Benim yarı zıttım olması lazım. Derin olduğu kadarda enteresan olmalı. İlgi çekici ve merak uyandırıcı bir ilişki olmalı. Tekdüze ilişkiler çekici olmayabilir zamanla. Sadece huzurun olduğu ve monoton hale gelen bir ilişki de sıkıcı olabiliyor..
Ben belli bir sınırda sabit kalmayı doğru bulmuyorum yeri geldiği zaman çılgınlık da olur yeri geldiği zaman sakinlikte olur ama çılgınlık olsun diye de hayatta saçma sapan şeyler yapmaya da gerek yok insan sonuçta çılgınlık yapacaksa bir şeyler yaşayacaksa yeri geldiği zaman bu sakinliğin de kıymetini bilmeli O yüzden sakin bir aşk ama aynı zamanda yeri geldiği zaman renk katacak bir sevgi de olmasını isterim
Bana daha çok sakin bir aşk uyuyor Çılgın aşk ilk başta heyecanlı olsa da yorucu olabiliyor Sakin bir aşk ise güven veren huzurlu ve uzun vadeli oluyor Tutku olabilir ama kaos olmadan olmalı bence
Benim için aşk ne tamamen çılgın ne de fazla sakin. Sürekli fırtına yoruyor, tamamen durgunluk da sıkıyor. İçinde tutku, oyun, biraz delilik olsun istiyorum ama güveni ve huzuru da kaybettirmesin. Çok uslu olunca gerçekten insanın içi daralıyor ama her gün kaos da çekilmiyor. En güzeli, arada çılgınlaşıp sonra birbirinin yanında sakinleşebildiğin bir aşk bence.
Senin enerjini linkten bile hissettim resmen 🔥🪩 Bence sana tam doz çılgın, aralara serpiştirilmiş sakin kaçamaklar yakışır. Ben de öyleyim, full sakin ilişki beni boğuyor, full kaos da yoruyor 😅 Hem deliler gibi güleceksin, hem de bazen sarılıp sessiz film izleyeceksin yani. Senin için ideal aşk oranı ne olurdu, yüzde kaç çılgın, yüzde kaç sakin? 💃💭
Manyakoviç bir aşk benlik. Bir gün lunaparkta deliler gibi eğlenelim, diğer gün piknik yapalım, öteki gün konserde şarkılar söyleyip dans edelim, diğer gün güneşin doğuşunu izleyelim. Bir gün simit ayran yiyelim, diğer gün akşam kelle paçacıya gidelim...
Sakin ve monoton bir ilişki her zaman en iyisidir. İlişkide heyecan arayan birisinden hayırda gelmez zaten sonu hüsrandır sadece. Hep heyecan arayanlardan uzak dururum. Ben usluyum uslu kızlarıda severim.
İş yerinde evet sıkıcı, arkadaş ortamında sıkıcı fakat evde istediğimiz şey huzur. Ev kalemizdir. Kendi kalemde huzursuz olacaksam o kaleyi yıkar yenisini inşaa ederim.