Bana kısasın diyosunuz, 170 üstü hatun arıyosunuz. Nasıl bir çelişki bu?
Sadece gülüyorum yorumlarınıza :)
Bir insanı 1.5 yıl görüştükten sonra boyu kısa diye terk ediyorsanız ayrılmanız erkek açısından çok hayırlı olmuş.
Bu sıralar hepimizin gündeminde gündeminde olan Stephen Hawking tekerlikli sandalyeye mahkum bir bilim adamı ama bize öyle şeyler sunuyor ki. Onun deyişiyle o bilincinde özgür.
Başka bir hikaye anlatmak isterim.
1957 yılında Alessandro ve Edi isimli karı-koca dünyaya getirecekleri bebeğin özürlü olacağını öğrenirler. Doktorları bebeği dünyaya getirmeme seçeneğini sunarlar ama aile küçük Andrea'ya sahip çıkmayı tereddütsüz kabul ederler. Küçük Andrea ne yazık ki küçük yaşlarda görme yeteneğini kaybeder. Sonunda ne olur biliyor musunuz. O küçük Andrea dünyanın en büyük tenorlarından biri haline dönüşür. Onu bütün dünya
ANDREA BOCELLI olarak tanıyor.
Çok güzel bir eseriyle hatırlayalım ;
.
Gördüğünüz gibi insanları fiziksel özellikleriyle değil bir bütün olarak görmek gerekir. Her birimiz birer mucizeyiz. Sadece bakmayı bilmek gerekir.
Niye eksilemişler seni anlamadım
Beğenmemişler demek ki
Klasik doktor kapamalarindan bir tane daha👍
@kurubaklava
Eyvallah Baklava.
@feminum
Güzel sözlerinizle beni hak etmediğim şekilde onore ederek mahcup ediyorsunuz.
Karşınızda saygıyla eğiliyorum. Zira o sizin güzelliğinizdir.
Size şunu hatırlatmak isterim. Hepimiz dünyanın güzel bir yer olmasını isteriz ama hepimiz aynı çabayı göstermeyiz. Ben üstüme düşeni yapmaya gayret ediyorum. Sizin gibi güzel insanlardan olumlu tepkiler alabiliyorsam ne mutlu bana.
Değişim isteyenler ancak çaba gösterdikleri zaman başarılı olurlar.
En iyi dileklerimle...
Tevazünüz yine içinizde barındırdığınız insani yönünüzden ve asaletinizden tabi..
o kadar farkındalığı yansıtıyorsunuz ki..
bir büyüğüm olarak örnek alacağım hemen çoğu haslete sahipsiniz.
Est ne eğilmesi..
teşekkür ederim. iyi bir insan olma gayreti içinde barındıran her bireye..
Belki ilerde çocuğun öyle olmayacaktı ve belki sırf bunu yaptığın için çocuğun öyle olacak ilahi adalet diye bişey var ;)
https://i.hizliresim.com/6ZNAok.png
... Hak verdim
31.media.tumblr.com/.../...5mMS9g1tikbino1_500.gif
Seninkinin amacını pek anlamadım
Kendime dedim onu
Saçma bişey demişsin çünkü boy yüzünden adamı terkeden sensin o değil ;) bu söz aslında onun için daha uygun ;)
Kartal candır be. Tipini seveyim onun
Boyunu da sev o zaman ;)
Tamam seveyim de 170 hatun varken altını ister misin :D
Bu boy sorunu çok fazla bakış açısına açık olmalı dıye dusunuyorum. Ben kendım 1.78 boyunda bır bayanım. Kı bundan 3 sene oncekı erkek arkadasım 1.90 dı ve yeterınce mutlu degıldık kı onunla evlensem evet cocuklarım cok uzun olurdu fakat mutluluk lazım bana uzun uzun boy takıntısı degıl. sımdıkı erkek arkadasım benden bır kaç cm kısa kı bu benım umrumda degıl. benı mutlu edıyor boyu kısa fakat mutluluugumuz ucun. bence bu takıntını aşmalısın dıye dusunuyorum :)
Hm. Güzel bir yorum olmuş. Allah mesud etsinn
Bnde ıq testi yaptircam cocuguma yazik ahahah :D
Bu da iyi fikir valla sahısal zeka olmalı
Ahaha :D hatta banka hesabinada bakmak lazim genleri fakir olmasin cocugun :D
Ahahahahhhahah +1+1+1
Hep cocugu dusundugumden yoksa :D
Düşünceli ^^ ideal anneyiz bizz
Ahahahah :D saka bir yana boya belli olmuyor takilma pek
Ya amcaya ceker bodur kalirsa :D
Hayırlısı be gülüm :))))
Cevap
138Cevap
Ya bırak sen çoçuğu felan düşünmüyordum , sen kendini başkaları tarafından yakıştırılıp yakıştırılamayacağını düşünüp atmışsın işte çoçuğu.
Çoçuğunuzu düşünecek olsaydın , çoçuğun olduğunda yüzmeye felan yazdırırsın olur sana kapı gibi 1.80 ve üstü.
Çoçuğunu düşünmüşmüş
Çocuk mecbur mu uğraşmaya
Ya bırak ya. Boyu yüzünden terketmiş , Allahım Ya Rabbim. Ulan sen hiç sevdinmiki çoçuğu , gönül eylendirdin baktınki iş ciddiye biniyo , söktün attın. Bidene utanmadan vicdanını rahatlatmak için yazdığı bahaneye bak ya dalga geçer gibi boyu uzun değilmiş.
Tiksiniyorum ya sen ve senin gibilerden. Egoist kendini beğenmiş
Az bile söyledim.
siz kızları hiç anlamıyorum nasıl bir mahlukatsıınz acaba insanları rencide ediyosunuz yazıkk sankisen çok uzunmuşunda bende sana söyliyim rencide etmek haa senin boy 1.60 seks yaparken hiçte iyi değil keşkem 170 olsaydın çünkü erkekler kısa boylu kızlardan zevk almazlar şekrim
Aksine kısa iyi sevişince anlarsın ;)
canım abartısız 10 'a yakın kızla beraber oldumm içlerinden 2 ,3 tanesi kısaydı seks yaprken iyice alamıyolardı ve kendim onların üzerindeyken rahat edemiyorumm bazı pozisyonlarda hiçte iyii değilerdilerr düşün ben 180 boyundayım 155 , 160 kızla rahat edemiyodumm anlıyacağın altımdaa kayboluyolardıı
Asdfgasdfadfggad tamam liseli
He yav he.
Kendisi bilinçli yetkili bir anne adayına benziyor bu yüzden aldığı o harika karardan ötürü kendisini tebrik etmek istiyorum. Ve güncellemesine özel olaraktan şunları ekliyorum. Umarım dünyadaki en uzun ama kişiliksiz bir adamla evlenir. Doğacak çocuğu da babasının iki katı olmasını ve kişiliksizliği babasına çekmesini umuyorum afiyet olsun kısa boylu kız.
İyi bir şey mi dedin kötü bir şey mi bilemedim sonlara doğru karıştı :D
Şair ilk baştaki ironiyi çözemeyenlere sonda ipucu bıraktı :) Şunu söyleyeyim sorun sahte mi yoksa gerçekten böyle bir karar aldın mı anlamakta zorlanıyorum. Ancak doğru kabul ederek cevaplıyorum. Annesi Babası kısa boylu olup uzun boylu evlatları olan kişilerde var. Sanırım Dna Rna + doğumdan sonra çocuğun beslenmesiyle alakalı bir faktör daha var. Ayrıca şunu düşün bir evladın var boyu uzun ama hastalığa yakalandı tekerlekli sandalyeye mahkum oldu. Buna rağmen çocuğunun uzun olmasına sevinecek misin? Kısaca önce sağlıklı olmasını dilemelisin bu kısmı düşünememişsin. Sevgilinden ayrıldığına göre onu bir sevgili olarak sevmediğini düşünüyorum bu yüzden iyi olmuş ayrılman.
Evet haklısın bu konuda. Sağlığı önemli
boyo yozondon sovgolomdon soğodom hoksoz moyom?
https://i.hizliresim.com/N5DXbg.jpg
boyu 160 senın o boyla sogumaya bile hakkın yok ag conosu
Assfghhadghhafgh vay ergen
Cok sacma gerçekten çok sacMa cocugunu spora yonlendirirdn sende madem kisa olucagni dusunuyordun :) cocuk senden iyisini bulursa sasirma :D suna bak cocugumu düşünüyorum ayaga boyu kisa diye sogudum diyor boylariniz gayette uyumlu sen sevmiyormussun cocugu :)
Kanka enfes tespit :D
Sevgilini gerçekten sevip ona değer verseydin 10cm değil 1cm i bile sorun etmezdin. Demekki sevgin yalanmış. Bahane olmuş. Şöyle düşün. o seni ondan 10 cm kısasın bahanesi ile bıraksaydı ne olurdu?
Aynen bunu düşünürdüm.
Kktc kardesim bu soruyu soran ergen degilse ben bisey bilmiyom
Sana hak veriyorum çünkü bende yapmıştım aynısını benimde boyum 1.60 onun 1.70ti onunla gezerken ben utaniyodum bir topuklu giysek aynı boydayiz erkek dediğin uzun olur herzaman iyi yapmışsın hem piyasada daha kısa kızlar var 1.50lik onlar ne güne duruyo kısa erkekler onlarla çıksın 1.60 fazla bile onlara
Kesinlikle kızın dibisin kanka. 150 hatunlarla olsunlar. Liseli gibi gezmenin anlamı yok :D
ben 170 boyundayım o da 170 boyundaydı aynıydık ve hiç topuklu giyme şansım olmamasına rağmen umrumda değildi çünkü onu seviyordum birde bu açıdan değerlendir bence
Mübarek sevgili :))
tabikide :)
Bilmiyorum benim boyum 1,55 sevgilim 1,71 ve senedir beraberiz evet bencede 1,80 falan olsa daha iyi ama onu bu yüzden bırakamam cünkü ilk çıktığımızdan beri boyuna takabilcek kadar az sevmedim onu ve bence bu seni ilgilendirir iyi yapmışsın kendince haklısın karşim
Arkadaşın 175 olsa tanışsalar kötü hissetmez misin?
Ben 1.65 dim eski sevgilim 1.83 dü.
Boy takıntım vardı yanyana gelince benden çok çok uzunmuş gibi hissediyodum ama uzun boylu olması güzeldi tabii. Sonra çok çok farklı nedenlerden ayrıldık.
Manyak doğmamış çocuğunu şimdiden düşünüyon ha iyimiş :D ama ayrılmak için biraz saçma bir neden olmuş
sizin yine normal bence. Kanka öyle deme 170 adamla olmaz :D
Boylar orantılı olmalı tabii ama dediğin gibi çok kısa da olmasın :D
çocuğunun genlerine hala yazık mk ayrılınca bişey değişmeyecek ki yine senin gibi embesil bişey çıkacak
Kişi herkesi kendi gibi bilir
embesilliğine kattıkça katıyorsun ://
evladım yavrum ciğerim çocuğum ben herkesi kendim gibi bilecek olsam senin mükemmel olduğunu düşünürdüm :/
Bir kapak ancak bu kadar cut diye otururdu zaten :)
Ergenler bastı burayı
Boyun 160 180lik sevgili istiyorsun bence insan kendini bilmeli bende 170 bende 2 metre istiyim o zaman ayrica cok sacmasini 1,5 sende boyu dank etmedide son andami etti sen cok mu uzunsunda uzun sevgili istiyorsun boya bakip dis gorunuse bakip asik oluyorsunuz tabi oyle oldugunuzu saniyorsunuz sadece
Helal l*n yaş 19 ama kafa yemin ederim 25+
Bunun yasla degil dusunme yapisiyla alakasi var senin kafana dis gorunusu ask die empoze edenler cok biliyorlar ne yapalim hersey boy mu
Güzel bir düşünce
kızım sen 11 cm topuk mu giyiyorsun benm boyumda 168 sevgilim 178 aramızda 10 cm var ben taş çatlasa 6 cm topuk giyiyorum çünkü seviyorsan eger topuk bahane değil ayriyeten seni görende topuksuz 180 sinde çocuk 170 Allah akıl versin ya
Sen 158 o 168 olsaydı?
sıkıntı yok şekerim
ne alaka boyla yani tek takıldığın şey boy öylemi ne güzel işte topuklu giyince onunla aynı boyda oluyorsunuz hem sende 10 cm topuk giymeseydin bnmde boyum 160 eniştemin boyu187 cm topuklu giymeyince bayğayı bir boy farkı oluyor sonuçta arada 27 cm vr boynum ağrıyo artık yukarı bakmaktan :) sende öyle bir durumla mı karşılaşmak istiyorsn düşünsene evde topuklu giymemişsin eşine aşağıdan bakıyorsn ne kadar kötü bir durum
15 cm fark olması gerekiyo bence. İri yarı adam seviyorum galiba =/
hm olabilir tabi kendin bilirsin sonuçta snn kararın ama 1,5 yıl çıktığın birisiyle boy takıntısı yüzünden ayrılman kötü olmuş sadece boy takıntısı yüzünden mi yoksa başka nedenlerde var mıydı
bir anda bitti, üzgün değilim. Arkadaş kaldık demek ki varmış :)
Hayatındaki herşeyi istediğin yönde kontrol altında tutma çaban doğrusu akıllıca, yadırgamıyorum lakin; çocuğun boyu senle birlikteliğinin başında da aşağı yukarı aynıydı onun için sonuçtaki kararın da bir o kadar dengesiz ce olmuş.. eğriye eğri doğruya doğru.. ilk kararlarını doğru vermen temennisiyle kuzu)
Aslında, ondan ayrılma sebebin tam olarak bu değil..
Konu seninle değil, onunla alakalı.
Ondan ayrılmanı, o sağladı. Fakat, bunu bilerek değil. Farkında olmadan bütün bunlar meydana geldi.
Hayatına devam et, her erkeğe yüz verme. İlgi delisi bir hatun olma.. Kendine iyi bak.
Al o zaman sana şöyle diyeyim Annem 1.60 babam 1.70. Ben 1.78 ve 1 80 de olurum en az. Senin anlcağın çocuğunun genlerine filan yazık değil. Sen sevmiyomuşsun bahane olarak böyle saçma bişeyi bulmuşsun açık ve net
188 olabilirdin ama?
Ben 1.85 olsam o da yeterdi bana ama ben memnunum halimden. Benim sevgilim de biraz daha uzun olsan daha tatlı olurdun deyip duruyo onun boyuda 1.67 ama ayrılmak aklının ucundan bile geçmiyo çünkü seviyo beni sen sevmediğin için bahane bulmuşsun kendine. Allah böyle nasip etmiş itiraz etcek değilim.
Alınıyo musun öyle demesine?
Eh biraz alınıyorum ama yinede yapıcak bişey yok snuçta sevdiğini biliyorum ayrıca aramızda 11 cm var o da yetiversin yani :)
Tek sebep boysa eğer bence de ayrılman iyi olmuş sevgilinin çocuklarının zekasını riske atmamışsın tebrikler ;)
Çık kımık
Haha iyiydi.
Boy için ayrılmışsan zaten sevmiyorsundur hemde 1.5 yıl sonra annem 1.60 boyunda ben 1.72 çocuğuda düşündüğünü zannetmiyorum sen bu boyunla 1.65lik bir erkek bulursun artık😁
Baban mı uzundu? Yok şimdi 187 biriyle konuşuyorum :D
Babamda 1.70 senin ayrılma sebebin boy değil başkasıymış nasıl böyle olabiliyorsunuz ben sevince asla bakmıyorum kimseye istemiyorum demekki sevmemizsim
Çok gülünecek şey okudum;güldüm de... Ama buradaki problem senin bu şekilde bir sorun yaşayabileceğin biriyle ilişki yaşaman olmuş... Adam nasıl uzasın? o. O
Mümkün değil tabii 19dan sonra :D
Sen onu zaten sevmiyormuşun boyu da bahanen olmuş bu kadar basit. Sen onu bırakmışsın uzun istiyosun ya uzun boylusuda sana bakmaz inşallah. Bir insanı boyu uzun diye seviceksen bırak sevme zaten.
Seviyorum ama yine
Sevsen bu sebepten dolayı bırakmazdın. Ben 156yim evet ve sevdiğim çocuk 167 falan ne onun için bir sorun nede benim için birbirimizi seviyoruz ben onu 180 de olsa severdim 160ta ama sen bunu bayağı önemsiyosun demek ki
Hadi ya. Şu an arkadaş olarak konuşuyorum onla aşık değilmişim demek ki
Allah mesud etsin sizi
Teşekkürler sende umarım duygularından emin olursun hatanı anlarsın. Ayrıca boyu senin boyuna uygun sen kısa o uzun hoş durmazdı. Yinede senin fikrin tabi
Ülke ahmak yığını kaynıyor. Taktığınız şeylere bak kimse boyunu seçemez uzatmak için yolları vardır sadece çocuğumun genlerine demişsin ya bir sorun çıkarsa ilerde ya olmazsa bunu hiç düşündün mü önce ülkendeki insanlara bir bak ne dertleri var diye sonra bu boy meselesini dert edin.
Bu da önemli ama bence. Sonra şirinler köyü diyorlar.
boy sebep değil sevgi varsa fedakarlık yapsaydın hafif topuklu giyseydin ya da onun yanında topuklu giymeseydin yürürdü ilişki.
Çocuk ne olacak? ben 170 o 180 olsa olurdu
Evlencekmiydin ki?
ben sevgilimle aynı boydayım ben ne yapayım :D bende diyorum bir 10 cm uzun olaydı diye ama bu sebepten ayrılmak saçma
Sen uzunsun demek ki :)
Genler sadece erkekten gelmez ki. Sana da cekebilir cocuk. Bence sen anne babandan da ayril. Niye seni 1.80 yapmamislar
Onlar da kısa. Uzun olmalarını, uzun olmayı isterdim
Sanırım asıl sorun benim takıntım.. Çok sağol yorumun için ciddi anlamda düşünüp düzelticem bu durumu
ben 174 'üm kendimden kısa boylu bir erkek ile evlenmem
ama 161 olsam ve 170'e kısa diyip evlenmezsem birileri lütfen onun altında başka şeyler arasın...
160 boyun ile sanki bir genetik harikası gibi tavır sergilemende takdire şayan.
kaç cm topuklu ile dolaşiyorsun sen hep de adamdan uzun oluyorsun
Ailen etkilemedi mi? Ben kısa olduğum için o biraz daha uzun olsun istiyorum ama
insan olsun kalbi güzel olsun demiyonuzda 1 90 olsun tamam ama aldatsın sizi daldan dala atlasın kabulmü nede olsa 1 90
Valla endişenize şaştım kaldım. Benim eski eşim 1.70 ti. Bense 1.67 yim. Çocukların ikiside bizi geçti
Sizin yerinizde olsam 180 üstü biriyle evlenirdim :) uzun ömür versin rabim
Hakaret etmek istemem ama iddaa oranı gibi boyun var kalkmış laf ediyorsun.
# Kızın boyu 1.60, hayalindeki erkeğin boyu 1.80, beraberlik 3.30
Asdfghsdgadfg ben uzunum demiyorum ki alınmam :)
uzun birini bulsan yanında çocuğu gibi duracaksın ben sinirlendim ama yani
Saçmalamanın sınırına dayanmışsın bravo çocuk adına sevindim gerçekten senden kurtulmuş
Genleri düşün öyle deme. Uzun boy , sayısal zeka şart
Biliyorum. 150 biriyle evlen o zamann
Ahahahhahh
Sende giiiymeseydin topuklu. Ya da giyince boyle dusunceleri atuxaksin. Dunyada cok ornegi var. V. S. Mankenlerinin sevgilileri napsin. Onlar da senin gibi mi dusunsunler. AAsk ve sevgi bbaskadir. Yurekde hissedilir. Bahane aaramayin.
Onlar uzun ama genler içşn + var benim kısa boyum :)
1.70 üzeri kızlar varken uzun boylu erkek seni ne yapsın pardon? Boşuna yere yakın olandan korkacaksın demiyorlar. Çocuk senden kurtulmuş iyi olmuş^^
180+ biriyle konuşuyorum canım
Kılıfa önem verme önemli olan kişinin kendisidir zaten sen bir insanın boyuna göre aşık olacaksan uzak dur insanlardan ve sevgili olmadan önce düşün
Sen önemsemez misin yan? 150 olsa sevgilin razı olur musun bir düşün bakalım
Ne kadar sigimsonik bir ilişkiymiş o öyle :D ayrıca 160 kıza 170 erkek gider bodursan bodurluğunu bileceksin ama haddini aşmışsın sen bundan sonrakiler muhakkak burnunu sürtecektir emin ol :)
Ben kısaysam o da kısa? Niye çelişkiiii
Çok saçma dayım 1.70 yengem 1.60 erkek kuzenin 1.88-1.93 arası kız kuzenim 1.75-1.80 arası hiç spor falan filanda yok çocuk kurtulmuş senden iyi olmuş
Oha nasıl olmuş bu :D
İhşallah cüce olan insana aşık olursun. Onun için yanarsın. O Cüce senin hiç bir ihtiyacını karşılayamasın ama sen onu bırakamazsın ihşallah o cüce için ölürsün.
Çok komiksin
1.60 boyun var. d sana baktıgı ıcın sanslısın bence :) ki ben 1.79 um benım gibilerinde genlerını dusunmesı lazım o yuzden 1. 70 altındakılere bakmıyoruz :) ;)
Ayyy bakma alt sınır 180 zaten :D 170 biri 185 ister en azx
Hanımefendi Çocuğunuzu 2MT Birinden Yaptığınızı Varsayalım Fakat Çocuk Sakat Doğdu. ya da Süper Bir Güzelllikle 2 MT Boyunda Doğdu Ama Akli Melekeleri Hiç bir Zaman Yerinde Olmayacak Dendi. Yarar Mı Bunlar İşinize?
Hadi Hayırlı İşler ;)
Hayır tabii ki =/
aslında minyon severdimde senin yüzünden soğudum birazcık:D portatif hatun fantezilerim vardı yazık oldu :D
Çoğu kız böyle canım :D
Hayırlısı be qülüm
İroniden anlamayan nesle aşina değiliz. Yarı çıplak foto koyan ergen
Sonuna kadar haklısın canım yaaaa :) bende ayni seyi yapardim
Ahahahaha muaaah bebegimm
hösst ağır ol canım yaaa :d
Piki piki
E madem sana göre kısaydı bir buçuk sene niye zaman geçirdin ki. Bu düşüncen normal ama ilk baştan istemeyecektin o zaman.
Başta bilmiyodum ki
Dikkatli olmalı kanka
bencede senden kurtulmuş kaç boylarda ekek istersin 2 metremi 1.70 çocuk daha ne istiyon
Sen kabul eder miydin =/
neden etmiyim ki boyla ne alakası var hadi senden kısa olsa bir derece
ben. 1.63 üm ne yani boyla ilgilimi bu şimdi alakası yok 1.80 boyu bir tane kız var 1.50 boylu erkekvar ve bir birlerini çok seviyorlar
Asdfggadf kardeşi sanarım ben olsam
Uzarsın sen daha bir şey olmazzz
inşallah saolasın ama sendemi beni sevmeyeceksin o zamana
niye sevmeyim kanka :D
Gerizekalı sanki sen manken boyundasin mal laf yapmadan önce aynaya bakması gereken insan müsvettesi 1.60 boyu var bide dalga geçiyor
İşte bir adet 170 erkek :D
1.78 im boy takintim yok heleki türkiyedeki bacaksiz kızların yanında
Sen zaten uzun boylu değilsin ki neden karşındakini boy ile yargılıyorsun
İşte ondan diyoeum ben de.
Boydan dolayı sevgiliden mi ayrılır ya. Çıkmasaydın
Güzel nick
Tşkür ederim
Ay 1.71 boy mu olur ya :((((( Ben kız hâlimle daha uzunum iyi yapmışsın çocuklarınız 1.30 olurdu:(
Ee yani kanka :D uzun olmalı çocuk yazık günah
Ben 1.67 sevgilim 1. 80 evladı gibi duruyom yanında: D
Oha ciddi misin =/ kaç yaşında peki?
Yaşından büyük mü gösteriyo? :) ciddi sordum valla
Anladım sağol canım
Boşuna demiyorlar gotu yere yakından korkacaksın.
İyi yapmışsın kurtulmuşssun senden Cüce.
Ben 194 üm 170 altı kızlar hoş gelmiyor ama sevseydim birlikte olurdum.
Seninki aşk değil. Boya bakmaz bu işler.
Çok kısa olurmuş haklısın. Saygı duyarım
Güzel bir insansın sen..
bence 160'lık bayanlar 190'lıkları alsın, 180 lik bayanları 170'lık erkeklari alsın, bir nesil sonra herkes 175 olur sorunda çözülür :D
Mikimmil ırk planım kanka :D:D
Bulursun umarım kanka
Hayırlısı artık :)
10 cm daha olaydı iyiydi :D
Hayır ya. Kendime dedim bunu ben
Ben 1.55 kocam da 1.82 ben ilk zamanlar çok takıyodum çünkü topuklu ayakkabı sevmiyorum arkadaşları falan kardeşin mi diye soruyolardı nişanlıyken ama artık o da bende alıştık ve takmıyoruz boya. Sende seviyosan eğer boya takılmamalısın canım.
Kısa olan o olsa kötü olurdu bence. allah mesud etsin
bence çok saçma bir şey yapmışsın sen o kişiyi eminim sevmiyorsun , site 170 lerle dolu degil benim boyum 185
Maşallah panpa
haklısın bence cocuğunun genlerini düşünmekte bence bir zenci bul cocuğun erkek olursa sana minnet duyar
Çikokata :D
171 erkek mi olur ya. Cok haklisin. Benim takildigim kizlar zaten 173-176 cm falan
Çocuk gibi aynı.
Arkadaslar bu kari kimse sizinle iyi tassak gecmis aafafsgsgkddjsk :D
Allah akil fikir versn :)))
Amin cümlemize :)
1,5 sene içinde boyu mu çekti ne oldu?
Ondan önce uzunmuydu yavrucum bu çocuk.
Bilmiyodum ben ya. Nette tanıştık
Sağlık olsun.
Gerçekten sevdiğin biri çıkarsa karşına, anca o zaman anlarsın bu tür şeylerin önemsiz olduğunu.
Boyu 180 aşşağı olan bir kîzla asla evlenmem!
Yürü git gôzüm görmesin seni soran 😎
Nerden bulacakdın 180 :D
O benim sorunum😎
Sen topukluyla onun kadar oluyorsun. Ben eski sevgilime çok aşıktım ben 170 o da benim kadardı. Boyun ne önemi var ben çocukla aynı boydaydım sonuçta ama ayrılmayı hiç istemedim. Genlere o kadar takma.
GizliBayan mal mısın? Neden bu kadar boyla takıntısı yapıyorsun! Sadece kalbini sevmeyi öğren... Buraya abuk sabuk boyla ilgili takma.
Psikolojik takıntı olmuş
uzun biriyle evlensende inşaşallahh doğcak çocukların hobbit olur. 165 boylarında tıfıll olsun aminnnn
Çoook komik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar