Ailesi yüzünden nişanıma 5 hafta kala nişanı iptal ettirdiler sizce pişman olur mu?

Merhabalar 5 yıllık bir ilişkimiz vardı neredeyse 1 senedir çeyiz yaptım herşeyi hazırladık yazın düğünümüz olacaktı ocakta nişanımız ben nişan tarihi aldım herşeyi organize ettim mekan tuttum fakat kayınvalide terörü yüzünden bitti oğlu beni çok sevdiği ve herşeye biz oturacağız karışma dediği için vb şeyler kadın kıskandı ve eşini doldurdu erkek arkadaşım ailesine bağlı birisi babasıyla ortak çalışıyor bir nevi patronu babası bütün maddi manevi bağlı ona korkusundan dolayı ne mesajlarıma cevap verdi ne aramalarıma en son bir kere görüşebildik zar zor zırıl zırıl birbirimize ağlayarak vedalaştık ama yinede ben bu durumu düzelteceğim diye bi umut vardı bunu öğrenen annesi beni bugün aradı ve oğlumu bir daha aramayacaksın düş yakasından yeter artık sen ne biçim kızsın laftan anlamıyor musun diye beni aradı bağırıp bağırıp kapattı erkek arkadaşım bana biz daha konusmayalım bu süreç kimseye mutluluk getirmez daha arama beni yazdı ve ayrıldı sizce bu çocuk pişman olur mu bende uzunca bir mesaj yazıp hakkım size helal değil yazdım ve sosyal medyadan her yerden ilk ben kaldırıp sildim fakat engellemedim numarasını bile sildim sizce pişman olup geri döner mi dönse bile artık dönmem fakat canımın ne kadar yandığını size anlatamam hastanelere düştüm ayılıp bayıldım canım çok acıyor antidepresanlaela ayaktayım sizce o ne hissediyordur?
Ailesi yüzünden nişanıma 5 hafta kala nişanı iptal ettirdiler sizce pişman olur mu?