Sizce boşansan ne olur?

Öncelikle arkadaşlar lise çağında tanıştım eşimle durumu çok iyi değildi bende aileden hiç yokluk görmedim neyse evlendik zorlukların üstesinden geldik. Hiç bir şey talep etmedim huzurlu mutlu olsun istedim yuvamız. Çocuğumuz oldu otizmliydi dünya başıma yıkıldı tek başıma omuzladım herşeye ben koşturdum. Eşim hiç bir zaman yoktu. Evde onu beklerken tabakta ki yemekler bırakın soğumayı kuruyordu artık. Velhasıl kelam yıllar geçti ve işleri düzeldi. Ben 5 yıldır aynı pantolon aynı ayakkabıyı giymeye devam ettim. Duşa girdi bir mesaj instagramdan fake bir hesaptan yazılmış ‘tamam aşkım çıkınca yaz ‘ ama eski sohbet yok silinmiş. Kendi telefonuma yükledim İnstagramın bu kim diye merak ediyorum içim içimi yiyor. Kadına hediyeler alıyor fotoğraf atıyor hangisini alayım para gönderiyor bense hala aynı ayakkabı aynı kıyafetlerle öylece bekliyorum. Bir hafta oldu takip edeli ve durmadan beni kötülüyor karım şöyle karım böyle keşke beraber olabilsek yani dünyanın. En kötü insanı benmişim. Ve kadın evli uzaktan bir tanıdığım çıktı kadının ailesine yazdım herşeyi gösterdim. Eşim ise yalvarıyor gitme diye ama yaşadıklarım çok zor şeyler bir hiçmişim gibi hissediyorum affetsem ne değişecek ki?

Sizce boşansan ne olur?