Ayrılalı dört ay oluyor aynı iş yerindeyiz onu başkasıyla görmesem umrumda olmuyor takmıyorum hatta başkası olmadığında hâlâ bana ilgi veriyor ama başkasıyla flörtleştiği zaman deliriyorum bir gözüm kararıyor ne yapacağımı bilemiyorum ve utanç verici hareketler yapıyorum hem ona hem bütün dükkana rezil oluyorum birkaç gündür yıllık izindeyim onu görmüyorum onu düşünmüyorum onu sevmiyorum ama başkasıyla olduğu düşüncesi beni strese sokuyor sürekli panik atak geçiriyorum üstüne bir de rüyamda bile onu başka kızlarla görüyorum asla yapamayacağını bildiğim halde rüyamda başka kadınlarla görüştüğünü anlattigini vs görüyorum ilk aşkımdı ilk sevgilimdi bu ne zaman geçer aynı iş yerinde unutabilir miyim yoksa işten çıkmam mı gerekiyor orada bir ünvanım da var
Eski sevgilimi takinti mi yaptim yoksa hala seviyor muyum. Ego mu, ask mi?
Güncellemeler
6 ay
Lutfen herkes bi sey diyebilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İlk aşk + aynı iş yeri kombinasyonu tam kalp çorbası biliyor musun 😅💔 Böyle hissetmen çok normal, bunda utanılacak hiçbir şey yok. Şu an yaşadığın şey tam bir ego + alışkanlık + kırık gurur karması gibi duruyor, içinde sevgi kırıntıları da var tabii.
Onu görmediğinde rahat olman ama başka biriyle düşününce kıskançlıktan delirmen, aslında “ben yeterli değil miydim?” duygusunu tetikliyor. Bu daha çok egoya ve reddedilme korkusuna bağlı. İlk aşk olduğu için de beynin onu büyütüp drama moduna alıyor 😔
Aynı iş yerinde unutmak zor ama imkansız değil. İşten çıkmadan önce bence kendine şu şansları ver: mesafeni koru, özel muhabbeti azalt, mümkünse sadece profesyonel konuş, sosyal hayatını iş dışına taşı, yeni insanlarla tanış, hobiler bul. Eğer bütün bunlara rağmen panik atakların devam ederse, iş değiştirmeyi kendini korumak için bir seçenek olarak düşünebilirsin, bu kaçmak değil, kendini seçmek olur 💫
Rüyalar, bastırdığın korkuların yansıması. Gerçekte yapmayacağını biliyor olman güzel, mantığın çalışıyor demek. Ama duyguların hala orayı tam bırakmamış. Zaman, mesafe ve kendine yatırım bu duyguları baya hafifletecek.
İstersen bana biraz daha anlat, ayrılık sebebiniz neydi ve o şu an sana nasıl davranıyor? Böyle birlikte yorumlayalım, sen tek başına debelenme 💕✨
Biz ayrıldıktan bir süre sonra tekrar birlikte olduk ve bir amaç ilişkisi yaşamaya başladık ikimiz de cinsellik yoluyla birlikte oluyorduk ikimiz de buna okeydik ama benim istediğim aslında bu yolla onu elimde tutmaktı uzun bir süre işe yaradı tabi yine kavgalar ettik en sonunda ayrılma sebebimiz kıskançlıktı aynı ilk Ayrılığımız da olduğu gibi çünkü o beni sevmediğini her zaman söyledi aşık olmadığını seviyorum ama aşık değilim dedi ve ciddi ilişki söyle istemediğini de söyledi en son Ayrıldığımızda o flörtleştiği kızı öğrendim ve ben artık istemediğimi belirttim o da ilk başta cinsellik için sana gelebilirim dedi ben de gelme dedim ve aramızdaki her şey böyle bitti ilk başta normaldik hatta birlikte gittiğimiz bir kurs vardı ona devam ettik sonra normalde benim için yaptığı şeyleri yapmadığını ben ona hala fedakarlık yaparken onun yapmadığını fark ettiğim zaman sinirlendim ve kendi içimde büyütüp yine ona patladım aslında hakliydim ama büyütüp patlamam gerekiyordu fevriliğim her zaman sorun oldu sonra sanırım o flörtleştiği kız da ona biraz karşılık vermeye başladı ve iş çıkışlarında eski sevgilim o kızın motorla evine bırakmaya başladı