Serseri tiplerin sevgilisi olması normal o da kendine göre bi serseri kız bulmuştur asıl koyanda böyle dışarıdan baktığında tip olarak güzel içeriden tanidiginda karakter olarak iyi sıcakkanlı birisi işte böyle kızların serseri ile sevgilisi olması çok koyuyor be kank
Çok şükür aşık olmadım, olsam üzülürdüm sadece kafamdan hep ne kadar iyi birisi tam 10 numara olarak gelmiş bu hayata diyordum yani bana teklif etse kabul ederdim o kafadayım ama platonik olmadım arkadaş olarak gördüm peki sen neden başka birisini bulamadın şefim ben de sana sorayım:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kadına Allah'ın emaneti gözüyle bakıp değerini bilebilecek biri olmalı kısaca aslında
Evet baktık. Kadin ise Erkeğe bakabilecekmi
Kadınlar erkeklerden daha iyi bakıyor bence
Bakmaz ya
Bilemem kişiyle alakalı
Karakter olmali
Aynen
yani b diyenin aklının başında olduğunu düşünmüyorum
Serseri tiplerin sevgilisi var
Serseri tiplerin sevgilisi olması normal o da kendine göre bi serseri kız bulmuştur asıl koyanda böyle dışarıdan baktığında tip olarak güzel içeriden tanidiginda karakter olarak iyi sıcakkanlı birisi işte böyle kızların serseri ile sevgilisi olması çok koyuyor be kank
@Enesssy aynen koyuyo neden başka birisini bulamadin
Çok şükür aşık olmadım, olsam üzülürdüm sadece kafamdan hep ne kadar iyi birisi tam 10 numara olarak gelmiş bu hayata diyordum yani bana teklif etse kabul ederdim o kafadayım ama platonik olmadım arkadaş olarak gördüm peki sen neden başka birisini bulamadın şefim ben de sana sorayım:)
@Enesssy kafama göre bulamıyorum. surekli para hediye eşya istiyor. parami yeme peşinde.
Bende bişey bekliyorum
Sevgi bekliyorum. deger versin istiyorum. Meger param için takiliyormus
Geçmiş olsun be kral vallahi zor :/
İste onu anlamak zor