İnternet & Teknoloji İlk günaydın mesajını kim atmalı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Şu an tanısma asamasındayız dün o gunaydın yazmıstı bugun ben mi yazmalıyım ya Güncellemeler+1 yıl Benden bekliyomus sldksl İlk günaydın mesajını kim atmalı? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Bence seven taraf atabilir yani kim isterse 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 927 cevap paylaştı. bununda mı hesabını yapıyorsunuz ya ilişkiler taktikle yürümez. Nasıl istiyorsan öyle davranman gerekir. 0 0 Yorumla
Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çok saçma bir konu. Canı isteyen veya karşıdakine değer veren atar. Flörtlüğün kitabı olmaz çünkü her insan farklıdır. 0 0 Yorumla
Melihimsi Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Her şeyi karşıdan beklemeyin yazmış işte çocuk bi kere bugün de o yazmazsa sen yazıver nolcak sanki 0 0 Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Erken uyanan uygun olan atsın, takılmayın böyle şeylere 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 630 cevap paylaştı. Erken kalkan 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. Farkeder mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen yazma 0 6 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Günaydın mesajını o yazsın bırak Yorumla Soran +1 yıl dün o yazdı sevgili değiliz tanışma aşamasındayız şu an benden mi bekliyodur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazmadı mı bugün Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekle o zmaan Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. kızlar 0 0 Yorumla
mahşerrrrr Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl ilk uyanan atmalı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl tanısma asamasındayız ilk o dun gunaydın yazdı bugun benden mi bekliyordur Yorumla mahşerrrrr +1 yıl e yani nezaketen ilgileniyorsan adamla at tabi sana bir adım gelmiş bir insana bir adımda sen at fakat altını çiziyorum ilgileniyorsan at Yorumla Soran +1 yıl Dedigim gibi ilgileniyorum elbette yani bir erkek olarak anlarsınız benden mi bekliyordur bugun cunku dun o yazmıstı Yorumla mahşerrrrr +1 yıl elbette bekliyordur bazı şeyler karşılıklı bugün sen atarsın yarın o atar günaydın deki ilgilendiğini anlasın sonrasına bakarsın analiz edersin bakalım o ne yapacak senin ilgine karşılık oda ilgimi gösterecek Yorumla
Hikmet6407 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Evt sen tabiki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Eminsin demiiii Yorumla Hikmet6407 +1 yıl Eminim sen yazmalısın Yorumla Soran +1 yıl benden mi bekliyo Yorumla Hikmet6407 +1 yıl Evt bekler senden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Bence seven taraf atabilir yani kim isterse
bununda mı hesabını yapıyorsunuz ya ilişkiler taktikle yürümez. Nasıl istiyorsan öyle davranman gerekir.
Çok saçma bir konu. Canı isteyen veya karşıdakine değer veren atar. Flörtlüğün kitabı olmaz çünkü her insan farklıdır.
Her şeyi karşıdan beklemeyin yazmış işte çocuk bi kere bugün de o yazmazsa sen yazıver nolcak sanki
Erken uyanan uygun olan atsın, takılmayın böyle şeylere
İlk kim uyanırsa o atar
İlk kim uyanıyor ise hsja
kim erken uyandıysa o atmalı.
İlk uyanan kimse o atmali
İlk kim uyanırsa o atmalı
Bugün de sen yaz nolcak sanki 😀
Gunaydın canım yaz
İlk müsait olan bence
Erken kalkan
Erkek
Farkeder mi
Kim ilk. uyandıysa
Bu konuda çok takınılmamalı
İlk kim uyanırsa
Uyanan
Ben atmalıyım 🤠
İsteyen atsın
yaz tabi
Sen yazma
neden
Günaydın mesajını o yazsın bırak
dün o yazdı sevgili değiliz tanışma aşamasındayız şu an benden mi bekliyodur
Yazmadı mı bugün
hayır
Bekle o zmaan
Kim uyanırsa o atar.
Karı atmalı..
Bahanem yaaa
Bananaeeee
kızlar
Sen at
ilk uyanan atmalı
tanısma asamasındayız ilk o dun gunaydın yazdı bugun benden mi bekliyordur
e yani nezaketen ilgileniyorsan adamla at tabi sana bir adım gelmiş bir insana bir adımda sen at fakat altını çiziyorum ilgileniyorsan at
Dedigim gibi ilgileniyorum elbette yani bir erkek olarak anlarsınız benden mi bekliyordur bugun cunku dun o yazmıstı
elbette bekliyordur bazı şeyler karşılıklı bugün sen atarsın yarın o atar günaydın deki ilgilendiğini anlasın sonrasına bakarsın analiz edersin bakalım o ne yapacak senin ilgine karşılık oda ilgimi gösterecek
Evt sen tabiki
Eminsin demiiii
Eminim sen yazmalısın
benden mi bekliyo
Evt bekler senden
Farketmez
kim. uyanirsa o
İlk kim uyandıysa
Ilk uyanan