Kendimden 15-20 yaş büyük erkekleri beğeniyorum. Onlar daha sorumluluk alabilecek, koruyabilecek gibi hissettiriyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
6 ayKadınların erkeklerden daha erken olgunlaştığı söylenir, bu çoğunlukla ergenler için geçerlidir, ama hepsi bu. Gerçekten 25 yaşında bir kadının, 25 yaşında bir erkekten daha zeki veya daha olgun olduğunu düşünmüyorum. Aslında, o yaşlarda olgunluğun, yaştan çok yaşanmış deneyimlere özellikle zorluklara bağlı olduğunu söylerdim. Ama kadınların neden böyle düşündüğünü anlayabiliyorum; 20'li yaşlarındaki kadınların içsel bir toplumsal değeri fiziksel çekicilik ve doğurganlık olduğu ve bundan dolayı daha fazla yaşanmış deneyime sahip oldukları bir gerçek. Bu arada, 20'li yaşlarındaki erkeklerin hiçbir içsel değeri yoktur, en azından hala üniversitedeyken yok, ancak bir erkek birkaç yıl çalıştıktan ve becerilerini geliştirdikten sonra toplumsal değer kazanır. Yani evet, bir anlamda "erkekler kadınlardan 6 yıl kadar geride" denebilir, ancak bu zihinsel olgunluk meselesi değil, toplumsal değer meselesidir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)6 ayÇünkü neslin ağzına tükürdünüz güçlü kadın diye diye her olayda ezip sindirdiniz. Elbette bir zahmet feminen, korkak, çekingen, bir işin ucundan tutamayan birileri olsunlar. Ben ve benim gibi 3-5 kişi kaldık biz de feminist değiliz zaten. Bana göre evlilikte son söz bana aittir eşim benim baş danışmanımdır. Lakin bizim gibi erkeklere hödük diyip elinizde hamur yaptığınız erkeklerden de şikayetçisiniz. Siz yaptınız siz çekin benlik sıkıntı yok. Bu arada kadın düşmanı falan değilim sadece feminizm adı altında erkeklerin ezilip kadınların erilleştirilmesi sinirimi bozuyor.
23 Yorumla
Soran6 ayBen ne yaptim ya ben evimde oturuyorum
Cevap sahibi6 ayOturma, kalk kahve yap içelim
Soran6 ayHahshaha
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Senin tercihinle ilgilidir 20’li yaşlardaki erkeklerin feminenleşmesiyle doğrudan bir bağlantısı yok insanlar olgunluk hayat tecrübesi ve karakter bakımından farklı özellikleri çekici bulabilirler bazıları için yaş önemli olabilir bazıları için davranış ve kişilik Daha olgun erkekler güven anlayış ve sorumluluk gibi özellikleriyle ilgi çekebilir
12 Yorumla
Soran6 ayYapay zeka gibi konusmussun
- 6 ay
Oyle ama bana geç oldu givi geliyor
6 ayErgenlik yaşı kadınlarda 25 erkeklerde de 30 a çekti. Bundan dolayı aslında. Bence de böyle 30 yaşın altında kalan bu çağın erkekleri çok farklı bir yerde ve hiç büyümeyeceklermiş gibi. Buna bende üzülüyorum çünkü son evlenilebilecek insanlar da onlarla birlikte bitti gibi
52 Yorumla- 6 ay
Evet iyi tespit büyük erkek makbuldür
Yapay Zeka Cevapladı
Bu bir suç değil, bir “sapma” da değil, önce onu söyleyeyim 🙂💛
Kendinden büyük erkekleri beğenmen hem duygusal hem psikolojik olarak anlaşılır bir durum. Daha olgun, daha sorumluluk sahibi, daha koruyucu hissettiren erkeklere çekilmek çok yaygın bir eğilim 💬
Burada dikkat etmen gereken nokta şu: Aranızdaki güç dengesi sağlıklı mı? Seni kontrol etmeye mi çalışıyor yoksa yanında yürüyen biri mi oluyor? Seni dinliyor mu, sınırlarına saygı duyuyor mu, duygusal olarak da yanında mı? 🙏
Eğer kendini değerli güvende ve eşit hissediyorsan bu tercihinden dolayı kendini suçlu hissetmene hiç gerek yok. Kalbin neyi istiyorsa onu seçmeye hakkın var ❤️✨10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
142Cevap
6 ayBenim düşünceme göre bu kesinlikle suç falan değil. Beğeni çok kişisel bir şey ve kim kimi çekici buluyorsa bu tamamen kendi hissiyle alakalı. Ben şöyle düşünüyorum: 20’li yaşlardaki bazı erkekler gerçekten daha feminen bir tarza sahip olabiliyor ama bu herkes için geçerli değil. Yaşça büyük erkekleri beğenmek ise bence olgunluk, duruş ve güvenle ilgili. Daha sakin, ne istediğini bilen bir enerjileri oluyor ve bu da doğal olarak çekici gelebiliyor. Kısacası, kimsenin beğenisi yargılanmamalı; herkesin zevki kendine.
00 Yorumla
6 ayYapılan algının meyveleri. Çok yaşlı insan gördüm 12 yaşında çocuk zekasından bile daha düşük zekadan ya da anlayış olarak bir hayvan etmiyor. Bazı gençler de gördüm aybı şekilde bütün nesil çok sağlam, zeki değil maalesef. Ama yüzdeye vurursan %70 oranında bence bu çocuksu, karakteri oturmamış kesim. Yaşlılardaysa (30 ve üstü) bu yüzden daha az ama onların da niyeti kötü çoğunlukla. Başka amellerle yaklaşıyorlar gençlerin yanına. Onların yüzdesi de %40 belki çok uzak sizin düşündüğünüze ama düşüncelerindeki arsızlık ve suyla yıkanmayacak kötülük beni bu sayıya itti.
Yani herkes feminen modaya uydu popülerizmin kölesi oldu değil. Evet baya büyük bir kesim öyle, neden yaşadığını neyi neden yaptığını düşünmeden kalabalığı takip ediyor. Ama güzel olan zaten hep ender bulunmaz mı? Öyle kolayca ulaşsaydık zümrüt ya da yakut bu kadar değerli olur muydu?
00 Yorumla15 20 yaş abartı yaşına göre al ilerde o adam 15 20 yaş dediğin kişi yaslanacak ve her konuda sen gençlik aşısı yiyecek gibi daha hızlı yaşamak isticem o sa oturaklı hayat isticek bence kendin den 5 3 yaş büyük mantıklı sakın baban yasinda adamla evlenip o midesizlige girme ben bile kendim 9 yaş büyük kadınla bile takıldım o bile bana çocuksu geliyordu evet mantıken aklın başında ve ezan verimli zamanların ama erkekgin yaşlı sa ve güçten düştüyse o zaman Allah korusun başka şeylere yonelirskn gerçi aç insan her yaşta açtır da
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s 6 ayÇok haklısın. Eşimle tanıştığımızde 36 yaşındaydı, dünya varmış dedirtti. Ondan önce biriyle tanışmaya çalışıyorsun direkt meslek soruyor yetmiyor maaş soruyor. Ee ben sana sormamışım bile ama adamın 3. Mesajı meslek nedir. Bir kahve ısmarlasalar gözleri kalıyor vs. Ha senin yaşına biraz büyük kalıyor ama karışık mevzular. Eşimin kuzeni var 25 yaşında, beraber dışarı çıksak hemrn ısmarlamak ister, bi yere gidicem diyim aman yürüme sakın ben götürcem der. Öyleysi de var
20 Yorumla
6 aySuç değil ama normal de değil. 15 çok. 7-8 bandında kal en fazla. En sağlamı bence farkın 4-5 yaşı geçmemesi. Sen 15-20 dediğin zaman burada direkt jenerasyon atlamış oluyorsun. O adamla aynı mentalde buluşman imkansız. Çekim tabi ki olur ama o bittikten sonra da paylaşacak pek bir şeyin kalmaz.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı. şuna artık yaşları ilerlediği için genç olanlar gibi bu kız olmazsa diğeri diye düşünmezler tırtlığıma razı gelirler desene. ayrıca buna beğenme denmez kendimi yığacak birini arıyorum denir.
suç mu? çocuk yapmayacaksan hayır, yapacaksan erken yaşta babasız kalacak çocuklar büyüteceksin suçun onlara olacak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
6 ay20 li yaşlardaki bir genç hiç bir zaman olgun bir erkek gibi düşünüp hareket etmez konuşmaz ve olgun erkeyin kafa yapısı çok farklıdır, ve olgun erkek ne istediğini bilen karşısındaki kızı sadece kullanmak amaçlı görmez güven verir, bu senin tercihin kiminle istersen onla olursun ama her olgun erkeğe de güvenmemek lazım malum kimin ne olduğu belli olmayabiliyor
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
6 ayOlgunluk yaşla oluyorsa uçkuuru uğruna dolandırılan dayılar ne ayak? Tonlarca 40lı yaşlarda olup karısını aldatan Zampara hiç mi görmedin? Ee yaşla mı oluyormuş. Sizin zeka yapınızdaki saftirikleri kandırıyorlar işte. sizler varken bu adamların değmeyin keyfine
27 Yorumla
Soran6 ayOlgunluk tam da yaşla olan bir şey abla senin dediğin biraz da zeka seviyesi sanki
- 6 ay
Ozaman seninde yaşına veriyorum zeka seviyeni quzum
Soran6 aySenin zeka yasinin altinda kalmis gibi duruyor ama
- 6 ay
Zeka seviyenden öyle aşagıları görürsün tatlım xksdmxs hadi sen sugarry dadylerine koş😂
Soran6 ayOkudugunu anlayamayacak seviyedesin bos yapmaya devam ediyorsun olgunluk yasla mi oluyor diyen birinden ne beklenir ki 😅 olgunlugun yasla alakasini kavrayamayan birine ne anlatilir ki
- 6 ay
Dönüp dolaşıp kendini anlatıyorsun farkında mısın. Değilsin. Hata tabi bu zeka seviyenle anlamanı bekliyordum. Daha fazla yazıp rezil olma artık dedelerin layığı:))
Soran6 ayRezilin kim oldugu belli git isine Allah askina ya kafanizda bir kalip var herkes ona uyacak dimi dedeymis 😅😅 senin zeka seviyesi ergenlerle yarisiyor ondan anlaman mumkun degil
Gizli Üye(30-35)6 ayYaşın 18-24 arası görünüyor. Tam kaçsın? Şimdi 18sen 20 yaş büyük adamla hiç bi işin olmasın tatlım. Çünkü o adam senin toyluğundan yararlanır çok güzel manipüle eder. Bu asla sağlıklı bir ilişki değil.
ama mesela 24sen 35 yaş civarıyla -temkinli olmak şartıyla- olur.
benim sevgilim de ben de 16 yaş büyük, olgun erkek konfordur, huzurdur. Genç erkeklerin çoğu çok yetersiz. Asla büyük beklentilerim yok ama bi çay kahve içmek bile mesele bu adamlar için. Haklısın, ama kendini korumak önceliğin olsun00 Yorumla
6 ayFeminenleşen erkekler yine sizin suçunuz. Maskülenliği yanlış bildiğiniz için. Önce kıro ve hırt tipler istediniz sonra bunların olmadığını görünce aşırı prenses erkek modu istediniz. Maskülen bir erkeği bulmakta size püf nokta vereyim. Bir erkek kendi kendine yetebiliyorsa yani aşırı maaşı olmasına gerek yok. (Eğer ergenlik döneminde veya okuyan biriyse bu kişi para kazanma en azından hayatını idame ettirme hırsı görmeniz lazım gözünde) Minimal şeylerle mutlu olabiliyorsa bir şeyleri çabalayan bir erkekse maskülendir bu kadar basit.
01 Yorumla
Soran6 ayOnu göremedik ya abi ben de aynısını düşünüyorum
Bence senin ki fantezi gibi bir şey bizde evlenmek için doğru düzgün bir kız arıyoruz ama yok denk gelenlerde daha yeni iki üç gün olmuş gel evlenelim diyor böyle olmaz yani bir dur tanıyalım nesin diye sonradan ağır hasarlı çıkıyorlar bizde onlarla evlenmek istemiyoruz ben şahsen böyleyim
010 Yorumla
Soran6 aySen feminen durmuyorsun zaten ustune alinma ben genelleme yaptim
Soran6 aySen de yasca buyuk kadinlari dene onlarin akli basindadir 😅😅
Soran6 aySorun olur ya dogru kisi cikmamistir bekle zamanini
Soran6 ay23
Soran6 ayAnkara
Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Bence suç falan değil, tamamen tercih. Herkesin çekildiği enerji farklı. Sen daha olgun, sorumluluk alan, koruyucu bir duruşu çekici buluyorsan bu senin ihtiyacınla ilgili. 20’li yaşlardaki erkeklerin daha duygusal ya da feminen olması da yanlış değil, sadece sana hitap etmiyor olabilir. Beğeni ahlaki bir mesele değil; önemli olan rıza, denge ve senin kendini güvende hissetmen.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayGeçen gün yola tüküren bir ergen gördüm, o da mı feminen? Sağlıklı feminin ve maskülen özelliklere sahip olmalı herkes yani sağlıksız feminen veya maskülen özelliklere sahip olmadığı müddetçe sorun yok. Ha sende daddy issues vardır yoktur bilemeyeceğim ama benim için önemli olan sağlıklı tarafta olmaları.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ay20 yaşlar femibenleşmedi... Kadınlar maskülenleşti yanlızca... Küfürsüz konuşabilen kafın sayısı parmakla sayılır... 65 yaşında ki Babası araba alınca.. Ben aldım edalarında dolaşıyoruz... Babanızın alım gücü zamanlarında 100 tl ile 20-30 kişi doyuruyordun... Şimdi çeyrek çocuk bile doymaz... Kıstaslarınız 30-40 yıl öncesi. Şartlar ve alım gücü aynı değil...
10 Yorumla
6 ayBelki de senin dişil enerjin düşüktür. Göze batan eril yönlerin var. O yüzden yaşıtların arasında FEMİNEN diye tabir ettiğin tiplerle eşleşiyor olabilirsin ama çözüm kendinden 15 yaş büyük adamlarla olmak değil eril yönlerini törpüleyip dişil enerjini yükseltmek.
Erkek ile kadın arasındaki yaş farkının ±5 üzeri olması hem biyolojik hem sosyolojik yönden sakıncalı...
11 Yorumla- 6 ay
@Catutigernos Birincisi; senin yorumunun altı da dahil istediğim yere görüş yazarım seni bağlamaz.
İkincisi; bana o.. spuları savunma. Senin o sitede savunduğun eski feno kadın, sitede onlarca erkeğe kuyruk sallayan bir kadındı. Hakettiği muameleyi yaptım. Bunun adına sapıklık diyorsan hiç önemi yok. Sapıklık olsun.
Üçüncüsü; Orada ucuz kahramanlık yapıp hatunla sevgili olmaktı amacın. Kadının ne bok olduğunu anlayınca hayallerin suya düştü. Kadını takipten çıktın.
Dördüncüsü; bütün hayatı şu siteden ibaret olan biri olduğun için seni burada fenomen mod yaptılar. Bana sosyallikten dem vurma Mahmut
Beşincisi; Pp'sinde palyaço resmi paylaşacak kadar vizyonsuz bir adamsın. Bana kalkıp da sosyal iletişimden dem vurma
6 ayYaş asıl mesele değil önemli olan sağlam karakterli ve olgun akla sahip adam gibi adam dediğimiz biri olmalı. Belli yaştakilere ilgi duymak kişisel beğeni ve tercihtir. Herkes feminenleşmedi genelleme yapmaya gerek yok yirmili yaşlardaki erkekler de olgun yaş kadın istiyorlar. Kadın ve erkek arasındaki iletişime bağlı bu, karşılıklı aşk, güven, sadakat ve uyum varsa yaşın çok fazla önemi olmaz.
10 Yorumla
6 ayBen 18 yaşındayım ve kendimden 9. yas büyük biri ile birlikteyim çok ta seviyorum hem olgun hem Dürüst hem sahip çıkıyor hem akıllı maşallahı var evet bazı bana ters huyları var ama iyi huylarinin yanında hiç bir şey kurban olurumm ben onaaaa😍😍😍
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Tebrik ederim, güzel tespit.
Son yıllarda güçlenen feminist etkiler, özellikle yeni nesil erkekleri terbiye ederek, adeta uslu birer finoya çevirdi.
Neyse ki eskiler bunun farkında ve erkeksilikten fazla prim vermiyorlar. Çünkü bilmiyoruz ki bu feminist etki gelip, geçici bir şey ve aslolan her cinsiyetin, kendi doğasını doğru olarak yaşayıp, yansıtabilmesidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 aySen git babanla arandaki sorunları hallet sonra normal ilişkiler bulur seni. Kendi sanki çok yetişkin de yaşıtlarını beğenmiyor. Ayrıca bu erkeklere hakarettir. Kendimden 15 20 yaş küçükler beni kendilerine denk görse kendimi canım gibi hissederim. Ergenle anlaşmak ergen olmayı gerektirir çünkü.
121 Yorumla
Soran6 aySana da kalır teyze korkma
Cevap sahibi6 ayBen aramıyorum canım. Sen tavsiyemi dinle çünkü göremediğin baba sevgisini elin sapık adamı sana vermeyecek.
Soran6 ayNasil da bizim ailenin icinde yasiyor gibi emin konusuyor😂 git isine ya kiskancligini baska yerde yasa
Cevap sahibi6 ayO kadar da eminim ki. Hiç şaşmaz. O sahte gülüşün arkasında yatan eksiklikleri görmemek mümkün değil.
Soran6 aySeni inandırmaya ihtiyacım yok kendi kendine psikologculuk oynamaya devam et 😂😂
Cevap sahibi6 aySen beni değil kendini inandır
Soran6 ayBen ne oldugumu biliyorum da sen bilmiyorsun. Psikolojik yorum yapabilmen icin bir sorudan yola cikarak analiz yapilmayacagini bilmeyecek kadar yetersiz bilgiye sahipsin, kendini akilli sanip ahkam kesebilecek zannedecek kadar da egoya.
Cevap sahibi6 ayPsikolog degilim ama insanların ruhundan anlamak için yillarca bu konuda eğitime gerek duymayacak kadar tanırım insanları. Biraz büyü bu kadarcık çıkarımı sen de yapabilecek kadar tanırsın insanları.
- 6 ay
Durduk yere kavga etmişsiniz Ahahaha:)
Cevap sahibi6 ay@Gökberk0101 aslında onun iyiliği için fakat henüz farkında değil
- 6 ay
Doğrudur aslında baya baya da haklısın
Soran6 ayTeyze ben psikoloji okuyorum bu arada ya 😂😂 o da ironik oldu
- 6 ay
Ahahahaha bu tayfa genelde sıkışınca amca teyze diye yazmaktan geri durmuyor :)
- 6 ay
Herkes karıştı herkes gizli iyi geceler kimle mesajlaştığımı bile anlamıyorum ne güzel hayat :)
Soran6 ay@Gökberk0101 sana noluyor ya niye dahil oldun 😅
- 6 ay
İkinizden de özür diliyorum iyi geceler diliyorum :)
Cevap sahibi6 aySenin ne okuduğun benim umurumda değil. Özel üniversiteler sağolsun herkes her şeyi okuyor. Bizim zamanımızda olsaydınız bu zekalarla bırak üni okumayı kapısının önünden bile geçemezdiniz. Ayrıca belki teyzen de olabilecek yaştayım ve benim yeğenim bana gelip babam yaşında birine aşık olabilirim dese duvara çarparım onu. Sen de bir git teyzene ya da anne babana söyle bakalım onlar ne tepki verecek.
Soran6 ayYine bilmeden zirvalamissin ozel uniymis 😅😅 benim zeka seni ikiye katlar sukur bu yasina gelmissin de sacma sapan bir platformdan tek bir soruyla insanlar hakkinda cikarim yapamayacagini ogrenememissin
Cevap sahibi6 aySenin gibi gece gündüz burada takılmıyorum ben ve mümkünse babası yaşında adamlarla takılmak isteyen biri zekadan hiç bahsetmesin. Bana teyze deyip onlara sevgili gözüyle bakabileceğini düşünüyor olmanda ayrı bir akılsızlık örneği. Daha da saymanı istemezsin galiba. Ayrıca kesinlikle özelde okuyorsun ya da kıytırık bir üniversitede. Bu da hakkında ikinci çıkarımım.
Soran6 aySanane ya anam misin babam misin zekamizi test ediyor kucuk akliyla sana zeka borcum mu var senin kapisindan bile gecemeyecegin universitede okuyorum ben benden buyuk kisilerden hoslaniyorum yazmisim sadece yılın malı ilan edildik 😂😂
Cevap sahibi6 aySözlerinle beni teyit etmekten başka bir şey yapmıyorsun. Neyse daha fazla uğraşamayacağım seninle. Madem öyle aklı olan birinin bir ergenle ne için takılacağını kendin deneyimle.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
6 aySorumluluk ve koruma kişilik ile alakalıdır yaş ile değil. 40-45 yaşında olup hala Ergen olanlar var. Olgunluğun göstergesi yaş değildir.
Baba vey aile sorunu olanlar genelde o şefkati, o aitlik hissini kendinden büyük erkeklerde arıyor.
22 Yorumla- 6 ay
Türkiye coğrafyasında yaş aldığı halde olgunlaşmamış erkek -kendim de dahil- çoktur ama yaş almadan olgunlaşmış erkek cinsi yoktur.
- 6 ay
@Fikretin_Devrimi Soruya görüş yazacaksın benim cevabıma değil. Sosyal iletişimi sıfır asosyal birisin. Sitede yaptığın sapıklıklardan dolayı senin hesabın kaç kez kapandı. İnstagram hesabında ismini furkan diye değiştirip sonra beni tehdit edip yeniden fikret yapan birinin utanmadan da gelip görüşüme çok biliyormuş gibi yazması hoşuma giden bir şey değildir. Fikrini soruya cevap vererek belirt sana fikrini sormadım.
Asosyal biri olarak senin görmemen normal. Bütün dünya senin etrafında dönmüyor. Uzatma konuyu ve cevap verme.
6 ayArtık düzen değişiyor 20’li yaşlardaki erkekler yaşları ilerleyince de aynı olacak ve gelecek kuşaklarda feminenleşecek cinsiyetçi düşünce yapısına göre konuşuyorum bana göre feminen erkek davranışla olmaz
11 Yorumla
Soran6 ayEvet haklisin
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
6 ayNapalım şimdi 20 li yaşlar feminen diye sugar daddy mi takılsın kızlar. Bence onun yaşla değil karakterle alakası var.
41 Yorumla- 6 ay
👍👍
Hayır kesinlikle yaşça büyük erkekler daha iyi ve daha olgun çoluk çocuk kaynıyor her yer hepsi bizden de prenses olmuş
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı.
6 ay15-20 yaş fazla büyük ama 20li yaşlardaki erkeklerin hayattaki tek vasfı başarısı cinsellik başka dertleri YK haliyle böyle düşünmen çok normal ama bu yaş farkı da çok fazla
28 Yorumla
Soran6 ayEvet hem sorumluluk almayim kafama gore takilayim hem de cinsellik yasayayim derdindeler
- 6 ay
yahu abla (benden büyüksün ondan abla diyorum) başka ne başarısı olacak mesela? evlilik mi başarı? çocuk yapmak mı başarı? iş güç uğraşmak mı başarı? kusura bakmayın ama bizden zerre farkınız yok, kendi işinize gelen mutlu eden şeye başarı diyorsunuz, size bunlar dopamin veriyor bunu başarı sayıyorsunuz bizde cinselliği keza bize de dopamin veren o, ama siz bir de üstüne sanki doğru olan kendinizinkiymiş gibi bir empoze çabasına da giriyorsunuz kusura bakmayın ama bunun adı narsistlikten başka bir şey değil.
- 6 ay
evet sorumluluk istemiyoruz çok doğal değil mi? insan mutlu olmak ister zevk almak ister kendisini yoran sıkan şeylerden de mümkün mertebe kaçar, insan gibi davrandığımız için mi eleştiriliyoruz biz şu an da, kaderine razı gelip sırf bir ihtiyacını karşılamak için bütün ömrünü ipotek altına alınca mı olgunlaşmış oluyoruz biz? çünkü dedikleriniz buna çıkıyor, anlaşma şartlarını beğenmeyen gençler nasıl kendilerini sömürecek patronların işlerine girmedikleri gibi bu bahsettiğiniz şeylere de girmemeye çalışıyor, şu benim hoşuma giden doğru geri kalan herkes yanlış zihniyetinden bir çıkın, sizin işinize gelen bizim işimize bizim işimize gelen sizin işinize gelmiyor tek fark biz en azından kendi işimize gelen mutlak doğru muamelesi çekip milleti manipüle etmiyoruz kimseyi aşağılamıyoruz.
Soran6 ay@aceleon sürekli anlık zevkler pesinde kosmak cok insani cabalamamak calismamak istiyoruz bunda ne var demeye getirmissin bu insani degil hayvani onu soyleyim akil mantik ile dusunerek planlar yapilmasi insani olan
- 6 ay
umm, acaba bizim de birer hayvan olduğumuzu biliyor musun?
ayrıca akıl ve mantıkla düşünerek plan yapan erkek zaten anlık zevklerin peşinde koşmayı seçer keza bahsettiğin uzun süreli planların bizim için mantıklı bir tarafı yok, mantık çıkar maksimizasyonudur mantıklı olan çıkarına en çok hizmet eden ve sana en çok zevki veren şeyi en minimal efor karşılığı elde etmektir, insanın yaptığı her şey de tam olarak hayvanidir tek farkı bazıları maksimum zevke uzun vaadeli planlarla ulaşacağını düşünür bazısı da kısa vaadeli olanlarla, biri diğerinden daha insani veya doğru değildir olamazda, keza hayatın özü bu, seni memnun eden hoşuna giden yani dopamin salgılatan şeylerin peşinde koşmak, kişinin dopaminini nerden sağladığının insani veya hayvani bir tarafı yoktur keza 2 sinde de amaç 100 de 100 aynıdır, mesela siz evliliği aileyi cartı curtu laf olsun diye mi istiyorsunuz? hayır size dopamin salgılatan o onun peşinde koşuyorsunuz bundan daha ulvi hiç bir şey yok içinde. hedonizm hayatın kaçınılmaz gerçeğidir direnmek de gereksizdir (en azından dindar değilsen o zaman bazılarından kendini geri çekmen gerekir daha büyük bir zevk uğruna)
Soran6 ay@aceleon kendince dopamine kısa yolda ulaşmanın daha mantikli oldugunu aciklamissin ancak bu sekilde kendi sistemini zarar verdigini fark edeceksin senin dedigine gore icebildigin kadar sigara ic madde kullan yemek ye cinsel iliskiye gir mantikli olan bu cunku hem dopamin salgiliyorum hem daha kolay yoldan caba sarffetmiyorum bir kere. Bu mantikli ve insani degil idaresizce oradan oraya savrulmaktan baska bir sey degil. Konu evlilik de degil sadece bir seyler icin cabalamak emek gostermek sorumluluk almaktan bahsediyoruz. Bu seni basariya goturur. Sen dopamin salgiladigina sanarken bir sure sonra bu anlik zevklerin yeterli gelmedigini ve dopaminin kölesi oldugunu fark edeceksin. Hayat zevkten cok daha öte diye dusunuyorum. Bu sekilde kendini kaybetmek mantikli diyorsan o da senin mantigin bir sey diyemem.
- 6 ay
insani değil diye bir cümle kuramazsın, keza neyin insani olup olmadığına karar verecek kişi sen de değilsin bende, nesnel birşeymiş gibi konuşamazsın yani neyin insani olduğuna.
ve evet mantıklı olanın tam da o dediklerin olduğunu söylüyorum.
burada bi süre sonra yetmeyecek muhabbetini açmışsın ama ben zaten bunu biliyorum kendine sınırlar koymayı bilmek lazım ki zevkin devam etsin ya da zevk alacak yeni şeyler ararsın.
ama senin yöntemin alınma ama çok saçma çünkü temeli yanlış, başarıya bu götürür diyosun ya hani hoş neyin başarı olup olmadığı da ayrı konu ama onun da özü yine şu
NİYE BAŞARILI OLASIN YA DA OLMAK İSTİYORSUN? kinayeli bir soru değil gerçek bir soru NEDEN BAŞARILI OLMAK İSTİYORSUN? cevabını senin yerine ben vereyim daha iyi şartlar daha iyi hissetmek kısaca daha çok dopamin yani zevk, verdiğin cevap ta benim dediğime ters gidecek hiç bir şey yok hala zevk peşindesin istersen atom parçala istersen kansere tedavi bul istersen marsa otel kur ister zengin ol istersen evli mutlu çocuklu hepsinin amacı aynı mutluluk hormonu salgılamak.
özgecil yani fedakar sandığın ahlaken üstün göreceğin eylemler bile hedonistiktir, mesela bi çocuğu kurtarmak için kendi canını verdin, sen burada istediğin kadar fedakarlık yapmış gibi görün yaptığın şey aslında yine kendi mutluluğun için, çocuğun ölümünün acısından kaçıyorsun yani seni MUTSUZ EDEN BİRŞEYDEN.
hayatta zevk/mutluluktan öte bir şey yoktur yaptığın her şeyin alt metninde o vardır o yüzden hayatta ki tek gerçek başarı mutlu olmaktır buna da insanlar diledikleri şekilde ulaşabilirler bu bir kişinin mutluluğa ulaşma metodunu diğerinden daha insani veya yüce yapmaz amaç tamamen aynı sonuç aynı yani prosedürün birşeyi değiştirdiği yok, sonuç kendini mutlu etmek yöntem farketmez.
Soran6 ay@aceleon dediklerini biliyorum zaten insan bencil bir varlık kendine iyi gelen seylerin pesinden kosar bu insanı evrimsel surecte hayatta tutan seydir. Ama bu demek degil ki zevk pesinde kosmali, dopamin icin köle olmalıyız. Sen olayi cok yanlis anlamissin. Insan belirli bir disiplin ve rutin icinde huzura ve icsel dengeye ulasir. Uzun vadede insana iyi gelen budur. Su anki duzen insan varolusuna aykiri. Bunu ister kabul et ister etme o senin secimin.
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
6 aybana da daha cekici geliyorlar. yasitlarimiz ergen çünkü ama bi 10 yas ideal
31 Yorumla- 6 ay
👍👍
Gizli Üye(30-35)6 ayAhdhfjfhg onlarda aynı merak etme hatta ergen çocuktan beter olanları var ne sahiplenmesi koruması hfhdjdhfhf adam gibi adamlar 30 yaşına gelmeden evleniyorlar
30 Yorumla
6 ay20 lik gençlerin neredeyse yarısından fazlası prenses.. ben20 yaşında 9 kişilik koca bir atölyeyi yönetiyordum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı. Şimdi ki erkekler çok tuhaf bin tane kıza istek atıyorlar erkek adamın bir tane hatunu olur sevmek ne bilmiyorlar üstelik aidiyet duyguları yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu feminenleşme mevzusu çok karmaşık aslında. Bunu kadınlar istedi onlar öyle oldular. Z kuşağı kadınları bana sorarsan gereksiz maskülenleşti böyle de bir detay var maalesef.
6 ay20 li yaş erkekler daha çocuk oluyor bunu bizde yaşadık kafalar laylaylom takılıyor normal bu düşüncen
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayKendimden 20 yaş büyük bir erkeği beğenmem ama 10 yaş olabiliyor ya bazen yaşıtlarımızla anlaşamıyoruz çünkü
11 Yorumla- 6 ay
👍
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
6 ayKesinlikle suç değil! Herkesin zevki farklı, neyi seviyorsan onu yaşa. Önemli olan kendini iyi hissetmen, başkalarının ne dediği değil.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
6 ay
Okey bacim.
10 Yorumla
6 ayHöst, Bu Z kuşağının gözünü kocalarımıza dikmesi hiç hoş değil
42 Yorumla
Soran6 aySenin kocani napayim abla bak dalgana
- 6 ay
Bakıyorum dalgama canım sorun yok
Gizli Üye(18-24)6 ayDış görünüş çok aldatıcıdır. 15-20 yaş büyük olduğuna aldanma her bku yaşayıp ve bir noktadan sonra helal süt emmis kız bulurlar sonra onunda hayatının içine ederler
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
6 ayNormal ya. Zaten kızlar 1-2 yaşta olsa büyüğe yöneliyor. Bazı kızlar en az 8 yaş büyüklere yöneliyor. Her dönemde var bu. Demek ki okgun düşüncelisin ve korunma iç güdün 15-20 yaş büyüklere yöneltiyor.
00 Yorumla 18-19 yaşlarında ki kızlar ile enerjilerimiz uyuyor, kendi yaşıtlarımla enerjilerimiz eşleşmiyo
bide 18 yaşımda iken bana yüklenen sorumluluk 30 yaşında ki insanlarda yoktur öyle söyleyeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayVallaha birini tanıyorum 24 yaşında hem bağımsız aile desteğini ihtiyacı yok hemde saygılı ahlaklı 😂 her erkek değil ama nadir erkekler de var bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. Değil tabiki hatta gayet doğal çünkü bizim yaşımızdaki kadınlarında huyları değişti
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Hep sorumluluk sahibiydim halen öyleyim ama dediğin gibi günümüz maalesef öyle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
6 ayAslinda yaş önemli değil sen maskülen seviyorsun onu da yaşı büyük erkeklerde buluyorsun
10 Yorumla
6 ayBu yeni bir şey değil aslında, yıllardır bu hep böyle olmuştur
10 Yorumla
6 ayAynı zamanda kaşar oluyorlar haberin olsun çok yol kattetmis biri oyunculukta oscardır
6 ayDoğru ve yerinde karar kadınların olgunluğu çok erken basliyor
10 Yorumla
m 6 ayHaklısın. Aynı sebepten ötürü ben de kendi yaşıtlarıma zerre ilgi gösteremiyorum istesem de
22 Yorumla
Soran6 ayNapacaz yaslilar daha cekici geliyor bana
- 6 ay
Bana da 🥲
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. 39 yaşındayım. Hep küçük sevgililerim oldu. İki tarafta durumdan hep memnunduk. Erkeklerin olgunlaşma yaşı çok geçe kaldı zamanla. Kızlar daha erken olgunlaşıyor mental olarak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
6 ayKızlar , erkeklerden çok daha önce olgunlaşıyorlar. Erkekler ise ne ilginçtir ki yetiştirilme tarzlarındanmıdır bilmiyorum sorumluluk sıfır , hiç mi hiç aşılanmamış.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
6 aykaş aldırmam, saç ektirmem, sakal şekil vermem, estetik uzak dursun, tırnak bakımı o da neymiş? manikür pedikür mü? aman ha sakın
İşte bunları yapanlara selam olsun
00 Yorumla
6 aySanki günümüz kızları çok feminen de. Feministler kendisi erkeksilik öldürür, erkeksi erkek istemiyoruz diyorlar. Kendinizle çelişiyorsunuz.
02 Yorumla- 6 ay
Günümüz kızları çok erkeksi
Soran6 ayFarkli bir bakis acisi
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. 20 li yaslarda da gayet normal tipler var bence haklarini yemeyelim. ama feminen tipler eskiden oran olarak neredeyse yoktu simdi baya var haklisin.
01 Yorumla
Soran6 ayYani evet ben biraz genelleme yaptim tabi ama cok karsilastim
- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
6 ayBu suç ya da gariplik değil. Daha olgun sorumluluk alan insanlar her kesim tarafindan sevilir. Burada yaş belirliyici değildir.
03 Yorumla
Soran6 ayEvet genelde yaslilar oyle oluyor diye genelleme yaptim sanirik
- 6 ay
Yaş belirliyici olur ama önemli olan karakterdir.
Soran6 ayEvet haklisin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ay20 yaş büyük biri ile nasıl anlaşacaksın ilerki yıllarda adam 50 olunca sen 30 olacaksın bunu böyle düşün
02 Yorumla
Soran6 ayEvet zaten ilgim var ama iliski yasamadim hic
- 6 ay
İlişki yaşamadın bende yüzden en fazla senden 10 yaş büyük biri olması lazım 20 yaş büyükler kullanır bu durumunu
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
6 aybence yaşla alakası yok. biz 20li yaşlardayken aşk meşk sevgililik daha güzeldi. şimdikiler konusma tarzı, mesajlasma tarzı, lakayıt itici uslupları kötü ve karsısındaki degil normal insana bile deger verme yok gibi.
11 Yorumla
Soran6 ayOlabilir evet
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
6 ayDokunmayın be yirmili yaşlardaki beylere.
Onlar aslandır aslan, otuz olup yaşlanana kadar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 aykendimi bildim bileli kendimden 1 yaş büyük erkeklerden bile nefret ettim. 15 yaşımdayken de 30 yaşımdayken de böyleydi. siz nasıl sevebiliyosunuz aklım almıyor ıyyy
20 Yorumla
6 ayBu bir heves bende öyleydim zamanla geçiyor gözüne çok yaşlı geliyorlar ömür tüketiyorlar
01 Yorumla
Soran6 aySanirim zaten oncesinde yoktu
Büyük erkeklerin işine gelir yani tabiki evet derler suç değil de evlen kimseyi ilgilendirmez olan sana olur kimsenin umrunda değil şahsen 😂
00 YorumlaLan nedense ben kızlara sorduğumda çok büyüksün diyor acaba bu işte bir yanlişlik mi var yoksa siz trollmusunuz
022 YorumlaNası konüşünnnnlan sen buda duymim kırarım bacaklarını
01 Yorumla
Soran6 ayHahahhaha
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
6 ayŞebeke suyuna ne kattılarsa erkekler prenses oldular birden 😄
02 Yorumla
Soran6 ayBilemedim her seye eriniyorlar ilgi vekkiyorlar trip atiyorlar
- 6 ay
Annelerinin kuzuları onlar 😄
- Devamını Gör (147)
Devamını Gör(192)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 20'li yaşlardaki erkekler çok feminenleşti, yaşça büyük erkekleri beğenmemiz suç mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler