Soruda yazıyor oku, bana mutsuzum karımla ayrıyız karı koca değiliz dedi benimle sevgili olmak istedi kabul ettim birlikte tatile gittik orada biriyle kırıştırırken yakaladım benide aldattı tiksiniyorum ondan
ben ayrılmak istediğimi 3 kere söyledim3 ündede kabul etmedi ondan öncede uyarmıştım. Hala haraları devam edince son kavgada seni 4 kez aldattım bırak beni dedim. Bırakmadı. Çünkü hiç ona kötü olmadım. Kırmadım vs. Sonra tartıştık araya başka şeyler girdi. Bazı geceler fantezi amaçlı o kadınlarla beni birlikte yapsaydın gibi şeyler diyor
benim babam da ben küçükken bu şekilde bi kadınla görüşüyormuş kötü bir durum yani ayrılmayacaksa bile kocasının ne bok olduğunu bilmesi lazım bu onun hakkı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yaşlarınız kaç bir de şöyle düşün karısını aldatan adam seni neden aldatmasın?
O 41 ben 30 düşünemedim işte benide aldattı şrfsz
Bence onla iletişimi kes tamamen sana ulaşamasın elinin tersi ile it.
Öyle yaptım zaten
Sizin gibiler çok şey söylerdimde... Mahkemede uğraşmak istemiyorum...
Ama şunu söyleyim yuvan olmıcak olacaksada eşinde aynısını yapacak sana.
İlahi adelet çok gördüm duydum yaşadımda.
Bol bol dua et eniyisi sen.
İnşallah senin başına bin beteri gelir çakal
😂 Zaten evli adam kombo yapmış niye zoruna gitti ki yani ne bekliyordun
Gülme kız
ne çok karışık
Sorma ya
ne oldu anlat bi anlasam cevap vericem aslında
Soruda yazıyor oku, bana mutsuzum karımla ayrıyız karı koca değiliz dedi benimle sevgili olmak istedi kabul ettim birlikte tatile gittik orada biriyle kırıştırırken yakaladım benide aldattı tiksiniyorum ondan
Sence neyapayım ben
Seni aldatmayacağını nasıl düşünürsün ki. Huy bu değişmez. Nasıl intikam alırsın birdaha konuşmayarak başka napabilirsin ki
Eşine haber uçmalı bence dünyadan haberi yok en azından ayrılır böyle birinden
ayrılmayabilir. Buda kadını mutsuz edebilir. Çocugu var mı
Evet 2tane çocuğu var ne diyorsun sence söylemelimiyim
asla. yuva yıkan olmak nekadar kötüdür. Sen ondan intikam al çocuklarından eşinden değil
Ondan nasıl intikam alabilirim
muhabbeti kesmedin mi
Kestim
kesmediysen aldatabilirsin aynı şekil. ya da ne biliyim yanında kasıtlı olarak seviglime yazıyorum mesaj diyebilirsin bunlar can yakar
arabasını parçala için soğuyacaksa
Konuşmuyorum onla ama söylediğim an gelir
Ayrılman onun için yeterli ama. Yani yaşatmadıgını yaşamayacan mı sandın ! Bence bunu düşün için biraz rahatlasın
Yaşattığını yaşadım tamam kabul eyvallah oda yaşamalı bize yaşattıklarını fikirlerin güzel bunları düşünücem
kardeş. Önce içini soğut soğut iyice. Çünkü kızgınlıkla yaptıgın kendine zarar verir
Evet çok haklısın🙏 İçim soğumalı aklımdan öyle şeyler geçiyorki onları yapsam ucu banada dokunacak biraz sakinleşmeliyim
birde bu insanı değersiz hissettirebiliyor. Ancak bu senin ya da adamın eşinin değersiz olmasıyla alakalı değil adam bu karakteri bu
benimde öyle biliyorum yani
Karaktersiz işte, çok kötü bi duygu karısını benle aldattı beni başkasıyla karısı yakalayamadı ama ben yakaladım oyüzden kadına acıyorum
evet öyle. Ama sana sevgi ve umut vermemesi gerekirdi. bu bir kandırmaca.
ben eşime söylemiştim.
Eşin ne dedi
ben ayrılmak istediğimi 3 kere söyledim3 ündede kabul etmedi ondan öncede uyarmıştım. Hala haraları devam edince son kavgada seni 4 kez aldattım bırak beni dedim. Bırakmadı. Çünkü hiç ona kötü olmadım. Kırmadım vs. Sonra tartıştık araya başka şeyler girdi. Bazı geceler fantezi amaçlı o kadınlarla beni birlikte yapsaydın gibi şeyler diyor
Yuhhh ciddimisin sallıyormusun
yalan neden söyliyeyim?
Çokk değişik geldide şaşırdım kbakma
:) normal ne ki doğru neki neyse durumlar böyle. Dertleşmiş olduk :)
ne güzel sohbet ediyorduk ya nere gittin
Şu pslkle uğraşıyorum
:)
Allah kolaylık versin
Bende onn azna sççm
Sağol intikam
Güncellemeni okudum çok canım bi karar
Çok ne bi karar anlamadım
Çok canım. Yanındayken tehdit edersen zarar verebilir
S. lakça yazıyorum düzeltiyor
E sende buna benzer fikirler vermiştin
Yanındayken yapmayacaksın
Ben karısına söylemekle tehdit et demedim aldatıyormuş gibi tehtit et arabasını kır parçala dedim
grup yapın
Boş konuşma
saka yapiyorum ya ama boyle bi insana guvenmemen gerekirdi ayrica esinin haberi olmasi lazim bence
Evet haberi uçurucam ona bişekilde yazık kadına
benim babam da ben küçükken bu şekilde bi kadınla görüşüyormuş kötü bir durum yani ayrılmayacaksa bile kocasının ne bok olduğunu bilmesi lazım bu onun hakkı
Ayrılmayacaksa bile diyorsunda bu şekilde bunları öğrendikten sonra kadın nasıl ayrılmaz yani bu şekilde yaşanırmı
ekonomik özgürlüğü yoksa çocukları varsa ailesi de kadına destek çıkmıyorsa ortada kalmamak için ayrılmayabilir
Var var ekonomik özgürlüğü hemşire
siz nasıl tanıştınız sen kaç yaşındasın mesela
Onun işyerinde tanıştık ben 30 yaşındayım
anladimm neden seninle daha iyi ilgilenecek bekar biriyle görüşmüyorsun, sana hediyeler vs alıyor muydu adam
Evet olan oldu onun bilgisinden kültüründen çok etkilenmiştim içinden çok farklı biri çıktı
maddi olarak peki sana katkısı oldu mu
Hayır
daha önce evlenmiş miydin sen peki
Evet
beklentin neydi mesela seni daha çok sevdiği ve eşinden boşanıp seninle beraber olacağı mıydı
Öyle istemişdim
Eşine ulaş
Öyle yapıcam
Hah işte şimdi poku yedi
Şrfsz korkunç birisi
Korkunç derken nasıl
Çok kişiyle aldatıyormuş kadını hiç boş durmuyormuş
Böyle bir durum varsa eşi zaten biliyordur ki
Ciddimisin e niye evli ozaman biliyorsa
Ben sanmıyorum bildiğini
Bazı kadınlar boşanmıyor veya boşanamıyor. Şahit oldum bir böyle bir duruma
Karısı güçlü birisi ya hemşire