AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
O yaşlardaki birini beğenme nedenin yaşıtlarınla ilgili değil
Neyle ilgili
Aile yaşantın, babanla ilişkine göre
Aslinda onceden birkac sevgilim oldu kendi yasitim o zaman boyle ilgi duymuyordum yaskilara ama onlardam sonra boyle bir ilgi olustu
Yaşıtlarınla anlaşamadığını hissediyorsan bu normal, ama bize de laf etmene gerek yok yani
Sen niye ustune alindin ki oyle biri degilsen takilma
Genel konuştun ama
Sen kendını koruyamıyo musun nesın sen evcıl hayvan mı
Yani daha erkeksi ozellikleri var gibi geliyor demek istedim
Anladım bende zaten ıronı yaptım gülelım dıye, ama öyle olan her erkek senın gıbı bır kızla cıddı düşünmez ve kullanır, ayrıca guvenılır bulmak da zor, senın tercihin 🤷♂️
Bende 30 um ama gerçekler böyle
Dogru evet ama belki evlenmek isterler diye dusundum genc es istemezler mi
İster ıstemesınede kafalar uyusması onemlı ayak uydurman lazım olgun bır erkeğe bıraz sen gencsın o daha görmüş gecırmıs ayak uydurursan olur anca
Uyudururum gibi hissediyorum
Tam yasın kaç senın
23
Yanı çok da küçük degılmıssın ama 15 20 dıyorsun yanı 40 lı yaşlarda bır adam, saglıklıysa olabılır tam karar veremedim
35 falan da olabilir
Bence sen yaşa takılma olgun karakterli bırını bulursan baş nıkahı geç
Bas
Feminen degil aslinda gelecek kaygisi bence ya. Bir is bildikleri yok bir ellerinden tutup yol gösteren yok. Gösterse de bir ego kimseye boyun eymez
Bende kendimden yaşça büyük kadınlardan hoşlanıyorum diğer kızların çocuksu tavırları beni rahatsız ediyor herşeye tozpembe bakıyorlar hayatı kolaya hafife alıyorlar
aslinda bu senin hayatinda guclu birisi oldugunu gosteriyor guclu insanlar dinlenmek soluklanmak icin daha guclu insanlara ihtiyac duyuyor. dinlenmek senin de hakkin
30'a daha 3 var ama feminenliği s*ktim öldü yeterli
Biz hayatimizi olusturduk artık ne olduğumuz belli yapabileceklerimiz belli
Suç değil ya da suç bu sadece senin bakışın ile alakalıdır.
Beni seç mk 109 um para gani ölünce hepsi sana kalır az kuş sev ya ne olur bende canım
Valla nasıl güzel tespit sonra bize kızıyolar çıtır kız seviyoruz diye
Ben kesinlikle sana hak veriyorum citirlar bizim hakkımız 😄😄
Erkekleri feminenleştirip sonra feminenleştikleri için şikayet etmek. d
Yasla alakasi yok bunun , ama kadinlar feminen erkek sevmez dogru. Feminen erkek ornegi mesela şudur , yazma diyicence yazan erkek feminendir mesela
Kadının ruhuna dokunmayı bilmeyen bebeler den uzak durun
Allah bilir benden kaç yaş büyüksün. d öyle bi isteğim olmadı şimdiye kadar.
Şimdiki nesil öyle evet ama 15-20 yaş da çok fazla
Aradaki yaş farkı seni anlama biçimi filan sorun olabilir dikkatli olmak lazım
30 yaşında birisi olarak şunu söyleyeyim 25 altındakileri pek anlayamıyorum onlara göre biz geri kafalı sayılabiliriz 😅
Feminenleşti ne demek. Kadınsı ve erkeksi haraketleri toplum normları belirler aslında hiçbir hareket belli bir cinsiyate ait değildir. Kendinden 15-20 yaş erkekleri beğenmem çok sıkıntı değil ama onların seninle ilişki yaşaması normal olmaz
bu eskiden de böyleydi ki erkeklerin feminenleşmesiyle alakası yok. genç erkekler sorumsuz ve güçsüzdür
*parasal olarak ve aklen güçsüzdür... maalesef.
İlla dayak mı yemeniz gerekiyor bir erkeğin eril olduğunu hissetmeniz için
Bunun yemesi gerekiyor gibi bu durum için
Sen çok yedin herhalde
Yaşlı amcalarda ne buluyorsunuz bilmiyorum gerçekten aşırı eril olunca ne oluyor hakaret etmeyi marifet sanıyor saygı duymayı gereksiz buluyor neyse aman kendine saygısı olmayana laf anlatılmaz
Sen erilligi kafanda dayak atmak hakaret etmekle bagdastirdiysan bu benim sorunum degil ben olgunluktan bahsetmisim farkindaysan git kendini sorgula once
Önemli olan anlaşabilmek, ortak zevkler ve ortak konular bulabiliyorsan yaş farkı sorun olmayabilir.
Suç tabi sizin kötü haberinizi TV'den izleyip üzülmek zorunda mıyız atalarımız bile demiş davul bile dengi dengine kendinize gelin ergenlikten çikin yaşça büyük insan sizi sadece kullanir
18 ve 20'li yaşlarının başlarında olan bir çok kişi farklı sebeplerden ötürü yaşı büyük olanları sever
Kadınların çoğu böyle zaten. Çalışma hayatına geç atıldıkları için erkeklerde geç olgunlaşıyorlar
Evet etrafımda böyle çok kişi var bir sevgilim vardı 23 yaşındaydı çok iyi anlaşıyorduk
Gerçekten çok iyi bir tecrübe
deden yaşındaki adamla evlenip napıcaksın merak ettim ölünce emekli maaşını yersin en fazla
😅😅 babam ya ne dedesi
Belli bir dönemden sonra evlilik işi de bitecek zaten böyle giderse sizin yaşıtlarınız 15 20 yaş fazlasını isteyecek 15 20 sene sonrakiler onu da bulamayacak
Dogru ben kendimi kurtarma derdindeyim 😅
Acele et derim üzüm üzüme baka baka kararır bu süreç çok sürmez.
Tabiki olgun ve ne istedğini bilen erkek olmalı herzaman
Bu durum en kısa ve öz şekilde bu kadar net edilirdi gerçekten 👍
Erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşıyorlar... Kesinlikle haklısın...
Bir de başka mevzu ise pek çok kadının evlenme kriterleri...
Şu an bu durumu yaşıyorum benden küçük bi kız beni tavlamaya çalışıyor hatta kitap hediye etti çaya davet ettim bende sonumuz hayırlı beraberlik olsun amin
Hesabi odemek istemeyen erkege feminen diyorlar 😂😂
Bence haklısın gerçekten yeni nesil erkeklerin dişil enerjisi bazı kızlardan yüksek...
Sizin o yaşlardaki adamları sevmek için değil. Cinsellik için istiyorsunuz
Sevemez miyiz o yastaki adamlar sevilemiyor mu
Yorumu iyice oku ve anlamaya çalış knkm sonra gel. Cinsellik dedim
öyle ama ciiddi bi ilişki için küçük olabilirsin
Çoğu kadının artık bunu farkediyor oluşu… 🙂
ben küçük seviyorum sevgilim benden küçük, büyüklerde zaten ergen gibi yaşla alakası yok artık hepsi ayrı bck
Feminen olmayi seviyorum. Ama sen koruyucu erkek istiyorsan 20li yaslarda maskülen de bulursun
Daha da kötüye gidiyor son dönem bizim dönem heralde
Evet oyle oldu maalesef
Bazen akranlarınız muhabbetlerini görünce iyi ki diyorum dhffgdf
Gel bir de bize sor
Daha bugün maruz kaldım zor sizinki
🥲
Müsaitsen gel konuşalım
Yani hak vermesek ayıp olur
30 yaşına dek çocuk ergen ve feminenler.
Doğal buluyorum bende büyüklerden hoşlanıyorum.
@Fikretin_Devrimi Demişsin ki çiftler arasında +5 yaştan fazla fark hem sosyal hem biyolojik yönden sakıncalı.. Ablamla eniştem arasında 6 yaş fark var şimdi onların arasındaki yaş farkı sağlıksız mı?
normal ama abartmamak lazım
Çoğu insanın dışı yanıltır içi kof
Aşkım şu anki erkekler harbiden çok veletsi 20 yaşındayım aynı dusunuyorum
Feminen erkek derken başörtü takıp rahibe gibi gezen erkekler bile var.
29 yaş iyi gibi sanki
Onlar da sana ciddi bakmaz
Umarım doğru erkeklerle karşılaşırsın
Cogunlugu kiz gibiler yahu.
Değil tabi büyük oranda öyle ama
Öyleler evet
Anlamazlar
Zaten geç olgunlaşıyolar. 20li yaşlar değil de 10larında veletlerle konuşuyomuş gibi hissediyorum
Aynen ben de
🤪
Şimdi ki kızlar bile 20-25 yaş arasında ki erkeklerden daha delikanlı mk :D
21 yaşindayim en son 18 e yani girmiş kızla ilişki yaptim ve kız cok seviyodu benim hep bole oldu sadece 1 sefer kendimden buyuk birisi ile ciktim oda bana rezalet bişi geldi
1 yaş dahi büyük olsa suç değil direkt sapıklıktır. Kadınin buyuk olması Makbul
Yaş ile ilgisinin olmadığını, insanların ortalama olduğunu ( davranışsal olarak ) c kişisinin öyle olmadığını sanıp orta vadede aynı olduğunu anladığın an tavşan deliğinden geçtiniz demektir.
Uzak durun bızım erkeklerımızden kendi yasıtlarına bak yolarım senı o olgun adamlar senı napsın
🤣🤣🤣
Sana kalmayacak diye mi korktun 😅
Ben evlıyım ztn bekarlar dusunsun😂😂
👍👍 olgunlar neden tercih ediliyor böyle acaba
Evet yaşça büyük erkekler sizi daha iyi anlar onları üzmeyin ne isterse verin :)