Sosyal medyasindan biliyorum
Soran5 ayAnladım
- 5 ay
🙃🙃
5 aySana olan bağlılık, sen mezarsa o hapiste biter. dediğin gibi erkekle.
Ömce nağmeler düzersin, işlediği suçkara, oyy benim aslanım tosunum nasılmda yatarmış içerlerde dersin, amcaları onu pembe donla domaltırken, sen çamaşırını öpersin falan.
Sıra sana. geldiğinde, anan baban haber kuşaşında çıkar, biz de çekirdekle izleri :)
Veladdâllîn, amin
06 Yorumla
Soran5 ayTam tersi oluyor
Soran5 ayDa oha bu ne böyle
- 5 ay
Tuvalet maşrapası şarap yolunda kırılmaz ;)
Soran5 ayPuahhhhhhhhh
- 5 ay
Ben de gülmek istiyom senin gibi de,42 yaşında DAYILALMIŞ, ayağı çujurda ciğerler çok müsade... Höööeeeyyy peeaaa hah haaa.. hooaaaaarrrkk. PUH!!
pardon..
Soran5 ayÖnemli değil
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ayTaze admin beğenince süper soru oluyor ama aslında normal bir soru neyse bize ne yöneticiler düşünsün en azından benim sorum gibi silinen bir soru değil sqal gitsin.
tarifin bana uyuyor uymasına da benden sana hayır gelmez ben özgürlükçüyüm bağımsızlık savaşçısıyım ve evliliğe karşı antipatiğim
023 Yorumla
Soran5 ayTaze admin mi
- 5 ay
neyse boş ver evelneceğin kişiyi seçmene bak sen
Soran5 ayYa hayır
- 5 ay
iyi seçme ne yapayım şimdi
Ya hayır ne şimdi uğrşamam zamanım yok - 5 ay
Dayı burcun ne
Soran5 ayOha o sensin
- 5 ay
Kim
Soran5 aySen değilsin
- 5 ay
Kim ne ki anlamadım
Soran5 ay@İsimssizüyee kız senlik bir şey değil ben bir şey farkettim
- 5 ay
@İsimssizüyee ne edeceksin burcumu hurcumu ki?
- 5 ay
kime oha dedin ya ayıp bak ben ohalık bir şey demedim ayıp ayıp
Soran5 ayAklıma bir şey geldi ona dedim
- 5 ay
bak şimdi ben emrak ederim ne geldi aklına ki oha diyebildin
- 5 ay
Merak ettim dayı söyle bi
- 5 ay
@İsimssizüyee Kova hanım kızım kova
- 5 ay
Dayı valla benim sevgilimde kova anlamıştım şeninde kova olduğunu neden umursamazsınız büyük ileri yaş kova olarak merak ettim bu yaşlarda bile sürüyor mu bu evlilik neden yok hiç evlenmedin mi
- 5 ay
@İsimssizüyee :D :D :D Fazla meraklısın 3 defa evlendim bana göre olmadığını anladım artık.
- 5 ay
Niye mesela sorun kimdeydi
- 5 ay
Birde yaş farkınız kaçtı
- 5 ay
@İsimssizüyee hepsiyel aynıydı 5 yaş farkı ya hepsini bir defada sor da
- 5 ay
Peki senden büyük müydü küçük müydü soruyorum çünkü ilerde onun düşünceleri nasıl olur merak ediyorum
- 5 ay
@İsimssizüyee ohoooo yordun beni kız yeter hepsi benden küçüktü
en son sevgilim benden 20 yaş küçüktü bundan sornaki svegilimi bende bilmiyorum kaç yaş küçük olur büyük sevmem
yaptırmaması
-Eğer kız çalışıyorsa evde beraber iş yapacağız.
-Çok boş konuşmasın, herşeyi ben biliyorum kafasında olmasın birşeyleri beraber öğrenelim kafasında olsun
- benim cinsimdeki arkadaşlarıyla çok samimi olmasın
-Ara sıra buluştuğumuzda bana yemek getirsin piknik yapalım.
- Evde para kalınca biriktirelim ikimiz gezmeye gidelim. Ayda bir ya da 2 ayda bir dışarıya çıkıp yemek yiyelim
- Özel günde rica edeceğim dudağını parlatıcı sürsün ve İnci top küpe taksın çünkü seviyorum
- Merhametli ve sadık olsun
- Dedikoducu milleti o şu yapmış bu bunu yapmış bana anlatmasın.
Şimdilik aklıma gelen bunlar
02 Yorumla
Soran5 aySende çok iyi şeyler istiyorsun ins bulursun
5 ayAtatürkçü, dini inancı olan (din ile siyaseti ayırabilecek bir zeka), medeni, kadın erkek eşitliğine inanan, beyefendi, sadık, sakin mizaçlı, eğitimli, bakımlı, psikolojideki yetişkin olabilme özelliklerini taşıyan, Trakyalı ya da Egeli.
21 Yorumla
Soran5 ayEgeyi çok severim
Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Evleneceğim kişi ahlakıyla içimi rahatlatan, duruşuyla güven veren biri olmalı. Beyefendiliği davranışlarında hissedilen, erilliğini güç gösterisine çevirmeyen; merhametli, vicdanlı ve olgun karakterli biri. Sözünün arkasında duran, sorumluluk almaktan kaçmayan ve karakteri şartlara göre değişmeyen, yanında hem huzuru hem güveni hissettiğim biri olmalı 🫠
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
5 ay
Düsünüyorum.
Zeki olmali hobileri olmali sonracima sorunlarimi konusabilecegim sadakatimin kadin hali olmali.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayKitap okumalı.
Hayvan sevmeli.
Tiyatro sevmeli.
Konser sevmeli.
Kendisini geliştirmeye çalışmalı.
Saçma sapan insanları benden çok önemsememeli.
Bana kendimi az da olsa değerli hissettirmeli.
Ak dediği menzildeki karayı gizlememeli.
Net olmalı.
Saçma sapan biri için beni gözden çıkarmayı tercih etmemeli vsvsvs17 Yorumla
Soran5 ayHelal olsun
Cevap sahibi5 ayTeşekkürler :)
Soran5 ayRica ederim 🤗 çok güzel özetledin
Cevap sahibi5 ayBir şeyi daha eklemeyi unutmuşum. Hayatında cinsellik ön planda olmamalı. Çünkü tiksinti geliyor öyle insanlardan. Varsa yoksa cinsellik...
Bir de ileride aldatma potansiyelleri yüksek oluyor.
Soran5 ayTabi doğru tespit
Cevap sahibi5 ayBana hak veren birilerinin olması güzel.
Soran5 ayİlk ben miyim
Gizli Üye(18-24)5 ayKara Kaş Kara göz biraz kilolu. Uzuna yakın orta boylu. Romantik ince düşünceli. Özür dilemeyi gönül almayi empati yapmayı bilen. Sigara alkol kullanmayan. İslam dinine inanan. Saygılı. Anlayışlı. Nazik. Özgüveni yüksek insanlara tepeden bakan biri olmayan. Sakin ama guldurmeyi bilen biri.
01 Yorumla- 5 ay
Ne kadar güzel bir adam tarifi yapılmış peki böyle birisi ile gerçekten de anlaşabilir misiniz?
Sizce çünkü söylediğiniz kişinin
Muhtemelendir ki kriterleri olur özellikle
Hem baskın olmayı bilir hemde kibar olur sevgi ve saygıyla yönetir
İkinizin de ( kendisi ve sizin ) uyması gereken ilişki kurarlari olur bunlara riayet edebileceğinizi ciddi manada düşünüyor musunuz?
Gizli Üye(25-29)5 ayKadınlarların... Sonsuz + evde kalmış yorumları dolu... Ne istedikleri hakkında hiç bir fikri olmadığı için her şeyi istiyen aileleri tarafından şımartılmaktan gerçek hayattan bir haber tipler dolu. Bende neden bu zamana kadar hiç türk kız arkadaşım olmadı diyordum işte sebep buymuş... Hiç bir şey bilmiyen her şeyi ister... her şeyi istiyen tiple de ömür geçmez...
00 Yorumla
5 ayTip olarak soruyorsan. 1.85 ve üstü beyaz tenli sarışın ama sevgilim 1.85 esmer😂Umduğunu değil bulduğunu yiyeceksin bacım. Huy olarak da centilmen, dürüst, anlayışlı, dinlemeyi bilen, rahatımı gözeten, cömert ve bir sürü şey sayabilirim daha
013 Yorumla
Soran5 ayZaten ben o bahsettiğim erkek gelmiyor 😂
- 5 ay
En önemlisi demişsin ya saygı sevgi vs o gelince zaten tipi sallıyorsun. Benimkine ben dönüp göz ucu ile bakmazdım. Esmer erkekler hiç tipim değil çünkü. Şimdi elemanı baya seviyorum😅
Soran5 ayİşte hayat ne olacağı belli değil bacım.
Gerçekten soylerindeklerin ayakta alkışlıyorum
Mesela ben öyle tıp istiyorum ama karakter beş para etmeyen birisiyle olmaz o iş- 5 ay
Ben sevgilimden maddi durumundan ötürü bitirmek istedim. Uzun hikaye orası o arada biri çıktı karşıma Allah bilerek çıkarmış sevgilimin kıymetini anlayım diye. Çocuk tam tipim uzun boylu beyaz tenli falan. Mesleği güzel parası pulu evi var yaşı memleketi okey. Hani anneme babama söylüyorum herkes o kadar okey ki çocuğa. Ama iki saat konuştum çocukla bak fazla değil iki saat ne dediği de uzun hikaye ama yok Yani sevgilimin iyiliğinin yanından geçemez. Önce karakter. İyi ki de sevgilimi beklemişim şükür şimdi çok iyi işi var. Allah iyilerle karşılaştırsın valla bacım
Soran5 ayHer şey kâğıt üstünde dört dörtlük olabilir. Para, tip, statü bir yere kadar; karakter her şey dediğin gibi
Soran5 ayO yüzden bende bıraktım artık
- 5 ay
Daha gençsin karşına en iyisi çıkar bekle çiçeğim
Soran5 ayİns abla
- 5 ay
Gençsin dediysek abla da değil 23 yasindayım ben😭😭😭
Soran5 ayKız bende 27 asıl sen demen lazım
- 5 ay
Ahahahahah diyim dersen derim ama sen de gençsin çokkkkk😍😍😍😍😍😍😍çıtır civcivsin😍
Soran5 ayTeşekkürler ederim bitircik
Soran5 ay♥️
Gizli Üye(30-35)5 ayMmm uzun boylu olsun. Ama en önemlisi karakter ya ama uzun boylu olsun bir de iyi insan olması çok önemli ya he unutmadan uzun boylu olsun demiş miydim?
İyice tek tip oldunuz. Tipiniz zaten uzun zamandır öyleydi de zevkleriniz de tek tip oldu artık. :D
Nasıl erkek istiyorsunuz? Ben esmer, uzun boylu hebele hübele… söylemene gerek yok standart kadın gibi istiyorsum yaz bir dahakine zaten anlaşılır çocuğum ya. Vah minnoşum benim. Bir de kendini farklı sanmış :D00 Yorumla
5 ayKüpeli, dövmeli... Yazık sana. Ondan sonra da mahkeme kapılarında gezin. En önemlisi Allah korkusu, vicdan sahibi biri olması. Küpe ve dövme... Hepsi bir heves, ya da gösteriş.
16 Yorumla
Soran5 ayZaten çıkmıyor
- 5 ay
@MBlackiron Bırak dostum doğal seçilim işlesin. Apt*lca hareketler yapan bu doğadan elensin.
Soran5 ay@Blue-world duo
Soran5 ay@vailuna ayakta alkışlıyorum
- 5 ay
Sadık gözü dışarıda olmayan arkamdan iş çevirmeyecek çalışkan parası pulu önemli değil çabası olsun dürüst olsun yalan sevmem eşinin duygusal ihtiyaçlarına duyarlı empati yeteneği gelişmiş olmalı bir erkekte aranılacak özellikler fiziksel değil karektersel olmalı
11 Yorumla
Soran5 ayHelal olsun
Aklı başında anlayışlı ahlaklı bi insan olması lazım sakin bi insanım hayatı zorlaştırmam kendime bi kızgınlık yaşasam sakin kalmaya enpati kurmaya çalışırım aynısını karşıdan beklerm azda olsa mal mülk peşinde koşanları saymıyorum bile 😀
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
5 ayEsmer , sakallı uzun boylu olsun , hayvan sever ve vicdanlı olsun yeter
14 Yorumla
Soran5 ayİns bulursun
- 5 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸
Soran5 ayRica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Akıl veya zekâ baskın olmalı entelektüel birikimi olmalı yoksa gelişime açık, ortak mizah, iletişim becerileri iyi olsun. Soyca Türk olması. Güzellik olarak şöyle böyle olsun diyemeceğim ancak eline yüzüne bakılabilir düzgünlükte olsun gerisi de boş.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBoy en az 1.65 olacak, orantilik fizik olacak, kalçası beline gore genis ve dolgun olacak , saçları düz veya dalgalı ama ben bu saydıklarım da uymayan bı kıza aşık olup evlendim şimdi onu beğenmiyorum 😭😭😭
112 Yorumla
Soran5 ayNasıl yani
Cevap sahibi5 ayEşimin boyu kısa , kalçası çok küçük, sacı kötü kıvırcık ve saç teli az alnı çok açık , anlayacağın hiç begenemdigim bı kadınla evliyim
Soran5 ayEvlenmeseydin yazık değil mi
Cevap sahibi5 ayO an gözüm girmedi
Soran5 ayDeğişik
Cevap sahibi5 ayHerkes böyle diyor aşık oldum aşık olmasam evlenmezdim. Aşk evliliği tavsiye etmiyorum
Soran5 ayMantık evliliği peki
Cevap sahibi5 ayYa gidip göreceksin fiziği az çok hoşuna gidiyorsa huylarda uyusuyorsa evleneceksin.
Soran5 ayEn güzeli
Cevap sahibi5 ayAynen canim
- 5 ay
Vallahi güldüm sağolun😂🙏
Soran5 ay@avicenna90 niye kiz
5 ayEvleneceğim kişi;
Beni eşiti olarak gören, bana güven veren, gücümden korkmayan; parayla ya da inançla üzerimde baskı kurmayan, olgun ve iletişimi güçlü biri olmalı.
Benim için en net ölçü şu: Beni küçültmeyen, susturmayan, muhtaç hissettirmeyen; yanında kendimi daha huzurlu ve daha güçlü hissettiğim kişi.11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
u 5 ayHayvan sevmeli merhametli olmali kendi başına zaman geçirmeyi bilmeli tembel olmamali temiz düzenli olmali varsa hemen paketleyip götürmek istiyorum
00 Yorumla Bu gidişle insanlar birbirini bulacak bak demedi deme. Aynı kriterlere uyuyor falansa birde varya ufff müthiş olur ama bana lazım değil
03 Yorumla
Soran5 ayGerçekten olabilir ha
Soran5 ayAnladim
5 ayO dış görünüşe sahip olan birinden sevgi, saygı ve sadakat mi bekliyorsun? Beklemeye devam et.
Benim için ise zeka, karakter > dış görünüş.01 Yorumla
Soran5 ayKız tam tersi oluyor bende 😂
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Öylelerinin seni sevmeyeceğini, üstüne gül koklayacağını ve daldan dala atlayacağını biliyorsundur belki...
025 Yorumla
Soran5 ayTam tersi geliyor
Soran5 ayZaten dövme küpeli uzun saçlı bir erkeğe ailemin karşısında çıkarsam aileden reddedilirim
Soran5 ayMecbur bu yoldan devam ke
Soran5 ayTamam da istediğim erkek çıktı ama karakter beş para etmez ben ne yapayim bu erkeği benden uzak dursun
degil mi
Soran5 ayİşin özü o bence
Soran5 ayİşte görücü usulü öyle eskiden anneler ve babalarimiz aşık olup mu evlendi
Soran5 ayKalbin onu görünce pıt pıt atması gerekiyor
Soran5 ayYaş 27 artık evlenme zamanı geldi gibi hissediyorum
Soran5 ayYaşın doğru mu
Soran5 ayVe ayrıca ablam 30 yaşında evlendi geçen sene
Soran5 ayAmin cumlemize o yüzden geç kaldik biraz 😅
Soran5 ay😅😂🤗
Soran5 ay🤗.
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Dürüst, güvenilir, sadık, iyi kalpli, anlayışlı, güleryüzlü, empati kurabilen, zeki, merhametli, hoşsohbet, evcimen, ilgimi çekecek güzellikte biri olmalı 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 aySana bir şey söylerdim ama kalsın, bu gibi birini bulsan seni sadece kullanır ya da evlensen bile yine seni bırakır gider başkasıyla yatıp kalkar, ve senin gibiler de zaten bu tiplerden hoşlanır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
5 ayÇok sevsin kısmı maalesef kimse sevmiyor sevmicek boşuna sevsin deme derim hayal kırıklığı yaşarsın devamli
01 Yorumla
Soran5 ayBilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı.
5 ayValla kodu mu oturtsun diyorsun da ben onu şöyle değiştiriyorum kodu mu sustursun hükümet gibi olsun haksızlığa susmasın karakterli olsun dövme ne ya 😂😂
00 Yorumla Tip olarak önemsemem amaçla bir şeyler söylemem lazımsa doğal olması süslenmeyi sadece bana karşı yapan birisi ile olabilirdi
01 Yorumla
Soran5 ayEn güzel
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Tipten önce karakteri önemli.
Zeki, tutkulu, güvenilir, çalışkan, sorun çözme odaklı, gelişime açık...
11 Yorumla- 5 ay
Aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 821 cevap paylaştı.
5 ayWattpaddeki esmer dövmeli mafya adamlarını azalt teyze
11 Yorumla
Soran5 ayKız gelmiyor zaten şansıma 😂
5 ayTipi önemli değil adam olsun yeter benim için
11 Yorumla
Soran5 ayHelal olsun
Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. Esmer uzun boylu bence iyi de küpeli ve dövmeli hiç benlik değil
12 Yorumla
Soran5 ayOlabilir
Soran5 aySen nasıl istiyorsun ki
Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Şiparişmi veriyoruz sanki nasibinde kim varsa o olur
21 Yorumla- 5 ay
belkede benim nasibin
Gizli Üye(25-29)5 ayTip olarak uzun boy (1.75-1.80) ve tatlı bi yüz istiyorum. Orta tipli biri olsun. Gerisi halledilir:))
22 Yorumla
Soran5 ayİns bulursun
Cevap sahibi5 ayİnş
Aşk İlişkileri konusunda 613 cevap paylaştı. Kriterlere bak sipariş üzerine ne günlere kaldık hey Allahım
01 Yorumla
Soran5 ayGelmiyor ki
5 ayDavranışları nerde nasıl konuşucak vs onlar önemli dış görünüş geçici
03 Yorumla
Soran5 ayEvet
- 5 ay
İlerde kim başımıza ne gelir bilemez sonuçta
Soran5 ayAynen
Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Dis gorunus kadar insanin huyuna suyuna baksanız sonra sorun çekmezsiniz
01 Yorumla
Soran5 ayZalım den alım alimden zalim doğar
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Balıketli beyaz tenli tatlı dilli anlayışlı öyle çok takıntılı olmayan ama en önemlisi yatakta beni tatmin edecek biri olsun istiyorum 🤗🥰😘
015 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayDövme kendini ifade edeneyenlerin dışa cagrsidir. Vücuda yaotirilan dövme aklı başında sağlıklı bir insanın haoabikecegi bir is değildir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu fenotip sadece bıçaklı yaralanma getirir sevgi saygı çok zor :d
024 Yorumla
Soran5 ayNerden biliyorsun ki
Soran5 ayTm da ve im dövmem piercing var bende mi öyleyim
Soran5 ayT9 da senin var ya
Soran5 ayHer dövmeli olan öyle değil ki
Soran5 ayAma böyle serseri işi gücü olmayan çok var dövmeli zaten onlar 40 gün yoldan temsil çıkar 🙂
Soran5 ayİşte böyle memur olmaz ki zaten kabul etmezler
Soran5 ayBazı iş yerinde yasak zaten dövme
- 5 ay
Ee tamam daa işi gücü dedin memur ve tüm devlet kadrolu hatta devlet odaklı mühendislik işleri vs bile verilmez dimi? Ee peki işi gücü olsun maddeni nasıl yerine getirecek? Çoğu işletme dahi almaz misal mc , burger kıng , popeyes vb yerler dahi bile kolda dövme faça olunca almıyor.
Soran5 ayİşte bu konuda haklısın hatta bir ülke var jopanya dövme konusunda çok hassas millet hiç sevmezler mesela
- 5 ay
Ee yani burger kıng de kasiyer dahi olamayan insan uzun süre devam ederseniz iş ciddiye binerse nasıl ev geçindirecek? Bak benim dahi saçım uzun diye kpss'ye hazırlanıyorum ya tribe giriyorum nasıl olacaak diye dsajkadsjksda Yani o tiptekinin yapacağı alkollü mekanda barmenlik , garsonluk vs oda aile babası hayatı değil.
Soran5 ayAsla değil masterchef de bu sene barış var ben aynı onun gibi istiyorum ya
Soran5 ayBarış farklı ya sorma ya
Soran5 ayİçim cız etti
Soran5 ayÇok doğru
Soran5 ayAh ah
Gizli Üye(25-29)5 ayKumral, 183-84 boylarında, aurası yüksek, çekici, duygusal zekaya sahip aynı zamanda romantik, düşünceli. Kahverengi gözlü. Saçları yukarı taranmış. Çok konuşup çok gülmeyen bir beyefendi :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Herşeyden önce saygılı ne istediğini bilen sevgiye aç
10 YorumlaEmpati anlayışlı guvenirli saygı gösteren biri olmalı.
10 YorumlaKendimizce oyle olsun şoyle olsun dedik ne oldu kalp gitti başkasini seçti hchchdhdjdjdjd
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 aykumral veya sarışın,185 olsa iyi olur hafif göbekli biraz kaslı
14 Yorumla- 5 ay
kas sadece karin kasımı oluyor?
- 5 ay
mükemmelllll
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Annelik duygusu ve isteği yüksek olmalı.
Mümkünse yengeç burcu.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayNefes alsın yeter 😁😁😁 şaka şaka en önemlisi merhameti olsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
5 ayÖncelikle hayvansever olmalı sonrada gerçekten ne istediğini bilmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayDövme olayını anlayamadım bir tek. Dövme dışında karşı cins birinden istenebilecek tüm özellikleri anlarım da
Dövme neden?01 Yorumla
Soran5 aySeviyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
5 ayYüreği iman dolu, olgun kişilikli merhamet sahibi...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
5 ayBen onu yazmam O beni bulur ya da belki bulmuştur.
05 Yorumla
Soran5 ayBulmadı
- 5 ay
Saglık olsun takılmq
Soran5 ayArtık bıraktık
- 5 ay
Yani iyi yapmıssın
Soran5 ayTabi
5 ayEvleneceğim kişi öncelikle doğru düzgün biri olmalı yalanı dolanı gizli saklısı olmamalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Psikopat olmalı. Vallahi her istediğini yapardım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
5 ayİnşallah hepiniz bulursunuz da mutlu olursunuz
00 Yorumla - Devamını Gör (113)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne