Bunun kuralı yok kim uyanırsa içinden geliyorsa o atmalı Her gün ilk mesajı aynı kişinin atması zamanla görev gibi olur ve yük hissettirir Sağlıklı olanda iki tarafın da bazen istemesi bazen özlemesi bazen de spontan davranmasıdır Önemli olan kimin önce yazdığı değil yazıldığında samimi olmasıdır
İlk başlarda bence erkek atmalı ama belli bir samimiyete geldikten sonra müsait olan veya İlk uyanan atmalı... Çünkü artık senlik benlik durumundan çıkılıp biz durumuna geçilmiş olmalı.
Bu çok önemli bir konu.. Sallamaya gelmez. En doğru yontem aylık cetvel hazìrlamaktir, Eşitlik ilkesi benimsenmiş ise bir gun erkek, b8r gun kadin once gunaydin der. Gunaydin dedikten sonra tarihin yanina bir paraf atilir. Ay sonunda cetvel ilgili dosyaya konup suresiz arsivlenir. Anlasmazliklarda, bu belgeden bilgi alinir.