Aşdatıldığımı öğrendim ondan intikam almak istiyorum?

Statü olarak ondan daha iyi biri vardı beni isteyen ama ben onu sevdiğim için kimseyi gözüm görmüyordu dün aldatıldığımı öğrendim yanında video izlerken üstten başka birine ait mesaj geldi telefonu ver dedim vermedi sinir krizi geçirdim beni sakinleştirdi ben artık onu istemediğimi söyledim kucağıma yattı kalkmadı seni bırakmam ben sana senelerimi verdim dedi sonra bana sarıldı ben sonrasında sakince konuştum onunla ilk başta ne kadar sinirlenmiş olsamda önüme çıkan ilk kişiyle evleneceğim dedim ve bunda kararlı olduğumu söyledim bunu söyleyince evlenemezsin izin vermem demeye başladı hiç bişey demedim ben ona bu zamana kadar asla böyle bişey söylemedim dün herşeyi söyledim bana yaşattığın herşeyi misliyle çıkarsın seninde allah blanı versin dedim ogün beni eve bıraktı her yerden sildim arabadan iner inmez ama içimdeki öfke asla dinmiyor 3 senedir birlikteydik bana okadar kötü şeyler yaşattıki ben onun canını yakmak istiyorum böyle bişey düşünüyorum artık aşk evliliği falanda düşünmüyorum
Aşdatıldığımı öğrendim ondan intikam almak istiyorum?