Ya şimdi insanlar belli yaşlarda tabii ki aklı bir karış havada olur çapkın olur flörtöz olur yani gençliğin verdiği nefs ve şehvetle her şeyi yaşayabilir bunu kabul ediyorum ama örnek veriyorum adam gelmiş 35-40 yaşına kadar hala o kafayı devam ettiriyorsa ya da kadın ondan bir aile olması bir eş olması bir anne baba olması beklenmez doğruyu söylemem gerekirse ha gerçekten kendini düzeldiğini ve gerçekten bir sevgiyle karşı karşıya kaldığı zaman olabilir anlamaz diyemem zaman gösterir ve yaşadığı şeyler insanı gerçeği gösterir. Belki de flörtöz dediğimiz herkesi gezip tozuyor dediğimiz insanların çok büyük bir yarası vardır ki onu kapatmak için bu şekilde mutlu olmayı da seçiyor olabilir İnsanların hayatında neler olduğunu bilemeyiz.
Bence çapkın birisinin düzelme şansı var Ama bu tamamen kendi farkındalığına ve değişmeye olan isteğine bağlı Eğer gerçekten ilişkiyi önceliklendirmek ve sadık kalmak istiyorsa zamanla davranışlarını değiştirebilir Yoksa eski alışkanlıklarına devam eder
Ben de biraz çapkın sayılırım ama sürekli birisiyle konuşmuyorum hatta her ay konuştuğum bile olmuyor. Ancak gerçekten anlaştığım birisi olursa sadece onunla buluşuyorum, cluba hiç ayak bile basmadım. Tanıştığım erkeklerin hemen hemen hepsi zaten ciddi ilişki istemiyorlar ya da arada mesafe oluyor ondan olmuyor, o yüzden ben de başka kişilere şans verebiliyorum. Yine de sevince güzel seviyorum ama pek çok insanın sevgiye alerjisi var.
Bence var ama bu dışarıdan baskıyla olmuyor. Çapkınlık çoğu zaman karakterden çok yaşam tarzı ve ihtiyaçla ilgili oluyor. İnsan gerçekten yorulmadıkça, aynı döngüden sıkılmadıkça değişmiyor. Biri için değil, kendisi için durmak istemesi gerekiyor. “Ben böyleyim” diyerek devam eden biri düzelmez ama bir gün o hayatın boşluğunu hissederse değişebilir. Yani ihtimal var ama bekleyerek olacak bir şey değil.
Çapkın birinin düzelme şansı var ama şartlı bence 😅 Eğer kendi isterse, gerçekten sıkılmışsa o hayattan ve sana da net şekilde “ben ilişki istiyorum” diyorsa, zamanla durulur. Ama sen onu değiştiremezsin, o kendi isteyecek 🙃 Sence bu kişi seni gerçekten isterse vazgeçer mi bu hayat tarzından, yoksa alışkanlık mıdır karakter midir? 💭✨
Bir de düzelmek değil de değişmek diyelim. Yani çapkınlık ve flörtözlük yapan kişi için problem değil ki, gayet eğlenceli, keyifli hoş bir şey. Bir kusur olarak görmüyoruz, ben de çok çapkın ve flörtözüm. Hiç düzeltilecek bişey değil keşke herkes bu kafaya erişse 🤩
Şöyle ki biri çıkarsa hayatına aşık olursa vs vs demeyeceğim çünkü hepsi boşşş Kendi içinde bir şeylerin yanlış oldugunun ne zaman farkına varır da değişmeye çabalar ise ozamannn İnsanın en zor savaşı kendisi ile olandır
Bir kaç aylık evet düzelme olabilir bir ihtimal ama küçük bir tartışma gerilimde hemen eski çapkın anlarını özler düzeldi dediğimiz adam hemen ayrılık sonunda ortamını kurar