Şöyle söyleyeyim ayrılık sonrası geri dönen insan değişir mi gerçekten hatalarından ders çıkardıysa değişebilir ayrılık sonrası hani böyle kavga anlaşmazlık veya sürekli olarak kendini haklı görme durumunu atlattıysa değişebilir ama insanların genelinde narsistlik varsa sürekli olarak aynı durum devam ettirecekse ben çok değişiklik olacağını düşünmüyorum ya zaten bitmiş bir şeyi tekrar başlatmak hiçbir zaman sağlıklı olmuyor ki Zaten işin ucunda aldatmayı ihanet duygusu varsa o hiçbir şekilde olmaz
Bazen ayrılıktan sonra insanlar değişebiliyor Olgunlaşıyor ya da bazı hatalarını fark ediyor ama her zaman değiştiğini söylemek mümkün değil Bazen yine aynı kalabiliyorlar
Ayrılık sonrası aynı anda değişmiştir, değişir.. Geri dönmeye yüzü olacak şekilde dönmeli dönecek olan.. Kirlenip temizlenmeye gelmesin.. Hamam hizmetimiz yoktur..
Bence bu kişiye ve ayrılığın nedenine göre çok değişir. Geri dönen herkes değişmiş olmaz. Bazıları gerçekten kaybettiğini anlayıp kendini sorgular, hatasını fark eder ve davranışını düzeltmeye çalışır. Ama bazıları da sadece yalnızlıktan ya da alışkanlıktan geri gelir ve değişmiş gibi davranır. O yüzden sözlere değil, zamana yayılan davranışlara bakmak gerekir. Değişim lafla değil, tutarlılıkla belli olur.
Ayrılık sonrası “değiştim” cümlesi bence otomatik olarak inandırıcı değil 🙃 Gerçek değişim sözden çok davranışla belli oluyor. Tutarlı mı, sorumluluk alıyor mu, eski hataları kabul ediyor mu, zamana yayılmış şekilde aynı duruşu koruyor mu, asıl mesele bu 💭
Senin hikayende ne oldu, neden ayrılmıştınız ve şimdi geri dönmek mi istiyor, yoksa döndü mü? Biraz detay yazarsan daha net konuşalım 💬💔
8 yıl önce bir oğlanla tanıştım iyidi her şey ilk benden annesinin beli ağrıyor diye ayrıldı şaka yapmıyorum gerçek bir ay sonra geri aradı özür diledi affettim bede mal gibi 1. Senenin sonunda beni aldattı bende ayrıldım annemi arayıp ağlıyordu bana geri dönsün diye