3 yıllık arkadaşlıktan sonra sevgililik?

Merhaba, bir sorum olucaktı 3 yıldır bir erkek arkadaşım vardı kanka olayı yani sonrasinda bundan 1 hafta oncesinde bana açıldı hoşlandığını söyledi bende emin ol bir daha konuşalım bu konuyu dedim hayır eminim dedi sevgili olduk sonrasında 1 haftalık iliskimiz var yani ama bende mi problem var onda mı anlayamadım ben hala abi lan olm falan diyor cookk nadir yavrum falan diyor o kadar fazla da sıkmak istemiyorum onu hani 3 yıldır arkadastik sonra sevgili olduk alısmaya calisiyordur diye düşünüyorum ama sevgi sözcüğü de az bir de seni seviyorum dedi bir kere o kadar mesajlasmayi sevmiyor bende sevmiyorum birbirimizden haber aliyoruz konusulcak konu varsa konusup ya uyuyoruz ya da ben şununla şununla dısarı cikiyorum diyor biraz hasta aslında midesi falan bulanıyor bir de 3 sunumu ayni hafta icinde yapmaya calisti falan pek anlamiyorum ne yaptigini bunu konusmak icin su an erken diye dusundugum için konusamiyorum 1 ay sonra ya da 2 3 hafta sonra da boyle olursa konusmayi düşünüyorum bana bir sey soyleyin lütfen dusunup duruyorum

3 yıllık arkadaşlıktan sonra sevgililik?