Sevgilim eskileri hiç anlatmaz. Zorla biraz anlattirdim sonra da içten içe kıskanmaya üzülmeye başladım keşke anlattırmasaydım yaaa
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)5 aySorulmadığı sürece sormam ama bir tanesinde ona sormadan ben bir şekilde öğrendim. Daha doğrusu eski sevgilisi ile muhatap oldum. O kendini benimle mukayese eder gibi “ Seninle sevgili olurken amacı neydi?”dedi. İkisinin de demesine göre benden önceki ile ciddi bir ilişkisi varmış. Ben de eski sevgilisine “ Seninle sevgili olurken amacı neydi?” dedim. Suspus oldu. Cevap vermedi. Soruyu da iğrenç buldum. Onunla olan beni alakadar etmezmiş, haddimi bilecekmişim. Öyle dedi o zamanki eski sevgilim ama bana bunun üstüne kendi geçmiş ilişkilerimle ilgili sorular sordu ve ben cevapladım. Bir de o sorabilir sana ama sen soramazsın dedi. E ben o zaman kimim diye düşünüp ve niye kimse bana karşı haddini bilmiyor madem diye üstüne vardım. Bu defa da adım kendimi onunla kıyaslıyor oldum. Kıyaslattırma madem. Onun dışında kimseden böyle bir şey duymadım. Tek sevgilim o olmadı. Kimse de bana seni alakadar etmez, haddini bil diye cümle de kurmadı. Kendimi mukayese edilirken bulmadım. Gerçi bir başkası da ben ayrıldıktan sonra beni içip içip arayıp benden önceki sevgilisiyle mukayese etmişti. Yazarken şimdi aklıma geldi. Bir de kadınlar cinsellik yaşadığı kişiyi unutamaz der erkekler. Sanki kendileri unutuyor. 😹😹O da değil de haddimi bildiren kişi üstüne gittikçe öğrendim ki üniversite zamanı benden önceki ile aynı evde yaşamış. Her neyse ona da “ Madem öyle içip içip beni aramak yerine onu ara ve dönmeye çalış.” demiştim kendimi mukayese etmek yerine. Yani bu kadar mükemmeldi de niye bitmiş diye düşündüm onda. Haddimi bildiren eski sevgilim dışında da her sevgili olduğum kişide de böyle düşünüp kendimi kıyas yapma gereği duymadım. Dediğim gibi benden öncekilerle iyi bir ilişkisi olsa zaten bana gelmezdi. Onunla devam ederdi. Böyle saçma sapan kıyaslara lüzum yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Zırt pirt ortaya dökülen eski sevgili laflarından hoşlanmam. Sormam da zırt pırt anlatıyorsa zaten orada sorun vardir. Bana gelip de eski sevgilime şunu yaptım, şunlar şunlar oldu tarzında konuşan biriyle de sevgili olamam zaten. İlişkinin başında bir şeyler konuşuldu ve konu kapandıysa sorun yok. Ama diğer türlü rahatsiz edici bir durum
10 Yorumla
Geçmiş geçmişte kaldı, demek ki geçmemiş. Birgün herkes başkasının eski sevgilisiyle evlenecek😀 sen onun geçmişindeki kızlarla neden kendini kıyaslıyorsun? üzüldün mü? Saçmalama sen daha güzelsin. Demek ki bu yüzden senin yanında eski sevgilisi güzel olsaydı onun yanında olurdu knka . Onlar için güzellik önemli
010 Yorumla
Soran5 ayHayır ya ben kendime çok güveniyorum. Hayatındaki güzellik olsun başka konular olsun en donanımlı kadın olduğuma eminim kıyas bile yapmıyorum. Sadece bizim ilişki uzak mesafe. Ayda 1 geliyor yanıma. Kızla okuldan tanışmış ve yan sınıfındaymış. Düşününce kendime bi üzüldüm. İlk zamanlar görüşmediğimiz için 6 ay konuşup 3 ay flortlesip sonunda goruştukten sonra sevgili olduk. Üzücü yani
- 5 ay
Seni anlayabiliyorum böyle düşünmen ve hissetmen normal, çünkü insan ister istemez.
Kendi kafasında böyle şeyler kurabilir sen şimdi diyorsun ki benden önceki sevgilisi, güzel, akıllı zarif, bir kız. Neden beni sevdi benimle evlenmek istedi diye düşünmen normal, bunu anlayabilirim.
Demek ki onun için güzel, akıllı, zeki, zarif ya da böyle özelliklere takılan birisi degil, demek ki eski sevgilisini çok sevmemiş. Seni çok seviyor demek ki üzülme diye anlatmak istememiş olabilir. Güzellik her şey degildir. Belki eski sevgilisi güzel ama kalbi kötüydü nerden bileceksin ? Bilemezsin tanımıyorsun. İnsanların dış görünüşüne bakarsan sen daha çok hata yaparsın. Senin yerinde olsam bende kafamda kurardım böyle düşünürdüm bu yüzden anlayabilirim ama bu kadar kafana takma , onunla mutlu olsaydı, onun yanında olurdu. Demek ki seninle mutlu senin yanında böyle düşün.
Soran5 ayHayır yanlış anlaşıldım sanırım. Hayatındaki en güzel kadın ben olduğuma eminim demiştim. Yani güzellik vs çok etken olduğunu düşünmüyorum zaten. İlişkisi uzun ve tanışma hikayeleri vs beni rahatsız ediyor. Sevgilim sadakate çok önem veriyor. Eski ilişkisi de aldatmış. Bunu yapan biriyle kendimi kıyaslamam bile. Sadece uzak olduğumuz için ben yanında olamadığım için üzülüyorum
- 5 ay
Kendin söyledin Eski kız arkadaşı onu aldatmış böyle ucuz birisiyle kendini kıyaslama zaten , birgün herkes bir başkasının eski sevgilisiyle evlenecek. Uzak oldugunuz için mi üzülüyorsun. Buna bir çare yok. Sürekli o senin yanına gelmez. Sürekli sen onun yanına gidemezsin. Ya hemen evlenceksiniz ya da böyle ilişki yürümez. Uzak mesafe ilişkisi olmaz zaten knka. Yani ne kadar biribirinizi sevsenizde gözden uzak olan kalptende uzak olur bu gerçek bir şey. İstedigin zaman arayamazsın, bir şey olsa paylaşamazsın yani anladın mı? Ya ayrıl bitir ya da evlen gitsin. ya da tamamen bitir en saglıklısı bu kendini yorma , pskolojini bozma. Demek ki nasip ve kısmet degilmiş. Demek ki kaderinde o degil bir başkası var. Böyle düşün.
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Biraz kıskanırım ama bunu içimde yaşarım çok büyütmem geçmiş geçmişte kalmıştır sonuçta herkesin bir hikayesi var ama sevdiğim insanın başkalarıyla yaşadıklarını düşünmek insanın hoşuna gitmiyor merak ederim ama kurcalamam çünkü bugünü ve bana nasıl davrandığı daha önemli
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Sevgilinin geçmişini duyunca içinin burkulması o kadar normal ki, kendini suçlama sakın 🙈 Kalbini verdiğin biriyle ilgili her detaya hassas olman çok doğal. Ama unutma, o ilişkiler bitmiş, sen şu an hayatındaki özel kişisin 💖 Geçmişi değil, seninle bugün kurduğu bağ önemli. Sen eski ilişkilerini anlatınca ne hissediyorsun, düşündün mü hiç?
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u 5 aygeçmişi beni alakadar etmez
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu konuda hep şunu söylerim. Karnının ağrıma ihtimali varsa eskileri kurcalamayacaksın. Çocukta bilerek anlatmamış karnın ağrımasın diye, ama sen kaşınmışsın.
Bende biraz sevgilin tavırlıyım eskileri anlatmam çok kaşınan olursa ona anlatırım. Sonra surat asmaya başlayınca da şunu söylerim "Ne takıyorsun kafana geçmiş bitmiş hepsi, şu an yanımda kim var onlar kıskansın"
00 Yorumlaanlatılmamalı ama eğer anlatılacaksa da akılda kalacağı bilinmeli. ve bunları yatakta libido arttırmak için kullanmak lazım yoksa tam tersi etki için olursa ayrılık gelir. Kıyaslama asla yapılmamalı
02 Yorumla
Soran5 ayYa öyle bir şey değildi bahsettiğim tövbe tövbe
5 aybenim sürekli aklıma gelir yani onun o ilişkisinde yaptıkları falan aklıma gelir ve sürekli kafamda düşünürüm ben biraz takıntılı ve çok düşünen birisiyim o yüzden kıskanırım baya hatta dışada vururum. maalesef elimde değil.
00 Yorumla
5 ayBenim, unutturamayıp (yerine daha baskın şekilde geçemeyip) da mağlup olduğum bir tek eski ilişki oldu. O da, zaten alın o kızı umrumda bile olmaz yani, sadece güzellik olarak kadın, duygusal zeka vs sıfır. önemsiz bi durum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Geçmiş geçmişte kalmış ne diye ısrarla geçmişi karıştırıyorsunuz birini seviyosan onu geçmişiyle seveceksin geçmiş gitmiş yaşadığınız ana ve sonrasına bakacaksın geçmişi merak edersen böyle üzülürsün işte
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Ben kıskanmıyorum soğuyorum ya. Anlatmasını istemem zaten, ama konusu açılır anlatırsa ve böyle detay falan verirse ıy soğurum direkt. Geçmişi çöp gibi olan erkeği ne yapayım
10 Yorumla
5 ayKendinize dert arıyorsunuz sanırım. Adı üstünde geçmiş. Adamın karsisina ilk siz ciksaydiniz o zaman o da sevgili yapmasaydi. Nasil ki bu sizin için imkansızsa onun içinde bazı şeyler imkansız. O yüzden siz sizden sonrasına bakin. Olmuşla ölmüşün çaresi yok
00 YorumlaBen de eşime anlattırdım eski sevgililerini ilişkilerini vs... Ama pişmanlık duymadım... Kıskançlık hele hele hiç olmadı..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. benden öncekini kıskansam ne olacak onları değiştirme ya da engelleme imkanım var mı yok çünkü daha zamanda yolculuk yapamıyoruz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
5 ayEvet aşırı kıskancım mesela anlattırırımm ama alttan alta laf atarım bazen fjnfbf
02 Yorumla- 5 ay
*alttan alttan
Soran5 ayO kadar zor anlattırdım ki sonra da zaten kavga ettik ehfkfhfk içim içimi yese de bidaha bu konuda ağzımı açamam keşke laf atabilsemmm
Aşk İlişkileri konusunda 787 cevap paylaştı. Benden önceyi asla sorgulamam ama olur da o eskiler benim huzurumu kaçırırsa olay çıkarırım
112 Yorumla
5 ayAdı üzerinde eski neden kıskanayım ki , eskisi beni kıskansın
11 Yorumla
5 ayEvet. Hele ileri giden şeyler yaşamışsa (öpüşme, cinsellik vs.) Düşündükçe sinirlenirim
10 YorumlaErkek adamın eski sevgilisi olmaz eşi olur biz senin sevgilin gibi gevşek değiliz kardes
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hiç kiskanmam olmuş bitmiş bazen öyle özel hissettirirsin ki ne eski kalır ne yeni
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
5 ayDemekki çocuk çok hassas ve duygusalmış..
Geçmişi kurcalamam ben.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı.
5 ayKıskanmak demeyelim ama beni üzer hemde fazlası ile
00 Yorumla Sevgilime sarıldığını, öptüğünü bilmek ya da düşünmek benim kıskançlık damarlarımı patlatır😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayBirlikte mutlu olmaya hayatın tadını çıkarmaya bakarım hiç kurcalamak maziyi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Sevgilim olsaydı eski ilişkilerinin olmasını istemezdim benim de hiç ilişkim olmadı ben onun ilki oluyum o da benim ilkim olsun istiyorum
00 Yorumla
5 ayBen kıskanç biriyim o yüzden hem dürüstlük için anlat derim anlatınca da boğmak isterim
01 Yorumla
5 ayEskilerden bihaber olmak daha huzurlu olur. Yoksa insan dayanamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 aySeni çok iyi anlıyorum eskiden arkadaştık bizde ondan dolayı her şeyini biliyorum hatta eski sevgilisinin fotoğrafını bile gormuslugum var. Hâlâ ara ada aklıma gelip sinirleniyorum aşamadığım bir şey
06 Yorumla
Cevap sahibi5 ay@Cebeufuk arkadaşken evet bende ona bi iki erkekten bahsetmistim
Cevap sahibi5 ay@Cebeufuk cinsel bi ilişki degildi de unutamadıgı biriydi
Cevap sahibi5 ay@Cebeufuk bencede
Gizli Üye(30-35)5 ayBenimki evlenmeden önce tüm herşeyini anlattı bana hatta eski sevgililerinden birini bir düğünde gördüm kadınla bakıştılar uzaktan hiç koskançlık etmedim niye kıskancam karısı benim… o öyleeee baksın uzaktan 😀
00 Yorumla
5 ayVar olmadığım bir zamanın hesabını sormam merak etmem.
01 Yorumla
Soran5 ayHesabını neden sorayım canım. Zaten az çok nasıl bir insan olduğunu da biliyorum kıskanacak çok bir durum yok. Sadece tanistiigi şekli duyunca biz uzak mesafeyiz oyundan falan tanıştık bi tık üzüldümm öyle olunca
5 ayEvet, kıskanırım. Onu geç, platonik aşık olduğum kişininkini bile kıskanıyorum.
00 Yorumla
5 ayvalla sevgilim olmadığı için sorun yok kafam rahat :D
00 Yorumla
5 ayne haltlar yemiş :) çoğu palavradır onların inanma
014 Yorumla
Soran5 ayYaptığı şeyleri dinleyecek kadar geniş değiliz. Sevgilimm de o tarz bi insan değil. Sadece nerdenn tanışıp sevgili olduğunu biliyorum. Onu da kıskandımm
- 5 ay
:) o tarz insan değil demek. zükünü mü kestir miş ?
Soran5 ayNiye tutamıyor mu erkekler kendilerini. Bizim uzun ilişki ama ben istemedikçe bir adım öteye gitmez
- 5 ay
ne kadar uzun oldu ?
Soran5 ay1 buçuk sene
- 5 ay
hiç öpüşmediniz mi?
Soran5 ayYa özelimizi burada anlatacak değilim
- 5 ay
:) hani o öyle biri değildi
Soran5 ayYa kardeşim zükünu mu kestirmiş diyeceğin biri değil. Senin için öpüşmek azginliktan zük dediğin şeyle mi alakalı. Seversen sınırında yaşadığın şeyler ne haltlar yemiş diye bahsedeceğin bir şey mi?
- 5 ay
:) sizi gidiler sizi. sınırda yaşanıyormuş muş. o öyle biri değilmiş :)
kendini kandırıyorsun.
seviyoruz sevgiliyiz diye yakınlaşmaya bahane uyduruyorsunuz. zaten sıkıntı olan da insanın kendini kandırması. sınırında dediğiniz şeylerde yanlış olmasına rağmen seviyorum der normalleştirirsin. her defasında biraz daha ilerlediğinizin de farkına varmazsın. biraz daha ileri gidince zaten evleneceğiz kocam olacak demeye başlarsın.
Soran5 ayProfilinde o fotografla ve cinsellikten başka bir şey düşünemeyen beyninle çok konuşma kapa çeneni. İstersem evlenmeyecek olsam da yaşarım yaşayacağımı sana mi kaldı hesabını sormak
- 5 ay
:) bak insan gibi uyarmakta suç :) hiç bişey yaşayamazsın çok kızarım bak. sinir etme beni :)
Soran5 ayGit bacını uyar maazallah evlenecek diye kandırılır farkına varmaz sonra bi bakmışsın dayı olmuşsun. Yürü git işine sinirlenecekmiş belli ki abazasın burada sağlıklı düşünebilen erkek görünce dayanamayıp illa ara bozacaksın. Defol haydeee
- 5 ay
Nasılda birden çirkefleştin. sakin olsana. kötü bişey demedim sana.
sadece melek gibi gördüğün sevgilin bir erkek vede sana masumca gelen yanlışlar da aslında yanlış. sınırda dediklerini dahi yaptıkça aranızdaki saygı düzeyinin ve bağın inceldiğini zamanla farkedeceksin. sende o eskilerin arasına karışırsan daha çok üzülürsün. ben istemezsem yapmaz dediği şeyleri istetir sana farkına bile varmazsın. o öyle biri değil deme. nefsi olan bir insan o da , sende öylesin. ya kendini kandırma ben yaptım ben istedim de.
- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
5 ayCok kıskanırım kudururum
11 Yorumla Sen kendininkileri anlattın mı?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hepsini bırakıp bana gelmiş onlar beni kıskansın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
5 ayAnlatmasa daha iyi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Kıskanmam neden kıskanayım ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
5 ayDozunda bilmek isterim, fazla kurcalamam
03 Yorumla- 5 ay
- 5 ay
*akraba
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayYani kiminle ne yaşadığına bağlı biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayİşte bu yüzden ciddi ilişki yapmıyorum. Ne gerek var. Artık mı toplayalım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kıskanmam çünkü bilmem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Benden sonrası beni ilgilendirir
00 YorumlaHiç açma bence o konuları, önüne bak derim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayır benden önce olmuş bitmiş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
5 ayYani kıskanma olmaz da bir kıyas durumu olabilir
00 Yorumla
5 ayTabiki de kıskanırım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
5 ayHayır. Öyle ilişki yürümez.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
5 ayHayır geçmiş geçmişte kalmıştır
00 Yorumla
5 ayBu yüzden geçmişi sorgulamamalıyız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayKıskanmıyorum sonuç önemli 🦋
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayFazla merak iyi değil demişler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
5 ayEski ilişkisi olmamali
00 Yorumla Okuduğum kitabın kapağını bir daha açmam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
5 ayGeçmişe takilmam
00 Yorumla
5 ayEskiler eskide kaldı
013 Yorumla- 5 ay
- 5 ay
- 5 ay
- 5 ay
- 5 ay
- 5 ay
Sevgilim yok
00 Yorumla
5 ayKıskanırım 😒