3 yıllık ilişki?

Merhaba kız arkadaşım ile 3 yıllık bir ilişkim vardı, 6. Ayda birlikte olduk, iyi kötü yaşanmış şeyler oldu ilişkinin ilk 1,5 yılındı arabam vardı gezmediğimiz yer kalmadı. Sonra arabayı sattım kızı eve hapsettim. Kız zamanla belirli hastalıklara yakalandı yanında olmadım. Kızın ilk sevgilisiydim hatta instagramdsn verilerine erişip eski mesajları dahi okudum ilk sevgilisi bendim. 3,5 yıl geçti aradan bana her zaman bana ne yaparsan yap aldatma bu ilişkide sadakat en önemli rol derdi. Bir gün yine benle görüştü ilişki yaşadık ve içime doğdu eve gidiyorum dedi bana yazmadı evine gittim başka erkeğin arabasından bira ile indi o arkadaşı üniversite den arkadaşım dedi. Sonra öğrendim ki benle görüştükten sonra onunla görüşmüş, hayatta en güvendiğim insan idi şu an benden nefret ediyor sanki ben onu aldatmışım gibi büyü yapıldığını düşünüyorum yorumlarınız nelerdir

Güncellemeler
+1 yıl
Son 2 haftada kavgalıydık hayatımda en güvendiğim insandı. Yine diyorum hiç beklemezdim ama gerçekten halinde huyunda duygusal değişimler var. Kötü karakterli kız arkadaşlarından uzaklaştırmıştım. Ama oda benim bazı erkek arkadaşlarımdan beni uzaklaştırdı. Şimdi ayrıldık ilk sevgiliyim unutamaz dediğim halde hala o çocukla görüşüyor.
3 yıllık ilişki?