Bu arada Günaydın 🙃🤍Bence ilk uyanan atmalı. Çoğu hemcinsim erkek atsın diye bekliyor. Sen bekleyen mi ilk uyanınca atan mısın?🤍🩷➡️

Bu arada Günaydın 🙃🤍Bence ilk uyanan atmalı. Çoğu hemcinsim erkek atsın diye bekliyor. Sen bekleyen mi ilk uyanınca atan mısın?🤍🩷➡️

İlişkinin dinamiğine ve karşılıklı hislere bağlıdır. En doğal yaklaşım, ilk kim uyanırsa o mesajı atmalıdır. Bu samimiyeti ve içtenliği gösterir. Önemli olan kimin attığı değil, mesajın arkasındaki düşünce ve sevgidir. Böylece karşı taraf kendini değerli hisseder ve gününe pozitif bir başlangıç yapar...
Öncelikle bu zorunlu tutulmamalıdır. Zira sen sabah 5'te uyanmış olabilirsin ama o mesajınla o güne 5'te başlamak zorunda değildir :D
Ve katılıyorum , kim uyandıysa o atmalıdır. Bunu bir cinsiyete veya sıra yarışına dönüştürmek anlamsızdır. ( O 2 kere atmadan ben 3. yü atmam gibi )
Ben böyle şeylere takılmam ya mümkün mertebe sevdiğim insanlara günaydın mesajını gönderirim ama ben gönderdiğim halde sürekli gönderdiğim halde cevap almıyorsam artık ben de belli zaman sonra göndermemeyi tercih ederim
Merhaba, soru detayını görmeden zaten tam da sizin detaya yazdığınız gibi diyecektim yani ilk uyanan kimse o atmalı bence de. Bunun kızı erkeği olmaz :)
Cevap
85Cevap
İlk uyanan atsın, iki taraftan da bi şey eksilmeyecek ya sonuçta
İlk uyanan atmalı iyi geceler de kim ilk uyuyacaksa o
Günaydın canım.💕
Erkek atsın😅
🤣💖
Ben de erken. d
Doğal olarak geç uyanirsin💖
İlk önce kim uyandıysa o atmalı bence.
Cok basit ilk uyanan xvd
İlk kim uyandıysa ya da müsaitse o atsın...
Güneşi ilk selamlayan atmalı bence 🙃🙄
seven atabilir sırası önemli değil.
İlk kim uyandıysa o atacak senin o hemcinslerine göre olmuyor o işler, kanun hükmünde kararname ile bildirdik bunları nmdnf
İlk uyanan. "Günaydın gönlümün baharı, günaydın aslanım, günaydın kaplanım" derse de off ki ne offff 😂
Agagaga
Uyanır uyanmaz kim kimin aklına düşer ise ilk o atmalı bence:)
Sen bana attın ben sana attım, yok attın atmadım bunlar anaokulu öğrencilerininin yapacağı şeyler..
Aynen
🤷☺️
Kadın da atabilir. Bir kural yok bu ilişkilerde. Var da bizim mi haberimiz yok😁
Yok genel sordum öyle. d
Emojiyi gülen seçtim , diş göstereni koymuş. Ben de genel söylemiştim ya😅😅
Tamam. d
Çok önemsemem Günaydın mesajı mı falan yaşıyorsa atmasa da olur😅
Ben önemserim ya sen de önemse. d
Yok kız önce kim uygunsa atar
Ben de öyle düşünüyorum
❤️🌸hangi motoru kullanıyorsun😃
R25.
bunun da mı sırası var? İlk önce kim uyanırsa o atar. Birini gerçekten sevdiğinizde buna takılmıyorsunuz zaten çünkü uyanır uyanmaz ilk işiniz o oluyor ve direkt yazıyorsunuz. Bu kadar da her şeye takılınmaz bence
Takılmıyorum ki🙄 açıklama kısmıni keşke okusaydin
Bunu bir cinsiyete yüklemeye gerek yok. Çok anlamsız. İlk kim uyanıyorsa mesajı o atar. Zaman oluyordu ki hatundan önce uyanıp atmayı unutuyordum. Bunlar küçük şeyler.
Açıkçası hiç farketmez günaydın yazmasada olur bu tarz şeylere takılmıyorum. Günün herhangi bir saatinde aklına gelip bana mesaj atıyor oluşu bile güzel yani herkesin işi gücü var
Bir zahmet ilk uyanan atsın. Uyandığını bildiğim halde bana atmadığını görürsem bende atmıyorum. Öyle de bir huyum var 😃
Sevgilim olsa günaydın mesajını ben atarım ama mesaj atacak sevgilim yok 😄
Sağlık olsun
Amin 😊
Bunun sıralaması olmamalı bence. Ama karşında ki kişi baktın umursamaz o zaman hiç mesaj atmaya gerek olmaz
İlk kim uyandıysa o kişi atabilir. Bunun kızı erkeği yoktur. Ama ben şahsen erken uyanıp günaydın yazan biriyimdir...
Sevgilim yok neyse ki.. Olsaydı da başlarda erkek tarafı göndersin isterdim, sonraki haftalarda ben de olaya el atardım elbette..
İlk uyanan atabilir.. ama hep atan ya da atılan taraf olmak istemezdim denge önemli alma verme dengesi…
Güne güzel başlarsam güzel bir günaydın mesajı da atarım ama gergin bir güne uyandıysam başlatmasınlar günaydınına kafasına girebilirim
İlk kim uyanırsa o atsın niye herşeyi erkeklerden bekliyor kiii
Her zaman ben atmak istemiyorum yaa uyandığı an atıyorsa uyandığı an atarım
Kim attığının bir önemi yok Çinli olan düşünmek karşı tarafa değer verdiğini göstermek
İşe ilk gelen yazar. Günaydın grupları var. Vardiyaya girildi manasında.
Kim uyanırsa o atabilir. Onun da keyfi bilir :)
İlk uyanan atsin instada zamanlı mesaj var ordan yirtabiliriz bence jsjs
Akıllı kişilerde ilk uyanan atmalı diğerleri bizi ilgilendirmez
İlk uyanan yazsın işte ne fark eder, bu kadar kasmaya gerek yok bence
Hiç sevmiyorum mesaj ve telefon konuşmalarını
İlk kim uyanırsa o atmalı. Zaten az çok bilinir kim saat kaçlarda uyanıyorr😂
İlk kim uyandıysa o ama bence kadının atması daha tatlı
İlk uyaninca atanim, bazen ben atardim bazen o
ben her sabah atmam unuturum ama iyi geceeler mesajı atabilirim 😄
İlk uyanan atmalı bunu kadın niye erkekten bekliyor
Ilk mesajı atan sevendir egosu olmayanıdır Gurur olmayandır
ilk uyanan atsın atınca kimsenin incileri dökülmez yahu
Bunda cinsiyet olarak ayrım yapan biri varsa yoran biridir net 😂
Erkek atmalı kıza biraz Romantik olsun 😅 hep kızdan beklenmez ki
İlk kim uyandıysa o kişi atmalı bence, illa belirli bir kişinin atmasına gerek yok.
İlk gözünü kim açıyorsa o atsın bunda da taktiğe girmeye gerek yoktur yav
Hayatımda birisi varsa eğer gözümü açar açmaz atarım
Evet. uyanan.
Ben koşulsuz hep 6 da kalkarım, onu nedacook?
Önce kim uyanmış ise o atmalı bence. Taktiksel hareketler yersiz.
Valla bende o çoğu hemcinsindenim benimkisi saat 16 da atıyor varsın atmasın yaw bende 6 da kalkiyorum böyle tezatlik olmaz
Tabiki erkek atmalı erkek daima mutlu eden olmalı bence bir erkek olarak söylüyorum eğer sevdiğini bir erkek mutlu ederse ayrılsa bile kadın daima hatırlar ve acıyı kadın yaşar
Anacığım atıyor..
Ana gibi yar olur mu heç?
İlk uyanan atmalı.
ilk kim uyanırsa o atmalı
sana da günaydın
İlk kim uyanırsa o atsın sadece erkek atsın olmaz tabiki
Ben bekliyenim. Ki karşı taraftan uyaninca mesaj almak değerli olduğunu hissettiriyor
Uyanınca atın işte samimiyetsiz tavırlara gerek yok her şeyi erkeğe bağlamayın alt tarafı bi mesaj yani
İlk güne ayan🤣🫢
🤣.
😁
Ilk Kim uyanırsa bence cinsiyetle alakası yok bunun
Thoth kimseye mesaj atmaz. Kimin attığının önemi yoktur
▂▃▅▆▇𝕿𝖍𝖔𝖙𝖍▇▅▃▂
İlk uyanan atsın, bence bunun kızı erkeği olmaz
Bencede ilk uyanan atmalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar