Kişilik & Karakter Evleneceğin kişi nasıl olmalı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper Soru 💫 Evleneceğin kişi nasıl olmalı? Cevapla Evlilik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. olgun kadın olması lazım 0 0 Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sadık olmalı ve yalan söylememeli 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Kafa yapısı ve ahlâkı tamamen benimle aynı olmalı 1 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Farketmez kadın olsun yeter 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Edepli ahlaklı 1 4 Yorumla Kavl-iBelîğ 1 yıl Senin gibi yani Yorumla Rascoln36 1 yıl Benim gibi Yorumla Kavl-iBelîğ 1 yıl Güldürdün sağol Yorumla Hoptirilaylaywhy 1 yıl @Kavl-iBelîğ evlilik görüyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
olgun kadın olması lazım
Sadık olmalı ve yalan söylememeli
Kafa yapısı ve ahlâkı tamamen benimle aynı olmalı
Farketmez kadın olsun yeter
Edepli ahlaklı
Senin gibi yani
Benim gibi
Güldürdün sağol
@Kavl-iBelîğ evlilik görüyorum