Aşk İlişkileri Eski sevgilinizi kıskanır mısınız? Aynis_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Başkası ile görseniz vs Güncellemeler+1 yıl Erkekler umrumda olmaz demeyin delirdiğinizi biliyoruz sizinde hiçbir şey umrumuzda değil sanki mal mal takilmayinmk Eski sevgilinizi kıskanır mısınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Hayır eski sevgilimi kıskanmam benim için zaten bitmiş bir şey yani hayatımdan çoktan çıkardığım birini zaten kıskanmazdım. umursamazdım 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Yoo çöp gibi gördüğüm insanı niye kıskanayım 🤔 Konteynere attığı çöpünü kıskanan yoktur heralde 😂 0 1 Yorumla Aynis_ +1 yıl Oyyy aşkım yaaaa Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Hayatımda olmayan kimse umurumda olmaz. Hatta çoğu zaman kendimden başkası da umrumda olmaz. 0 2 Yorumla Aynis_ +1 yıl Güzelmis psikoloji okuyorum senin kafaya gelemedim ben Yorumla Sciencelover +1 yıl Felsefe anlamında yaklaşman gerekir bana psikoloji sonra halledilir. Çok yüzeysel şeylere değil daha derinlemesine bir pencereden bakmalıyız. Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Kıskanmam diyen hiç sevmemiştir deli gibi kıskanıyom ben 0 1 Yorumla Aynis_ +1 yıl Biliyorum seni Yorumla
NatureCycle Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sevgilinin eskisi olmaz bende, bir tane olur ömürlük olur. 1 1 Yorumla Zkkzk +1 yıl Vayyy beee böyle seven kaldımı 😂😂🤣🤣 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Hayır neden kıskanayım, eski sevgilimin oğlu var mesela çok tatlı 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. hatırlamak anmaktır o yüzden değmez hiç bir duyguya 0 0 Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl kıskanır mıyım emin değilim ama içime bi öküz oturur yani o kesin 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl adı üstünde eskibir önemi yok geri de kaldı.. 0 0 Yorumla
Meridami Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl ayrilmissam vardir sebebi. bastan asagi degisse arkami dönüp bakmam 0 0 Yorumla
KedimBenVeYatağım_ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ne tamam yesin neden kıskanayım 0 1 Yorumla Aynis_ +1 yıl Ne booook yerse yesin mi yazdın beybi Yorumla
priashairp Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl duruma göre tadım kaçabilir 0 1 Yorumla Aynis_ +1 yıl Demi kaçıyor Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Umrumda değil valla 😂 0 2 Yorumla Aynis_ +1 yıl Nasıl oluyor o Yorumla greenmilitary +1 yıl Bilmem, ben umursamam yani. Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Hayır biten bitmiştir kıskanarak ona değer vermem 0 0 Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Eskileri kıskanmak gibi bir huyum yok 0 0 Yorumla
UgROzcN Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 65% +1 yıl asla neden kıskanıyım eski işte adı üstünde 0 0 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır, mutlu olsun. 0 8 Yorumla Aynis_ +1 yıl Mutlu olamaya layık biri değilse aşkım Yorumla madina1 +1 yıl Canı cehenneme o zaman Yorumla Aynis_ +1 yıl İşte çok sinir ediyor aşko Yorumla madina1 +1 yıl Amaan boş ver elini sallasan ellisi Yorumla Aynis_ +1 yıl Aşkım zaten sevdiğimden değil benimle neden olmadi diye kıskanıyorum Yorumla madina1 +1 yıl Gönlü başkasındaysa seninle zaten olamaz. Biz yıkıklar olarak dernek kuralım en iyisi Yorumla Aynis_ +1 yıl Olur bebeğim ben başkan olurum ☹️ Yorumla madina1 +1 yıl :') Yorumla
ankaralı0507 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Kıskanırım deli gibi 0 0 Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. Hayir kiskanmam. 0 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Mutluysa evet 0 0 Yorumla
MuzluSoda8181 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı. Cıks bana ne 0 0 Yorumla
Clonell Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Sevgilim olmadı 0 8 Yorumla Aynis_ +1 yıl Olmuştur Yorumla Clonell +1 yıl Olmadı Yorumla Aynis_ +1 yıl İyi sakın aşık olma çok kötü bir duygu iyi diyenler yalan söylüyor Yorumla Clonell +1 yıl İstesemde olamıyorum aşık öyle bir yeteneğim var Yorumla Aynis_ +1 yıl Büyük konuşma çarpılırsin Yorumla Clonell +1 yıl Konuşuyorum sıkıntı yok Yorumla Aynis_ +1 yıl Beş yıl sonra aşık olucan knkk Yorumla Clonell +1 yıl Olmam sağol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hayır eski sevgilimi kıskanmam benim için zaten bitmiş bir şey yani hayatımdan çoktan çıkardığım birini zaten kıskanmazdım. umursamazdım
Yoo çöp gibi gördüğüm insanı niye kıskanayım 🤔 Konteynere attığı çöpünü kıskanan yoktur heralde 😂
Oyyy aşkım yaaaa
Hayatımda olmayan kimse umurumda olmaz. Hatta çoğu zaman kendimden başkası da umrumda olmaz.
Güzelmis psikoloji okuyorum senin kafaya gelemedim ben
Felsefe anlamında yaklaşman gerekir bana psikoloji sonra halledilir. Çok yüzeysel şeylere değil daha derinlemesine bir pencereden bakmalıyız.
Kıskanmam diyen hiç sevmemiştir deli gibi kıskanıyom ben
Biliyorum seni
Sevgilinin eskisi olmaz bende, bir tane olur ömürlük olur.
Vayyy beee böyle seven kaldımı 😂😂🤣🤣
Hayır neden kıskanayım, eski sevgilimin oğlu var mesela çok tatlı
hatırlamak anmaktır o yüzden değmez hiç bir duyguya
kıskanır mıyım emin değilim ama içime bi öküz oturur yani o kesin
adı üstünde eski
bir önemi yok geri de kaldı..
ayrilmissam vardir sebebi. bastan asagi degisse arkami dönüp bakmam
Ne tamam yesin neden kıskanayım
Ne booook yerse yesin mi yazdın beybi
duruma göre tadım kaçabilir
Demi kaçıyor
Umrumda değil valla 😂
Nasıl oluyor o
Bilmem, ben umursamam yani.
Hayır biten bitmiştir kıskanarak ona değer vermem
Eskileri kıskanmak gibi bir huyum yok
asla neden kıskanıyım eski işte adı üstünde
Hayır, mutlu olsun.
Mutlu olamaya layık biri değilse aşkım
Canı cehenneme o zaman
İşte çok sinir ediyor aşko
Amaan boş ver elini sallasan ellisi
Aşkım zaten sevdiğimden değil benimle neden olmadi diye kıskanıyorum
Gönlü başkasındaysa seninle zaten olamaz. Biz yıkıklar olarak dernek kuralım en iyisi
Olur bebeğim ben başkan olurum ☹️
:')
Kıskanırım deli gibi
Kıskanmam.
Zerre umrumda olmaz.
Kıskanmam
Hayir kiskanmam.
Hayır umursamam
Mutluysa evet
Umrumda olmaz
Kiskanmam
Hayır